°|⚘کانال شهیدان شهر هرند⚘|°
🔴 ترسوها حق ندارند اسم #عقلانیت را بیاورند 🔻 #زمانه| رهبرانقلاب در ارتباط تصویری امروز با دانش آمو
🔴 #تبیین| عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 #زمانـه| بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ #جریان_تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « #تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می انجامد.» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند:
«من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
🖌 #فیروزیان【ڪارشناس زمانه】
🌹 در ۱۰۰ کلمه | هفت خوانِ خانطومان
▪️۱. غروب جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵ تکفیریها آتشبس را نقض و به خانطومان حمله کردند.
▪️۲. خانطومان روستایی استراتژیک، در ۱۰ کیلومتری حلب و نزدیکی اتوبان حلب-دمشق است.
▪️۳. اگر مقاومت این روستا را میگرفت محاصره تکفیریها کامل میشد.
▪️۴. برای همین دشمن با آتشی که هیچکس نظیرش را ندیده بود به آنجا حمله کرد.
▪️۵. نیروهای مقاومت بهخاطر تمام شدن مهمات مجبور شدند عقبنشینی کنند.
▪️۶. از ۷۰ رزمنده ایرانی ۱۶ نفر شهید و از دو هزار نیروی تکفیری صدها نفر هلاک شدند.
▪️۷. آتش بسیار سنگین بود و چند نفر که برای برگرداندن پیکر شهدا جلو رفتند، توسط تکتیراندازها شهید شدند.
#قهرمانان_وطن
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
4_6035284157393799110.opus
559.8K
👈صحبتهای جناب آقای دکتر کنعانی در مورد کرونا در پاییز👉
💠پیشنهاد دانلود💠
برای حفظ خودتون و خانوادتون و جامعه حتما حتما گوش بدید و رعایت کنید و انتشار بدید
ممنونم
#کرونا_را_با_کمک_خدا_شکست_میدهیم
#حوزه_ریحانه_النبی_س_هرند_و_پایگاه_های_تابعه_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز تا چهل روز
🤲دعای هفتم صحیفه سجادیه
✔روز دوازدهم
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🔵 برگزاری دومین جشنواره دین و فضای مجازی با موضوع «زندگی مؤمنانه در فضای مجازی»
✅دومین جشنواره دین و فضای مجازی با موضوع «زندگی مؤمنانه در فضای مجازی»، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی، آغاز به کار کرد.
(نفراول پنج ملیون دوم سه ملیون سوم دوملیون و...)
💡 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رویداد بر روی پیوند زیر کلیک کنید.
b2n.ir/534012
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🔴 ##غیر_رسمی| تبادل در تهران، تسویه در سئول؟‼️
🔻 #زمانـه| در چند روز اخیر در برخی رسانههای غیررسمی اخباری مبنی بر مبادله چند زندانی توسط ایران با آمریکار را که در خاک ایران جاسوسی میکردند میدهند.
🔹همچنین گفته شده همراه این مبادله قرار است مبلغ ۷ میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران آزاد شود.
🔹البته اخباری نیز بیانگر این هستند که این پول ها از طریق کره ی جنوبی آزاد خواهد شد.
🔹نکته قابل توجه در این میان این است که آزاد شدن احتمالی این مبلغ، هم از نظر میزان و هم از نظر بازه زمانی میتواند برای ایران اهمیت قابل توجهی داشته باشد، چراکه برای مثال این رقم معادل کل پولی است که از مدتها بیش در کرهجنوبی بلوکه شده بود و از نظر زمانی هم در صورت رخداد، در ایام اوج گرفتن چالش ارزی، میتواند روی بازارهای داخلی اثرات مثبتی داشته است.
🔴 مجرم به خانه برمی گردد‼️
🔻 #زمانـه| «علیرضا حیدرآبادیپور» مدیرعامل اسبق بانک سرمایه که درحین تحقیقات مقدماتی از کشور خارج شده بود، با تلاش پلیس اینترپل جمهوری اسلامی توسط پلیس اسپانیا دستگیر و به کشور مسترد گردیده است. این اولین بار است که یک مجرم اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده میشود.
🔹«حیدرآبادیپور» دو پرونده مهم فساد اقتصادی دارد، وی به اخلال در نظام اقتصادی از طریق خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع متهم بوده و در جریان محاکمه برخی از مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور بطور غیابی به دوازده سال حبس محکوم شده است.
