6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر محرم
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ؛ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
آیتالله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
*همخانواده نو+جوان شوید...*
به ما بپیوندید
https://nojavan.khamenei.ir
پایگاه مقاومت شهیدان پناهی
بسم الله الرحمن الرحیم ادامه تفسیر آیه ۲۰۰ سوره آل عمران ۳ ـ در جمله بعد، به مسلمانان دستور 🟡آماده
بسم الله الرحمن الرحیم
ادامه تفسیر آیه ۲۰۰ سوره آل عمران
۴ـ بالاخره، آخرین دستور که همچون چترى 👌👌بر همه دستورات سابق سایه مى افکند،🟢 دستور به پرهیزکارى است، مى فرماید: تقواى الهى پیشه کنید (وَ اتَّقُوا اللّهَ).
👈 استقامت ، مصابره و مرابطه ، باید آمیخته با تقوا و پرهیزکارى باشد و از هر گونه خودخواهى و ریاکارى و اغراض شخصى به دور گردد.
🟡در پایان آیه مى فرماید: شما در سایه به کار بستن این چهار دستور، مى توانید رستگار شوید و با تخلف از آنها راهى به سوى رستگارى نخواهید داشت (لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ).
🟨نکته ها:
۱ ـ سؤال:
گاهى سؤال مى شود: چرا در قرآن جمله هائى با کلمه لعلّ شروع شده است؟
👈مانند جمله لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ: شاید رستگار شوید .
👈و لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونِ: شاید پرهیزکار شوید .
👈و لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ: شاید مشمول رحمت شوید .
در حالى که کلمه لعلّ نوعى تردید🤔 را مى رساند که از مقام خداوند داناى به همه چیز، دور است.
این جمله اتفاقاً دست آویزى براى پاره اى از دشمنان اسلام شده و مى گویند: اسلام به کسى وعده نجات قطعى نمى دهد و وعده آن آمیخته با تردید است; زیرا بسیارى از این وعده ها با کلمه لعل شروع شده است.
🟥پاسخ:
اتفاقاً این تعبیر یکى از نشانه هاى عظمت، واقع بینى و واقع گوئى قرآن مجید است;👌👌 زیرا قرآن این کلمه را در جائى به کار مى برد که گرفتن نتیجه احتیاج به شرائطى دارد که به وسیله کلمه لعل اشاره اجمالى به آن شرائط شده است.
مثلاً سکوت کردن به هنگام شنیدن آیات قرآن و گوش فرا دادن به مضمون آیات به تنهائى کافى نیست،👌 که انسان مشمول رحمت الهى شود، بلکه علاوه بر آن، 👈درک و فهم آیات و 👈به کار بستن آنها نیز لازم است و لذا قرآن مى گوید:
وَ اِذا قُرِءَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوا لَهُ وَ أَنْصِتُوا لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ: هنگامى که قرآن خوانده مى شود، گوش فرا دهید و خاموش باشید شاید مشمول رحمت شوید.
ادامه دارد...
تفسیر نمونه جلد سوم صفحه ۳۰۳
#نشردهنده_معارف_قرآنی_باشیم
🌷به نام خدا🌷
کلاس های مهارتی امروز ساعت ۱۹:۰۰ در مکان های ذیل برگزار می گردد :
۱.رباتیک و آردوینو : مسجد حضرت خدیجه الکبری س
۲.خطاطی : مسجد بنی فاطمه ع
۳.پریمیر : پایگاه بسیج ( طبقه اول )
۴.برق و الکترونیک : پایگاه بسیج ( طبقه همکف )
لینک کانال :
https://eitaa.com/shahidanpanahi
ارتباط با مسئولین :
https://eitaa.com/paygahpanahi
#تابستان_1401
#علمی_مهارتی
#کلاس_های_مهارتی
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام حسین را چه افرادی کشتند...
🌷به نام خدا 🌷
با سلام
انشاءالله روز جمعه برنامه آماده سازی پایگاه برای مراسم شام غریبان از ساعت ۹:۳۰ صبح در پایگاه برگزار میشود .
انشاالله کمک شما تسلای دل امام زمان باشد .
