فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به تقویم اعتباری نیست...
طولانی ترین شب سال، شبی در اردیبهشت بود
@shahidjomhor
زهرا شدی که نام علی را علم کنی
پنهان شدی که هر دو جهان را حرم کنی
شافع شدی که بر گنه ما قلم زنی
مادر شدی که بر همه عالم کرم کنی
🌺فرارسیدن سالروز ولادت مادر دو عالم، ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر و روز زن بر تمام شیعیان حضرتش خصوصا بانوان نجیب ایرانی تبریک و تهنیت باد🌺
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 برخی از اقدامات شهید رئیسی برای مدیریت ناترازی برق در تابستان و گاز در زمستان:
1⃣ ساخت و تکمیل نیروگاه توسط دولت و بخش خصوصی در اولویت قرار گرفت و در دو سال و نیم رکورد تکمیل نیروگاه در کشور شکسته شد
2⃣ صنایع ملزم شدند خودشان نیروگاه بسازند و در همین دوره چند نیروگاه افتتاح شد.
3⃣ در کرمان و در اصفهان زمان توزیع برق بین صنایع مدیریت شد. شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل جابجا شد
4⃣ اصلاح الگوی مصرف برق خانگی با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار گرفت
5⃣ از فرصت طلایی شهریور تا آبان ماه استفاده شد و ذخیره سوخت نیروگاهی در سال اول از حدود یک میلیارد مترمکعب به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب رسید.
6⃣ نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای با اولویت اقدام شد
7⃣ درهمان تابستان نسبتبه حل چالش با ترکمنها بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی اقدام و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری به جامانده از قبل را قسطبندی و پرداخت کرد
8⃣ پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد
@shahidjomhor
هدایت شده از راه ابراهیم
❇️ گزارش دقیق و مستند همراه با نمودار:
بی تدبیری دولت چهاردهم چگونه منجر به خاموشی ها شد
🔰قسمت اول
قطعی برق بیسابقه و افت فشار گاز در دو ماه گذشته مشکلات زیادی را برای مردم، صنعتگران و کشاورزان ایجاد کرده است، در این بین بررسیهای کارشناسی از اطلاعات وزارت نفت و وزارت نیرو دربرگیرنده نکاتی است که جهت تنویر افکار عمومی بیان میشود.
تمامی نیروگاههای حرارتی کشور بر مبنای مصرف گاز طراحی شدهاند اما کمبود گاز طبیعی در سالهای اخیر سبب شده تا طی دوره فصل سرد، همزمان با کاهش گاز تأمین شده برای نیروگاهها جهت جلوگیری از قطعی برق، سوخت مایع شامل گازوئیل و مازوت را جایگزین گاز طبیعی شود.
در بیان علت اصلی مشکلات برق و گاز در روزهای اخیر، طبق آمار تأیید شده توسط وزارت نیرو و وزارت نفت، متوسط روزانه پرشدگی ذخایر گازوئیل در ۵ ماه فعالیت دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۰ میلیون لیتر در روز بوده است. این درحالیست که از در سه ماه فعالیت دولت چهاردهم از ابتدای شهریور تا ابتدای آذرماه سال ۱۴۰۳ نه تنها ذخایر راهبردی گازوئیل نیروگاهها پر نشد بلکه به طور متوسط روزانه ۷.۲۱ میلیون لیتر از این ذخایر کاسته شد.
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
هدایت شده از راه ابراهیم
❇️ گزارش دقیق و مستند همراه با نمودار:
بی تدبیری دولت چهاردهم چگونه منجر به خاموشی ها شد
🔰قسمت دوم
یکی از ابهامات مطرح شده، استناد به مصوبه بالادستی مبنی بر عدم مصرف مازوت در نیروگاه در فصل گرم است. لازم به ذکر است که مصوبه مذکور در ۱۰ مرداد امسال صادر شده و به موجب آن چندبرابر متوسط سالهای قبل مازوت مصرف شده است، البته این مصوبه الزامی برای نهاد قضائی جهت فک پلمپ مخازن تعدادی از نیروگاههای مازوتسوز کشور نداشت اما با این وجود از حداکثر ظرفیت مصوبه استفاده شد.
