فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قفل سیاست خارجی ایران در دوره شهید رئیسی چگونه باز شد؟
بهادری جهرمی، سخنگوی دولت:
🔹در دوره شهید رئیسی با سیاستخارجی مبتنی بر اعتماد به نفس ملی و عزت ایرانی قفل سیاست خارجی شکست.
🔹نتیجه سیاست خارجی شهید رئیسی، آزادی دیپلمات اسدی و حمید نوری و آوارگی منافقین در فرانسه و آلبانی بود.
🔹عملیات وعده صادق رخ داد و دنیا حق را به ایران داد. علیرغم افزایش تحریم ها فروش نفت و رشد اقتصادی ما به اذعان بانک جهانی و سنای ایالات متحده افزایش یافت.
🔹تجارت خارجی ایران رکورد شکست. ترانزیت خارجی ۹۰ درصد افزایش یافت. عضویت در بریکس و شانگهای قطعی شد.
@ShahidJomhor
🔻دیدار رئیس جمهور منتخب با خانواده شهید دکتر رئیسی
🔹دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب عصر امروز پنجشنبه با حضور در منزل شهید آیتالله رئیسی با همسر و خانواده ایشان از نزدیک گفتگو کرد.
🔹در این دیدار صمیمی، دکتر پزشکیان با گرامیداشت نام و یاد رئیس جمهور شهید، از تلاشهای ارزنده و فراموش ناشدنی دکتر رئیسی در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور قدردانی کرد.
🔹دکتر جملیه علمالهدی همسر آیتالله رئیسی نیز در این دیدار در سخنانی با برشمردن برخی ویژگیهای شهید جمهور و تلاشهای ایشان برای خدمت به مردم و اعتلای نام انقلاب اسلامی، بر ضرورت تداوم مسیر خدمترسانی به مردم عزیز ایران تاکید کرد.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت خدمت در مسیر آیندهسازی
🔹پرداخت بیسابقه بدهیهای دولت با واگذاری شرکتهای مناسب
🔹با تأکید و توجه ویژه رییس جمهور شهید آیتالله رئیسی به مسائل حوزه تأمین اجتماعی در مجموع بیش از ۲۴۳ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت تسویه شود
🔹همچنین نه تنها روند استقراض از نظام بانکی متوقف شود؛ بلکه ۱۰۶ هزار میلیارد تومن از بدهی دورههای گذشته به نظام بانکی به طور کامل تسویه شد.
@ShahidJomhor
🔻«طرح دارویار»؛ جراحی بزرگ صنعت داروی کشور در دولت سیزدهم
🔹رئیسجمهور شهید طراحی و اجرای «طرح دارویار» را با هدف مبارزه با رانت و قاچاق معکوس دارو از اقدام مهم دیگر وزارت بهداشت در دولت سیزدهم و اهمیت نظارت بر اجرای صحیح این طرح را بسیار مهم و همچنین تحقق کامل آن را نیازمند توجه و مراقبت دقیق، مؤثر و مستمر وزارت بهداشت میدانست.
🔹اجرای طرح دارویار، وضعیت بحرانی کمبودهای دارویی و قاچاق را نجات داد به طوری که امروز حکمرانی این طرح بر ساماندهی اقلام دارویی مشهود است
🔹کل اعتبارات طرح دارویار در سال ۱۴۰۱ برابر با ۷۳ هزار میلیارد تومان بود که در بودجه امسال این اعتبار به ۶۹ هزار میلیارد تومان کاهش یافته است در حالی که درخواست سازمان غذا و دارو برای اجرای کامل این طرح ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بوده است.
🔹با اتخاذ سیاستها و تصمیمات جدید، طرح دارویاری که این روزها در گذر از ۲ سالگی به سر میبرد میتوان بیش از گذشته دغدغه مردم و بیماران برای تامین دارو را برطرف کرده و آرامش را به بازار دارو و تجهیزات پزشکی بازگرداند.
