eitaa logo
شهید بهشتی
173 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.5هزار ویدیو
206 فایل
《بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ》 💠هدف از تشکیل این کانال ✍ارائه گلچینی از بیانات؛ سخنرانی‌ها و کلیپ های روز جهت ایجاد روشنگری سیاسی در راه اهداف انقلاب اسلامی میباشد. 💠ارتباط با مدیر کانال : @Reza12000 💠لینک کانال👇
مشاهده در ایتا
دانلود
◼️:غریبِ وحیدِ طرید 🗣️: آیت الله جاودان .
🏴نوحه گری برای حسینی که آخرین حجت اش طفل شش ماهه است قلب را به آتش می کشد. وقتی هیچ کدام از حجت هایش خریدار نداشت مجبور شد حجتی عیان بیاورد برای وجدان های غرق در گناه و غفلت و ... ◼️ برای مظلومیت و غربت امامی که برای عیان شدن حقیقت برای وجدان های خفته حاضر است از طفل شش‌ماهه اش هم خرج کند، گریه نه! نوحه نه! فریاد از جگر می کشم!! شب هفتم ⚫️ چه جگرها که سوخت برای لب های تشنه و بی تاب علی اصغر چه عرق ها که ریخت از خجالت و... چقدر برای بابا و عمو و برادر و خواهر و مادر و عمه و اهل خیام سخت بود که طفل شش ماهه را بی تاب ببینند و کاری از دستشان بر نیاید... همه نگران بودند برای طفل بی زبان و... ◾️◾️ای اهل کوفه رحمی این طفل جان ندارد خواهد که آب گوید اما زبان ندارد هنگام‌ گریه کوشد تا اشک خود بنوشد اشکی که تر کند لب دور دهان ندارد شمشیر اوست آتش فریاد او تلظّی جانش به لب رسیده تاب بیان ندارد صلی الله علیک یا عطشان المظلوم .
مداحی_آنلاین_لالایی_گلم_لالا_محمود_کریمی.mp3
3.91M
🔳 🌴لالایی گلم لالا 🌴مهتاب اومده بالا 🎤 👌بسیار دلنشین .
🌐 جلالی رئیس دولت موقت افغانستان شد 🔻شبکه المیادین اعلام کرد علی احمد جلالی وزیر کشور اسبق و سفیر اسبق افغانستان در آلمان، به كابل رسيده و قرار است عهده دار رياست دولت موقت شود. 🔻به گفته منابع غیررسمی، اشرف غنی افغانستان را ترک کرده و خبر رسمی بزودی اعلام می شود. .
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️هیئت مجازی | شب هفتم....روضه حضرت علی اصغر (ع) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 اولین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) با حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) .
🔰 شب هفتم محرم ای تمام بود و هستم بر روی دستم بخواب وای بر حال رباب... اصغر من کی به زبان آمده حرمله با تیر و کمان آمده 😭 (ع) .
♨نگاهی بر آخرین تحولات افغانستان *همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، طالبان تصرف مراکز استانی خود را به ۳۲ مرکز رساند و اکنون تصرف کامل کابل را در دستور کار قرار داده است. از سوی دیگر اشرف غنی نیز از افغانستان خارج شده و اکنون وضعیتی از بی‌دولتی در این کشور حاکم شده است. در کنار این مسائل، تحرکات بازیگران فرامنطقه‌ای و برخی تلاش‌ها برای ایجاد یک دولت موقت نیز از مهم‌ترین تحولات کنونی افغانستان است. به همین منظور و برای اطلاع بیشتر از مسائل کنونی افغانستان، ذکر چند نکته قابل‌ذکر است. 👈 گزاره‌ تحلیلی 1⃣ تحولات کنونی افغانستان و هرج‌ومرج به وجود آمده در آن، نشئت‌گرفته از ۲۰ سال حضور آمریکا در این کشور است؛ حضوری که بیشتر ناامنی و از بین رفتن زیرساخت‌های مهم این کشور را در پی داشته است. 2⃣ رویکرد طالبان در افغانستان، مبتنی بر جنگ و صلح است؛ طالبان معتقد به این گزاره است که تصرف سرزمینی موجبات افزایش قدرت چانه‌زنی در مسائل سیاسی می‌شود. به همین منظور ابتدا به تصرف شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها اقدام کرد و اکنون مراکز استانی را تصرف کرده است. در نتیجه چنین اقدامی، اکنون مشاهده می‌شود که طالبان در مذاکرات سیاسی دست برتر را دارد و پیشنهادهایی که داده می‌شود با مخالفت این گروه روبرو می‌شود. 3⃣ راهبرد طالبان مبتنی بر مشارکت حداکثری در قدرت است. بعید است که طالبان به سمت