✅ ۷ نکته برای تحقق شعار سال
📝 یدالله جوانی
گرچه شعارها در سال های گذشته تا حدودی کارساز بوده و بعضا گره هایی را گشوده، اما در مواردی هم این شعارها، به طور شایسته و بایسته مورد توجه قرار نگرفت و به همین دلیل، مشکلات اقتصادی استمرار یافته است. پاره ای از این الزامات تحقق شعار سال جدید عبارت هستند از:
1⃣ - طرح « جهش تولید دانش بنیان»، به سرعت مراحل نهایی قانون شدن را طی کرده و پس از ابلاغ، به عنوان نقشه راه پیاده سازی شعار سال 1401، در دستورکار دستگاه ها قرارگیرد.
2⃣ - ظرفیت های آموزشی و پژوهشی در تمامی بخش های اقتصادی اعم از صنعتی، کشاورزی، خدماتی و غیره با رویکرد دانش بنیان کردن تولید، به صورت حداکثری مورد توجه و بهره برداری قرارگیرد.
3⃣ -طبق قانون « جهش تولید دانش بنیان»، نهضت به کارگیری نخبگان و فارغ التحصیلان در حوزه های مختلف به راه افتاده، از این طریق علاوه بر سرعت بخشیدن به رونق و جهش تولید دانش بنیان، به معضل و درد آزار دهنده چندین ساله لشکر فارغ التحصیلان و نخبگان بیکار در کشور، پایان داده شود. تسهیلات خاص دولتی و برخورداری از برخی از معافیت ها مانند معافیت مالیاتی، کمک کننده به ایده نهضت به کارگیری نخبگان و فارغ التحصیلان خواهد بود.
4⃣ - صدور مجوزها و واگذاری تسهیلات مانند: زمین، وام و غیره برای شرکت ها و موسسات تولیدی دانش بنیان، در اولویت تمام دستگاه ها قرار گیرد.
5⃣ - با قاچاق کالا به عنوان سم مهلک برای تولیدملی و داخلی، برخوردی قاطع شده؛ امر رهبر حکیم انقلاب اسلامی مبنی بر آتش زدن کالای قاچاق جلوی چشم قاچاقچی و مردم، به معنای دقیق کلمه اجرایی شود.
6⃣ -واردات تمامی کالاهایی که امکان تولید آن در داخل کشور وجود دارد، طبق نظر رهبر عزیزمان، حرام شرعی و قانونی داشته شده و جلوی واردات این قبیل کالاها گرفته شود.
7⃣ -با تشکیل ستادی در وزارت صمت، تمامی کالاهای وارداتی مورد نیاز کشور که ارز بری بالایی دارند و فعلا امکان تولید آن در داخل کشور نیست، شناسایی شده و با حمایت ویژه از شرکت های دانش بنیان، زمینه ها و زیرساخت های لازم برای تولید این کالاها در کشور فراهم شود. تجربه بسیار ارزشمند تولید انواع واکسن ضدکرونا و انواع کیت های تشخیص در داخل کشور نشان داد، ایران و ایرانی امکان تولید هرکالا و محصولی را دارد.
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاطره شنیدنی آیتالله ریشهری از رهبر انقلاب
🔻آیتالله ریشهری: من شهادت میدهم که ایشان آرزوی شهادت داشت، ولی آرزوی قدرت نداشت.
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | برنامههای سازمان بسیج اصناف کشور برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱
🍃🌹🍃
❌ دکتر حسن پور رییس سازمان بسیج اصناف کشور در گفتگوی زنده با شبکه ایران کالا: سازمان بسیج اصناف با حمایت از شرکت های دانش بنیان در زمان کرونا موفق به تولید انبوه دستگاههای اکسیژن ساز خانگی و تولید پارچه ملت بلون شد.
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد
⚫️ تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین ری شهری
◾️حضرت آیت الله خامنه ای با صدور پیامی رحلت عالم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری را تسلیت گفتند.
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🎬 سخت ترین ریاضت نفس
👤استاد عالی
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📝#تحلیل_کوتاه | چرا غربیها و رژیمصهیونیستی روی کلمه «امپراطوری» تأکید دارند و از کلماتی نظیر: قدرتمند، ابرقدرت و ... برای ایران استفاده نمی کنند؟
🍃🌹🍃
۱- واژه اَبَر قدرت ایرانِ اسلامی و انقلابی را هم ردیف و همترازِ آمریکا و روسیه و... قرار میدهد. و این مسأله برای آنهایی که سالها ایران را تحریم کرده و عقب مانده خواندهاند شکست بزرگی محسوب میشود.
