پیام قرآنی
👇تعلق اراده خداوند بر ریشه کنی ستمگران و پیروزی مومنین
[سوره الأنفال (8): آيه 7]
وَ يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَ يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرِينَ (7)
در حالى كه خداوند مىخواهد حقّ را با كلمات (و سنّتهاى) خويش استوار ساخته و ريشهى كفّار را بركند. (از اين رو شما را با تعداد كم و نداشتن آمادگى جنگى در بدر با لشكر قريش درگير و سرانجام پيروز ساخت.)
پيامها:
1⃣ پيروزى مومنین، تنها با تعداد نفرات و تجهيزات جنگى نيست، عامل عمده، ارادهى خداوند است. «يُرِيدُ اللَّهُ» آرى، اراده خدا، غالب بر عوامل طبيعى است.
2⃣- خدا خواسته است اراده اش، با دست مؤمنین انجام شود. «يُرِيدُ اللَّهُ»
3⃣- احقاق حقّ مومنین، به وسيلهى سنتهای الهی( فداكارى، جهاد و عمل به دستورات الهى) است. «يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ»
4⃣ پيروزى نهايى مجاهدان انقلابی، با عزّت حقّ و ذلّت باطل خواهد بود. «يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ» ... «وَ يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرِينَ»
5⃣- هدف جهاد اسلامى، ریشه کن نمودن باطل است، نه كشورگشايى و اشغال سرزمين. «أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَ يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرِينَ»🌺
📝 اهم بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم و پایانی
🔻ابراز ناخرسندی از آمارهای اقتصادی دههی ۹۰
🔸 اشاره به بنگاهها و نمونههای موفقِ بخش تولید که منتظر رفع تحریم نماندند
🔹 تکرار و تاکید بر شرطی نکردن اقتصاد و فعالیتهای اقتصادی کشور
🔹 اشاره به عدم رضایت مشتریان از صنعت خودرو، با وجود حمایت زیاد
🔺 تاکید دوباره بر جهاد و اینکه تولید امروز جهاد است
#روایت_درست
#روشنگری
#ثامن
#ثامن_یزد
.
📝 #یادداشت_کوتاه | لزوم آرایش مناسب در جنگ شناختی
🔻 در چهل و چهارمین دهه فجر انقلاب ما با یک جنگ شناختی روبرو هستیم. اینکه دشمن به جنگ شناختی روی آورده است چند علت دارد:
1️⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است؛ ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2️⃣ جنگ سخت هزینه بر است؛ ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3️⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
❌ سئوال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
ایجاد یاس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
🔺 نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده گام اساسی آن است.
#ثامن_یزد
.
🔰 چند نکته از حمله 10 ثانیهای!
📝 حسین عباسیان
🔰 حمله صورت گرفته به صدا و سیما چه توسط عوامل داخلی صورت گرفته باشد چه عوامل خارجی، چهار نکته قابل تامل در آن نهفته است:
1⃣ - نیروهای داخلی ای که چنین موضوعی را یک فاجعه می دانند و منافقانی که آن را یک دستاورد بزرگ، باید بدانند که چنین حملاتی پدیده جدیدی نیست؛ در مهرماه سال جاری بود که واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک با 4 میلیاردی عضو دچار اختلال شد و عملکرد آنها تا 48 ساعت متوقف و مختل شد.
2⃣ - ثانیاً، این اختلال کوتاه نشان داد که سیستم رسانهای ما آنگونه که باید برای مقابله با بحرانها آماده نیست لذا ضروری است که مسئولین امر شرایط را برای مواجهه با چنین شرایطی بهبود بخشند.
3⃣ - ثالثاً، اگر اثبات شود عوامل نفوذی درصدد خرابکاری در صداوسیما بودهاند، این اختلال کوتاه میتواند تمام شبکهسازی آنها را در سازمان صداوسیما افشا کند و منجر به پاک کردن عناصر منافق که در سازمانهای اداری نظام لانه کردهاند، شود.