🏴🏴🏴
لینک کانال :
https://eitaa.com/shahidanpanahi
ارتباط با مسئولین :
https://eitaa.com/paygahpanahi
🌷به نام خدا 🌷
😭ویژه برنامه شام غریبان 😭
مولای غریبان امام حسین ع
حرکت دسته های عزاداری مساجد منطقه کارخانه قند به سمت قدمگاه و مدرسه عشق شهدا در شام غریبان اباعبدالله الحسین ع
لینک کانال :
https://eitaa.com/shahidanpanahi
ارتباط با مسئولین :
https://eitaa.com/paygahpanahi
#محرم
#شام_غریبان
پایگاه مقاومت شهیدان پناهی
بسم الله الرحمن الرحیم ادامه تفسیر آیه ۲۰۰ سوره آل عمران ۴ـ بالاخره، آخرین دستور که همچون چترى 👌👌ب
بسم الله الرحمن الرحیم
ادامه تفسیر آیه ۲۰۰ سوره آل عمران از نکته ها
اگر قرآن مى گفت: 👈حتماً مشمول رحمت خواهید بود، دور از واقع بینى بود; زیرا همان طور که گفتیم این موضوع👈شرائط دیگرى هم دارد ولى هنگامى که مى گوید: شاید ، سهم سایر شرایط محفوظ مانده است، اما عدم توجه به این حقیقت، موجب خرده گیرى بر این آیات شده و حتى بعضى از دانشمندان ما نیز معتقد شده اند که لعلّ در این گونه موارد معنى شاید نمى دهد، در حالى که این سخن نیز یک نوع خلاف ظاهر و بدون دلیل است (دقت کنید).
در آیه مورد بحث، با این که اشاره به چهار ماده مهم از عالى ترین دستورهاى اسلامى شده باز براى این که از بقیه برنامه هاى سازنده اسلامى غفلت نشود، کلمه لعلّ را به کار برده است.
۲ ـ پایمردى و پیروزى
🟣اگر مسلمانان امروز، آیه فوق را به عنوان یک شعار اسلامى در برنامه زندگى👌 خود پیاده کنند بسیارى از مشکلاتى را که اکنون با آن مواجه هستند حل خواهند نمود، 👌👌👌👏👏👏امروز ضرباتى بر پیکر اسلام و مسلمین بر اثر زیر پا گذاشتن و یا فراموش کردن همه یا بعضى از این دستورهاى چهارگانه وارد مى شود که بسیار دردناک است.
اگر 👈روح استقامت و پایمردى در مسلمانان زنده شود.
اگر👈 در برابر افزایش تلاش و کوشش دشمنان، مسلمانان تلاش و کوشش بیشترى از خود نشان دهند.
و اگر 👈طبق فرمان مرابطه، مراقبت کافى از مرزهاى جغرافیائى و فرهنگى و عقیده اى بنمایند و هماره در برابر نقشه هاى دشمنان، حالت آماده باش داشته باشند.
علاوه بر همه اینها، 👈با تقواى فردى و اجتماعى، گناه و فساد را از جامعه خود دور کنند،
پیروزى 👌👌آنها تضمین خواهد شد.👏👏👏👏
بار الها! به همه ما توفیق مرحمت کن که این دستورهاى حیات بخش کتاب آسمانیت را در زندگى به کار بریم و ما را مشمول رحمت و الطاف بى انتهاى خود گردان🤲🤲
تفسیر نمونه جلد سوم صفحه ۳۰۵
#نشردهنده_معارف_قرآنی_باشیم
🌿 #هفت_پرده_از_عاشورا
3️⃣ پرده سوم | *سرباز ششماهه*
⚖ هیچ میدونین که چرا هیچ کدوم از افرادی که در راه خدا شهید شدن با حادثه کربلا قابل مقایسه نیستن؟
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱
لینک کانال :
https://eitaa.com/shahidanpanahi
ارتباط با مسئولین :
https://eitaa.com/paygahpanahi
پایگاه مقاومت شهیدان پناهی
بسم الله الرحمن الرحیم ادامه تفسیر آیه ۲۰۰ سوره آل عمران از نکته ها اگر قرآن مى گفت: 👈حتماً مشمول
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالًا كَثِيرًا وَنِسَاءً ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي تَسَاءَلُونَ بِهِ وَالْأَرْحَامَ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا
اى مردم! از (مخالفت) پروردگارتان بپرهیزید همان کسى که (همه) شما را از یک انسان آفرید. و همسر او را (نیز) از جنس او خلق کرد.
و از آن دو، مردان و زنان فراوانى (در روى زمین) منتشر ساخت. و از خدایى بپرهیزید که هرگاه چیزى از یکدیگر مى خواهید، نام او را مى برید و (نیز) از (قطع رابطه با) خویشاوندان (پرهیز کنید) زیرا خداوند، مراقب شماست.
(نساء/1)
مبارزه با تبعیض ها
روى سخن در نخستین آیه این سوره، به تمام افراد👌 انسان است; زیرا محتویات این سوره در حقیقت همان مسائلى است که تمام افراد بشر در زندگى خود به آن نیازمند هستند.
سپس دعوت به تقوى و پرهیزکارى، که ریشه اصلى👌👌برنامه هاى سالم سازى اجتماع مى باشد، اداى حقوق یکدیگر، تقسیم عادلانه ارث، حمایت از یتیمان و رعایت حقوق خانوادگى و مانند اینها همه از امورى است که بدون👈 پشتوانه تقوا و پرهیزکارى به جائى نمى رسد، ❌لذا این سوره را ـ که محتوى همه این مسائل است ـ با دعوت به تقوا آغاز مى کند، مى فرماید: اى مردم! از پروردگارتان بپرهیزید! (یا أَیُّهَا النّاسُ اتَّقُوا رَبَّکُمُ).