۲- استفاده از واژه اَبَر قدرت برای ایرانِ اسلامی، باعث تایید استراتژی ایستادگی و مقاومت در دنیا میشود و موج جدیدی از انقلابیگری و غرب ستیزی در دنیا به راه خواهد انداخت و ایران را محبوبِ قلوب خواهد کرد.
۳- استفاده از بارِ روانیِ کلمه « امپراطوری» برای کشورهای همسایه نظیرِ ترکیه که زمانی خود امپراطوری بوده و هنوز هم رؤیای آن را در سر میپروراند و برای بازسازی هویت گذشته خود -« امپراطوری»- دست به هر کاری میزند، از خودزنی و اتحاد با رژیمصهیونیستی گرفته تا ایجاد تقابل بین همسایگان با ایران.
بنابراین دیر یا زود همگان مجبور خواهند شد برای ایران از واژه «اَبَر قدرت استفاده کنند».
✍ محمد قناعت پیشه
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد
🇮🇷
📝#پرسش_و_پاسخ(۵۰) | چرا محور نامگذاری این سالها، تولید ملی بود؟
🍃🌹🍃
🔻 رهبرمعظم انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ فرمودند: در این چند ساله بنده برای شعار سال «تولید» را عمدتاً محور قرار دادم با یک قیدی، با یک خصوصیتی.
🔸 علت هم این است که تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است.
🔺 تولید ملّی در واقع راه اصلی عبور از سختیها و دشواریهای اقتصادی برای کشور است. یعنی مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئلهی تولید، رواج تولید ملّی و رونق تولید ملّی، حل میکند. ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد
✅پیام جدی و واقعی سپاه به صهیونیستها
سرلشکر سلامی:
🔹صهیونیستها مراقب باشند ما فقط تشییع جنازه و مجلس ترحیم برای شهیدانمان نمیگیریم بلکه انتقام آنها را بلافاصله خواهیم گرفت.
🔹این پیام جدی و واقعی است و اگر دوباره تکرار شود مجبور به تجربه مجدد حمله موشکی سپاه خواهید بود و باید طعم تلخ ضربات موشکها را تحمل کنید.
#ثامن_یزد
✅تلاش نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ایجاد پیمانی مشابه ناتو
🔸شبکه الجزیره به نقل از رسانه های صهیونیستی:
🔻نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست سه جانبه ای که با ولیعهد ابوظبی و رئیس جمهور مصر در شرم الشیخ داشته، به دنبال پیمانی منطقه ای مشابه ناتو بوده است.
🔻وظیفه ائتلافی که بنت آن را در این نشست پیشنهاد کرده، مقابله با ایران و مقابله با تهدید پهپادی و موشک های دور بُرد است.
#ثامن_یزد
⁉️ چرا تولید مبتنی بر دانش و اشتغال آفرین برای اقتصاد ایران یک ضرورت است؟
✍ دکتر عباس علوی راد
* تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین سه کلید واژه شعار سال ۱۴۰۱ است که از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است.اهمیت و ضرورت شعار سال ۱۴۰۱ چیست؟
🔻اول: تولید در عمده بنگاه های موجود در کشور بر مبنای پاسخ به تقاضای داخلی بنا نهاده شده نه استراتژی توسعه صادرات. عمده بنگاه های کشور از قابلیت صدور کالا بر مبنای عواملی نظیر تکنولوژی، بهره وری و نوآوری برخوردار نیستند.
⬅️ نتیجه اینکه تولید در عمده بخش های اقتصاد ایران کمتر متکی به دانش است. بررسی ها نشان می دهد سهم محصولات صنعتی کشور با فناوری بالا از کل محصولات ۱ درصد است (منبع: مرکز پژوهش های مجلس)
🔻دوم: تعداد صنایع دارای قابلیت برونگرایی و صادرات کشور بسیار اندک و فاقد تنوع لازم بوده و بر مبنای منابع طبیعی و معدنی تغذیه می شوند.
⬅️ سهم محصولات صنعتی منبع محور کشور از کل محصولات ۶۶ درصد است (منبع پیشین) به همین ترتیب صادرات غیر نفتی کشور از تنوع و سطح فناوری بالا برخوردار نیست.