🔹نامبرده بر اساس وضعیت قرمز اعلام شده از سوی بازپرس پرونده و با هماهنگی پلیس اینترپل ایران شناسایی و دستگیر و طی انجام تشریفات قانونی به کشور بازگردانده شد
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🍃
📖🕋📖🕋📖
🕋📖🕋📖
💠سلام به دوستان عزیزم
🌷دعای دسته جمعی تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج)⬇️
🌈 *اللهم عجل لولیک الفرج*🌈
در گروه یاران امام زمان برگزار میشود
✅ هشتاد هزار به نیت امام هشتم
🍂
❇️فرصت اعلام وخواندن تا آخر روز شهادت امام رضا (ع)
❇️ به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هدیه به حضرت محمد(ص) و امام حسن مجتبی علیه السلام و امام رضا علیه السلام
📣دوستان اگر تمایل دارید درخواندن این ذکرشریف
🌹 *اللهم عجل لولیک الفرج*🌹
شرکت کنید لطفا تعداد را اعلام
بفرمایید
تشکر و عاقبت بخیری از حضور پر رنگتون 🌹🙏🏼
اجرتون با امام زمان🤲
هر تعدادی میخونید به ای دی زیر اعلام نمایید
ممنونم
@Sadat18659
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
AUD-20201014-WA0008.mp3
3.04M
پیشنهاد دانلود
اگه برا سلامتی خودتون وخانوادتون ارزش قائلید
حتما این فایل رو تا اخر گوش کنید
#کرونا_را_با_یاری_خدا_شکست_میدهیم
#ح_ریحانه_النبی_س_هرند_و_پایگاه_های_تابعه
تا ماه صفر هر روز یک امام بزرگوار
#احادیث_از_امام_حسن_ع
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
ماجرای آزادی یک برده توسط «امام حسن (ع) » بخاطر کرامت به یک سگ/
دوران امامت خصوصاً دوران خلافت امام حسن مجتبی (ع) در یکی از شرایط سخت و پیچیده تاریخی است و تحلیل و استنباط عملکردهای آن حضرت بسیار سخت بوده است تا به حدی که بسیاری از شیعیان خالص و وفادار هم در آن زمان بر ایشان ایراد گرفته و تصمیمهای ایشان را به نادرست تعبیر میکردند. 👈کرامت امام حسن (ع) 👉در برخورد با دوستان و دشمنان، عقلانیت و شجاعت امام مجتبی (ع) از جمله مباحثی است 👇👇👇
آزادی یک برده توسط امام حسن (ع) بخاطر کرامت به یک سگ
👇👇👇
حجت الاسلام کاشانی در مورد شرایط مردم در دوران امامت امام حسن (ع) گفت: امام مجتبی در آن دوران میبیند نمیشود با مردم حرف زد. چطور آنها را جذب بکند؟ امام میبیند این مردم دنیا پرست هستند، مال دوست هستند، دنیاخواه هستند. فعلاً هم درمان نمیشوند؛ چه کار کند اینها اهل بیت پیغمبر را فراموش نکنند؟ حضرت تصمیم میگیرند برای اینکه اینها خانه اهل بیت را گم نکنند، این آدرس فراموش نشود شروع به بخشش میکنند. بخشش به چه کسانی است؟ به کسانی است که محبّ امام حسن (ع) نیستند. امام حسن، کریمی است که کیسه زر او را مخالفین و دشمنان او نیز چشیدند.
وی ادامه داد: امام حسن (ع) کسی است که اگر کسی به خاطر خدا به یک سگ غذا بدهد، او را میخرد و آزاد میکند.
وی افزود: دید یک مرد سیاه پوست دارد به سگ نان میدهد. وقتی تمام شد فرمود: چرا داشتید به این سگ نان میدادید؟ گفت: وقتی میخواستم نان بخورم دیدم این دارد به من نگاه میکند. از چشمان او حالت گرسنگی را حس کردم. از خدا حیا کردم که یک بنده او غذا بخورد و یک بنده دیگر گرسنه باشد. امام فرمود تو چه کسی هستی؟ گفت: من غلام ابان بن عثمان هستم که خانه او اینجا است. نوکر و دربان او هستم. فرمود: همین جا صبر کن من برمیگردم. حضرت رفت و برگشت، فرمود: من تو را خریدم، بلند شد گفت: سیّدی و مولای من در خدمت هستم. فرمود: این باغ را هم خریدم. تو را در راه خدا آزاد کردم، این باغ را هم به تو بخشیدم. امام حسن برای اینکه کسی دست سگی را بگیرد او را آزاد میکند. این کرامت امام حسن (ع) با بندگان خدا بود.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
#کرامات_امام_حسن_ع
حجت الاسلام کاشانی گفت: سه دفعه اموال خود را در راه خدا تقسیم کرد. دو دفعه کلّ اموال، آنچه را که داشت در راه خدا بخشید. تا اینکه مروان گفت: این سخیترین مرد عرب است. دشمنان هم چشیدند.