در شهریور ۱۴۰۰ زمانیکه دولت سیزدهم امور را از دولت دوازدهم تحویل کرد، میزان ذخایر گازوئیل ۱۵۰ میلیون لیتر کمتر از شهریور ۱۴۰۳ بود اما افزایش ۱۱۲۰ میلیون لیتری ذخایر در دوره شهریور تا آذرماه زمینه تأمین انرژی پایدار را فراهم کرد. بر این مبنا، سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و سنوات قبل همه ساله حدفاصل شهریور تا آذر هر سال ذخایر گازوئیل نیروگاهها افزایش پیدا میکند اما در سال جاری نهتنها شاهد افزایش ظرفیت مخازن راهبردی نیروگاهها نبودیم بلکه در دوره غیرسرد سال برخلاف سنوات قبل به طور نامتعارف ۶۵۰ میلیون لیتر از این ذخایر راهبردی تخلیه شد.
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
هدایت شده از راه ابراهیم
❇️ گزارش دقیق و مستند همراه با نمودار:
بی تدبیری دولت چهاردهم چگونه منجر به خاموشی ها شد
🔰قسمت سوم
کاهش ذخایر گازوئیل نیروگاهها در شرایطی رقم خورد که تحویل گازوئیل توسط شرکت پخش فرآوردههای نفتی بیشتر از سال گذشته بود اما کاهش قابل توجه گاز طبیعی سبب شد تا افزایش تامبن گازوئیل کافی نباشد و نیروگاهها مجبور به برداشت سوخت مایع از مخازن راهبردی خود در فصل غیر سرد شوند.
بر این اساس، وزارت نفت به عنوان متولی تأمین انرژی کشور از جمله نیروگاهها میبایست در صورت ضرورت کاهش گاز طبیعی به هر دلیل فنی و غیرفنی، اقدامات لازم جهت تحویل مناسب سوخت مایع را فراهم میکرد و مشابه روزهای اخیر با تأمین حداکثری گازوئیل از قطعی برق در این بازه زمانی جلوگیری مینمود.
در صورتیکه روند تأمین سوخت مایع مشابه ۵ ماه ابتدای سال، در دولت چهاردهم ادامه پیدا میکرد، ذخایر سوخت مایع به حد قابل اتکا برای گذر از زمستان بدون خاموشی میرسید.
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون دفتر شهید رئیسی: سال ۱۴۰۰ وقتی شهید رئیسی دولت را تحویل گرفت تعدادی از مسئولان امنیتی گفتند بروید به فکر باشید که شهریور قحطی نان در کشور دارید
🔸ماجرا این بود که دولت وقت ۴.۵ میلیون تن گندم خریده بود و ۶ میلیون تن گندم نیاز داشتیم. با فعالسازی دیپلماسی منطقهای گندم تامین شد.
👇👇👇روایت های بیشتر از الگوی حکمرانی آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی را با عضویت در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید
🔰@shahidjomhor
📌 * تشکیل بنیاد بینالمللی شهید رئیسی با هدف تبیین و ترویج اندیشههای انقلاب اسلامی *
شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «اساسنامه بنیاد بینالمللی شهید رئیسی»، مسیر جدیدی برای تعمیق اندیشهها و سیره مدیریتی شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی (ره) گشود. این بنیاد نهادی عمومی غیردولتی است که به پژوهش، آموزش و تقویت ارزشهای انقلاب اسلامی میپردازد. [مشاهده متن کامل خبر](https://sccr.ir/news/26493/1)
🔸 *تبیین سیره مدیریتی شهید رئیسی*
🔹 شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه 909 خود، نهادی علمی و فرهنگی به نام بنیاد بینالمللی شهید رئیسی تأسیس کرد. این بنیاد، به پژوهش در اندیشهها و تجارب شهید رئیسی و ترویج عدالتطلبی و فسادستیزی میپردازد.
