@dars_akhlaq.mp3
805K
🔊 #صوتی
💐🎙 حجت الاسلام #الهی
🍃🔻 موضوع 🔻🍃
💠 راهکار مقابله با حسادت
#پیشنهادویژه_دانلود👌
#نکات_اخلاقی
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افتخار کارشناس شبکه من و تو: 15 سال برای تحریم نفت ایران تلاش کردم!
🎥 امیرعباس فخرآور، فعال ضدانقلاب برانداز در گفتگو با شبکه منوتو :
15 سال وقت گذاشتیم تا پرونده تحریم نفت ایران وارد کنگره آمریکا شد و در سال 2012 تصویب شد. عمده فعالیت های ما محدود کردن درآمدهای ارزی ایران است.
✅ @iransiasat_ir 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پولتان بردن ایران! پولتان بردن سوریه! پولتان بردن عراق!
استاد رحیم پور ازغدی: رسانه های دشمن در سوریه یا عراق به مردم میگن پول و نفتتان بردن ایران! در ایران عکس همین حرف را باز به مردم میگن !....
به همین راحتی دشمن خبیث بین مسلمانان اختلاف بوجود میاره تا هم دیگرو تکه پاره کنند و دشمن هم راحت تر بر انها مسلط بشه
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با استدلال ثابت کنید
نظر آیتالله بهجت درباره مجالس ۹ ربیع
حقانیت امیرالمؤمنین (ع) را با استدلال ثابت کنید نه سَب و طَعن و شَتم.
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناپدید شدن 30 هزار نفر!
دولتهای طرفدار آمریکا در آرژانتین و شیلی چه بلایی سر مخالفان آوردهاند؟➕ در آرژانتین ۳۰ هزار نفر طی چند سال اخیر ناپدید شدهاند
پ؛ ن؛ از رسانه خارجی حامی آمریکا تا رسانه داخلی مزدور آمریکا خوب رو اعتراضات عراق ، لبنان تا ایران....مانور میدن! پستی و خبیثی انها همینجا معلوم میشه که ظلم به معترضان و کشتن انها در ارژانتین تا شیلی و کویت ، فرانسه...مهم نیست چون دولتشان حامی آمریکاست! اما در سوریه تا ایران یهویی برای این جماعت خبیث مهم میشه و مانور خبری میدن دقه به دقه رو اعتراضات!!..درواقع مزدور های کثیفی هستن که فقط بفکر کاسبی و هدف خود هستن..
@AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شهدا ۳۷ سال پیش از نقشه های دشمن برای تسلط بر مسلمانان خبر داشتند!و راه حل عبور از مشکلات امروزه را بیان میکردند
بشنوید از زبان شهید حسن باقری در ۳۷ سال پیش
@AntiBBC
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهش شگفت انگیز علمی، امنیت ،عدالت،اخلاق...در عصر ظهور امام زمان عج! با سخنرانی استاد عالی
#أللَّھُمَ_عجِلْ_لِوَلیِڪْ_ألْفَرَج
@AntiBBC
🔻 مبارزه با تروریسم بدون حضور ایران غیرممکن است
🔸 «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:
🔹 ایران نه تنها هیچگاه حامی گروههای تروریستی نبوده، بلکه این کشور بهطور مکرر قربانی تروریستها بوده است.
🔹 ایران در عمل، پایبندی خود به مبارزه با تروریسم در سطح بینالمللی را به اثبات رسانده و نقش ایران در مبارزه سخت در سوریه غیرقابل انکار است.
🔹 ایران به دعوت رسمی دولت قانونی سوریه و برای مبارزه جدی و عملی با تروریستها به سوریه آمده و کمک شایانی به نابودی تروریستها کرده است.
🔹 متاسفانه آمریکاییها خط مشی غیرسازندهای در قبال ایران دنبال میکنند، در حالی که بدون حضور ایران، برقراری امنیت در منطقه خاورمیانه غیرممکن است.