وی ادامه داد: «یعقوبی» مورخ نام آشنای قرن سوم درباره امام حسن مجتبی (ع) مینویسد: «او فردی جواد، کریم و بخشنده بود و از حیث اخلاق و ظاهر شبیهترین فرد به رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به حساب میآمد. ۱۵ مرتبه پیاده به حج رفت و ۲ مرتبه تمام دارایی خود را در راه خدا بخشید!»
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
#شجاعت_امام_حسن_مجتبی_ع
حجت الاسلام کاشانی در مورد شجاعت و جنگ آوری امام مجتبی (ع) گفت: امام حسن سردار جمل است. اشجع فرزندان امیرالمؤمنین بود. وظیفه امیرالمومنین این است که امامان بعدی را حفظ کند؛ لذا نمیگذاشت حسنین همینطور در جنگها شرکت کنند. یکی از دلایلی که میگوئیم حسنین (ع) در جنگ با ایران شرکت نکردند همین است. جان امام را به همین راحتی به خطر نمیاندازند.
وی ادامه داد: از فرزندان امیر المؤمنین که با مردم در جنگ جمل و صفیّن همراه بود محمّد حنفیه است. خیلی هم قد و هیکل رشیدی داشت شبیه حضرت عبّاس (ع) به قدرتمندی هم مشهور بود. مسعودی نقل میکند ظاهراً در یک برههای از جنگ جمل هزار نفر در یک جا تجمّع کرده بودند، باید این صف را میشکستند تا پیروزی اتّفاق بیفتد. حضرت فرمود: محمّد برو. محمّد اسب خود را راه انداخت که برود دید هزار نفر هستند. زدن به این خطّی که منتظر هستند کار هر کسی نیست. مدام خواست برود و برگشت. چند بار این اتّفاق افتاد. امیرالمومنین، امام حسن (ع) را مأمور کردند. امام مجتبی (ع) به خط زد، دقایقی بعد برگشت و صف را شکسته بود. حضرت به محمد حنفیه فرمود «لَا تَأْنَفْ فَإِنَّهُ ابْنُ النَّبِیِّ وَ أَنْتَ ابْنُ عَلِیٍّ، لا تأنف یا بنی فانه ابن رسول الله و ابن فاطمه» یعنی اصلاً شما خود را با او مقایسه نکنید، او پسر فاطمهی زهرا (ع) است. خیال نکنید شما باید مثل حسن بن علی باشید، اصلاً شما نمیتوانید.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
#عقلانیت_در_سیره_امام_حسن_مجتبی_ع
حجت الاسلام کاشانی در مورد جنبههای عقلانیت در سیره امام حسن مجتبی (ع) گفت: در روایات ما و صوفیان اهل سنّت آمده است که «لَوْ کَانَ العَقلُ (شخصاً رَجُلاً لَکَانَ الْحَسَن» اگر عقل و عقلانیّت میخواست یک هیکل مجسّم شود او حسن بن علی (ع) میشد. یعنی سر تا پا عقلانیّت است، عقل کلّ عالم است.