🔸 *اهداف بنیاد*
🔹 این بنیاد با هدف تبیین و ترویج سیره مدیریتی، فرهنگی و فقهی شهید رئیسی، گسترش آگاهیهای انقلاب اسلامی و تقویت الگوهای فرهنگی جامعه تأسیس شده است.
🔸 *اعطای جایزه علمی آیتالله شهید رئیسی*
🔹 بنیاد هر دو سال یکبار، جایزهای ویژه به آثار علمی و عملی اثرگذار در زمینه کارآمدسازی نظام حکمرانی، عدالتطلبی و تمدنسازی اهدا خواهد کرد.
🔸 *رکن اصلی بنیاد؛ هیأت امناء*
🔹 هیأت امناء بنیاد شامل شخصیتهای برجستهای مانند چ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس صداوسیما و دیگر چهرههای علمی و مدیریتی است.
🔸 *محل فعالیت و منابع مالی بنیاد*
🔹 محل استقرار این بنیاد در تهران است و منابع مالی آن از کمکهای مردمی، نذورات، موقوفات و درآمدهای قانونی تأمین میشود.
📌 [مشاهده جزئیات بیشتر این مصوبه](https://sccr.ir/news/26493/1)
🔰@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید رئیسی برای حل ناترازی برق چه کرد؟
🔹مجاهد، معاون پیگیریهای ویژهٔ دفتر شهید رئیسی: در زمانی که شهید رئیسی عضو هیئترئیسهٔ مجلس خبرگان بودند، در ساختمان پاستور اتاق داشتند؛ یک روز که خدمت ایشان رسیدم، گفتم «چرا برقها را خاموش کردهاید؟ ایشان گفت «برقهای ما هم قطع شده است».
🔹در آن زمان ناترازیهای زیادی وجود داشت؛ مسئول وقت وزارت نیرو در جلسات با شهید رئیسی بارها میگفت که «ما هشدار داده بودیم ولی کسی از مسئولین دولت به حرف ما گوش نمیکرد». در آن مقطع میگفت که «حدود چهل، پنجاه همت به بخش خصوصی بدهکار هستیم؛ نیروگاهها ساخته نشده و ۲۲ هزار مگاوات ناترازی داشتیم».
🔹دولت سیزدهم حدود ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کرد؛ رکورد ساخت نیروگاه برق در کشور شکسته شد و در کمتر از یک سال، نیروگاه سیکل ترکیبی هم تأسیس شد.
👇👇👇روایت های بیشتر از الگوی حکمرانی آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی را با عضویت در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید
🔰@shahidjomhor
❇️ یادداشت مهم دکتر خلجی رییس شورای اطلاع رسانی دولت شهید جمهور در خصوص شرایط کشور را اینجا بخوانید
بخش نخست:
🛑آیا عمدی در کار است یا این روند از روی غفلت است؟
🔰تصویر این روزها از وضعیت پریشان مدیریت اجرایی کشور و همزمانی آن با رویدادهای تلخ، پیچیده و بسیار حساس منطقه بسیار درسآموز است. نقطه اوج این پریشانی، روایتهای منفی، سیاه و ناامید کننده از شرایط کشور از سوی مدیران اجرایی در سطوح مختلف و القاء ضعف و شکست در شیوه حکمرانی است.
اما این تصویرسازی منفی به گونهای است که با واقعیات میدانی فاصله دارد و هر صاحب نظر منصفی را متعجب میکند که چگونه فقط در عرض چند ماه از ایران عزیز به عنوان کشوری پیشرو، مقتدر، فعال، الهام بخش، باتحرک و تعیین کننده در مسائل جهانی، یک جامعهی تعطیل، فرسوده عقب مانده، معترض، کلنگی و واداده تصویرسازی میشود؟!