⛔افشاگری علیه"دشمنان داخلی"👇
@doshmandakheli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم شماره 12
↙️موضوع : خطوات شیطان
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم شماره2
↙️موضوع : مفهوم تقدیر
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم شماره 3
↙️ موضوع : ذکر
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @eitaa_Ostadaali
🔸توافق عربستان و امارات برای تقسیم قدرت در جنوب یمن، سرانجام امضاء شد
🔹مراسم امضای توافق میان دولت «منصور هادی» و «شورای انتقالی جنوب» که منافع دولت سعودی و امارات را در جنوب یمن پیش میبرند در ریاض برگزار شد.
🔹«بن سلمان» در این مراسم مدعی شد این توافق گامی در جهت راهحل سیاسی و پایان جنگ یمن است و دولت سعودی تمام تلاش خود را برای پایان دادن به درگیریها میان «برادران» در یمن به کار می بندد!
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅ @shohadayeiran57
▪️به بهانه ی شهادت امام حسن عسکری (ع)؛
🔴 "عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1. عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅ @shohadayeiran57
🖇 #اخبار_کشور
🔹 اندیشکده انگلیسی:
ایران برتری نظامی مؤثری بر آمریکا و متحدانش در منطقه دارد
🔸 نتایج 16 ماه بررسی یک اندیشکده انگلیسی نشان میدهد ایران در برابر آمریکا و متحدانش، از برتری نظامی موثری در منطقه غرب آسیا بهرهمند است.
به نوشته روزنامه «گاردین»، نتایج تحقیقات «موسسه بینالمللی مطالعات راهبردی» در انگلیس که بر اساس بررسی دقیق راهبردها و دکترین ایران در لبنان، عراق، سوریه و یمن حاصل شده است، نشان میدهند تهران به دلیل بهرهمندی از نیروهایی نظیر شبهنظامیان شیعه یا «قابلیت استفاده از طرف ثالث» در این مناطق به برتری موثری دست یافته است.
نتایج این پروژه ۱۶ ماهه با نام «شبکههای اثرگذاری ایران» نشان میدهد که این شبکهها برای ایران مهمتر از برنامه موشکی بالستیک، برنامه هستهای یا نیروهای نظامی متعارف این کشور تلقی میشوند.
به گفته این اندیشکده، بهطور کلی، سود آمریکا و متحدانش در تعادل در ارتشهای متعارف منطقه غرب آسیا است اما اکنون «تعادل قوای موثر» در این منطقه به نفع ایران است. علیرغم تحریمهای آمریکا، راهبرد اتخاذ شده از سوی ایران، با مقاومت بینالمللی اندکی مواجه است.
نتایج این تحقیق حاکی از این است، شبکه طراحی شده از سوی تهران بهعنوان روش اصلی مقابله با دشمنان منطقهای و فشار بینالمللی مورد استفاده قرار میگیرد. این سیاست «همواره به ایران نفع میرساند، بدون اینکه هزینه یا خطر مواجهه مستقیم با دشمنانش را در پی داشته باشد».
در این گزارش آمده است: «ایران در جنگهایی که بین مردم است به نبرد پرداخته و پیروز میشود نه جنگ بین کشورها. ایران از درگیری متقارن کشور-کشور اجتناب کرده و در عوض، نبرد نامتقارن از طریق شرکای غیر وابسته به دولتها را دنبال میکند». با این حال طی ۴۰ سال اخیر، نیروهای نظامی متعارف نیز نتوانستهاند حاکمیت ایران را برهم زنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174165
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔻 *در سراشیبی سقوط* 🔻
حجت الاسلام حمید رسایی در توئیت اخیر خود چنین نوشته : « مطابق شنیده های موثق ، روحانی در هیئت دولت با هدف تحریک وزرا ، خطاب به آنها گفته : اینها جنایتکارند . اگر موضع نگیرید ، بزودی سراغ شما هم میایند . نترسید و موضع بگیرید . دولت بعدی یا داعشی است که همه تان حذفید ، یا همسو با ما است که از شما خواهش می کنند در پست تان بمانید. پس نترسید و موضع بگیرید .»
🔴به راستی حسن روحانی چه کسانی را "جنایتکار" می داند ⁉️
پاسخ این سؤال را از جمله دوم وی می توان دریافت ، آنجا که می گوید : " اگر موضع نگیرید ، بزودی سراغ شما هم میایند ."