@ShahidJomhor
🔻سهم ۸۷ درصدی بخش تولید از واردات در سال ۱۴۰۲
🔹بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیش از ۶۹.۴ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و نیازهای خدماتی تخصیص داده است.
🔹در این سال طبق گزارش گمرک ایران، ۶۶.۲ میلیارد دلار واردات انجام شده که ترکیبات مصرف آن حاکی از سهم ۸۷.۳ درصدی مواد اولیه، کالاهای سرمایهای و واسطهای است.
🔹تامین ارز واردات با نرخهایی متناسب با شرایط اقتصاد کشور موجب جلوگیری از تشکیل چرخه افزایش نرخ ارز و نرخ تورم شده است.
🔹جلوگیری از سرایت نوسانات مقطعی نرخ ارز بازار غیررسمی به اقتصاد و پیشبینیپذیرتر شدن نرخ ارز برای فعالان اقتصادی از جمله مزایای دیگر تامین ارز واردات در مرکز مبادله ارز و طلای ایران است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید جمهور؛ مرد تعادل و تعامل
🔹شهید آیتالله رئیسی، در دوران ریاست بر دولت سیزدهم همواره سعی داشت تا با استفاده از ظرفیت میدان و دیپلماسی به شکل همزمان و مکمل، مرزبندی با دشمنان در عین پرهیز از ایجاد تنش غیرضروری در حوزه سیاست خارجی به تقویت و احیای بازدارندگی کشور در ابعاد مختلف بپردازند.
@ShahidJomhor
🔻افزایش ۳۰درصدی صادرات گاز در دولت سیزدهم/ افزایش ۱۰برابری جمعآوری گازهای فلر
🔹️ دولت سیزدهم با دیپلماسی فعال انرژی خود زمینه را برای بالا بردن سطح صادرات گاز کشور تا مرز ۳۰ درصد و افزایش صادرات LPG به میزان ۱۰۰ درصد فراهم کرده است.
🔹رشد ۱۶.۷ درصدی بهرهوری در صنایع نفت و گاز کشور بر اثر استفاده حداکثری از توان دانشبنیانی داخل به دست آمد. در همین ارتباط میتوان به افزایش ۱۰ برابری جمعآوری گازهای فلر اشاره کرد که از اهمیت بالایی برخوردار است.
🔹بهرهبرداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی توسط متخصصان داخلی نیز از دیگر دستاوردهایی بود که در حوزه انرژی در دولت سیزدهم به دست آمد؛ بر اثر این اقدام، رشد تولید گاز را به میزان قابل توجهی داشتیم و این امر به کاهش ناترازی کمک کرد.
🔹موضوع مهم این است که بهرهبرداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی به عنوان یک اقدام فنی و تخصصی در شرایط تحریمی انجام شد؛ به جای اینکه منتظر کمک خارجیها باشیم، با استفاده از دستاوردهای دانشبنیانی این فاز را به بهرهبرداری رساندیم.
@ShahidJomhor
🔻کاهش نرخ خاموشی در دولت سیزدهم
🔹مدیرعامل توانیر: نرخ خاموشی در ۳ سال گذشته کاهش یافته و به ازای هر مشترک از ١.٢٣١ دقیقه در روز در سال ۱۴۰۰ به ۱.۰۶ دقیقه در روز در پایان سال گذشته رسیده که ما امیدواریم این روند در سال جاری بهبود یابد.