آیا عمدی در کار است؟ یا این روند سهوی و از روی غفلت است؟ مشابهتهای تاریخی این رویکرد قابل بازخوانی است؟
حجم بالای تولید اخبار با سویههای منفی در رسانههای رسمی و بویژه در فضای مجازی که دل هر مخاطبی را خالی و روان اجتماعی را به هم میریزد در این چند ماه بسیار فزاینده است. منشاء عمده اخبار منفی تولید شده نیز به گزارشها و سخنان مسئولان رسمی کشور و سپس پژواک ممتد و ضریب یافتن آن در رسانههای معاند و جریانسازی علیه کارآمدی جمهوری اسلامی منتهی میشود.
🔰🔰@shahidjomhor
✅ آیا برای ورشکسته و بدبخت نشان دادن کشور، عمدی در کار است؟
🟡بخش دوم یادداشت مهم دکتر خلجی:
🔻تأکید و تکرار فراگیر و پرقدرت از معضل ناترازیها بدون ارائه راهحل، ورشکسته نشان دادن کشور در ابعاد مختلف بویژه اقتصادی و اجتماعی، دوقطبیسازی در موضوعات اجتماعی با بار منفی، خارج نشدن کشور از فضای رقابتهای انتخاباتی حتی در میان هواداران دو نامزد شکست خورده انتخابات، تعطیلی بسیاری از پروژههای امیدآفرین و پیشبرنده، وابسته نشان دادن حیات و اداره کشور و پالس ضرورت تسلیم در برابر فشارها عملاً نشان میدهد با یک پروژه پیچیده و چند لایه با سویهی القاء حس سرخوردگی ملی مواجهیم که در این پارادایم پروژههای عمرانی و امیدآفرین و توسعهای کشور رو به تعطیلی و پروژههای سیاسی و نمایشی جایگزین آن میشود و رویکرد کلیِ «نتوانستن و نشدن» با سرعت به لایههای زیرین پمپاژ میشود.
در این چهارچوب غالباً جمعبندی واحدی در موضوعات راهبردی و کلان با نگاه حل مسائل اصلی زندگی و معیشت مردم در سطح عالی وجود ندارد، حکمرانی اجرایی کشور دچار عقبگرد نظری و عملیاتی شده و در نتیجه نظام محاسباتی کارگزاران تصمیمساز در لایههای مختلف دچار اختلال خواهد شد(از اعتماد مجدد به وعدههای دشمن تا تعلل در تصمیمگیریهای ضروری در بزنگاهها) و طبیعی است که در این شرایط حرف و دغدغه مردم بویژه در زمینههای اقتصادی یا شنیده نمیشود و یا مردم در تصمیمگیریهای مهم، دارای اولویت نخواهند بود.
این اتفاق همان موضوعی است که بودریار صاحبنظر پستمدرن از آن تحت عنوان «حادِ واقعیت» یاد میکند. یعنی افکار عمومی با تصویری از شرایط مواجه میشود که واقعی نیستند اما شهروندان این تصاویر غیرواقعی را به عنوان واقعیت میپذیرند. به عنوان نمونه در موضوع سوریه آنچه اتفاق افتاده تسلط گروهی تروریست بر مال و جان و ناموس مردم است اما آنچه از سوی افکار عمومی ادارک میشود تسلط گروهی آزادیبخش و امید به بهبود شرایط است این در حالیست که سوریه به طرز بیسابقهای در معرض تجزیه، جنگ داخلی، تهاجم خارجی و در مسیر لیبیسازی قرار گرفته است.
موارد مشابهی از این اتفاق در عراق و افغانستان و لیبی و ... قابل مصداقیابی است. در مصداقیابی داخلی از پدیده حاد واقعیت نیز شرایط به طرز بیسابقهای به اوضاع دهه تلخ و از دست رفته 90 مشابهت دارد اما به مراتب پرقدرتتر و با ابعاد تخریبی بالاتر. ایجاد اولویتهای کاذب برای افکار عمومی و سرگرم سازی مردم به موضوعات غیرواقعی و غیر اولویتدار، از دست رفتن فرصتهای کشور برای رشد و بالندگی و جهنمسازی از فرصت زندگی در ایران.