آیا منظور روحانی آن است که *دستگاه قضایی که یکی یکی یقه مفسدین دانه درشت را دارد می گیرد و به پای میز محاکمه می کشاند ، "جنایتکار" است و بزودی سراغ وزرا هم خواهد رفت ؟! *
👈به راستی اگر کسی مرتکب فسادی نشده باشد ، چرا باید از دستگاه قضایی بترسد ؟
آیا حسن روحانی قصد دارد تا هیئت دولت را به موضع گیری و مقابله با دستگاه قضایی بکشاند ؟
حسن روحانی سپس به دولت بعدی که به حول و قوه الهی یک دولت انقلابی و حزب اللهی خواهد بود ، لقب "داعشی" می دهد و وزرا را از آن می ترساند که در صورت روی کار آمدن آنان ، همه این افراد حذف خواهند شد.
🔴به نظر می رسد که جناب روحانی قیاس به نفس می کند و از آنجا که احتمال می دهد پس از کنار رفتن از ریاست جمهوری ، دیگر هیچ جایگاهی در عرصه سیاسی جمهوری اسلامی نخواهد داشت و در دادگاه نیز باید پاسخگوی جرائم و تخلفات متعدد خود باشد ، لذا سعی می کند تا وزرا را نیز با خود همراه کرده و آنان را نیز با خود به سراشیبی سقوط بکشاند.
🔶️به آقایان وزرا توصیه می کنیم که مراقب این ترفند جناب روحانی باشند تا مبادا همراه با وی ، برای همیشه از عرصه سیاسی کشور حذف شوند.🔶️
🔘کانال رسمی کامران غضنفری در تلگرام
☑️ @KamranGhazanfari
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
#هشت خیانت امریکا به کوردها
ناسیونالیسم کُردی مانند سایر ناسیونالیسم ها از ابتدای قرن نوزدهم رشد کرد. در آن دوران اغلب کردها تحت حکومت عثمانی زندگی می کردند. با فروپاشی امپراتوری عثمانی کردها گمان می کردند لحظه تاریخی مدنظرشان فرارسیده است. «معاهده سور» که در سال 1920 منعقد شد درواقع سند فروپاشی و تجزیه امپراتوری عثمانی بود. در این معاهده برای کردها سهمی در نظر گرفته شده و نوعی استقلال طراحی شده بود. اما ملی گرایان ترک، بشدت مقابل استقلال کردها ایستادگی کرده و 3 سال بعد معاهده لوزان امضا شد. این معاهده که از حمایت آمریکا برخوردار بود، سوریه را به فرانسه و عراق را به انگلستان می بخشید اما سهمی برای کردها نداشت. این اولین و کوچک ترین خیانت آمریکا به کردها بود.
2- پس از جنگ جهانی دوم آمریکا جای انگلیس را صحنه جهانی گرفت. آمریکا از کردها در طول حکومت عبدالکریم قاسم در عراق -1958 تا 1963 علیه دولت مرکزی حمایت می کرد چرا که او از دستورات آمریکا پیروی نمی کرد. پس از کودتای صدام علیه عبدالکریم قاسم، سیاست آمریکا درباره کردها هم عوض شد و دیگر نیازی به آنها احساس نمی شد. پس کمک و حمایت نیز قطع شد.
3- در دهه 70 میلادی صدام به سوی اتحاد جماهیر شوروی متمایل شده بود و این برای آمریکا قابل تحمل نبود. دولت نیکسون با طراحی هنری کیسینجر عملیات علیه دولت صدام را کلید زد. براساس این طرح شاه ایران که متحد نزدیک آمریکا بود، باید کردها را علیه دولت بغداد تسلیح و تجهیز می کرد. هدف این طرح تنها ضربه زدن به دولت مرکزی عراق بود و هیچ افقی برای کردها پیش بینی نشده بود.
چند سال بعد آمریکا خود دلال توافق میان شاه و صدام شد. یکی از بندهای اصلی توافق، قطع حمایت از کردها بود. صدام که به نوعی از آمریکا چراغ شبز گرفته بود ارتش خود را به شمال این کشور گسیل کرده و هزاران تن از کردها را قتل عام کرد. آمریکایی ها در این زمینه با انتقادهایی مواجه شدند و کیسینجر در پاسخ به منتقدان گفت؛ «نباید عملیات مخفیانه را با کار تبلیغ مذهبی اشتباه گرفت!»