@ShahidJomhor
📸تحولات امیدبخش در شاخصهای بازار کار کشور
🔹مطابق گزارش مرکز آمار ایران از نتايج طرح آمارگيری نيرویكار بهار ١۴٠٣
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دیپلماسی فعال و قدرتمند انرژی در دولت سیزدهم
@ShahidJomhor
🔻صفحه اول روزنامه ایران اقتصادی
🔔 شنبه 23 تیر 1403
🔹تحویل دولت به پزشکیان با کمترین بدهی خارجی در 3 دهه اخیر
🔹پشت پرده سیاه نمایی ها علیه پیشرفت های اقتصادی
🔹قدرت نمایی صنعت برق ایران میان همسایگان
🔹دلالان بازار خودرو حاشیه نشین شدند
🔹نرخ اشتغال حدود 5 برابر بیکاری بوده است
🔹افزایش 20 درصدی تولید نفت خام از میادین نفت و گاز غرب
@ShahidJomhor
🔻تراز تجارت کالای کشور در دولت دکتر رئیسی ۶ برابر شد
🔹تراز تجارت کالای کشور که در سال پایانی دولت روحانی به کمترین رقم ۲ دهه اخیر سقوط کرده بود، در دولت سیزدهم به سطح مطلوب بازگشت.
🔹در هشت سال فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم، ارتباط تجاری ایران با خیلی از کشورها محدود شد بخصوص در سالهای ۱۳۹۷ تا نیمه اول ۱۴۰۰ فعالان اقتصادی امکان صادرات به کشورهای همسایه را تا حد قابل توجهی از دست داده بودند.
🔹بهبود تراز تجارت کالای ایران نتیجه موفقیت دولت سیزدهم در افزایش صادرات غیرنفتی در اثر ارتباط با همسایگان و خنثی کردن تحریمهای نفتی با رشد صادرات نفتی بوده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان امور استخدامی کشور: با دستور شهید رئیسی نخستین بار مجوز جذب ۸ هزار نخبه در دستگاه های اجرائی تصویب شد که مراحل اجرائی آن با همکاری بنیاد ملی نخبگان آغاز شده است
🔹برای یکپارچه سازی و ساماندهی پرداخت ها به کارکنان دولت سامانه ایی متمرکز راه اندازی شده است تا پرداختهای همه دستگاه های اجرایی که از محل خزانه حقوق پرداخت می کنند (با تخصیص اعتبار از جانب سازمان برنامه و بودجه) که قریب ۲/۵ میلیون نفر هستند از طریق این سامانه صورت گیرد
@ShahidJomhor
🔻غلبه بر بیماری کرونا با واردات پنج برابری واکسن در دولت سیزدهم
🔹غلبه بر بیماری کرونا با واردات ۵ برابری واکسن و با هزینهای بیش از یک میلیارد دلار در دولت سیزدهم رقم خورد تا سلامت مردم در برابر این بیماری تضمین شود.
🔹در اواسط مرداد ۱۴۰۰ روی کار آمدن دولت جدید همزمان شده بود با موج بسیار هولناک و کشنده دلتا که در تابستان ۱۴۰۰ تا تعداد روزانه ۷۰۰ کشته نیز رسیده بود تا حدی که در بعضی شهرستان حتی در قبرستانها جای خالی برای دفن نبود.
🔹شهید رئیسی با بیان اینکه «جان مردم از همه چیز برای ما مهمتر است»، اظهار داشت: «معاون اول رئیسجمهوری هم جلسات متعددی برای موضوع واردات واکسن و دارو برگزار کرده و مجموع این فعالیتها باعث میشود که مشکلات در این حوزه برطرف شود.» به این ترتیب روند ورود واکسن به کشور شدت گرفت و با همراهی هلالاحمر کشورمان، در هر پرواز حدود پنج و بعضاً تا ۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور وارد شد و نهایتاً هم سرعت تزریق واکسن کرونا در کشور شتاب گرفت.
🔹با اقدامات گسترده دولت مردمی کرونا به زانو درآمد و ایران از طرف سازمان جهانی بهداشت به عنوان کشور برتر و پیشرو در مهار کرونا شناخته شد.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینجا... جای یک نفر خالیست!
🔹گزارش خبری از آخرین دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
@ShahidJomhor
شهید جمهور
🔻تحویل دولت به پزشکیان با کمترین بدهی خارجی در ۳ دهه اخیر
🔹در دوره ۸ سال دولت حسن روحانی ذخایر بینالمللی کشور سقوط کرد و در مقابل، بدهی خارجی ایران صعودی شد، اما دولت سیزدهم، هم ذخایر بینالمللی کشور را افزایش داد و هم میزان بدهی خارجی کشور را به کمترین رقم ۳ دهه اخیر رساند.