🔻سوم: بازار کار کشور ما سال ها است که با پدیده بیکاری چند سطحی مواجه است. یکی از این سطوح شکاف میان نرخ بیکاری تحصیلکرده های دانشگاهی و نرخ بیکاری کل کشور است.
⬅️ آخرین گزارش مرکز آمار ایران (پاییز ۱۴۰۰) نشان می دهد نرخ بیکاری تحصیلکرده های دانشگاهی ۱۳/۸ درصد و نرخ بیکاری کل کشور ۸/۹ درصد می باشد.
⬅️ علاوه بر این، تحصیلکرده های دانشگاهی ۴۲/۳ درصد از کل بیکاران کشور را در بر می گیرند. این در حالی است که سهم شاغلان تحصیلکرده دانشگاهی از کل شاغلان کشور فقط ۲۵/۸ درصد است.
⬅️ در واقع حتی در سال هایی که کشور از سطح تولید بالا و رشد اقتصادی مناسب هم برخوردار باشد، اشتغال آفرینی بخش های اقتصاد ایران برای نیروی کار متخصص نبوده و اساساً متکی به حضور آنها در فرآیند تولید نیست.
🔻چهارم: از بعد بین الملل نیز
فاصله چشمگیری که بنگاه های کشور از منظر شیوه مدیریت، بهره وری عوامل تولید، سطح تکنولوژی، نوآوری، واحدهای تحقیق و توسعه و حتی شیوه های تامین مالی با رقبای بین المللی خود دارند، سطح رقابت پذیری اقتصاد ایران را به رتبه های شکننده بالای ۸۰ از میان حدود ۱۴۴ کشور دنیا قرار داده است.
⬅️ به نظر می رسد موارد چهار گانه فوق برخی از مشکلات تاریخی و قدیمی مقوله تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی در اقتصاد ایران است و همانطور که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی سال ۱۴۰۱ خود فرمودند، لازم است حرکت در مسیر تحقق شعار سال را در سطح درج در سربرگ نامه ها و بیلبوردهای شهرها تنزل نداد و حقیقتا سیاست گذاری اصلاحی داشت.
#ثامن_یزد
🌻🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌻
🌻 بصائر علوی
🌹 قال علی علیه السلام :
🔰 اتَّقُوا اللَّهَ تَقِيَّةَ مَنْ شَمَّرَ تَجْرِيداً، وَجَدَّ تَشْمِيراً، وَكَمَّشَ فِي مَهَل، وَبَادَرَ عَنْ وَجَل، وَنَظَرَ فِي كَرَّةِ الْمَوْئِلِ وَعَاقِبَةِ الْمَصْدَرِ، وَمَغَبَّةِ الْمَرْجِعِ.
🌹 امام علیه السلام فرمودند :
تقواى الهى پيشه كنيد؛
تقواى كسى كه براى اطاعت خدا دامن به كمر زده
⬅️ در حالى كه خود را از (علائق مادى) جدا ساخته
⬅️و سخت (در اين راه) مىكوشد
⬅️ و با بصيرت در راه خدا با چابكى گام بر مىدارد
⬅️و از ترس اعمالِ خود، به سرعت (به سوى مغفرت الهى) پيش مىرود
⬅️ و در بازگشت به پناهگاه اصلى (آخرت)
⬅️وبه سرانجام زندگى و عاقبت كار مىانديشد.
📚 #نهج_البلاغه ،حکمت۲۱۰
#مکتب_سلیمانی
#انتظار
#آماده_باش
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
🇮🇷
#یادداشت_کوتاه | شیوههای جنگ نرم و روشهای مقابله با آن در بعد سیاسی
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول / پیمانشکنی
🔻 قرآن کریم (سوره بقره آیات ۸۳ تا ۸۵ و ۱۰۰؛ سوره توبه آیه ۱۳؛ سوره اعراف آیه ۱۳۵؛ سوره مائده آیه ۱۳؛ سوره انفال، آیات ۵۵ تا ۵۶) جریان عهدشکنی دشمنانِ انبیاء از جمله یهودیان را بیان نموده است.
◀️ راهکارقرآنی روایی: عدم اعتماد و تکیه بر دشمن است.
🔸راهکار قرآن کریم این است که در هیچ شرایطی نباید به دشمن اعتماد کرده و نباید از وی انتظار یاری داشت.
قرآن کریم در آیات ۵۱-۵۲ و ۵۷ مائده از دوستی با دشمن (یهود و نصارا...) منع میکند و آن دسته از مسلمین (منافق) را که دست دوستی بهسوی آنان دراز مینماید؛ بشدت ملامت کرده میفرماید: چنین افرادی بعداً از این کارشان پشیمان خواهند شد.
