فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤صلیالله علیک یا صاحبالزمان
🔹در این هوای بهاری، شدم دوباره هوایی؛ بهار میرسد اما، بهار من تو کجایی؟
#مهارتورم_رشدتولید
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿خوش آن دمی که بهاران قرارمان باشد
ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد . . .🌿
🤲 اللهم عجل لولیکالفرج❤️
📎 #عید_نوروز
📎 #امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ نماهنگ بهار من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یگانه صاحب دوران، تمام منتظران زمان آمدنت را بهار میدانند...
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نوروز#عید_نوروز#لحظه_طلایی
💐#سلام_ارباب❤️
نوروز وصالتان حسینے بادا
نیڪویے حالتان حسینے بادا
در وسعٺ کُلُّخیر فے بابِ حسین
سرتاسر سالتان حسینے بادا
#یامقلب_القلوب_یاحسین❤️
#عید_نوروز ۱۴۰۲ مبارکباد💐
✨﷽✨
🌸 #نوروز 🌸
نوروز به معناى روز نو است و در اصطلاح رایج این مرز و بوم به نخستین روز فروردین و رسیدن آفتاب به برج حَمَل و آغاز بهار، نوروز گفته مىشود. براى این روز در میان ایرانیان و برخى اقوام و كشورهاى دیگر آداب و رسومى وجود دارد. احادیثى كه در منابع روایى دربارهٔ این روز آمدهاند با صرف نظر از سند آنها، به لحاظ محتوا متعارض هستند؛ برخى آن را تأیید و برخى نفى كردهاند.
به نظر مىرسد رد و تأیید در این روایات به لحاظ رسمهاى ناپسند و پسندیدهٔ نوروز باشد؛ یعنى روایت نفى درباره سنّتهاى نادرست آن باشد و روایت تأیید، سنّتهاى خوب آن را تأیید مىكند.
این احتمال هم وجود دارد كه روایت تأیید، شاید به جهت نزدیك بودن این روز با حادثهٔ غدیر و ولایت حضرت امیرمؤمنان (ع) باشد؛ چرا كه بر اساس برخى محاسبات ریاضى و نجومى، جریان غدیر در سال دهم هجرت در روز 27 اسفند ماه بوده است. پیامبر اكرم (ص) نیز تا سه روز جهت بیعت گرفتن در سرزمین غدیر درنگ كردند؛ پس نوروز سال دهم هجرى همزمان با غدیر بود.
گفتنى است برخى از سنّتهاى خوب آن در شمار امورى است كه اسلام به صورت كلى بر آنها تأكید دارد؛ مانند نظافت و خانهتكانى، نیكوكارى، كمك به نیازمندان، به ویژه خویشان و بستگان، توجّه به سالمندان، مهر و محبّت به یكدیگر، صلهٔ رحم و دید و بازدید دوستان كه بسا از این طریق كینههاى دیرین زدوده مىشوند و نیز از سنّتهاى خوب آن، روى آوردن به پاكى و طهارت معنوى است كه مؤمنان با رفتن به قبرستانها و اماكن مذهبى و زیارتگاهها به ذكر و دعا مىپردازند و دعاى یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَ الأبْصَارِ یا مُدَبِّرَ اللّیلِ وَ النَّهَارِ وَ یا مُحَوِّلَ الحَوْلِ وَ الأحوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إلَى أحْسَنِ الحَالِ، ورد زبانشان است. در این دعا از خدا درخواست تحوّل مىشود و تحوّل آن است كه انسان از درون منقلب بشود و انقلاب درونى اگر به سوى خدا باشد تأثیرگذار است.
پیش از انقلاب إلى الله، هیچ انقلابى بارور نخواهد شد. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم چنین تحوّلى را در پیش رو داریم، اگر با رغبت و اشتیاق به سوى خدا متحوّل شدیم خوش به حال ما (طوبى لنا و حسن مآب) و اگر با اشتیاق منقلب نشویم، مأموران الهى ما را منقلب خواهند كرد. به هر روى در چنین روزهایى مناسب است به پاكى و تحوّل درونى روى آورد.
📚 مفاتیح الحیات آیت الله جوادی آملی
🌸سال نو مبارک🌸
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
تو بیایی همه ثانیهها ساعتها
از همین روز، همین لحظه
همین دم، عیدند...
🌷 #اَللّهُمَّعَجَّلْلِوَلِيِّكَالْفَرَجَ