🔹دولت حسن روحانی در زمینه مدیریت ذخایر ارزی و بدهیهای خارجی کشورعملکرد مصیبتباری داشت که تبعات آن به دوش دولت شهید آیتالله رئیسی افتاد.
🔹دولت روحانی در حالی در سال ۱۳۹۲ کار خود را شروع کرد که دولت دهم در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۲٫۲ میلیارد دلار بر ذخایر بینالمللی کشور اضافه کرده بود، اما روحانی در سال ۱۴۰۰ در حالی اقتصاد را تحویل شهید آیتالله رئیسی داد که ذخایر بینالمللی کشور را در سال ۱۳۹۹ حدود ۲٫۶ میلیارد دلار کمتر کرده بود.
🔹این در حالی است که طبق آخرین آمار در پایان آذر سال ۱۴۰۲ ذخایر بینالمللی ایران یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار افزایش یافته است.
🔹از سوی دیگر در پایان سال ۱۳۹۹ بدهیهای خارجی ایران ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار و در پایان خردادماه ۱۴۰۰ حدود ۸.۷ میلیارد دلار بود که طبق آخرین آمار، دولت رئیسی نزدیک به ۴ میلیارد دلار از آن را تسویه کرده است.
🔹آمار بانک مرکزی نشان میدهد با تسویه حجم قابل توجهی از بدهیهای خارجی ایران توسط دولت رئیسی، در آذرماه ۱۴۰۲ رقم بدهیهای خارجی ایران به 5 میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار کاهش یافت که کمترین رقم بدهی خارجی کشور در ۳ دهه اخیر محسوب میشود.
🔹بدهی خارجی شامل بدهیهای یک کشور به وامدهندگان خارجی است و شامل وامهای دریافتی از بانکهای خصوصی خارجی، دولتهای دیگر و مؤسسههای مالی بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بینالمللی خارجی میشود.
🔹در پایان سال ۱۴۰۰ که مصادف با فعالیت دولت سیزدهم بود، بدهی خارجی دولت به ۸ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار رسید و این دولت توانست ۴۶۷ میلیون دلار از این بدهی را پرداخت کند. البته باید گفت این آغاز راه بود و در سال ۱۴۰۱ دولت رئیسی موفق شد ۲ میلیارد و ۳۹۳ میلیون دلار از بدهی را به کشورهای خارجی پرداخت کند و این بالاترین میزان پرداخت بدهی در ۱۰ سال اخیر بود.
🔹اکنون دولت پزشکیان در حالی شروع به کار میکند که با کمترین میزان بدهی خارجی کشور در ۳ دهه اخیر مواجه است و کمترین نگرانی نسبت به استقراض دولتهای قبل از خود دارد و این را مرهون خدمات دولت سیزدهم است که با افزایش درآمد ارزی کشور، اقدام به تسویه بدهیها کرده است.
@ShahidJomhor
🔻افزایش تجارت ایران با اتحادیه اروپا
🔹آمارهای مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان میدهد دولت سیزدهم در توسعه روابط تجاری با اتحادیه اروپا موفق عمل کرده است.
🔹تجارت ایران با اتحادیه اروپا در سال آخر دولت قبل یعنی در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۱۲ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ روبهرو شده بود و به حدود چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو رسید که این رقم یکچهارم تجارت دو طرف در سال ۲۰۱۸ بود.
🔹این در حالی است که با روی کار آمدن دولت سیزدهم و به رغم از سرگیری فعالیتهای هستهای کشور و اتخاذ سیاست فعال و طلبکارانه غرب شاهد رشد تجارت ایران با اتحادیه اروپا بودهایم.