4- در دهه 80 میلادی صدام بارها کردهای کشور خود را با سلاح شیمیایی مورد حمله قرار داد. این حملات در سکوت همراه با تایید آمریکا انجام می شد. صدام مشغول جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان دشمن سرسخت آمریکا بود و نه تنها انتقادی از وی نمی شد بلکه از او حمایت سیاسی و نظامی هم به عمل می آمد. رسانه های آمریکایی هم با سانسور چنین حملاتی نقش خود را در این همدستی مرگبار ایفا کردند. یک بار که روزنامه نگار واشنگتن پست انتشار عکسی از این حملات شیمیایی را پیشنهاد می کند، با این پاسخ از سوی سردبیر روزنامه مواجه می شود؛ چه کسی اهمیت می دهد؟!
5- در سال 1991 و پس از حمله صدام به کویت و حمله آمریکا به عراق، بوش پدر –رئیس جمهور آمریکا- از ارتش و مردم عراق خواست تا کنترل این کشور را به دست گیرند. شیعیان عراقی در جنوب و کردها در شمال وارد عمل شده و قیام کردند. صدام قتل عامی فجیع به راه انداخت و هر دو گروه را سرکوب کرد. آمریکایی ها که خود دعوت کننده به این قیام بودند فقط تماشا کردند! توماس فریدمن تحلیلگر آمریکایی بعدها نوشت؛ بوش دنبال حکومت مردم عراق نبود او به دنبال حفظ مشت آهنین عراق یعنی ارتش این کشور، بدون صدام بود نه دموکراسی.
6- در دهه 90 میلادی سیاست آمریکا در قبال کردها منوط به جغرافیای آنها بود. دولت کلینتون از کردهای عراق حمایت می کرد. چرا؟ چون آنها علیه صدام که برای غرب دردسرساز شده بود، اقدام می کردند. اما چند کیلومتر آنسوتر کردهای ترکیه که علیه دولتی همپیمان آمریکا و عضو ناتو بودند، مغضوب کاخ سفید بودند. آنکارا بشدت با کردها در ستیز بود و آمریکایی ها اصلی ترین تامین کننده سلاح ترکیه در این نبرد بودند.
7- قبل از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 برخی تحلیلگران آمریکایی مدعی بودند این حمله حمایت از کردهاست و باید انجام شود. با شروع جنگ مناظره ای در شبکه آمریکایی C-SPAN انجام شد. یک سوی این مناظره دانیل السبرگ از مقامات پنتاگون و سوی دیگر ویلیام کریستول نئومحافظهکار بود.
السبرگ: کردها می گویند ما (آمریکا) بار دیگر به آنها خیانت می کنیم. آنها نمی توانند به دعوت ما برای این جنگ اطمینان کنند.
کریستول: من مخالف خیانت به کردها هستم. مطمئناً نظر شما این نیست که چون ما در گذشته به آنها خیانت کرده ایم ، باید این بار هم به آنها خیانت کنیم.
السبرگ: نه نباید خیانت کنیم اما می کنیم!
کریستول: نه خیانت نمی کنیم. هرگز چنین کاری نمی کنیم.
البته حق با السبرگ بود. چهار سال بعد ترکیه کردها را در شمال عراق بشدت بمباران کرد و آمریکا تنها نظاره گر این حمله بود. کریستول در مقاله ای در هفته نامه ویکلی استاندارد نوشت؛ این خیانت دقیقاً همان کاری بود که باید آمریکا انجام می داد!
8- آنچه از روز چهارشنبه هفته گذشته در شمال سوریه آغاز شده است، هشتمین مورد از پ
رونده خیانت آمریکا به کردهاست. بعید است کسی بتواند خیانت آمریکا به کردها را منکر شود. نگاه واشنگتن به آنها همیشه ابزاری و برای ضربه زدن به دشمنان خود بوده است. از این جهت تحلیل سیاست آمریکا چندان دشوار نیست. کردهای سوریه به شدت از آمریکا عصبانی هستند اما قبل از هر چیز باید این سوال را از خود بپرسند که در کجای انتخاب دوستان خود اشتباه کردند که امروز تاوان آن را پس می دهند.
