فواره گنجشکها
این کتاب ، زندگی داستانی امام جعفر صادق (علیه السلام) با عنوان ” فواره گنجشکها ” می باشد.
فواره گنجشکها با سی دو داستان کوتاه به قلم محمود پوروهاب بر اساس روایات مستند به صورت پیوسته زندگانی آن امام همام را معرفی مینماید.
انتشارات کتاب جمکران، مطالعه این مجموعه داستان ارزشمند را به نوجوانان ، والدین، مبلغان و مربیان تربیتی توصیه مینماید.
#فواره_گنجشکها
#داستان_امام_جعفر_صادق(ع)
#معرفی_کتاب_داستان
✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
محمود پوروهاب در این اثر تلاش کرده با قرار دادن روایت ها و حکایت های گوناگون از امام صادق(علیه السلام) تصویری از تلاش ها، رنج ها، مجاهدت ها، راهبری ها و سبک زندگی آن حضرت ارائه کند. محدود بودن روایاتی که از معصومین(علیهم السلام) به ما رسیده و در پرده بودن بسیاری از ابعاد این بزرگواران، از سوی دیگر اهتمام و توجه نویسنده به حفظ سندیت حکایات، این شیوه را ـ چینش جورچین وار روایات ـ به جای نوشتن یک داستان پیوستۀ رمان گونه رقم زده است و به نظر در این کار موفق بوده. خواننده با پایان بردن کتاب، تصویری از زندگی، اخلاق، تلاش ها، دانش، تدابیر و خیلی از ویژگی های امام صادق(علیه السلام) را به علاوۀ تصویری از زمانۀ ایشان به دست می آورد.
#فواره_گنجشک_ها
#امام_جعفر_صادق(ع)
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هر چند با خوانش «فواره گنجشکها» خواننده ممکن است، کتاب مشهور استاد شهید مرتضی مطهری با عنوان «داستان راستان» را در یاد بیاورد. با این تفاوت که در «داستان راستان» علامه شهید مطهری داستانهایی از ائمه را در کنار هم آورده اما در «فواره گنجشکها» پوروهاب روایتهایی صرفا در ارتباط با حضرت جعفر بن محمد(علیه السلام) را در کنار یکدیگر قرار داده و دست خواننده را گرفته و با خود به مدینه و حیره برده است.
از نظر انتخاب و کنار هم قرار دادن روایتها نظم خاصی به چشم نمیآید و خواننده گاهی حضور زمان را در آنها حس میکند ولی در اغلب نقاط روایت کلی کتاب اثری از زمان به چشم نمیآید، اما محتوای روایتها تصویری واضح و صحیح از رئیس مذهب شیعه به خواننده ارائه میکند و از این منظر باید «فواره گنجشکها» را تحسین کرد که میتواند تصویری که تاکنون از امام صادق(علیه السلام) ارائه نشده را به خواننده نشان دهد. تصویری که در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ارائه نشده و لازمه حضور چنین آثاری همچنان احساس میشود.
پوروهاب در این کتاب غیر از بخشهایی که به ساحت امام معصوم ارتباط پیدا میکند در باقی بخشها دست به تصویرسازی و توصیف جزئیات زده و از این رو سبب شده که کتاب از حالت یک روایت خشک و بدون جذابیت به روایتی شیرین و روان تبدیل شود.
#فواره_گنجشک_ها
#امام_جعفر_صادق(ع)
#معرفی_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
از نظر انتخاب و کنار هم قرار دادن روایتها نظم خاصی به چشم نمیآید و خواننده گاهی حضور زمان را در آنها حس میکند ولی در اغلب نقاط روایت کلی کتاب اثری از زمان به چشم نمیآید، اما محتوای روایتها تصویری واضح و صحیح از رئیس مذهب شیعه به خواننده ارائه میکند و از این منظر باید «فواره گنجشکها» را تحسین کرد که میتواند تصویری که تاکنون از امام صادق علیه السلام ارائه نشده را به خواننده نشان دهد. تصویری که در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ارائه نشده و لازمه حضور چنین آثاری همچنان احساس میشود.
پوروهاب در این کتاب غیر از بخشهایی که به ساحت امام معصوم ارتباط پیدا میکند در باقی بخشها دست به تصویرسازی و توصیف جزئیات زده و از این رو سبب شده که کتاب از حالت یک روایت خشک و بدون جذابیت به روایتی شیرین و روان تبدیل شود.