وی ادامه داد: وقتی امیر المؤمنین با عایشه و طلحه و زبیر جنگید، مردم گفتند: داماد پیغمبر و عروس پیغمبر! ما این وسط چه کار کنیم؟ به مشکل برخورده بودند. امیر المؤمنین هر کسی را به کوفه میفرستاد، ابو موسی اشعری و دیگران سخنرانی میکردند و مردم نمیآمدند، میگفتند ما در فتنه شرکت نمیکنیم. اینها با هم دعوا دارند ما برویم خون مسلمان را بریزیم؟ حرام است. عمّار رفت صحبت کرد نشد، مالک اشتر رفت صحبت کرد نشد، امیر المؤمنین فرمود: حسن جان تو برو. امام حسن آمد سخنرانی کرد و ۱۰ هزار نفر آمدند. حضرت اینقدر آنجا محکم حرف زده است که خود ابو موسی اشعری در جنگ جمل شرکت کرد. دید اگر نرود خیلی بد است. یعنی همان کسی که تبلیغ میکرد که نروید و شرکت نکنید و این فتنه است، امّا با این استدلالهایی که امام حسن کرد خود ابو موسی هم در جنگ جمل شرکت کرد. یکی از وجهههای حضرت عقلانیّت او است.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
#روایتی_بلند_از_پیامبر_در_مورد_امام_حسن_ع
حجت الاسلام رضا اصلانی نیز در خصوص روایتی از پیامبر اکرم (ص) در مورد امام مجتبی (ع) توضیح داد: روایتی از رسول اکرم در مورد امام حسن وجود دارد که روایتی بسیار جامع است. پیامبر فرمودند: «وَ أَمَّا الْحَسَنُ فَإِنَّهُ ابْنِی وَ وُلْدِی وَ بَضْعَةٌ مِنِّی وَ قُرَّةُ عَیْنِی وَ ضِیَاءُ قَلْبِی وَ ثَمَرَةُ فُؤَادِی وَ هُوَ سَیِّدُ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَی الْأُمَّةِ أَمْرُهُ أَمْرِی وَ قَوْلُهُ قَوْلِی مَنْ تَبِعَهُ فَإِنَّهُ مِنِّی وَ مَنْ عَصَاهُ فَلَیْسَ مِنِّی … فَمَنْ بَکَاهُ لَمْ تَعْمَ عَیْنُهُ یَوْمَ تَعْمَی الْعُیُونُ وَ مَنْ حَزِنَ عَلَیْهِ لَمْ یَحْزَنْ قَلْبُهُ یَوْمَ تَحْزَنُ الْقُلُوبُ وَ مَنْ زَارَهُ فِی بَقِیعِهِ ثَبَتَتْ قَدَمُهُ عَلَی الصِّرَاطِ یَوْمَ تَزِلُّ فِیهِ الْأَقْدَامُ.»
وی افزود: یعنی همانا او پسر و فرزندم و پار ه تن من و نور چشمانم و روشنایی قلبم و میوه دلم و او سرور سرور جوانان اهل بهشت و حجت خدا بر امت است. فرمان حسن (ع) فرمان من و سخن او سخن من است. هر کس از او پیروی کند از من پیروی کرده است و هر که او را نافرمانی کند از من نیست و هر کس بر حسن (ع) بگرید در آن روزی که چشمها نابینا میشود، بینا خواهد بود. هر که بر مصائب حسن (ع) محزون و غمگین شود در روز قیامت که همه دلها و قلبهای مردم محزون است، قلب و دلش محزون و غمگین نخواهد بود. هر کس او را در کنار مرقد مطهرش در قبرستان بقیع زیارت کند، در روز قیامت که خیلی از گامها بر پل صراط میلرزد، گامهایش بر صراط ثابت قدم خواهد بود.
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
این کارشناس دینی ادامه داد: در این حدیث شخصیت امام حسن (ع) از دیدگاه پیامبر تشریح شده است. وقتی پیامبر میفرماید امام حسن حجت خداست یعنی امامی است که خدا او را طبق آیه قرآن منصوب کرده که «وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً» و یا «إِنِّی جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَاماً»، یعنی تنها خداوند امام را جعل و منصوب میکند.
وی افزود: در ادامه پیامبر (ص) میفرماید فرمان حسن (ع) فرمان من است یعنی آنچه امام حسن (ع) میگوید عین چیزی است که رسول الله میگوید.
این کارشناس دینی با اشاره به آیهای از قرآن گفت: قرآن میفرماید «ان کنتم تحبون الله فتبعونی یحببکم الله» یعنی بگو اگر مدعی دوستی خدا هستید، باید مطیع من (پیامبر) باشید. اگر مطیع پیامبر بودند خدا آنها را دوست دارد؛ لذا پیامبر طبق این آیه میفرماید سخن حسن (ع) سخن من است. اینکه پیامبر میفرماید هر که از حسن (ع) پیروی کند از من پیروی کرده نیز عین آیه قرآن است که قرآن پیروی از اولوالامر را پیروی از خدا ذکر کرده است.