سایت بصیرت
@hosseinkomail1404
پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز ۱۲ آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درسآموزِ اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
🔻دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
@syjebraily
#هشت خیانت امریکا به کوردها
ناسیونالیسم کُردی مانند سایر ناسیونالیسم ها از ابتدای قرن نوزدهم رشد کرد. در آن دوران اغلب کردها تحت حکومت عثمانی زندگی می کردند. با فروپاشی امپراتوری عثمانی کردها گمان می کردند لحظه تاریخی مدنظرشان فرارسیده است. «معاهده سور» که در سال 1920 منعقد شد درواقع سند فروپاشی و تجزیه امپراتوری عثمانی بود. در این معاهده برای کردها سهمی در نظر گرفته شده و نوعی استقلال طراحی شده بود. اما ملی گرایان ترک، بشدت مقابل استقلال کردها ایستادگی کرده و 3 سال بعد معاهده لوزان امضا شد. این معاهده که از حمایت آمریکا برخوردار بود، سوریه را به فرانسه و عراق را به انگلستان می بخشید اما سهمی برای کردها نداشت. این اولین و کوچک ترین خیانت آمریکا به کردها بود.
2- پس از جنگ جهانی دوم آمریکا جای انگلیس را صحنه جهانی گرفت. آمریکا از کردها در طول حکومت عبدالکریم قاسم در عراق -1958 تا 1963 علیه دولت مرکزی حمایت می کرد چرا که او از دستورات آمریکا پیروی نمی کرد. پس از کودتای صدام علیه عبدالکریم قاسم، سیاست آمریکا درباره کردها هم عوض شد و دیگر نیازی به آنها احساس نمی شد. پس کمک و حمایت نیز قطع شد.
3- در دهه 70 میلادی صدام به سوی اتحاد جماهیر شوروی متمایل شده بود و این برای آمریکا قابل تحمل نبود. دولت نیکسون با طراحی هنری کیسینجر عملیات علیه دولت صدام را کلید زد. براساس این طرح شاه ایران که متحد نزدیک آمریکا بود، باید کردها را علیه دولت بغداد تسلیح و تجهیز می کرد. هدف این طرح تنها ضربه زدن به دولت مرکزی عراق بود و هیچ افقی برای کردها پیش بینی نشده بود.
چند سال بعد آمریکا خود دلال توافق میان شاه و صدام شد. یکی از بندهای اصلی توافق، قطع حمایت از کردها بود. صدام که به نوعی از آمریکا چراغ شبز گرفته بود ارتش خود را به شمال این کشور گسیل کرده و هزاران تن از کردها را قتل عام کرد. آمریکایی ها در این زمینه با انتقادهایی مواجه شدند و کیسینجر در پاسخ به منتقدان گفت؛ «نباید عملیات مخفیانه را با کار تبلیغ مذهبی اشتباه گرفت!»
4- در دهه 80 میلادی صدام بارها کردهای کشور خود را با سلاح شیمیایی مورد حمله قرار داد. این حملات در سکوت همراه با تایید آمریکا انجام می شد. صدام مشغول جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان دشمن سرسخت آمریکا بود و نه تنها انتقادی از وی نمی شد بلکه از او حمایت سیاسی و نظامی هم به عمل می آمد. رسانه های آمریکایی هم با سانسور چنین حملاتی نقش خود را در این همدستی مرگبار ایفا کردند. یک بار که روزنامه نگار واشنگتن پست انتشار عکسی از این حملات شیمیایی را پیشنهاد می کند، با این پاسخ از سوی سردبیر روزنامه مواجه می شود؛ چه کسی اهمیت می دهد؟!
5- در سال 1991 و پس از حمله صدام به کویت و حمله آمریکا به عراق، بوش پدر –رئیس جمهور آمریکا- از ارتش و مردم عراق خواست تا کنترل این کشور را به دست گیرند. شیعیان عراقی در جنوب و کردها در شمال وارد عمل شده و قیام کردند. صدام قتل عامی فجیع به راه انداخت و هر دو گروه را سرکوب کرد. آمریکایی ها که خود دعوت کننده به این قیام بودند فقط تماشا کردند! توماس فریدمن تحلیلگر آمریکایی بعدها نوشت؛ بوش دنبال حکومت مردم عراق نبود او به دنبال حفظ مشت آهنین عراق یعنی ارتش این کشور، بدون صدام بود نه دموکراسی.
