°• #تلنگرانہ •°
این روز ها
در آوردن اشکِـ
مهدے فاطمهـ [عج الله]
مد شده
{•♥️•}
『』
نذار؛
چادر از سر بیفٺه رھا شه،
بذار آخرش با شھادٺـ♥
ٺموم شه..
#عاشقانھ_چادرانھ
@shahidhojajjy 🌹
هر روز ، غذای نذری🍽
دوشنبه ها
ناهار☀️: سالار زینب ، سیدالشهداء (درود خدا بر او باد )
شام🌙: زینت عبادت کنندگان ، امام سجاد(درود خدا بر او باد)
#غذای_نذری
🍂🍁🍂
🔺بزرگترین دروغی که درباره "کرونا" به مردم ایران، چین و جهان گفتهاند!
✍ زینب بهرامی- دانشجوی بخش اپیدمیولوژی مهندسی محیط زیست و سلامت دانشگاه کیوتوی ژاپن:
"من پزشک نیستم؛ رشتهام اپیدمیولوژی، علم آمار و تحلیل دادههای وضعیت سلامت و بیماری در یک جامعه و جهان، بهخصوص بیماریهای همهگیر و شایع است؛ پس من اطلاعات پزشکی در مورد ماهیت و عملکرد کرونا ندارم اما میخواهم از دریچه رشته خودم در موردش صحبت کنم.
البته برای این یادداشت، مشورت کاملی با یک پزشک متخصص کردم که این روزها بیمارستانش میزبان افراد مشکوک به کرونا و بیماریهای ویروسی است همچنین گزارشهای دکتر تاکایاما را خواندم که بهعنوان پزشک داوطلب به کشتی تفریحی پر از افراد آلوده به کرونا رفته است.
دانشگاه ما همکاری نزدیکی با سازمان CDC آمریکا (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها) دارد؛ این سازمان تقریباً مادر علم اپیدمیولوژی و تهیهکننده مفاد درسی و تحقیقاتی رشته سلامت عمومی است و من اطلاعات یادداشت را از وبسایت این سازمان میگذارم.
طی حدود ۲ ماهی که ویروس کرونا مطرح شده، شهر بزرگ ووهان قرنطینه شده و طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، چند دههزار نفر به این ویروس آلوده شدهاند اما تعداد کشتهها در کشور یک میلیارد و نیمی چین، کمتر از ۲۵۰۰ نفر و در سراسر جهان، بسیار بسیار پایین است. (دکتر توموکی گفت تعداد زیادی از فوتیهای چینی بهخاطر ضعف نبوده است بلکه استرس و وحشت بسیار بالا سیستم ایمنی بدن افراد را از کار انداخته بود!) البته بسیاری از کشورها از جمله ژاپن، سعی میکنند بهخاطر حفظ منافع اقتصادی، آمار و اطلاعات دقیق به افکار عمومی ندهند.
پس طبق گزارش CDC و WHO چنین ویروس کشنده و پرسروصدایی در بالاترین آمار، در کل چین و جهان، کمتر از ۲ هزار کشته داشته است، تا اینجا را قبول دارید؟
حالا برویم سراغ آنفلوآنزا؛ بهنظر شما ویروس آنفلوآنزا فقط در سه ماه اخیر، در کشور آمریکا چند کشته داشته؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ پنجهزار نفر؟ خیر!
طبق گزارش CDC آمریکا در چند ماه اخیر، فقط و فقط در کشور ۳۳۰ میلیونی آمریکا، چند ده میلیون مبتلا و بین ۱۲ تا ۱۶ هزار مرگ بهدلیل ابتلا به آنفلوآنزا ثبت شده است!
میدانستید کشتههای آنفلوآنزا از هر طیف سنی هستند اما کشتههای کرونا، طبق گزارش دکتر تاکایاما، فقط یک درصد از افراد مسن و دارای بیماریهای زمینهای را شامل میشود؟
میدانستید احتمال ابتلای شما به آنفلوآنزا و خداینکرده مرگ، با تماس با یک آمریکایی، در مقایسه با ابتلا به کرونا و تماس با یک چینی یا هر فرد آلوده، چند ده برابر است؟
اما با وجود این، آیا پروازهای آمریکا محدود شدند؟ آیا آمریکا قرنطینه شده است؟ آیا کسی جرأت اعتراض به این وضعیت را دارد؟!
بهگفته دکتر توموکی(همکارم)، رسانههای دنیا حواس مردم را به کرونا منعطف کردند و مردم خطر بزرگتر و جدیتر آنفلوآنزا را بهکلی فراموش کردند!
