کاش امسال زائرش باشیم... کااش... 💔
✨اللهم الرزقنا زیارة الحسین فی الدنیا و شفاعتة الحسین فی الاخرة✨
🔸قرار شبانه🔸
🕙۲٣:۰۰🕙
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
@shahidMohammadAliHeydari
.
اول صبح
فدای تو شدن را عشق است ...
غزلی ناب برای تو شدن را عشق است ...!
خواب آلودهام و مَنگ و خمارم ، امّا
مست درحال و هوای تو شدن راعشق است ...!
صبحتون_بادلبر ...❤️
@shahidMohammadAliHeydari
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🍃آهن از فیض تو گوش شنواپیدا کرد
شاهد این سخنم پنجرهی فولاد است...
ألسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلیِّ بنِ موسَی الرِّضٰا
@shahidMohammadAliHeydari
مناجات.دلم هوات و کرده(رسولی).mp3
6.18M
#به_وقت_مداحی
بغلم کن..
آن چنان تنگ که
زخمهایم
مرهم بگیرند
آن چنان تنگ که
اشکهایم در آغوشتان محو
شوند
امام رضا ...
@shahidMohammadAliHeydari
دسر پان اسپانیا
آرد ۱ چهارم لیوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق غ
خامه ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
وانیل نوک قاشق
شیر ۲ لیوان
کیک خورد شده مقداری(از هرنوع کیکی میشه استفاده کرد)
گردو و توت فرنگی برای لابلای مواد میشه از موز هم بجای توت فرنگی استفاده کرد
تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و بعد شکر رو بهش اضافه می کنیم.
با دور تند همزن مواد رو با هم میزنیم تا کشدار و حجیم بشه. بعد آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط می کنیم و به مواد اضافه میکنیم و شیر سرد رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد یکدست و بدون گلوله بشه.
سپس مخلوط رو داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم. هم زدن رو مرتب ادامه بدین چون به سرعت ته میگیره بعد که به قل زدم افتاد و غلظت مواد مثل فرنی شد از روی حرارت برداشته سپس وانیل رو اضافه میکنیم و بعد خامه رو بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم کمی سرد بشه.
ظرف سرو دسر رو انتخاب می کنیم اول کمی از مواد رو میریزیم روش کمی کیک خورد شده بعد توت فرنگی و گردو بعد دوباره مواد و کیک و... تا مواد تموم بشه و ظرف پر بشه.
سپس ظرف رو داخل یخچال قرار میدیم حدود ۴ تا ۵ ساعت و بعد تزیین و سرو می کنیم
نکته؛میتونید بجای کیک از بیسکوییت خورد شده هم استفاده کنید.
❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛❤️🤎🧡💛
@shahidMohammadAliHeydari
۞ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج۞