واقعیت این است که هر کدام از این اتفاقات مانند پیکسلهایی که در کنار هم یک تصویر واحد را به نمایش میگذارند، در مجموع تصویری غمانگیز و ناامیدکننده از شرایط اداره کشور و آینده نهچندان دور به افکار عمومی و خواص کشور ارائه میدهد.
ادامه این وضعیت علاوه بر فعال کردن لایههای تهدیدات امنیت ملی یقیناً «سرخوردگی اجتماعی» را به همراه خواهد داشت که به نظر میرسد در این شرایط هیچ تهدیدی از این مهمتر نیست. متأسفانه رسانههای مرجع، سایر مراجع اثرگذار و کمک کننده به تبیین و ایجاد امید و یاری دهنده افکار عمومی برای بازیابی داشتهها هم یا دچار انفعال شده و یا ناتوانتر از هر زمان دیگر در توجیه، هدایت و تبیین هنرمندانه هستند.
از قرارگاههای مختلف و متکثر با مدیران و فرماندهان متعدد و بودجههای کلان هم اثر میدانی دیده نمیشود تا جایی که مجددا و برای بار چندم «ضرورت تبیین» تذکر داده میشود.
به نظر میرسد حرکتی نیاز است تا این فضا شکسته شود و شوکی نیاز است تا جریان دلسوز به حال نظام و انقلاب به خود آیند.
🔰🔰@shahidjomhor
جمعبندی کمیسیون انرژی از دلیل قطعی برق پاییز
🔹سخنگوی کمیسیون انرژی: کمیسیون انرژی در روزهای گذشته چندین جلسه مفصل با مسئولان از دستگاههای مختلف داشت و نتایج این جلسات مشخص شده است.
🔹تامین سوخت نیروگاهی پس از شهریور دلیل قطعی برق است و از طرفی اجرانکردن مصوبات شورایعالی امنیت ملی پس از روی کارآمدن دولت چهاردهم از جمله مصوبۀ مهر و آبان زمینۀ تشدید قطعیها را فراهم کرد.
🔹آنچه عامل قطعی برق است، مصرفنکردن مازوت در آبان و آذر با وجود مصوبات شورایعالی امنیت ملی با قید فک پلمپ و مدیریتنکردن سوخت نیروگاهی پس از شهریور است.
🔹علت قطعیهای پاییزه روشن است و نباید با دلایل واهی آن را به گردن دولت قبل انداخت./ فارس
@shahidjomhor
🟢 میدانید کجا فهمیدم شهید رئیسی تمام وجودش خدمت و اخلاص و فدا شدن برای مردمه؟
با شهید سلیمانی داخل ضریح مطهر امام رضا بودند.
شهید رئیسی گفت بریم، شهید سلیمانی گفت من دو رکعت نماز بخونم، شهید رئیسی بدونه هیچ تأملی گفت نه مردم منتظرند و شهید سلیمانی بدونه هیج تعجبی، پاسخ داد چشم بریم.
❗️شاید خیلی ها بگن خب چی شد کجاش عجیب بود
اما این مکالمه ی کوتاه در اوج و انتهای اخلاص فداکاری مسئولیت پذیری و مردم داری بود
شهید رئیسی نگفت باشه چون شما سردار سلیمانی هستید بمونید بلکه گفت مردم منتظرند مردم مهم هستند.
شهید سلیمانی نگاه چپ نکرد نگفت من سردار مقاومت هستم اندازه دو رکعت نماز حقمه وقت داشته باشم بلکه گفت چشم،این چشم یعنی مردم مهم هستند اصلا ما فدای مردم هستیم.
@shahidjomhor
هدایت شده از راه ابراهیم
❇️ ١٠٠ فروند هواپیما در دولت شهید رئیسی وارد کشور شده است.