6- در دهه 90 میلادی سیاست آمریکا در قبال کردها منوط به جغرافیای آنها بود. دولت کلینتون از کردهای عراق حمایت می کرد. چرا؟ چون آنها علیه صدام که برای غرب دردسرساز شده بود، اقدام می کردند. اما چند کیلومتر آنسوتر کردهای ترکیه که علیه دولتی همپیمان آمریکا و عضو ناتو بودند، مغضوب کاخ سفید بودند. آنکارا بشدت با کردها در ستیز بود و آمریکایی ها اصلی ترین تامین کننده سلاح ترکیه در این نبرد بودند.
7- قبل از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 برخی تحلیلگران آمریکایی مدعی بودند این حمله حمایت از کردهاست و باید انجام شود. با شروع جنگ مناظره ای در شبکه آمریکایی C-SPAN انجام شد. یک سوی این مناظره دانیل السبرگ از مقامات پنتاگون و سوی دیگر ویلیام کریستول نئومحافظهکار بود.
السبرگ: کردها می گویند ما (آمریکا) بار دیگر به آنها خیانت می کنیم. آنها نمی توانند به دعوت ما برای این جنگ اطمینان کنند.
کریستول: من مخالف خیانت به کردها هستم. مطمئناً نظر شما این نیست که چون ما در گذشته به آنها خیانت کرده ایم ، باید این بار هم به آنها خیانت کنیم.
السبرگ: نه نباید خیانت کنیم اما می کنیم!
کریستول: نه خیانت نمی کنیم. هرگز چنین کاری نمی کنیم.
البته حق با السبرگ بود. چهار سال بعد ترکیه کردها را در شمال عراق بشدت بمباران کرد و آمریکا تنها نظاره گر این حمله بود. کریستول در مقاله ای در هفته نامه ویکلی استاندارد نوشت؛ این خیانت دقیقاً همان کاری بود که باید آمریکا انجام می داد!
8- آنچه از روز چهارشنبه هفته گذشته در شمال سوریه آغاز شده است، هشتمین مورد از پ
🔴 کارآمدترین کابینهی لبنان
🔰اگر بنا به تخصص باشد، باید وزارتخانه های مختلف را به حزبالله داد!
🔹وزارت دفاع، چون قوی ترین ارتش شبه نظامی است.
🔸وزارت ارتباطات، چون سیستم ارتباطی نظامی غیر قابل شنود دارد.
🔹وزارت مالیه، علیرغم تحریم های شدید، پایدار مانده و هنوز به دلار حقوق می دهد.
♦️وزارت خارجه، دیپلماسی قوی در آزاد سازی اسرای لبنانی و عرب دارد.
🔹وزارت بهداشت، دکتر جبق بهترین وزیر بهداشت به اعتراف مردم است.
🔸وزارت صنعت، تا لبنان جزو کشورهای سازنده موشک دقیق شود.
♦️وزارت ورزش، پیروزی تیم العهد در لیگ و جام و قهرمانی جام آسیا.
🔹وزارت امور اجتماعی، داشتن سیستم حمایتی قوی در موسسه شهید.
🔸وزارت اعمال عمومی (مربوط به ساخت و ساز)، بازسازی ضاحیه بهتر از قبل، و ساخت و اصلاح جاده ها در مناطق مقاومت.
♦️وزارت رسانه، داشتن قوی ترین رسانه جنگی در منطقه.
🔹وزارت توسعه اداری، از لحاظ مدیریت و سازماندهی و دقت و نظارت، از قویترین سازمانها است.
🔸وزارت انرژی، با کمک ایران برق 24 ساعته برای
کشور تامین میکند.
♦️وزارت کشاوری، حزب الله کمپین سالی یک میلیون درخت را به اجرا در آورد.
🔹وزارت آموزش و پرورش، قسمت عمده فارغ التحصیلان (شیعه) دانشگاه ها از جوانان مقاومت هستند.
📝 #LIBANIRAN
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f