#فواره_گنجشک_ها
#امام_جعفر_صادق(ع)
#معرفی_داستانهای_مذهبی
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
دخترک از پنجره بیرون را نگاه کرد. آفتاب با گلهای درخشان باغچه حرف می زد و درخت بزرگ با گنجشک هایی که دوست شان داشت. ناگهان صدای نازک نوزاد با فواره ی گنجشک های روی درخت ، پر کشید.
ابن ابیالعوجا گفت: «عجب! اگر تو از یاران جعفر بن محمد هستی، بدان که او هرگز اینگونه با ما حرف نمیزند. او بارها این سخنها را که تو آن را کفرآمیز میخوانی از ما شنیده؛ ولی هرگز از حدّ ادب بیرون نرفته و دشنام نداده است. او مردی بسیار خردمند، آرام و بردبار است. سخنان ما را به خوبی گوش میدهد تا آنچه در دل داریم، بر زبان بیاوریم؛ طوری که گاهی گمان میکنیم بر او پیروز شدهایم. آنگاه او با کمترین سخن، دلیلهای ما را باطل میسازد، چنانکه نمیتوانیم پاسخ بدهیم. اگر تو از پیروان او هستی، چنانکه شایستهی اوست با ما سخن بگو.
#فواره_گنجشک_ها
#امام_جعفر_صادق(ع)
#بریده_کتاب
#✅ پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از زهرا کوهی حبیبی
بزرگترین هنر شیخ،دستیابی به کیمیای محبت خدا ست،اودراین کیمیاگری تخصص داشت،،یکی ازشاگردان شیخ که نگارنده سالهاست نسبت به او ارادت داشته،نقل کرد:روزی جناب شیخ به من فرمود:فلانی کسی در دنیا مرا نشناخت،ولی دردووقت شناخته خواهم شد،یکی موقعی که امام دوازدهم (عج)تشریف بیاورند ویکی هم روز قیامت،،
با سلام یکی از اعضای محترم کانال، کتاب کیمیاگر که زندگی،عارف بزرگ رجبعلی خیاط هست برای ما فرستادند، از ایشون سپاسگزارم. شما هم کتاب های خوبی را که میخوانید معرفی اش را برای ما بفرستید، تا بهترین هایش را در کانال بگذارم.
🕯 اولین خانهای که رفتیم حدود 120متر بود، خیلی بزرگ و دلباز با نورگیر عالی، قیمتی که بنگاه گفته بود با پسانداز حمید جور بود.
تقریباً هر دوتایی خانه را پسندیده بودیم، خوشحال از انتخاب اولین خانه مشترکمان از در بیرون آمدیم، هنوز سوار موتور نشده بودیم که یکی از رفقای حمید تماس گرفت، صحبتشان که تمام شد متوجه شدم حمید به فکر فرو رفته است، وقتی پرسوجو کردم گفت: «یکی از رفیقام الان زنگ زد مثلاینکه برای رهن خونه به مشکل خورده، پول لازم داشت، اگر تو راضی باشی ما نصف پساندازمون رو به دوستم قرض بدیم، با نصف بقیش یه خونه کوچکتر رهن کنیم تا بعداً که پول دستمون رسید به خونه بزرگتر اجاره کنیم».
میدانستم با پولی که میماند خانه چندان خوبی نمیتوانیم اجاره کنیم پیش خودم دو دو تا چهار تا کردم دیدم در یک خانه کوچک محلههای پایینشهر هم میشود خوش بود....
🌹 شهید حمید سیاهکالی
📕 #یادت_باشد
#کتاب_مذهبی
#برشی_از_یک_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
معرفی کتاب
مدیریت عشق مسئله کتاب شب صورتی است. داستان کتاب به مدیریت عشق یک نوجوان می پردازد. نوجوانی که در شهر یزد عاشق می شود و پیرمردی به کمک او می آید.
فضای کتاب در جغرافیای شهر یزد می گذرد و نویسنده در این رمان نیز مانند کتاب کتاب رویای نیمه شب نگاه مهدوی خود را حفظ کرده و در اختتامیه کتاب به نیمه شعبان و شخص امام زمان (عج) توجه دارد.
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
سالاری بسیار تاکید کرده که من نویسنده دینی هستم. نویسندهای که غایت کار خود را نوشتن از دین میداند. دغدغه اصلی مخاطبیابی نیست، بلکه بیان یک مفهوم متعالی دینی است. این نویسنده ضمن داشتن دغدغه به دنیا، در پی بیان دین است. ایشان ضمن ارزیابی مخاطب، مخاطب را به مسیری رهنمون میکند که خودش را نسبت به آن متعهد میداند.