❇️ پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری پزشکیان اعلام کرد:١٠٠ فروند هواپیما در دولت شهید رئیسی وارد کشور شده است.
🔻🔻🔻 در دورانی که میگفتن بدون برجام ورود هواپیما به کشور محاله، شهید رئیسی بدون در بوق و کرنا کردن در ٣٠ ماه ١٠٠ هواپیما وارد کشور کرد. یه زمانی ٣ هواپیما وارد کشور کردن چند روز جشن گرفتن!
👇👇👇در کانال «راه ابراهیم» در شبکه های اجتماعی داخلی با این آدرس عضو شوید.
🔰https://eitaa.com/rahe_abrahim
🔰https://ble.ir/rahe_ebrahim
⭕️ پاسخ فرزند پزشکیان به دروغپردازی کاربر بدنام فضای مجازی: بنیاد شهید رئیسی بودجه دولتی ندارد
♦️طبق اساسنامه بنیاد شهید رئیسی، منابع مالی این بنیاد عبارتند از هدایا، کمکهای مردمی، کمک های دولتی (و نه بودجه عمومی)، نذورات و موقوفات، وام های دریافتی از صندوق های قرض الحسنه، بانک ها، سازمان ها و اشخاص و درآمدهای حاصل از فعالیتهای بنیاد.
┈┄┅═✾• #جهاد_تبیین •✾═┅┄┈
@shahidjomhor
🛑 همانهایی که سفرهای پربرکت استانی شهید رئیسی را نمایشی و دستاوردسازی میدانستند، امروز نشستن رییسجمهور روی دسته مبل را به عنوان یک دستاورد، تئوریزه میکنند!
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این عمار...
رهبرمعظم انقلاب:
🔹️من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیت بود؛ الان هم واقعیت است.
🔹️سالروز حماسه ۹ دی ماه و روز بصیرت ملت ایران گرامی باد
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مرتضوی: مردم در سفرهای استانی شهید رئیسی به بهترین شکل تکریم میشدند
🔹مسائلی که بعضیها مطرح میکنند عذر بدتر از گناه است. احساس ناامنی میکنند بین مردم حاضر نمیشوند، میگویند کرامت مردم حفظ نمیشود.
🔹در هر سفری که شهید رئیسی میرفت مقابل مردم خم میشد، آنجا کرامت مردم حفظ نمیشد یا جایی که مقابل دشمنان دست بر سینه بگذاریم.
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شورای عالی مسکن در دولت چهاردهم تشکیل نشده است؟
🔹بر اساس ماده ۲ قانون جهش تولیدِ مسکن، شورای عالی مسکن باید به منظور برنامهریزی، سیاستگذاری اجرایی، نظارت و ایجاد هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در این حوزه، تشکیل شود.
🔹شورای عالی مسکن در دولت سیزدهم، ۱۸ بار برگزار شد که ۱۷ جلسه آن با حضور شهید رئیسی و آخرین جلسه با حضور آقای مخبر معاون اولِ وقت برگزار شد.
🔹این شورا در دولت چهاردهم، هنوز تشکیل نشده است.
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️❇️❇️ ویدیوی اختصاصی کانال «شهید جمهور» از ابراز احساسات و محبت شهید رییسی به نوجوانی که موفق به دیدن ایشان شده بود ...
🔶🔶🔶 انتشار برای اولین بار
@shahidjomhor
🔸با ما در واتساپ هم همراه باشید و اخبار و مطالب مرتبط با شهید جمهور را دنبال کنید
🔗لینک کانال شهید جمهور در واتساپ
https://whatsapp.com/channel/0029Vb1yohhKmCPTC67uos2r
@shahidjomhor
آثار و برکات آخرین مصوبه هیئت مولدسازی دولت شهید رییسی برای مردم اصفهان
@shahidjomhor
May 11
شهید رئیسی لحظهای از تقوا پیشگی دوری نکرد و شاید بهترین شکل تقوا را در اطاعت از رهبری فریاد کشید. همواره خود را سرباز رهبری میدانست، نه رقیب. خود را گزینه بدیل قدرت ندانست و تلاش کرد مدام پیروی از رهبری را به دیگران بیاموزد.