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
وی افزود: کسانی که در مقابل مکتب آسمانی امامت ایستادند، در واقع مقابل کلام پیامبر ایستادند که فرمود هر که از حسن نافرمانی کند از من نافرمانی کرده است؛ لذا امامت آسمانی است و امام از طرف خدا منصوب میشود.
اصلانی در خصوص دلالت صفت کریم بر امام حسن مجتبی (ع) گفت: این به جهت سخاوت بی اندازه امام مجتبی (ع) بوده است. در روایتی در کتاب تاریخ یعقوبی آمده است که امام مجتبی (ع) دو بار همه اموال خود را بخشیده است. شهرت کرامت آن حضرت هم بیشتر به خاطر همین امر بوده است؛ لذا کرم امام مجتبی (ع) نسبت به دیگر صفات ایشان بارز بوده است. مثلاً در این خصوص علامه طباطبایی فرمودند همه ائمه رئوف هستند، ولی رأفت امام رضا (ع) خیلی سریع شامل انسان میشود.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
👈محبوترین فرد از خاندانم نزد من حسن (ع) و حسین (ع) هستند👉
وی در خصوص شناخت امام گفت: امام را تنها امام میشناسد. پیامبر (ص) در مورد امام حسن (ع) مطالب بلندی را فرمودهاند. مثلاً حضرت فرمودند «انّ الحسن و الحسین سیّدا شباب اهل الجنّه» و یا «الحسن و الحسین ریحانتی من الدنیا» یعنی امام حسن و امام حسین ع آقای جوانان اهل بهشتند و آنها دو گل خوشبوی من در دنیا میباشند.
این کارشناس دینی افزود: پیامبر فرمودند «هذان ابنای من احبهما فقد احبنی» یعنی حسن و حسین دو پسر من هستند و کسی که آنها را دوست بدارد مرا دوست داشته است.
اصلانی گفت: در روایت دیگری میفرماید «الحسن و الحسین امامان قام او قعدا» یعنی حسن و حسین هر دو امام و پیشوا هستند، خواه شرایطی برای به دست آوردن زمام امور برای آنها فراهم شود و چه نشود. چه کسی که قیام میکند و چه آنکه قیام نمیکند، یک حرکت میکنند.
وی ادامه داد: پیامبر فرمود «احب اهل بیتی الیّ الحسن و الحسین» یعنی محبوترین فرد از خاندانم نزد من حسن و حسین هستند. «من سرّه أن ینظر إلی سیّد الشباب اهل الجنّه فالینظر الی الحسن ابن علی» یعنی کسی که میخواهد به دیدن آقای جوانان اهل بهشت شاد شود، به حسن ابن علی (ع) بنگرد.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
#تهمتهای_ناروای_برخی_از_مستشرقین_به_امام_حسن_ع
این کارشناس دینی در خصوص برخی تهمتهای ناروایی برخی از مستشرقین به امام حسن (ع) وارد کردند، گفت: برخی در تاریخ دست بردند و آن را تحریف کردند. مثلاً در مورد تعداد زنهای حضرت حرفهای گزاف و تهمتهایی به حضرت زده میشود. علامه جعفر مرتضی عاملی کتابی در مورد امام حسن (ع) دارند که همه شبهات مربوط به امام حسن (ع) را بحث کرده است.
وی در پایان گفت: آیه ۱۲۴ سوره بقره میفرماید «وَإِذِ ابْتَلَی إِبْرَاهِیمَ رَبُّهُ بِکَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنِّی جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَامًا» این آیه مبحث کامل امامت را داراست. آیت الله جوادی آملی صد و بیست صفحه در رابطه با امامت بحث کرده است. اگر ما بخواهیم امامت را صحیح بحث کنیم، منبع لایزال آن وحی است. پس از وحی هم احادیث و زیارات مملو از مباحث امامت است. مثلاً زیارت جامعه کبیره حدود چهارصد ویژگی امام بیان شده است. همه این فضائل هم مصادیق قرآنی دارد.
اصلانی ادامه داد: از مجموعه آیات و روایات این استفاده میشود که امام حسن (ع) و بطور کلی اهل بیت قبل از خلقت عالم امام بودهاند. «کنتم نوراً فی اصلاب الشامخه و الارحام المطهره» لذا سجده ملائکه به آدم بخاطر این انوار بوده است. امامت و ولایت امری آسمانی است و باید این نظام معنوی را بر اساس قرآن برای بشریت تبیین کنیم.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز تا چهل روز
🤲دعای هفتم صحیفه سجادیه
✔روز سیزدهم
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
AUD-20201012-WA0011.mp3
8.64M
🇮🇷ایران، بازم پر از شھیده....