🔹واردات اتحادیه اروپا از ایران در سال ۲۰۲۱ با رشد ۲۹ درصدی نسبت به سال آخر دولت دوازدهم روبهرو شد و از ۷۱۲ میلیون یورو به ۹۲۳ میلیون یورو افزایش یافت.
🔹واردات اتحادیه اروپا از ایران در سال ۲۰۲۲ نیز به یک میلیارد و ۵۷ میلیون یورو رسید که ۴۸ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۰ بوده است.
🔹اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ نیز ۸۰۰ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرد که این رقم رشد ۱۲ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۰ داشته است.
🔹به همین ترتیب صادرات اتحادیه اروپا به ایران در دولت شهید رئیسی صعودی شده و از سه میلیارد و ۷۴۰ میلیون یورو در سال ۲۰۲۰ با رشد چهار درصدی به سه میلیارد و ۹۰۰ میلیون یورو در نخستین سال فعالیت دولت وی رسید.
🔹در سال ۲۰۲۲ نیز صادرات اروپا به ایران با رشد ۱۲ درصدی نسبت به سال آخر دولت دوازدهم به چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون یورو رسید و در سال ۲۰۲۳ نیز بالغ بر سه میلیارد و ۹۲۰ میلیون یورو بوده که این رقم رشد ۵ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۰ داشته است.
@ShahidJomhor
🔻۳ هزار واحد مسکن مهر پردیس درهفته دولت تحویل مالکان می شود
🔹معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ایران: در هفته دولت ۳ هزار واحد مسکن مهر پردیس در فازهای ۱۱،۸،۵،۹ افتتاح و به مالکان تحویل می شود.
@ShahidJomhor
🔻گله وزیر اقتصاد از بی انصافی رسانهای با کلیدواژه زمین سوخته
🔹خاندوزی وزیر اقتصاد: اواسط شهریور بود که رئیس جمهور شهید به مسئله وضعیت انبارهای سازمان اموال تملیکی ورود کردند. با دستور رئیس جمهور و پیگیری رئیس قوه قضائیه شاهد بودیم که یکی از بهترین نمونههای اصلاح و تحول اساسی در کشور رقم خورده است. در هفتههای پایانی دولت سیزدهم، سازمان اموال تملیکی در شرایطی تحویل میشود که شرایط آن با گذشته قابل مقایسه نیست.
🔹 از ۱۲ همت تعیین تکلیف کالا به ۸۲ همت در این دولت جهش پیدا کردیم. ضمن اینکه اعاده کالا نیز از ۳ همت به ۴۰ همت رسید. همچنین ۳.۵ همت فروش کالاها به بیش از ۲۴ همت رسیده است. در استرداد کالاها از کمتر از۶ همت به بیش از ۱۵ همت افزایش پیدا کرده است. وسعت انبارها به ۱۷۰ هزار متر مربع رسید و قفسهبندی به اندازه ۲۰ برابر کل دولتهای قبل انجام شده است.
🔹برخی رسانهها از اصطلاح زمین سوخته برای عملکرد دولت سیزدهم استفاده کردند که با توجه به دستاوردهای دولت بی انصافی است. بانک جهانی گزارش خود در خصوص عملکرد اقتصاد ایران در سالهای اخیر بررسی کرده است. در میانه یکی از پرتنشترین مناطق جهان، ایران توانسته است به رشد اقتصادی پایدار بالای ۵ درصد برسد و بیش از ۶.۵ میلیون نفر را نیز از زیر خط فقر خارج کند.
🔹این موارد دستاوردهایی است که در شرایط تحریم به دست آمد. هم اکنون وضعیت برخی از شاخصهای اقتصادی مطلوب نیست اما چشم بستن بر دستاوردهای فعلی به دلیل منافع سیاسی و وارونه جلوه دادن آنها بی اخلاقی و بی انصافی است. امیدوار هستیم مسیری که در سازمان اموال تملیکی آغاز شد در دولت آینده ادامه پیدا کند.
@ShahidJomhor