فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات رهبرانقلاب درباره روژهگارودی، بمناسبت سالگرد محکومیت وی به جرم انتشار کتابی در رد هلوکاست و قتل شش میلیون یهودی
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوالی که جواب آن را باید همه معاندین بدانند
چرا مردم با وجود انواع مشکلات دست از حمایت جمهوری اسلامی برنمیدارند؟
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرب در قرن ۲۱ اینجوری داره مرزهای فرهنگ و تمدن رو جابجا میکنه 😂
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جای امثال شهید مدرس امروز در مجلس خالیست! امروز مجلس را تفکری گرفته که برای بدست آوردن قدرت میلیاردها هزینه میکند و توقع دارد حتی برای خواب ماهیانه ۸میلیون حقوق بگیرد!
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرانسه هنوز بر ریل اعتصابات!
طولانیترین اعتصاب در جهان توسط کارگران فرانسوی رقم خورده، جای تاسف اینجاست که سران همین کشور بحران زده از اغشاشات در ایران حمایت میکردند ولی دولت فشل ما دریغ از یک اظهار ناراحتی به فرانسه!
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانیِ و کنايه جنجالی حاج میثم مطیعی به روحانی در همايش #صدای_مردم
نسل آدم تا قیامت ایمن از قابیل نیست
با فریدونی که خود ضحّاک شد، تکلیف چیست
طعنه بر دستِ عدالت میزند، قارون عصر
مردمان را خُرد و کوچک دیده از بالای قصر
از تمسخُر، از تکبُّر هیچکس حرفی نَبَست
ریشخندیزد اگر، بر ریش خود خندیده است
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادتونه انصار الله یمن از زرهپوشهای سعودی کلی پوشک غنیمت گرفته بودن، حالا یه سرباز سعودی زنگ زده به شبکه تلویزیونی، حکم نماز خوندن با پوشک رو میپرسه 😂
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله: آمریکاییها می خواهند حزب الله را از شهرشان بیرون کند!!
هر گاه اعتراضات یا تظاهراتی در کشوری برگزار شود، میبینیم که آمریکاییها بلافاصله در تلاش برای سوء استفاده و بهکارگیری این تظاهرات در راستای خدمت به منافعشان در آن دخالت میکنند.
آمریکاییها به شکل وقیحانه و علنی در تظاهرات لبنان دخالت میکنند
@Bisimchimedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر
جواب آریاییهایی که عرب هم نمیپرستن به یک سوال: عید نوروز رو بیشتر دوست داری یا کریسمس رو!
بعضی از مردم مرزهای خودباختگی و غربزدگی رو جا جا به کردن 😒
میدونستید ارمنیها کریسمس رو جشن نمیگیرن؟
@BisimchiMedia
1_129660639.mp3
12M
جهاد اقتصادی
شاعر: احسان جاودان
آهنگساز و تنظیم: نیما نورمحمدی
صدابرداری و میکس : حسن صفری
گروه همخوان: الغدیر تهران
@Bisimchimedia
📖 شروع ماجرای یک مهدی
1⃣ #ادواردو_آنیلی (Edoardo Agnelli) ٩ ژوئن ١٩۵۴ در نیویورک بهدنیا آمد و در ١۵ نوامبر ٢٠٠٠ در فوسانو به شهادت رسید. او یکی از دو فرزند جیانی آنیلی (سرمایهدار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات) و مارلا کاراچولو بود. وی پس از قبول مذهب تشیع نام خود را به #مهدی تغییر داد.
2⃣ پدرش #جیانی_آنیلی سرمایهدار ایتالیایی، میراثدار خاندان مشهور آنیلی، مالک گروه سرمایهگذاری اکسور و مالک کارخانجات اتومبیلسازی فیات، فراری، مازراتی، آلفا رومئو، لانچیا، آبارت، اویکو بههمراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها هستند.
3⃣ مادر ادواردو، مارلا کاراچولو دی کاستانیتو نیز یکی از نوادگان خاندان اصیل کاراچولو و خواهر کارلو کاراچولو مؤسس و صاحب امتیاز گروه رسانهای اسپرسو، غول رسانهای ایتالیا بود.
4⃣ جیانی آنیلی صاحب یک دختر بهنام مارگریتا نیز شده بود. مارگریتا با #آلن_الکان، از نوادگان خاندان مشهور و سرمایهدار #یهودی الکان، پسر ژان-پل الکان، بانکدار، سرمایهدار و مدیر سابق شرکت تولید کالاهای لوکس کریستین دیور اس. آ. و همچنین رئیس انجمن مرکزی #اسرائیلیان فرانسه وصلت کرد. هدف اصلی #یهودیان در وصلت با خانواده آنیلی تلاش برای تصاحب اموال میلیاردی این خانواده بود!