4⃣ - نکته چهارم اینکه، جریان نفاق در داخل و خارج از کشور میداند که هرگاه یک ضربه کوچکی به نظام اسلامی وارد کرده، ضرباتی بسیار شدیدتری بر آنها وارد شده است و اکنون به مرصاد دیگری وارد شدهاند و سرپلهای رسانهای و تبلیغی آنها در داخل و خارج کشور هدف آتی سربازان سایبری انقلاب اسلامی خواهد بود.
#ثامن
#ثامن_یزد
.
💢 تصمیم نگیری برای حذف ارز4200 !
🔻کمیسیون تلفیق با حذف ارز 4200 و جایگزینی یارانه نقدی یا کالایی به جای آن مخالفت کرد تا ارز 4200 با وجود مشکلات و ناکارآمدی که دارد همچنان باقی بماند و حذف آن به زمانی دیگر موکول شود.
📌پس از افزایش نرخ ارز در اواخر سال 96 و ابتدای سال 97، هیئت دولت در 19 فروردین ، قیمت ارز را برای همه مصارف 4200 تومان تعیین کرد اما تبعات این تصمیم موجب شد تا در مرداد همان سال، ارز 4200 فقط به 25 قلم محدود شود.
🔹طی سال های 98 و 99 به تدریج برخی اقلام خوراکی و غیر خوراکی از این فهرست حذف شد تا هم اکنون ارز 4200 فقط به نهاده های دام و طیور، روغن و دانه های روغنی، دارو و گندم محدود شود.
🔸سال گذشته مجلس بر حذف ارز 4200 اصرار داشت اما دولت قبل به دلیل ترس از تبعات این تصمیم، اقدامی در این خصوص نکرد. از ابتدای استقرار دولت سیزدهم، بحث حذف ارز 4200 و جایگزینی یارانه نقدی یا کالایی به جای آن مجدد داغ شد و طی ماه های گذشته خبرهایی در این باره نیز رسانه ای شد و حتی گمانه زنی ها از آغاز این فرایند در ماه های پایانی سال داشت.
🔹در نهایت لایحه بودجه 1401 نشان داد که دولت حذف این ارز را برای سال آینده پیش بینی کرده و 106 هزار میلیارد تومان برای جبران آثار آن در نظر گرفته است که به عقیده بسیاری از کارشناسان رقم اندکی است و نشان می داد که بخشی از منابع حذف این ارز به جبران کسری بودجه دولت اختصاص یافته است.
🔸در نهایت با وجود اذعان به ناکارآمدی نسبی ارز 4200 در مهار قیمت مواد غذایی و رانت گسترده ای که این ارز به نفع واردکنندگان ایجاد کرده است، کمیسیون تلفیق فعلا با حذف ارز 4200 مخالفت کرد اما به نظر میرسد این مسئله پایان کار نیست و در زمان تصویب بودجه در صحن علنی یا شاید در سال آینده، پرونده تبدیل ارز 4200 به یارانه مجدد باز شود.🍃✨
#ثامن_یزد
.
⁉️ درآمد ۹ میلیون نفر از اینستاگرام
📌آمارها و گزارش ها نشان می دهد اینستاگرام یکی از پرکاربردترین شبکههای اجتماعی در ایران به حساب می آید.
🔹 مقایسه آمار منتشر شده از سوی مرکز پژوهشی بتا، نشان می دهد از بهمن سال گذشته تاکنون یک میلیون کاربر ایرانی به این اپلیکیشن اضافه شده و از 47 میلیون به 48 میلیون رسیده است.
🔸اما اهمیت این شبکه اجتماعی به همینجا ختم نمیشود و بررسیها نشان میدهند تعداد زیادی از صفحات موجود در این شبکه، به فعالیتهای تجاری اختصاص دارند و این صفحات تجاری عمدتا متعلق به کسبوکارهای خانگی، بومی و غیررسمی هستند.
🔹و فضای این بستر اجتماعی به تدریج به سمت یک بازارگاه بزرگ برای کسبوکارهای خرد و خانگی رفته بهطوریکه ارتزاق تعداد زیادی از خانوارها حالا به وجود اینستاگرام گره خورده است.