🎤 #حاج_میثم_مطیعی
🏴 به مناسبت بازگشت پیکر مطھر شھدای #مدافع_حرم و #دفاع_مقدس
#دلایل_مهجور_ماندن_امام_حسن_علیه_السلام
ساحل عباسی:امام حسن فرزند علی بن ابیطالب(ع) در شب نیمه ماه مبارک رمضان، سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود. در سن ۳۷ سالگی با وی برای خلافت و جانشینی امام علی(ع) بیعت شد.
مدت امامت حضرتش شش ماه و سه روز به طول انجامید. پس از آن تحت شرایط و عوامل خاص در سال ۴۱ هـ.ق با معاویه صلح کرد و به مدینه مراجعت نمود و مدت ده سال در مدینه زندگی کرد، سرانجام با دسیسه و نیزنگ معاویه به دست همسرش (جعده دختر اشعث کندی) به شهادت رسید و در قبرستان بقیع در کنار قبر مادربزرگش فاطمه بنت اسد به خاک سپرده شد.
🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
به اعتراف دوست و دشمن، در فضایل و کمالات اخلاقی انسانی کامل بود: قرابت و نزدیکی آنحضرت به رسول الله(ص)، علاقه و محبت پیامبر نسبت به وی، دارا بودن بیشترین شباهت به رسول الله، یکی از مصادیق آیه تطهیر، حضور با پیامبر در جریان مباهله، تواضع و سخاوت فراوان، عبادت زیاد، به اتفاق برادرش امام حسین ،جوانان بهشت بودن، برخی از بارزترین خصائص و ویژگیهای اخلاقی و کمالات آنحضرت است..
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃
حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا فوادیان در گفتگو با قدس آنلاین ابعاد مختلف زندگی امام حسن مجتبی را تبیین می کند
👇👇👇👇
-اگر بخواهیم در یک تعریف جامع با ابعاد مختلف شخصیتی امام حسن مجتبی آشنا شویم کدامی از ابعاد زندگی ایشان را بارزترین مواردعنوان می نمایید؟
⁉️❕❔⁉️❕❔⁉️❕❔⁉️
-امام حسن(ع)، كمال پيامبر و على و فاطمه(ع) را نشان داد. او مانند روحى در كالبد جامعه جارى بود روايت شده است كه: در هنگام وضو بدن امام حسن(ع) میلرزيد و رنگش زرد میشد. از حضرت پرسيدند: اين حالت چيست؟ فرمود: هر كس كه در برابر پروردگار بايستد سزاوار است كه رنگش زرد گردد و بدنش بلرزد.
و هنگامى كه مىیخواست وارد مسجد گردد، در آستانه ى در مىیايستاد؛ در حالى كه اذن دخول میطلبيد. سرش را بلند میكرد و میفرمود: «خدايا! مهمان تو در آستانه ى در است. اى نيكوكار! بنده ى گنهكار تو به پيشگاهت آمده است. با تمام زيبايیهايى كه نزد توست از بدیهاى ما بگذر؛ اى كريم!».
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
〽️〽️〽️〽️〽️〽️
امام حسن(ع) را آن گونه بايد ببينيم كه برادرزاده اش امام زين العابدين(ع) تصوير نموده است؛ براساس آنچه امام صادق(ع) از زبان امام باقر(ع) و او از امام زين العابدين(ع) روايت كرده است.
طبيعى است وقتى امام زين العابدين(ع) عموى بزرگوارش را توصيف میكند، تصويرى كه پديد مى آيد، تصوير درستى است كه اگر خود ما هم بوديم، همانگونه مى ديديم.
چگونه او را توصيف كرده است.امام زين العابدين(ع) میفرمايد: «[امام حسن(ع)]، عابدترين، زاهدترين و برترين مردم زمان خود بود، پياده به حج مىرفت و گاهى كه پا برهنه مىرفت و به ياد مرگ، قبر و قيامت و عرضه ى اعمال بر خداوند مى افتاد، گريه مى كرد، فرياد مى زد و غش مى كرد.
