راضی بودن به مقدرات الهی
#نهج_البلاغه
... وَ رُبَّ مُنْعَمٍ عَلَيْهِ مُسْتَدْرَجٌ بِالنُّعْمَى، وَ رُبَّ مُبْتَلًى مَصْنُوعٌ لَهُ بِالْبَلْوَى.
چه بسيارند افرادى كه در بلا وسختى قرار دارند اما اين بلا وسيله اى براى آزمايش و تكامل آنهاست.
حکمت ٢٧٣
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین جزئیات از چگونگی لو دادن اطلاعات محرمانه ارزی توسط همتی به صندوق بین المللی پول!
⛔️ فرق میکند چه کسی مسئول باشد‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اطلاعیه مهم سازمان اطلاعات سپاه
🔹 در صورت مشاهده موضوع فوق به شماره تماس ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه (۱۱۴) اطلاع رسانی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی(ره): آقای رجایی و آقای باهنر این طور نبود که ریاست در آنها تاثیر کرده باشد، آنها در ریاست تاثیر کرده بودند...
🌹هشتم شهریور، سالروز انفجار دفتر نخست وزیری در سال ۱۳۶۰ و شهادت شهیدان رجایی و باهنر گرامی باد.
🇮🇷
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
واجب است این ۳ دقیقه را ببینید
🔹۳۲ سال قبل، بین الحرمینی وجود نداشته..
مردم بین دو حرم جمع میشوند و صدام آنها را بمباران می کند..!
پ.ن عزیزانی که امسال زائر امام حسین علیهالسلام هستند به یاد شهدای بین الحرمین هم قدم بردارن.
#اربعین
دیشب مقاله ای میخواندم که به مناسبت
نقل کرد که دکتر «دن آریلی» آزمایش جالبی در زمینهٔ اقتصاد رفتاری در دانشگاه MIT انجام داد، خلاصه ی آن را برایتان نوشتم👇
او در تعدادی از یخچالهای خوابگاه دانشجویی دانشگاه ۶ بسته کوکاکولا قرار داد. همهٔ نوشابهها ظرف ۷۲ ساعت توسط دانشجویان برداشته شدند. آریلی در ادامه به جای نوشابه، در یخچالها پول گذاشت. همان دانشجویانی که نوشابهها را برداشته و خورده بودند، به پولها دست نزدند و سرانجام خود دکتر آریلی، پولها را جمع کرد.
او آزمایشهای بیشتری انجام داد. مثلاً در یک آزمایش به دانشجویان تعدادی سوال دادند؛ به آنها گفته شد به ازای هر پاسخ صحیح، مبلغی پول نقد میگیرند. به گروه دیگر گفته شد در قبال هر پاسخ صحیح، ژتونی میگیرند و میتوانند آن ژتون را در همان اتاق، به پول نقد تبدیل کنند. نکته این بود که هر دانشجو، خودش تعداد پاسخهای صحیحاش را میشمرد و به ممتحن اعلام میکرد و بر اساس خوداظهاری، «پول» یا «ژتون قابل تبدیل به پول» میگرفت.
فکر میکنید دانشجویان کدام گروه بیشتر مرتکب تقلب شدند؟ دانشجویانی که قرار بود پول بگیرند، کمتر تقلب کردند ولی گروه دیگر با ناراستی، نمرات خود را بیش از واقعیت اعلام کردند.
علت این است: «انسان ها نسبت به پول حساسیت بیشتری دارند و اگر درستکار باشند، هرگز به پول دیگران تعدی نمیکنند اما این حساسیت در قبال اشیاء دیگری که آنها نیز ارزش پولی دارند، کمتر میشود؛ شاید اسم این پدیده را بتوان «دزدی ملایم» گذاشت.
آزمایش دانشجویان و پول و ژتون را مرور کنید: وقتی قرار بود پول بگیرند، کمتر تقلب میکردند ولی وقتی قرار بود ژتون بگیرند بیشتر تقلب کردند و حال آن که میدانستند میتوانند آن ژتونها را در همان اتاق تحویل دهند و در مقابلش پول بگیرند.
به عنوان یک انسان درستکار، حواستان به این باشد که ممکن است در قبال اموال غیرپولی دیگران، حساسیت کمتری داشته باشید و ناخودآگاه به حقوق آنها تعدی کنید. مثلاً وقتی حواس رئیس تان نیست، ممکن نیست یواشکی از جیبش ۱۰ هزار تومان بردارید؛ اما بارها و بارها از تلفن اداره برای کارهای شخصیتان استفاده کردهاید در حالی که تلفن همراهتان روی میزتان قرار داشت. در واقع با این کار، از جیب مدیرتان حتی بیش از ۱۰ هزار تومان برداشتهاید.