🔰بخش نخست:
سرکار خانم دکتر علمالهدی امروز، ۱۰ دیماه، در دومین رویداد نشان مشهدالرضا (ع) که در سالن شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: آنچه انقلاب اسلامی شمرده شده و به بیان مقام معظم رهبری امروز مقاومت نامیده میشود، در کشاکش دو سیاست دینی و الحادی است.
وی افزود: از زمان شهادت شیخ فضلالله نوری تا شهادت آیتالله رئیسی دو نوع مواجهه مردم با سیاست دینی قابل مشاهده بوده و این فاصله حدود ۱۲۰ ساله نشان بلوغ و رشد و تکامل سیاسی مردم است. در حماسه تشییع پیکر شهید رئیسی همه متوجه رشد و تکامل سیاسی مردم شدند.
همسر شهید جمهور با بیان اینکه دال مرکزی سیاست، قدرت است، عنوان کرد: قدرت در سیاست دینی در خدمت حقیقت بوده، در حالی که در سیاست سکولار چه سنتی و چه مدرن در خدمت منفعت و همچنین در خدمت منافع گروهی، حزبی، نژادی و صنفی است.
@shahidjomhor
🔰🔰بخش دوم
دکتر علمالهدی ادامه داد: سیاستگذاران غیر متدین و غیر متعهد در صدد کسب و حفظ قدرت هستند و جریان حاکمیت را در کشورهای مختلف جهت استخدام مردم برای رسیدن به قدرت پیش میبرند، اما سیاست دینی در خدمت حقیقت است که حقیقت چیزی به جز توحید نیست. اطاعت از رسول و خداوند برای هدایت مردم است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: در حال حاضر نظام سلطه وحشتناکی ایجاد شده که امروز شرایط را بر مردم جهان بسیار سخت کرده و تنها جریان اسلامی در مقابل آن مقاومت میکند. این جریان تنها جریان مقاومت در برابر نظام سلطه است که به استثمار انسان، زمین، طبیعت و حتی تاریخ و اجتماع میپردازد.
وی اضافه کرد: تصور آنها این است که مردم توده نفهمی هستند که احتیاج به مراقبتهای تودهای و حزبی دارند، اما انقلاب اسلامی بیش از ۱۲۰ سال است که رشد و تکامل پیدا کرده و مردم ایران نشان دادند نیاز به قیم، احزاب و گروهها ندارند، اگر صبوری میکنند به خاطر ایمان به ولایت بوده، به همین دلیل تربیت سیاسی در بین مردم متدین مهمتر از بخشهای دیگر سیاسی است. باید به نقش زنان در این حوزه نیز توجه کرد.
همسر شهید جمهور با اشاره به اینکه تربیت سیاسی در جمهوری اسلامی از گهواره شروع میشود، توسط مادران و پدران رخ میدهد و فرزندان با ائمه آشنا میشوند، تصریح کرد: بالاترین قدرت در بین قدرتهای اجتماعی و سیاسی، قدرت باور و اعتقاد است که در گهواره شکل میگیرد.
علمالهدی گفت: شهید رئیسی یک نمونه بالا رفتن بوده، وی توانست به آنچه آرزوی جوانان است، به قدرت، ثروت و شهرت جهانی برسد، اما لحظهای از تقواپیشگی دوری نکرد و شاید بهترین شکل تقوا را در اطاعت از رهبری فریاد کشید. همواره خود را سرباز رهبری میدانست، نه رقیب. خود را گزینه بدیل قدرت ندانست و تلاش کرد مدام پیروی از رهبری را به دیگران بیاموزد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اگر امروز شهید رئیسی بود حتما دوست داشت روی این شعار پیروی از رهبری و ولایت تاکید شود. امیدوارم جوانان با سیره شخصی و سیاسی وی به عنوان یک الگوی کامل یاد بگیرند. گرچه این روزها سختیهای زیادی بر مردم ما و کشورهای منطقه وارد میشود، اما مسیر شهید رئیسی همچنان بدون هیچ نوع گسست و شکستی با توانایی کامل به دست جوانان، زنان بزرگوار و مردان سختکوش ادامه خواهد یافت.