5⃣ بیاهمیتی ثروت برای ادواردو و تمایلش به اسلام، موجب شد تا پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جیانی آنیلی پسر برادرش که #مسیحی بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعیین میکند. اما چیزی نمیگذرد که خبر مرگ پسرعموی ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای میپیچد. این مرگ نیز از مرگهای مشکوک خانواده آنیلی بود؛ چرا که اگر وی به عنوان وارث اموال آنیلی زنده میماند، مدیریت این ثروت عظیم به یک #مسیحی تعلق میگرفت و این خلاف خواسته #یهودیان بود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕌 شیعه شدن ادواردو
1⃣ نخستین آشنایی او با #تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبههای دکتر محمدحسن قدیری ابیانه (رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا بین سالهای ١٣۵٨ تا ١٣۶١) از طریق تلویزیون ایتالیا بودهاست و پس از آن برای دیدار با وی به سفارت مراجعه میکند و پیوند دوستی بین آنها ایجاد میشود.
2⃣ ادواردو چند بار به ایران سفر کرده و با امام خمینی (ره) و امام خامنهای دیدار کرده و به زیارت حضرت علی بن موسی الرضا، امام هشتم شیعیان مشرف شده بود. در یکی از این سفرها در هفتم فروردین ١٣۶٠ در نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای شرکت میکند. در همین سفر ادواردو با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
☪ مسلمان شدن ادواردو
1⃣ #ادواردو_آنیلی میگوید: «در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم که چشمم افتاد به #قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفتهی بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
2⃣ ادواردو از ابتدای اسلامآوردن توسط والدینش تهدید شد که اگر میخواهد مسلمان بماند خبری از ارث نیست. خانواده آنیلی برای آنکه ادواردو را از ارث محروم کنند، سعی زیادی در دیوانه جلوه دادن وی داشتند. بههمین منظور وی را در بیمارستانی روانی بستری کردند که به گفتهی ادواردو، همهی کارکنان آن #یهودی بودند. ادواردو بهخاطر ترس از شستشوی مغزی در آن تیمارستان سعی کرد تا از آنجا فرار کند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
خدایا بحق محمد و ال محمد قسمت میدهیم و از وجود الهیت خواستاریم هر چه زودتر شر فتنه گران و طراحان انها رو در جبهه مقاومت نابود و بر طرفشان بفرما
قرآن ترجمه المیزان
سوره 6
سوره مبارکه الانعام
صفحه 149
وَلَا تَقْرَبُوا مَالَ الْيَتِيمِ إِلَّا بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ حَتَّىٰ يَبْلُغَ أَشُدَّهُ ۖ وَأَوْفُوا الْكَيْلَ وَالْمِيزَانَ بِالْقِسْطِ ۖ لَا نُكَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۖ وَإِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَلَوْ كَانَ ذَا قُرْبَىٰ ۖ وَبِعَهْدِ اللَّهِ أَوْفُوا ۚ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ (152)
و به مال يتيم جز به بهترين روش نزديک نشويد تا وقتى که به رشد فکرى خود برسد، و پيمانه و وزن را به عدالت کامل کنيد. هيچ کس را جز به قدر وُسعش تکليف نمى کنيم. و هر گاه سخن گفتيد عدالت را رعايت کنيد اگر چه در مورد خويشاوند باشد. و به عهد خدا وفا کنيد. اين است آنچه خدا شما را به آن سفارش کرده است، باشد که متذکّر شويد. (152)
وَأَنَّ هَٰذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ ۖ وَلَا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَنْ سَبِيلِهِ ۚ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ (153)
و [بگو: ]که اين راه مستقيم من است، پس، از آن پيروى کنيد و از راهها [ى ديگر ]پيروى نکنيد که شما را از راه خدا پراکنده کند. اين است آنچه [خدا ]شما را به آن سفارش کرده است، باشد که تقوا پيشه کنيد. (153)
ثُمَّ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ تَمَامًا عَلَى الَّذِي أَحْسَنَ وَتَفْصِيلًا لِكُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً لَعَلَّهُمْ بِلِقَاءِ رَبِّهِمْ يُؤْمِنُونَ (154)
سپس به موسى کتاب داديم تا نعمت را بر کسانى که خوب عمل کردند تمام کنيم و توضيحى باشد براى هر چيزى [که مورد نياز بود ]و هدايت و رحمتى باشد; شايد آنان به لقاى پروردگارشان (معاد) ايمان بياورند. (154)