شما ممکن نیست از حسابداری شرکتتان ۵ هزار تومان پول بردارید، ولی به راحتی یک دسته کاغذ را از شرکت به خانه میبرید.
مثالهای دیگر: کارگری که پولی را مستقیم نمیدزدد ولی کمکاری می کند و مسافری که از پتوی مسافرتی که داخل پرواز به او دادهاند خوشش میآید و آنرا داخل کیف خود میگذارد.
یادمان باشد هرآنچه ارزش مالی دارد، درست مانند خود پول است و همانطور که در قبال پول و دزدی آن، حساس هستیم دربارهٔ دیگر چیزهایی که ارزش پولی دارند نیز حساس باشیم.
خوانندگان عزیز دقت کنند این تحقیق توسط یک غیرمسلمان در یک کشور غیر مسلمان انجام شده است.
🔷 تاریخ بنویس، بنویس، بنویس...
🔸از کجایش بگویم؟ بنویس که حکومتی در جهان بود که بالاترین مقامش (رئیس جمهور) را شهید و سربازانش را سلاخی کرده اما خود را به جهانیان صادر کرد!
🔸بنویس که حکومتی در جهان بود که دنیا با او جنگید، از ۲۳ کشور اسیر آزاد کرد و هنوز ابراهیم هادی و یارانش در کانال کمیل پای حرف خود مانده و قصد بازگشت ندارند!
🔸بنویس حکومتی بود که حرمله های زمان شیر خشک را بر اطفالش تحریم، اما علی اصغرهایش علیِّ اکبر شده، زیر بیرق قاسم بن الحسن (سلیمانی) تاریخ را درنوردیده و خود را به قوم بنی اسرائیل رساندند!
🔸بِنِگار حکومتی بود که دیروز اکسیژن را هم بر مردمش بستند (بمباران شیمیایی سردشت و گازهای رها شده در مدارس) و موشکهای ۹ متری در کوچههای ۶ متریاش به زمین نشست (دزفول) اما امروز ایستاده است!
🔸به دنیا بگو که آرمانِ (علی وردی) روح الله (عجمیان) از بین رفتنی نیست. بگو که شورویِ دیروزِ تحریم کننده سیم خاردار، امروز در صفِ دریافتِ دانشمان است و غُرِشِ شاهدان (پهبادهای شاهد ۱۳۶) چه زیبا بر این امر شهادت می دهد!
🔸تاریخ! بیاد آر پیرِ خمین را که فرمود: «بکُشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود. دلیل عجز شماست که در سیاهی شب، متفکران ما را می کشید.» پس مرور کن یادِ کشته فرودگاه بغداد و بیداری ملتش را...
🔸بنویس که ۱۴۰۰ سال قبل، آخرین فرستاده خدا فرمود: «قوم سلمان فارسی علم قیام انبیا را بر دوش خواهند گرفت.»
🔸پس گوش کن به صدای آوینی که می گفت: «و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است.»
✍«علی جهانبخش، قاضی دادگستری»
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸
📩 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت:
✏️ بنده در این سی و چند سال از همهی دولتها با گرایشها و توانهای مختلف حمایت کردم. دلیلش هم واضح است؛ چرا که شرایط کشور و اهدافی که ما برای خودمان ترسیم کردیم در جمهوری اسلامی اقتضاء میکند که همه به قوهی مجریه که وسط میدان است، کمک کنند؛ رهبری کمک کند، مردم کمک کنند، روشنفکرها کمک کنند، نخبگان کمک کنند؛ قاعدهاش این است؛ همهی دولتها مستحق این کمک همهجانبه هستند. ما به همهی دولتها کمک کردیم. لکن در مورد این دولت علاوهی بر کمک، بنده با نگاه به این دو ساله، تمجید هم میخواهم بکنم.
📩 رهبر انقلاب، صبح امروز: بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربانی امروز میکنند؛ این دولت این کار را نکرد / متاسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته زبان رسایی نیست / دولت سیزدهم کارهای بزرگ و زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: متأسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته زبان رسایی نیست؛ اتفاقاتی که افتاده اتفاقات خوب، به آن اندازهای که شایسته و حقش هست به آن اندازه در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده. بنده میخواهم یک مقداری بگویم شاید کمک بشود به اینکه حقایق و واقعیتهایی که در مورد دولت هست برای آحاد مردم و افرادی که نظر و غرضی ندارند بیشتر آشکار بشود.
✏️ آنچه که من میخواهم تکیه کنم این است که تعداد قابل توجهی از شاخصهای اقتصاد کلان رشد را نشان میدهد، پیشرفت را نشان میدهد.
✏️ بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