@shahidjomhor
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ دیپلماسی فعال اقتصادی
رئیس جمهور شهید با اتکا به ظرفیتهای داخلی و توان بومی ملت ایران، تحرکات بزرگی در عرصه بین المللی و میدان دیپلماسی اقتصادی رقم زد، برای نمونه میشود به
عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای،
عضویت در بریکس،
تقویت نقش ایران در اتحادیه اوراسیا،
افزایش تبادالت تجاری با هند، قطر، روسیه و چین و... اشاره نمود.
با تمام این ها، دولت سیزدهم اقتصاد و توان داخلی را به خارج از مرزها و برجام گره نزد.
در دوره ایشان شاهد پیشرفتهای اقتصادی قابل توجهی در حوزه بینالمللی بودیم، مثل:
افزایش صادرات غیرنفتی،
صادرات فناوری و خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها،
احیای کریدورهای شمال-جنوب و شرق به غرب
و تسهیل و گسترش مسیر صادرات برای تولیدکنندگان داخلی.
#سید_ابراهیم_رئیسی
#دولت_کار_و_فعالیت
#راه_ابراهیم
#شهید_جمهور
#شهید_خدمت
#رئیسی_عزیز
#شهید_رئیسی
#عزیزدلها
#عزیز_دلها
#اقتصاد
🆔 @shahidjomhor
🔰🔰🔰آقای رئیسجمهور! به جای «پزشکیانِ گعده روحانی و ناطق نوری» مسیر «پزشکیانِ بیت رهبری» را ادامه دهید
🔸تصویر عمومی از کابینه چهاردهم عمدتاً با «نمیشود و نمیتوانیم» شکل گرفته است. با وجود آن که پزشکیان در آستانه شش ماهگی دولت خود به سر میبرد اما همچنان «دعوا نکنیم» و «کارشناسان باید نظر بدهند» پای ثابت سخنان او در هر جلسه و نشست و مصاحبهای است. این وضعیت وقتی نگرانکنندهتر است که دقت کنیم رئیس دولت در مهمترین مسائل ذهنی مردم از جمله قیمت ارز، کالاهای اساسی و معیشت محرومان تقریباً در سکوت مطلق به سر میبرد.
🔸در این بین اما تلاش خالصانهای برای تغییر این تصویر ناامید و منفعل از رییس جمهور وجود دارد. تولید و انتشار گزارش جلسات رهبر انقلاب با رییس جمهور درباره مشکلات اقتصادی، شاید تنها موقعیتی است که از مسعود پزشکیان تصویری اقتصادی و معطوف به مشکلات روزمره و سفره مردم به نمایش میگذارد.
🔶مسعود پزشکیان فقط در حیاط بیت رهبری از یارانه و سفره محرومان صحبت میکند و این خود به قدر کافی گویای وضعیت دولت چهاردهم است.
🔸در این بین افکار عمومی، نخبگان سیاسی و رسانهها وظیفه دارند که رییس دولت را دائما در همین نقطه تصور کنند، از او بخواهند همچنان متمرکز بر حل مشکلات اقتصادی بماند، درباره معیشت و سفره مردم صحبت کند، از درد تولیدکنندگان بگوید و همچنان که خود او از «حل مشکلات مردم در کنار رهبری» گفت، به جای «پزشکیانِ گعده روحانی و ناطق نوری» مسیر «پزشکیانِ بیت رهبری» را ادامه دهد!/روزنامه کیهان
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️عهد شهید سید ابراهیم رئیسی با شهید حاج قاسم سلیمانی
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا …
@shahidjomhor