آیا میدانستید اقتصاد چین آنقدر بزرگ و قوی است که اگر زمین بخورد، علاوه بر باز شدن راه برای غرب، بسیاری از اقتصادهای آسیا، از جمله همین ژاپن را به ورشکستگی و نابودی میکشاند؟ مردم و دولت ژاپن تازه متوجه خطر شدهاند و سعی میکنند هیجان کاذب کرونا را کنترل کنند، گرچه خیلی دیر است؛ آمار توریستهای چینی در تمام دنیا و ژاپن، سقوط کرده است و این یعنی زنگ خطر جدی؛ بازیهای المپیک برای ژاپن، بهدلیل نبود چین، پر از خسارت و ضرر خواهد بود.
اما علت مرگومیر آنفلوآنزا در آمریکا چیست؟ مگر این بیماری دارو ندارد؟ دارد! اما چون آمریکا یکی از بدترین سیستمهای خدمات پزشکی و بیمهای در جهان را دارد و هزینههایی مثل استفاده از آمبولانس آنقدر قیمت وحشتناکی دارد که گاهی برای خانوادهها، مرگ عزیزان، راحتتر از استفاده از آمبولانس و خدمات بیمارستانی است!
آمار CDC آمریکا را دوباره نگاه کنید! و وعدههای کاندیداهای آمریکایی برای ارائه خدمات پزشکی و «بیمه برای همه»(!) در صورتی که در چین کمونیستی، تمام مردم بدون استثنا تحت پوشش بیمه هستند! قویاً اعتقاد دارم کشور چین و کلاً مردم دنیا در بحث بیماری کرونا، دچار یک بازی سیاسی ــ اقتصادی بسیار کثیف آمریکا شدهاند."
#اندکیتفکـر
#پستویژه
حتمامطالعہشود👌
@shahidhojajjy
🍃برای مهندسین بن بستی وجود ندارد.
آنان یا راهی خواهند یافت،
یا راهی خواهند ساخت…
🍃جمال جعفر ابراهیم ملقب به ابومهدی المهندس متولد سال ۱۹۵۴ بصره از پدری عراقی و مادری ایرانی بود که تحصیلات خود را در رشته مهندسی عمران در سال ۱۹۷۷ به اتمام رساند و در همان سال به حزب الدعوه پیوست.
روزت مبارک مهندس عزیز❤️
#روزتونمبارکــمهندسهاےگروه🌱
🌱♥️ @shahidhojajjy
🌺 میلاد امام محمدباقر(ع) و آغاز ماه رجب مبارک.
@shahidhojajjy
💠 یادداشت علیرضا پناهیان به مناسبت آغاز ماه رجب
بسم الله الرحمن الرحیم
آغاز بهار معنوی و فصل ارتباط با خدا مبارک باد.
🔹ماه رجب را فصلی نو در ارتباط با خدا قرار دهیم.
🔹ارتباط با خداست که بیشترین گرما و هیجان را به انسان میبخشد. آرامش و لذت، وقتی بخواهند پایدار و عمیق باشند تنها در ارتباط با خدا به دست میآیند. ارتباط با خدا انسان را به خدا علاقهمند میکند و احساس عمیق تواضع به خدا را در انسان ایجاد مینماید و بندگی را با کمال افتخار برای انسان لذتبخش قرار میدهد.
🔹ارتباط با خدا هرلحظه میتواند آنچنان تازه و هیجان برانگیز بشود که گویی قبل از آن ارتباطی نبوده است. ارتباط با خدا تنها ارتباطی است که تا ابد نو و دلگرم کننده باقی میماند و هر لحظه میتواند شدیدتر بشود و هیچ آسیبی هم به دنبال نداشته باشد. خدای مهربان در این فصل معنوی به ما فرصت داده است تا ارتباط خود را با او عمیق کنیم و به دریافت تازهتری از او برسیم.
🔹برای ارتباط با خدا «وقت» بگذاریم با او مناجات کنیم و از او احتیاجات خود را بخواهیم؛ به قرائت کلماتش بپردازیم و در آنها تأمل کنیم. ما روزی نزد خدا باز خواهیم گشت و دیگر تا ابد در کنار او خواهیم بود. برای روز ملاقات با خدا آماده شویم. خدا مهربان است و چه بسا با یک گفتگوی ساده، بندهاش را به خود مقرب نماید و لذت نزدیک بودن به خودش را به ما بچشاند.
🔻فروردین ۱۳۹۶
👤علیرضا پناهیان
@shahidhojajjy