هدایت شده از دیار سرداران
۰🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸با همدیگر، گروه تواصی تشکیل دهید🔸
با همدیگر گروهی تشکیل بدهید و اسم گروهتان را بگذارید #گروه_تواصی. بگویید بیایید ما با هم برادر بشویم. هر وقت من در صبر، کم می آورم، تو کمی به من قرض بده. هر وقت من در بصیرت کم آوردم، کمی بصیرت در جیبم بریز. به من بصیرت بده.
من هم هر وقت تو کم بیاوری هرچه بلد هستم به تو می گویم. یعنی ما به همدیگر، توصیه به حق و توصیه به صبر می کنیم.
دیگران هم به شما ملحق بشوند. بعد برای #بچه_هایتان هم گروه تواصی درست کنید.
بسم الله : تواصی را شروع کنید.👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4223795308C2672a5e8a1
هدایت شده از دیار سرداران
🔴 #لبنان | ائتلاف ۱۴ مارس و ۸ مارس چگونه شکل گرفتند؟
🔻 #زمانه| امروز ۱۴ مارس است. هرساله چنین روزی یک ائتلاف معروف سیاسی را به اذهان لبنانی ها متبادر می کند. اما خاستگاه جریان ۱۴ مارس و ۸ مارس کجاست؟!
🔹در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ رفیق حریری رهبر جریان المستقبل و نخست وزیر سابق لبنان در یک انفجار شدید در بیروت کشته شد. وی از مخالفان جدی حضور نظامی سوریه در لبنان و همپیمان فرانسه ، سعودی و آمریکا بود. بلافاصله رسانه های غربی انگشت اتهام را به سوی دولت سوریه نشانه گرفتند و یک فضای کاملا منفی علیه بشار اسد در لبنان ایجاد شد. بخش وسیعی از مردم لبنان تحت تاثیر این ترور و تبلیغات ناشی از آن ، کشته شدن حریری را تجاوز جدی سوریه به وطنشان می پنداشتند و فضای سیاسی اجتماعی عروس خاورمیانه به سمت التهاب و زد و خورد جدی پیش می رفت.
🔹 از یک طرف بخشی از گروههای لبنانی همچون جریان المستقبل ، حزب کتائب ، حزب القوات البنانیه و ... خواستار خروج فوری نظامیان سوری ( که حدود ۲۹ سال به جهت حفظ ثبات و امنیت لبنان در برابر اسرائیل و جنگ داخلی در آن کشور حضور داشتند ) بودند و در مقابل گروههایی همچون حزب الله و جنبش امل مدافع حضور همسایه شرقی در وطنشان. توجیه مدافعان حضور نظامی سوریه این بود که ارتش سوریه عاملی مهم برای توازن قوا در برابر رژیم اسرائیل به شمار می رفت و در نتیجه حضورش لازم.
🔹در همین حین عده ای از کشورهای خارجی خواستار اجرایی شدن قطعنامه ۱۵۵۹ شورای امنیت( که خواستار خروج نیروهای اسرائیلی و بقیه دول خارجی از خاک لبنان می شد ) شدند. استدلال حزب الله و امل این بود تا زمانی که اسرائیل از مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبای لبنان خارج نشده و تمامیت ارضی آن را را مورد احترام قرار نداده ، دولت سوریه باید نیروهایش را در این کشور نگه دارد.
🔹در مقابل اسرائیل این بخش را متعلق به لبنان نمی دانست و معتقد بود این مناطق بخشی از سوریه است ، نه لبنان و این کشور صلاحیت اظهار نظر در مورد آن را ندارد. اسرائیلی ها در این خصوص می گویند : که اگر مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبا متعلق به لبنان است چرا زمانی که این مناطق در خلال جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمد دولت لبنان اعتراضی بدان نکرد؟ ؛ به هر حال دولتهای غربی و عربی و متحدانشان در لبنان مُصر بر اجرای قطعنامه ۱۵۵۹ و خروج سوریه از آن کشور بودند.
🔹اعتراضات و دو دستگی ها که با تحریکات داخلی و خارجی بالا گرفت ، سید حسن نصرالله در اقدامی هوشمندانه در روز ۸ مارس ۲۰۰۵ حامیان ابقای سوریه در لبنان را به میدان ریاض الصلح بیروت دعوت کرد. در این تجمع بی سابقه صدهها هزار نفری که با سخنرانی قاطع نصرالله همراه بود ، مردم مجتمع از سوریه ، حافظ اسد و پسرش به خاطر حمایت هایشان تشکر کردند و تجمع به خوبی پایان یافت و اثر عمیقی نهاد.