وقتى به نماز مى ايستاد بدنش مى لرزيد، و هنگامى كه به ياد بهشت و جهنم مى افتاد، مانند مار گزيده به خود مى پيچيد و از خدا بهشت را میخواست و از جهنم به او پناه مى برد و (يا ايها الذين آمنوا) را از قرآن نمى خواند مگر اينكه میگفت: (لبيك اللهم لبيك)؛ زيرا او درك میكرد كه خدا او را میخواند، آنچنان كه گويى اكنون مورد خطاب قرار گرفته است. و در هيچ حالى ديده نشد مگر اينكه ذكر خدا میكرد».
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🦋🦋🦋🦋🍁🍁🍁🦋🦋🦋🦋
تصويرى كه اين ☝️☝️حديث از امام حسن(ع) ارائه مینمايد، عمق رابطه ى معنوى او را با خداى متعال نشان میدهد به گونه اى كه عبادت به مفهوم گسترده ى آن و جارى در همه زندگى انسان، در نزد او تحوّل مىيابد تا ذكر خدا شود. ذكر خدا، گاهى در سخن است، گاهى در نماز، روزه و حج است، و گاهى در مواضع دشواریست كه قربانى شدن با همه ى وجود در راه خدا و مبارزهى سخت با تمام قدرت در برابر همه ى عوامل ضد اسلامى را مجسّم مى كند، و گاهى نيز در بخشش تمام دارايهاست.
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
امام حسن(ع) دو بار تمام مالش را بخشيد و سه بار مال خود را در راه خدا تقسيم كرد.تامل در حالات چهارگانه امام حسن که ارتباط با خداوند متعال است که به بهترین شکل توصیف شدبیانگر آن است که فرد معصوم عالی ترین نوع ارتباط را در میان مخلوفات با خداوند دارد زیرا خلیفه و جانشین خداوند در روی زمین می باشد.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
بنابراین با توجه به اینکه صفات خداوند در ایشان متجلی شده می بایست در نوع عبادت و اظهار عبودیت در برابر خداوند یکتا همانندی نداشته باشد.دررابطه با مردمداری ایشان هم در برابر پرخاشگری های مردم صبوری نموده و علی رغم اینکه می دانستند مردم از تحریکات معاویه و سم پاشی های تبلیغاتی او به ایشان معترض می شوند درهر حالتی از رعایت انصاف و رسیدگی به حال مردمان غفلت نمی کردند و امام حسن با روی گشاده با آنها برخورد می نمودند و از آنها درباره زندگی و نوع نیازهایشان می پرسید وتاجایی که می توانست دررفع حوائج مردم از خودگذشتگی می نمودند.
تا آنجا که ایشان به کریم اهل بیت ملقب شده اند و در برخورد با دیگران بهترین دستورات اسلامی را به کار بسته اند.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
👌👌👌👌👌👌👌👌
در خصوص ارتباط با خانواده اشان در هیچ جای تاریخ کوچکترین آزار و اذیتی از ایشان نسبت به خانواده اشان ثبت نشده است.
همچنین امام حسن حقی که بر بدن و جسم و روحیات خود داشته اند را با مراقبه از نفس و ...با توجه به جایگاهشان که بالاترین مقامات انسانی را داشته اند به خوبی به جا آورده اند در چهارمین حقی که امام حسن در زندگی بدان توجه داشته اند برخورد با طبیعت است که درروایات آمده است از جایی عبور میکردند شخصی را دیدند که غذا می خورد و به سگ باغ هم غذا می دادامام علت این عمل را پرسیدند فرد می گوید من روزها از باغ نگهبانی می کنم و شب سگ مسئول نگهبانی است.چگونه می توانم پیش روی او غذا بخورم و از این حیوان حیا نکنم.حضرت از صاحب باغ می پرسند باغ را از او خریده بنده را در راه خدا آزاد کرده و باغ را به او در عوض محبت به حیوانات و مخلوقات خداوند هدیه می دهند
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بنابراین با توجه به مجموعه برخوردهای امام حسن درمیابیم که ایشان کاملترین امور را در جای خود به جا می آورده اند.
-به نظر می رسد جایگاه علمی و اجتماعی و ابعاد مختلف زندگی امام حسن مجتبی برای مردم نهان مانده است به نظر شما چه دلائلی دراین موضوع تاثیر گذار بوده است؟
-توجه به شرایط اجتماعی و سیاسی زندگی و حکومت کوتاه امام حسن مجتبی می تواند پاسخگوی مناسبی به سئوالات بیشماری درباره اتفاقات به وقوع پیوسته در آن دوره باشد.در کتاب انسان ۲۵۰ساله مقام معظم رهبری این مساله به خوبی تبیین شده است . بعد از شهادت حضرت علی (ع) اتفاقاتی به وقوع می پیوندد که امام حسن مجتبی به عنوان دومین معصوم مجبور به ترک کوفه شده و به مدینه عزیمت می کنند.