🔸یک میلیون و 700 هزار کسب و کار
درحقیقت اینستاگرام و بعضی دیگر از شبکههای اجتماعی، سبب حذف هزینههایی مانند اجاره مغازه یا فروشگاه، سرمایهگذاری کلان ابتدای کار و حتی حذف هزینه سربار ... شدهاند.
🔹 بررسیهای مرکز پژوهشی بتا نشان میدهد که در سال گذشته بیش از یک میلیون و 700 هزار کسب و کار در اینستاگرام فعالیت داشته اند که حداقل ۲۰۰هزار کسبوکار بزرگ و متوسط را شامل می شده و 500 هزار کسبوکار استانی و بومی که هر کدام از این صفحات، منبع درآمد ماهانه یک یا چند نفر بوده است.
🔸در این بین یک میلیون صفحه هم در اینستاگرام وجود دارد که درآمد حداقلی دارند.
🔹پیش از این هم تجارت نیوز، گزارشی به نقل از مرکز آمار منتشر کرد که نشان میداد ۶۵ درصد مردم ایران از شبکههای مجازی و پیامرسانها استفاده و ۲۰ درصد آن ها (معادل ۱۱ میلیون نفر) از طریق شبکههای مجازی کسب درآمد میکنند.
🔸 یعنی درآمد و اشتغال ۱۱ میلیون ایرانی وابسته به اینترنت و این شبکههاست. نکته مهمتر این که اینستاگرام با ۸۳ درصد در صدر استفاده کسبوکارها قرار دارد که این یعنی حدود 9 میلیون نفر از طریق اینستاگرام در حال کسب درآمد هستند.
🔸آن چه مشخص است فضای پیش روی اینستاگرام نه فقط بهعنوان یک شبکه سرگرمکننده و تفریحی، بلکه بهعنوان بستری برای انجام فعالیتهای تجاری مطرح است؛ از آن جا که مرجعی قانونی و رسمی برای مدیریت مبادلات انجام شده در اینستاگرام وجود ندارد، میزان گردش مالی حاصل از مبادلات کالا و خدمات در این پلتفرم قابل محاسبه نیست.
🔻اصلی ترین مشاغل اینستاگرامی
🔹اصلی ترین حوزه کسب و کاری در اینستاگرام، پوشاک و بعد از آن آرایشی و بهداشتی و در رتبه سوم مشاغل حوزه مشاوره و خدمات و در چهارمین جایگاه لوازم منزل و کسب و کارهای مرتبط با آن و بعد از آن مواد غذایی قرار دارد.
🔸 لوازم ساختمانی و دکور منزل و زیورآلات در جایگاه بعدی و همچنین در انتهای نمودار لوازم خودرو و کسب وکارهای مرتبط با گل و گیاه و حیوانات و در سه عنوان آخر کتاب، موبایل و لوازم الکترونیکی و دیگر کسب و کارها که به تنهایی سهم جدی نداشته اند قرار دارد.
✍تحلیل و نظر: متاسفانه علی رغم استفاده گسترده مردم ایران از اینستاگرام، این فضا به حال خود رها شده و در کنار چند مزیتی که دارد تبدیل به یک فضای آشوب زده و پر از فساد شده است که امیدواریم مسئولان در دولت جدید، هم به فکر ایجاد پلتفرمی مشابه اینستاگرام باشند و هم با وضع قوانینی با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به این آشفتگی و رهابودن فضای مجازی سرو سامانی بدهند.
#ثامن_یزد
.
📸 عکس نوشت | جشن ملی ۱۴۰۰
🔻مقام معظم رهبری: «تا بسیج در این کشور هست، تا این روحیهی صدق و صفا و خدمت بیمزد و منت در میان مردم ما بخصوص جوانان ما وجود دارد، دشمن هیچگونه لطمهای به این انقلاب و به این نظام و به این کشور نمی تواند وارد کند.» ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
#ثامن_یزد
.