🔹 پس از اجتماع ۸ مارس آن طرف مقابل نیز بیکار ننشست و تجمع گسترده ای را در روز ۱۴ مارس سازمان داد. در این تجمع احساساتی صدهها هزار نفر شرکت داشتند و خواستار خروج سوریه از لبنان شدند . در حالی که همگان خیال می کردند سوریه زیر بار فشارها نخواهد رفت ، در اقدامی که تعجب ناظران را برانگیخت بشار اسد اعلام کرد نظامیان سوری پس از ۲۹ سال از لبنان خارج خواهند شد. این یک دستاورد بزرگ برای راهپیمایان ۱۴ مارس بود و از آن تاریخ صحنه سیاسی لبنان به عرصه نبرد دو جریان اصلی ۱۴ و ۸ مارس بدل گشت.
🔹 البته خروج سوریه از لبنان ، اسرائیل را ( که خیال می کرد دیگر با خروج نظامیان سوری خلاء جدی قدرت در این کشور شکل گرفته و عروس خاورمیانه عملا بی دفاع است) به محاسبه غلطی وا داشت و در ژوئیه ۲۰۰۶ به لبنان حمله گسترده ای را آغاز نمود که البته با مقاومت حزب الله بزرگترین شکست تاریخش را متحمل شد.
هدایت شده از دیار سرداران
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: مطالبه گری از دولت یا مردم؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻به طور طبیعی پیکان مطالبهگری همواره به سوی دولت بوده و هست چرا که او شعارهایی داده و مسئولیت هایی پذیرفته و باید پاسخگوی عملکرد خود باشد، اما زمان این مطالبه گری از شروع به کار دولت تا پایان کار آن است، هر چند در ماه های پایانی دولتی که دور دومش را سپری می کند، چندان اثربخش نیست.
🔹اما زمان #انتخابات، مطالبهگری و روشنگری باید از مردم و برای مردم باشد، به سخن دیگر آنها باید انتخاب آگاهانه و صحیحی داشته باشند و مسئولیتها را به افرادی بدهند که از تخصص و کارآمدی لازم و روحیه خدمتگذاری برخوردار باشند، تا بتوان از آنها مطالبه خدمت نمود.
🔻افراد خسته و پا به سن گذاشته که روحیه جوانی خود را از دست داده و در مقاطعی مانند ۶۸ تا ۷۶ و دوره کنونی تورم افسار گسیخته را بر جامعه تحمیل کردند، نمیتوان انتظار تامین معیشت افراد کم درآمد را داشت. لذا اکنون زمان مطالبه از انتخاب کنندگان است، یعنی حضور گسترده و آگاهانه.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
هدایت شده از دیار سرداران
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: بهترین روش برای تغییر!
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
🔹🌺🔸
🔻کمتر از یک هفته به پایان سال 1399 باقی مانده است؛ سالی سرشار از کامیابیها و ناکامیها. افزون بر بحران همهگیری کرونا که ابعاد جهانی پیدا کرد و ضربات جبرانناشدنی بر ساختار اقتصادی دنیا و کشورمان وارد کرد، استمرار مشکلات مزمن اقتصادی و مسائل معیشتی ازجمله تورم دورقمی، گرانی، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی نیز فشار به اقشار کمدرآمد را دوچندان کرد. اگر بر این وضعیت، سودجویی و رانتخواری و فساد گروهی را که خود موجب تشدید شکافهای درآمدی و درنتیجه توزیع ناعادلانه ثروت میشود، بیفزاییم، اولویت و ضرورت فوری و فوتی ایجاد «تغییر» در وضعیت موجود جامعه را با تمام وجود درک میکنیم؛ اما بهترین شیوه و روش تغییر وضعیت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی کشور چیست؟
❇️ مطابق تجارب جهانی، بهترین شیوه تغییر که کمهزینهترین آنهاست، تغییر وضعیت از طریق چرخش نخبگانی در ساختارهای قدرت و ثروت از طریق انتخابات است؛ اما کدام انتخابات میتواند حلال مشکلات باشد و چرخه معیوب مدیریت اجرایی امروز را درمان کند؟ مسلماً انتخاباتی که بتواند پاسخهای معتبری به انبوه مشکلات و معضلات مردم ارائه کند و سیر کاهشی منحنی حرکت تابآوری اجتماعی را برعکس نماید. اینچنین انتخاباتی در پرتو مشارکتجویی بیشترین انتخابکننده شکل میگیرد. انتخابات با شور و مشارکت گسترده، پشتوانه قدرتمند مردمی مسئولان آینده و تضمینکننده امنیت و منافع ملی است. با این مقدمه، به چند دلیل میتوان گفت که بهاحتمالزیاد میزان مشارکت در انتخابات 1400 بیش از انتخابات یازدهمین مجلس شورای اسلامی در اسفندماه 1398 خواهد بود:
1️⃣ آنگونه که تجربه نشان میدهد، معمولاً میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بیش از انتخابات مجلس بوده است.