تشکیل یک حکومت تک جریانی برود؛ زیرا تشکیل چنین حکومتی پذیرش بین‌المللی نخواهد داشت و در داخل افغانستان نیز موجب دشمن‌تراشی از سوی احزاب فرقه‌ای رقیب خواهد شد. درنتیجه طالبان به دنبال شرکت در یک حکومت ائتلافی با حداکثر قدرت خواهد رفت؛ دولتی که طالبان اکثریت آن را داشته باشد. 4⃣ پیش‌بینی می‌شود که در آینده یک شورای هماهنگی متشکل از کلیه جریان‌های سیاسی در داخل افغانستان تشکیل شود. این شورا احتمالاً دولت موقتی تشکیل دهد و سپس از درون آن، دولت اصلی تشکیل شود. البته برخی این سناریو را مطرح کرده‌اند که دو دولت در داخل افغانستان تشکیل شود؛ یعنی یک دولت متشکل از جریان‌های سیاسی و یک دولت متشکل از طالبان. این امر بسیار بعید است؛ زیرا گروه‌های موجود سیاسی توان تشکیل دولت را به دلیل اختلافات موجود ندارند و طالبان نیز برای مشروعیت بخشیدن به حضور خود در قدرت، نیاز به مشارکت سایر گروه‌ها دارد. 5⃣ تحولات افغانستان به مقطع فعلی ختم نخواهد شد و در آینده این تحولات، گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد؛ زیرا بسیاری از بازیگران داخلی خواهان تأثیرگذاری بر تحولات کنونی هستند و شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن می‌دانند. همچنین در آینده افغانستان، بازیگران فرامنطقه‌ای نیز خواهان نقش‌آفرینی بیشتری خواهند بود. ✍محمدرضا فرهادی .
♨ زمین بازی را بشناسیم! *سرعت تحولات و ظهور پدیده‌های سیاسی و انتقال آن به افکار عمومی، امروز به مدد فضای مجازی به حدی بالا رفته است که گاهی تطبیق این تحولات با شاخص‌های ارزیابی و محک آن‌ها با بصیرت، برای برخی سخت شده و موجب افتادن آن‌ها در دام حواشی غیرلازم و دست‌اندازها می‌شود. اظهارنظر در خصوص کابینه پیشنهادی دولت، شهرداری تهران، قضاوت در خصوص رفتار برخی سیاستمداران و... این روزها بازار تحلیل‌ها و اظهارنظرها را داغ کرده است. برخی گروه‌های خاص که منافع حزبی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهد که هیچ! اما انتظار از کسانی که خود را انقلابی می‌دانند و دل در گرو منافع ملت دارند، انتظار این است که در اظهارنظرهای خود برخی نکات را مدنظر قرار دهند. 👈 نکات تحلیلی 1⃣ اولویت‌بندی مسائل کشور و ارجحیت مسائل اصلی بر فرعی. یکی از مواردی که در سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بدان اشاره شد، نوع انتقال قدرت در جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با انتقال قدرت در آمریکاست که می‌بایست در ایام برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف در فضای مجازی «ترند» می‌شد؛ اما در بخشی از اظهارنظرها در فضای مجازی، پرداخت به این امر تحت‌الشعاع مسائل دیگر قرار گرفت. 2⃣ عدم اظهارنظر در خصوص افرادی که کوچک‌ترین اطلاعاتی در خصوص عملکردشان نداریم. یکی از مصادیق این مورد در خصوص کابینه پیشنهادی دولت است که متأسفانه در فضای مجازی اظهارنظرهایی غیرموثق و ناصحیح باعث ایجاد موج در افکار عمومی می‌شود که مبنای پذیرش آن نیز صرفاً شنیده‌های فضای مجازی است. 3⃣ عامل ناامیدی مردم نباشیم! به عقیده کارشناسان آنچه که واقعیات میدانی می‌گوید، حاکی از غلبه فرصت‌ها در دولت آقای رئیسی بر تهدیدات و آسیب‌هاست و این مسئله از دید افکار عمومی هم مخفی نمانده است؛ اما در برخی از اظهارنظرها بر سر یک مسئله کوچک و کم‌اهمیت، پیام ناامیدی برای افکار عمومی مخابره می‌شود و درواقع این دوستان ناخواسته تکرار کننده حرف دشمن می‌شوند! 👈 نکته پایانی در مقطع حساسی کنونی باید مراقب باشیم که در کدام زمین بازی می‌کنیم. به نظر شما اگر دشمن بخواهد نقاط قوت فضای کنونی کشور را در فضای مجازی تضعیف نماید، چه نکاتی را برجسته می‌کند؟! نامیدسازی مردم از بهبود شرایط، ایجاد دعواهای کاذب سیاسی و فراموش کردن اولویت‌ها فقط بخشی از این توطئه است. ✍مصطفی برزکار .