🔹قرآن کریم، ضمن نهی از اعتماد به دشمن، هشدار میدهد که در صورت اعتماد به دشمن به آتشی دچار میشوید که یار و یاوری نخواهید داشت (هود/۱۱۳).
🔸لذا از متون اسلامی دراینباره چند دستور و #رهنمود صریح، به شرح ذیل به دست میآید:
1️⃣ از دشمن انتظار یاری نداشته باشید (یاری نجویید).
2️⃣ عدم اعتماد به «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن.
گزارههای اسلامی بر عدم اعتماد به «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن اصرار میورزد. از آیات متعدد قرآن کریم (انفال/۶۱-۶۲...). مشخص میشود که «صلحنامهها و معاهدات» با دشمن، پیوسته همراه با نیرنگ از سوی آنان بوده است.
3️⃣ در مقابل پیمانشکنی دشمن، شما نیز پیمان را بشکنید! (أنفال/٥٨).
4️⃣ درخواست صلح و معاهداتِ خفتبار از سوی مسلمین به دشمن، ممنوع (محمد/۳۵، آلعمران ۱۳۹).
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد
پیام قرآنی
🌲👇خدا را شکر که بعد از یک سال خشک سالی باران رحمتش را بر بندگانش نازل کرد
وَ هُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ «28»
و اوست كه پس از نا اميدى مردم باران مىفرستد و رحمت خويش را گسترش مىدهد و اوست سَرور ستوده.
وَ مِنْ آياتِهِ خَلْقُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ ما بَثَّ فِيهِما مِنْ دابَّةٍ وَ هُوَ عَلى جَمْعِهِمْ إِذا يَشاءُ قَدِيرٌ «29»
و از نشانههاى قدرت او آفرينش آسمانها و زمين است و جنبندگانى كه در آن دو پراكندهاند و او هرگاه بخواهد بر گردآورى آنها تواناست.
پیام ها
1⃣ كمى باران در مواردى براى جلوگيرى از طغيان انسانهاست. وَ لَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوْا ... يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا
2⃣- ولايت پسنديده و دائمى، تنها به خداوند اختصاص دارد. «وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ🌺
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | راهکار حل مشکلات کشور
🍃🌹🍃
🔻 دو نگاه کلان مدیریتی وجود دارد: ۱.نگاه معطوف به ظرفیتهای درون کشور و اعتماد به خدا، ملت و خود که باعث به میدان آوردن توانایی ها و در نهایت شکست توطئههای دشمن است. ۲. نگاه معطوف به بیرون، باعث معطل ماندن ظرفیتهای عظیم مردم و کشور ... که نگاه کاملا غلط و عقیم و بی فایده است.
🔹 در آیه ۶ سوره فتح، خداوند میفرماید: به من اعتماد کنید پیروزید، اعتماد و تکیه به غیر من و سوء ظن به من منجر به شکست خواهد شد.
🔸 در انقلاب هرجا تکیه به داخل و اعتماد به مردم و عمل به فرمایشات رهبرمعظم انقلاب نبوده دچار شکست شدیم.
🔹 انقلاب اسلامی ایران نیز دو وجه دارد یک وجه آرمان های انقلاب و وجه دیگرش انحرافات از آرمان هاست. آرمان های انقلاب آنجائیست است که با اعتماد به خدا وبا اعتقاد به وعده های الهی و قدرت جامعه حرکت رو به جلو بوده مثل پیروزی انقلاب، پیروزی در دفاع مقدس، پیشرفت های گسترده علمی نسبت به تمام دنیا، پیروزی های بزرگ در منطقه نابودی داعش، پیشرفتهای دفاعی و بسیاری از پیشرفت های بزرگ دیگر
🔺 براین اساس راه حل نجات کشور باز گشت به آرمانهای انقلاب است که هرجا انقلابی عمل کردیم یعنی به خدا اعتماد و به قدرت ملت و خود اتکا کردیم و به دستورات خدا عمل کردیم و در مقابل دشمن ایستادیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است. پس بنابراین آرمان های انقلاب مشکلی ندارد و علت مشکلات عدول از استقلال طلبی و اعتماد به کسانی است که فکر میکنند علت مشکلات کشور انقلابیگری است و راهکار حل مشکلات بوسه زدن بر پنجه گرگ است.
✍دکتر سید جلال حسینی
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
#ثامن_یزد