2️⃣ در انتخابات 1400 علاوه بر ریاست جمهوری، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ... هم برگزار میشود که این امر بر میزان مشارکت تأثیر مثبت میگذارد.
3️⃣ بین رقابت و مشارکت نسبت مستقیم وجود دارد؛ به میزان افزایش انگیزه رقابت، مشارکت هم بالا خواهد رفت. در #انتخابات1400 بهاحتمالزیاد با رقابت بیشتری نسبت به مجلس یازدهم مواجه خواهیم بود. اصلاحطلبان در انتخابات اسفند 98، نتیجه انتخابات مجلس را واگذارشده به رقیب میدانستند و بنابراین، درصدد رقابت با حریف نبودند؛ اما اکنون شانس پیروزی خود را به دو دلیل احتمال احیای برجام و رفع برخی تحریمها با توجه به روی کار آمدن دولت بایدن در آمریکا و رقابتهای احتمالی و احتمالاً وحدتشکن در درون جریان رقیب، بالا میدانند و امید زیادی به رأیآوری دارند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
هدایت شده از دیار سرداران
🇮🇷🍁
🍁
🌺سند ۱۰ ساله #اعتلای_بسیج توسط #مقام_معظم_رهبری تصویب شد
🔹رییس سازمان بسیج مستضعفین: با پیگیریهای مجدانه سردار سلامی، سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای #بسیج مبتنی بر #بیانیه_گام_دوم در سال ۹۹ تدوین شد و در دو سه هفته گذشته توسط رهبر انقلاب تصویب شد و توسط #سپاه به سازمان بسیج برای پیادهسازی ابلاغ شد.
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن #معیار
هدایت شده از دیار سرداران
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت(۲)
💢موضوع: جهاد امیدآفرینی پادزهر گرداب دشمن
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
هدایت شده از دیار سرداران
🔴 #شبیه_قبرستان| نخیر جناب کار شماست‼️
🔻 #زمانه| محمدرضا تاجیک تئورسین اصلاحات و مشاور رییس دولت اصلاحات:
🔹 وضعیت اصلاحطلبان امروز مثل افسری آلمانیست که در نمایشگاه نقاشی جلوی یک تابلو میایستد، چون خشونتی مدرن را در تابلو میبیند، نقاش را صدا میزند و میگوید این کار شماست؟ نقاش با متانت میگوید خیر، کار شماست
🔹 امروز جریان اصلاحطلبی به شکلی با یک بحران و فقدان پایگاه اجتماعی مواجه شده است، گفتمانش از طراوت برخوردار نیست، سترون و منجمد شده است.
🔹جریان اصلاح طلبی وقتی به قدرت میرسد آن میکند که در بیرون قدرت نافی است و نقدش میکند. جریان اصلاحطلبی بهطور فزایندهای خودش به جزئی از مشکلات تبدیل شد، نه راهحل مشکلات.
🔹بیرون دایره قدرت برای جریان رسمی و اسمی اصلاحطلب یک قبرستان است و حیاتش درون دریای قدرت است؛ باید به هر شکلی در این دریا بماند. کاندیدای نیابتی این دوره اصلاحطلبان به مقبولیت کاندیدای نیابتی سال ۹۲ هم نیست.
[
هدایت شده از دیار سرداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
# *نفوذی ها مشغول به کارند...*
@roshana_esf
.
هدایت شده از دیار سرداران
3081412617.mp3
2.69M
🇮🇷🍁
🍁
✅ #پادکست
💠 موضوع: تازه ترین خبرها از #انتخابات1400
💢از عزم جزم محسن رضائی برای ورود به کارزار انتخاباتی تا بی تحرکی علی لاریجانی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن #معیار
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
اعمال مشترک ماه شعبان
💠 در این ماه بسیار صلوات فرستادن و صدقه دادن توصیه شده
@roshana_esf
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
31.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥طنز/ بخش خبری دیبیسی فارسی
🔴 گزارش سیاوش ارغوان از دلیل خویشتنداریهای سامانه پاتریوت به همراه گفتگو با اردشیر بابکان فعال مدنی از تورنتو پیرامون چرایی سکوت آمریکا در برابر قتل خاشقچی
@DBCpersian
@Drsalaam