پس از آن براى معرفى خدائى که نظارت بر تمام اعمال انسان دارد به یکى از صفات او اشاره مى کند که ریشه وحدت اجتماعى بشر است، مى فرماید: همان خدائى که همه شما را از یک انسان پدید آورد (الَّذی خَلَقَکُمْ مِنْ نَفْس واحِدَة).
بنابراین، امتیازات و افتخارات موهومى که هر دسته اى براى خود درست کرده اند از قبیل امتیازات نژادى، زبانى، منطقه اى، قبیله اى و مانند آن که امروز منشأ هزار گونه گرفتارى در جامعه هاست، همه نادرست و نباید در یک جامعه اسلامى وجود داشته باشد، چه این که همه، از یک اصل سرچشمه گرفته و فرزندان یک پدر و مادرند و در آفرینش از یک گوهرند.
توجه به این که جامعه عصر پیامبر(صلى الله علیه وآله) یک جامعه به تمام معنى قبیله اى بود اهمیت این مبارزه را روشن تر مى سازد و نظیر این تعبیر، در موارد دیگرى از قرآن مجید نیز هست که در جاى خود به آن اشاره خواهد شد.
ادامه دارد...
تفسیر نمونه جلد سوم صفحه ۳۱۲
#نشردهنده_معارف_قرآنی_باشیم
به نام خدا
اطلاعیه برنامه امروز
ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین ع به اطلاع می رسانیم :
باشگاه رزمی راس ساعت ۱۶ برقرار
و
کلاس قرآن بدلیل تقارن با برگزاری بعضی هیاتهای مذهبی تعطیل می باشد .
لینک کانال :
https://eitaa.com/shahidanpanahi
ارتباط با مسئولین :
https://eitaa.com/paygahpanahi
🌿 #هفت_پرده_از_عاشورا
4️⃣ پرده چهارم | *بعثت علیاکبر*
📜امام حسین علیهالسلام میبیند چهره، صدا و اخلاقش درست شبیه پیامبر (ص) است اما این جوان هم به میدان رفت...
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
پایگاه مقاومت شهیدان پناهی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُم م
بسم الله الرحمن الرحیم
تفسیر آیه ۱ از سوره نساء
اکنون ببینیم منظور از نَفْس واحِدَة کیست؟
آیا منظور از نفس واحده یک فرد شخصى است یا یک واحد نوعى (یعنى جنس مذکر)؟🤔
شکى نیست که ظاهر این تعبیر همان واحد شخصى را مى رساند و اشاره به نخستین انسانى است که قرآن او را به نام آدم پدر انسان هاى امروز معرفى کرده و تعبیر بنى آدم که در آیات فراوانى از قرآن وارد شده، نیز اشاره به همین است و احتمال این که منظور وحدت نوعى بوده باشد از ظاهر آیه بسیار دور است.
و در جمله بعد مى فرماید: همسر او را از جنس او خلق کرد (وَ خَلَقَ مِنْها زَوْجَها).
🟢بعضى از مفسران از این تعبیر، چنین فهمیده اند که: همسر آدم، حوّا از بدن آدم آفریده شده، و پاره اى از روایات غیر معتبر را که مى گوید: حوا از یکى از دنده هاى آدم آفریده شده شاهد بر آن گرفته اند.
در فصل دوم از سفر تکوین تورات نیز به این معنى تصریح شده است.
🟡ولى با توجه به سایر آیات قرآن هر گونه ابهامى از تفسیر این آیه برداشته مى شود و معلوم مى شود: منظور از آن این است که خداوند همسر او را از جنس او (جنس بشر) آفرید.
در آیه ۲۱ سوره روم مى خوانیم: وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا اِلَیْها: از نشانه هاى قدرت خدا این است که همسران شما را از جنس شما آفرید تا به وسیله آنها آرامش بیابید .
و در آیه ۷۲ سوره نحل مى فرماید: وَ اللّهُ جَعَلَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً: خداوند همسران شما را از جنس شما قرار داد .
روشن است که در این آیات مى خوانیم: همسران شما را از شما قرار داد معنى آن این است که از جنس شما قرار داد، نه از اعضاى بدن شما.
و طبق روایتى که از امام باقر(علیه السلام) در تفسیر عیاشى نقل شده، خلقت حوا از یکى از دنده هاى آدم، شدیداً تکذیب شده و تصریح گردیده که حوا از باقى مانده خاک آدم آفریده شده است.
ادامه دارد...
تفسیر نمونه جلد سوم صفحه ۳۱۳
#نشردهنده_معارف_قرآنی_باشیم