وَهَٰذَا كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ فَاتَّبِعُوهُ وَاتَّقُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (155)
و اين [قرآن ]کتابى است مبارک که آن را نازل کرده ايم; پس از آن پيروى کنيد و تقوا پيشه سازيد، باشد که مورد رحمت قرار گيريد. (155)
أَنْ تَقُولُوا إِنَّمَا أُنْزِلَ الْكِتَابُ عَلَىٰ طَائِفَتَيْنِ مِنْ قَبْلِنَا وَإِنْ كُنَّا عَنْ دِرَاسَتِهِمْ لَغَافِلِينَ (156)
[آن را نازل کرده ايم ]تا نگويند: کتاب فقط بر دو طائفه پيش از ما (يهود و نصارى) نازل شده است و ما از آموختن آنان [و استفاده از کتابهايشان ]بى خبر بوديم. (156)
أَوْ تَقُولُوا لَوْ أَنَّا أُنْزِلَ عَلَيْنَا الْكِتَابُ لَكُنَّا أَهْدَىٰ مِنْهُمْ ۚ فَقَدْ جَاءَكُمْ بَيِّنَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ ۚ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ كَذَّبَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَصَدَفَ عَنْهَا ۗ سَنَجْزِي الَّذِينَ يَصْدِفُونَ عَنْ آيَاتِنَا سُوءَ الْعَذَابِ بِمَا كَانُوا يَصْدِفُونَ (157)
و [نيز ]نگوييد: اگر کتاب بر ما نازل شده بود ما از آنان هدايت يافته تر بوديم بدين سبب از جانب پروردگارتان دليلى روشن و هدايت و رحمتى برايتان آمده است. پس کيست ستمکارتر از آن کس که آيات خدا را تکذيب کرده و از آنها روى گردانده است؟ به زودى کسانى را که از آيات ما روى مى گردانند به سبب روى گردانيشان به عذابى سخت کيفر خواهيم داد. (157)
❤️یاعلی مددی کن مارا
╭━═🌼━⊰🍃💔🍃⊱━🌼═━╮
🦋 @tartilvathdir96 🦋
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۴۹🌷
صراط مستقیم:
ما مسلمانان در هر شبانه روز پنج نوبت نماز می خوانیم. بدین ترتیب، دست کم 10 مرتبه در سوره ی حمد از خدا تقاضا می کنیم که ما را به «صراط مستقیم» (راه راست) هدایت فرماید ؛ امّا آیا تا به حال به این اندیشیده ايم که منظور از صراط مستقیم چیست و ما دقیقاً از خدا چه تقاضایی می کنیم؟ شاید نیازی به توضیح نباشد که منظور از راه راست، راه و جاده ی معمول نیست؛ بلکه راه و روش خاصی ست که انسان باید با آن راه و رسم زندگی کند تا به سعادت و خوشبختی حقیقی برسد. در نگاه نخست، آیات متعدّد قرآن و روایات معصومین، معانی متفاوتی را برای راه راست برشمرده اند. یکتاپرستی و توحید، فرمانبرداری از دستورهای خدا و عبادت او، پیروی راه پیامبران الهی، سرمشق گرفتن از امامان معصوم و تبعیّت از توصیه های قرآن کریم، نمونه هایی از این معانی است.
در دو آیه ی پیش، برخی از مهم ترین توصیه های خداوند به انسان ها بیان شده که انجام آنها، نشانگر حرکت انسان در راه راست الهی است. توصیه های آیات پیشین، یکتاپرستی، نیکی به پدر و مادر، نکشتنِ فرزندان از ترس فقر و تنگ دستی، دوری از کارهای زشت در پنهان و آشکار، پرهیز از آدم کشی، رعایت حقوق یتیم، رعایت عدل و انصاف در خرید و فروش، سخن گفتن سنجیده در دادگاه و در هر جای دیگر، و وفای به عهد و پیمان است. با کمی دقّت متوجّه می شویم که معانی گفته شده برای صراط مستقیم نه تنها اختلافی با هم ندارند، همه گویای این حقیقت هستند که منظور از صراط مستقیم، «دین خدا و راه و رسم بندگی او» است که باید برنامه ی زندگی انسان ها باشد. این برنامه ی زندگی، شامل توحید، نبوّت، امامت، قرآن، احکام و دستورهای الهی، و... است که هر انسان مسلمان در زندگی اش باید آن را بپذیرد و در عمل بدان پای بند باشد. آری، صراط مستقیم، تنها راه و روشی است که به سعادت جاودان منتهی می شود. این راه در دنیا با پذیرفتن دین و آیین خدا و عمل به آن شروع می شود، و در آخرت به بهشت می رسد. کسانی که در دنیا دین خدا را پذیرفته و به آن پایبند باشند، در جهان آخرت از پل صراط به راحت عبور می کنند و به سرمنزل مقصود می رسند. اگر در روايات بسیاری می خوانیم که امیر مؤمنان علی، صراط مستقیم است، بدین سبب است که او انسان کاملی بود که پیروی از رفتار و گفتار و پندار او، بی شک انسان را به سعادت و بهشت جاودان می رساند.
❤️یاعلی مددی کن مارا
╭━═🌼━⊰🍃💔🍃⊱━🌼═━╮
🦋 @tartilvathdir96 🦋
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
4_5917993011471451200.mp3
1.61M
🔸ترتیل صفحه ۱۴۹ با صدای استاد حامد ولیزاده
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای استاد عباس سلیمی
❤️یاعلی مددی کن مارا
╭━═🌼━⊰🍃💔🍃⊱━🌼═━╮
🦋 @tartilvathdir96 🦋
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