و در مدینه افرادی امام را احاطه می کنند که امام نتواند برعلیه حکومت اموی حرکت قابل توجهی از خود نشان دهد. .
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🦋🌺🦋🌺🦋🌺🦋🌺
.
یکی دیگر از دلائل مهجور ماندن امام حسن (ع) و عدم شناخت کافی مردم از این شخصیت کریم که افتخار اهل بیت هستند قرار گرفتن ایشان بین دو بزرگواری است که تاریخ از آنا ن حماسه ها نقل کرده و در طول تاریخ جریان ساز بوده اند ،
بنابراین توجه تاریخ به امیرالمومنین حضرت علی (ع) و امام حسین (ع) قوی تر از نگاه به زندگی امام حسن بوده است .
و از آنجا که دوران امامت امام حسن بسیار کوتاه بوده ، تاریخ نتوانسته به درستی شخصیت علمی،فقهی و اخلاقی ایشان را به ثبت برساند.
البته عوامل دیگری هم مانند تبلیغات سوء بنی امیه به عدم شناخت امام دامن زده است .
در حالی که به فرموده پیامبراعظم امام حسن و حسین (علیهم السلام) هر دو امام هستند چه قیام کننند چه قعود.هر دو فرزندان پیامبر هستند و بر یکایک شیعیان واجب است همانگونه که به سیره زندگی امام حسین توجه دارند ، با تحقیق و تفحص در زندگی امام حسن (ع ) ابعاد مختلف زندگی ایشان را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
✅🍃✅🍃✅🍃✅🍃
-شاید یکی از دلائل شناخت کمتر مردم از امام حسن نسبت به دیگر ائمه کم بودن احادیثی است که از ایشان روایت شده است آیا این مساله هم به بازی های سیاسی و اوضاع اجتماعی آن روزها مربوط می شود؟
- ائمه ی که حدیث و سخنان گهربارشان بیش از دیگر ائمه به مارسیده امام محمد باقر و جعفر صادق (علیهم السلام ) هستند که اوضاع اجتماعی زمانشان شرایط بهتری را برای رجوع مردم و نقل حدیث فراهم کرده است.اما اگرغیر از امام حسن بخواهیم زندگی امام رضا (ع) را بررسی کنیم، آیا در کتب تاریخی از زندگی چندین ساله ایشان در مدینه مطالب و مسائل خاصی مطرح شده است؟نه .چون اقامت امام رضا و مهیا بودن شرایط در توس این امکان را فراهم ساخت که شیعیان و محبان با میراث علمی امام رضا آشنا شوند در باره امام حسن مجتبی نیز باید اذعان نمود یکی از دلائل کم حدیث بودن ایشان عدم مراجعه مردم به این بزرگوار بوده است حکومت افرادی تقلبی را برای جوابگوی نیازها و سئوالات شرعی مردم ، جایگزین امام می کند تا مردم به ایشان مراجعه نکنند.بنابراین مرجعیت ایشان تعطیل می شود.
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🌿🦋🌿🦋🌿🦋🌿🦋
علامه طباطبایی (ره) در این باره گفته است:یک دوره رسائل الشیعه را مطالعه نمودم در ۲۰ جلد دنبال چند حدیث فقهی از امام حسین که آنقدر برای مردم شناخته شده اند می گشتم اما علامه طباطبایی می گوید حتی ده حدیث فقهی از امام حسین (ع) پیدا نمی کنم .مسلما همین شرایط برای امام حسن فراهم بوده نه تنها با تبلیغات دروغین اجازه نمی دادند مردم به امام مراجعه کنند بلکه مردم را بر علیه ایشان شورانیده و در برابرشان موضع می گرفتند.مثلا یکی از ظلم هایی که به امام حسن شده بحث زن گرفتن و طلاق دادنهای ایشان است معاویه با مطرح کردن این موارد و پس از آن خلفای عباسی سعی در تخریب چهره امام حسن و فراموشی ایشان داشته اند تا با مطرح کردن شبهات ،چهره علمی امام حسن را تحت الشعاع قرار دهند..
#ح_دو_پ_فاطمه_الزهرا_س_هرند
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