سالاری با داستانهایش خیلی روشن میگوید که «ادبیات» ابزاری برای بیان مضامین دینی است. نگاه و نگرش آقای سالاری یک نگاه ریشهدار و کهن است؛ چراکه بزرگان و عارفان از این روش برای بیان مسائلی دینی استفاده کنند. ما باید داستان را نه برای داستان، بلکه برای ارزشهای معنوی بدانیم.
این اثر برای گروه مخاطبان خودش یک اثر موفق است. مخاطبان ایشان گروه مخاطبان مؤمن هستند؛ مخاطبانی که از قبل مشخصاتی دارند و نویسنده از پیش این کتاب را برای آنها تهیه کرده است.
مخاطبان آقای سالاری کسانی هستند که زمینههایی ایمانی مشخصی دارند؛ ایمان آنها و کیفیت ایمان آنها را نمیدانیم، اما مشخصه آنها باور داشتن به دین است. جنس کتابهای آقای سالاری ضمن نشاط و حرکت دادن به گروه مخاطبان مؤمن، توانسته موجب تقویت ایمان شود.
#شب_صورتی
#رمان_مذهبی
#مظفر_سالاری
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
هدایت شده از شهیدانه
مؤلف کتاب «شب صورتی» توانسته است با بیان داستان به هدف خود برسد. در گذشته ادبیات دغدغه مخاطبیابی نداشت؛ اما امروز چرخه رساندن اثر به مخاطب مهم شده است؛ اما اثر نیز باید ویژگیهایی داشته باشد تا به روشهایی مختلف، آن را به مخاطب برسانیم.
مخاطب صاحب فهم و اندیشه و اختیار است. مخاطب تصمیم به انتخاب کتاب میکند و برای مطالعه یک کتاب، اگر همه چیز را به رسانه موکول کنیم، این بی احترامی به مخاطب است.
مظفر سالاری مخاطب خود را میشناسد که این مسئله مهمی است. یکی از کارهای یک نویسنده مشخص کردن گروه مخاطبان خود است؛ لحاظ کردن مخاطب در نوشتن یک اثر موفق، بسیار مهم است.
#شب_صورتی
#مظفر_سالاری
#رمان_مذهبی
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
جرعه ای از کتاب:
روی مبل لم داده بود و در س های شنبه را پیش خوانی می کرد. در کلاس شان رقابت درسی، شدید بود. پدر لپ تاپش را روی پا گذاشته بود و مطلبی را دربارۀ گیاه «کینوا » و کشاورزی ارگانیک می خواند. «ریحانه »، گوشۀ هال، مقنعه اش را اتو می زد. بوی پیراشکی ای که خورده بودند، هنوز از آشپزخانه می آمد. جاروبرقی در اتاق کناری از صدا افتاد. تلویزیون خاموش بود. سکوت دلپذیری دست داد. در آن برکۀ آرام، تلفن به صدا درآمد. ریحانه، اتو را روی پای هاش گذاشت و رفت گوشی را بردارد. «سینا » که نزدیک تلفن بود، گردن کشید و نگاهی به شماره انداخت. از خانۀ «رقیه خانم » بود. خواست گوشی را بردارد که ریحانه پیش دستی کرد.
#شب_صورتی
#رمان_مذهبی
#بریده_کتاب
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
«شب صورتی» قصه دل مشغولیهای یک نوجوان است و در آن از چاشنی عشق هم استفاده شده است.
عشق نوجوانانه در این رمان وجود دارد که سعی دارد به نوعی آن را مدیریت کند. در این کتاب یک روحانی دوستداشتنی به نام آسیدمحمدعلی وجود دارد که با نوجوان قصه دوست میشود و به او میآموزد که چطور عشق خود را مدیریت کند.
از آنجا که پدربزرگ سینا -پسر نوجوان قصه- با پدرش روابط تیره و تاری دارد، و شخصیت نوجوان قصه سعی دارد در این میان الفت و دوستی برقرار کند، میتوان این کتاب را اثری درباره دوستی، احترام به بزرگترها دانست که یزد و ارزشهایی که در این جغرافیا مطرح است را نیز معرفی کرده است.
#شب_صورتی
#رمان_مذهبی
#سالار_مظفری
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98