🔰 سپهبد قاسم سلیمانی: خدایا برای دفاع از دینت، خندیدم و خنداندم، گریستم و گریاندم
🔺 بخشی از وصیتنامه سپهبد قاسم سلیمانی
🏷 #مکتب_حاج_قاسم
🇮🇷 @hajghasem_ir 🇮🇷
🔰 سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به مردم عزیز ایران: به فرزندان شهدا به چشم ادب و احترام بنگرید
🔺 بخشی از وصیتنامه سپهبد قاسم سلیمانی
🏷 #مکتب_حاج_قاسم
🇮🇷 @hajghasem_ir 🇮🇷
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_یونس
همانا كسانى كه رستاخيز را انكار مىكنند و در نتيجه به ديدار ما اميدى ندارند و به زندگى دنيا دل خوش كرده و از تلاش براى حيات اخروى باز ايستادهاند، و كسانى كه از نشانههاى ما بىخبرند، (7)
اينان جايگاهشان به سزاى كارهايى كه مىكردهاند آتش دوزخ است. (8)
امّا كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كردهاند، پروردگارشان آنان را در اثر ايمانشان به قرب خود رهنمون مىشود. در بوستانهاى پر نعمت بهشت از زير قصرهايشان نهرها روان است. (9)
هنگام ورود به بهشت، زبان به تسبيح خدا مىگشايند و نخستين ندايشان در آنجا اين است كه:
خداوندا، تو از هر عيب و نقصى پيراستهاى؛ و درودشان در آنجا سلام است. و آخرين دعايشان اين است كه ستايش، همه از آن خدا، پروردگار جهانهاست. (10)
اگر خدا در رساندن عذاب به مردم كفرپيشه، آنگونه كه خواهان شتاب ما در خير و خوبى هستند، شتاب مىكرد، مهلتشان فرا مىرسيد و حكم عذاب در حقشان صادر مىشد، ولى به آنان در اين دنيا مهلت مىدهد؛ از اينرو كسانى را كه رستاخيز را دروغ انگاشتهاند و در نتيجه به ديدار ما اميدى ندارند رها مىكنيم كه در طغيانگرى خود پيوسته سرگردان بمانند. (11)
و چون به انسان رنجى رسد، براى برطرف كردن آن، ما را در هر حال- به پهلو افتاده يا نشسته يا ايستاده- مىخواند، و چون رنجش را برطرف كنيم چنان مىگذرد و ما را از ياد مىبرد كه گويى براى رنجى كه به او رسيده بود ما را نخوانده است. اينگونه براى كسانى كه در بهرهورى از لذّتهاى دنيا زيادهروى مىكنند، اعمالشان آراسته شده است. (12)
به يقين ما امّتهايى را كه پيش از شما بودند، هنگامى به هلاكت رسانديم كه با دروغ انگاشتن رستاخيز ستمپيشه نمودند، در حالىكه پيامبرانشان با دلايل روشن و روشنگر به سويشان آمدند ولى آنان درخور آن نبودند كه ايمان بياورند. اينگونه، مردم گنهكار را جزا مىدهيم. (13)
سپس شما را بعد از آنان در زمين جانشين قرار داديم تا بنگريم كه چگونه عمل مىكنيد. (14)
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۹🌷
انسان؛ بی طاقت و فراموش کار:
قرآن کریم، برنامه ی زندگی انسان هاست و مهم ترین هدف از نزول این کتاب مقدّس، هدایت و راه-نمایی بشر به سعادت ابدی اش است. به همین سبب، قرآن بارها به نقاط ضعف انسان اشاره می کند و به او هشدار می دهد که مبادا این صفات زشت و ناپسند، در وجود او قدرت گیرد و او را از حرکت در مسیر خوشبختی باز دارد. یکی از این نقاط ضعف، کم طاقتی انسان در سختی ها، و فراموش کاری او در زمان راحت است؛ صفتی که بسیاری از انسان ها به آن مبتلا هستند و بی آنکه خود بدانند، از آن رنج می کشند؛ زیرا دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم، دنیای پستی ها و بلندی هاست و روزی به کام ما و روز دیگر به ضرر ما می گذرد. مشاهده ی زندگی انسان ها و شادمانی هایی که از به دست آوردن چیزهای دوست داشتنی می کنند، یا اشک هایی که به علت از دست دادن آنها می ریزند، بزرگ ترین دلیل این حقیقت است. شاید خود ما افرادی را دیده باشیم که به طور معمول به دین و دستورهای خداوند توجّهی ندارند؛ ولی با بروز مشکلی در زندگی شان، به درگاه خدا رو آورده، با التماس و زاری از او می خواهند که مشکلشان را حل کند. اینان برای نیل به مقصودشان، گاهی به مسجد می روند و گاهی به امامان و امامزادگان توسّل می کنند؛ امّا پس از اینکه خدا مشکل آنان را برطرف کرد، به کلّی فراموش می کنند که چه روزگار سختی را پشت سر گذاشته اند و چه کسی گرفتاریشان را حل کرده است، و بی اعتنا به خدا و دستورهای او، با غرور و تکبّر به زندگی آلوده ی خویش ادامه می دهند. خدای بزرگ بارها به این خصلت بد اشاره کرده و بیان فرموده که این صفت، مایه ی نابودی کامل انسان می شود.
در آیه ی 8 سوره ی زمر می خوانیم:
«هنگامیکه به انسان زیانی برسد، پروردگار خود را می خواند و به سوی او باز می گردد؛ امّا هنگامی که خدا نعمتی را به او بخشید، مشکلاتی را که پیشتر برای برطرف شدنش از خدا تقاضا می کرد، فراموش می کند و برای خدا همتایانی قرار می دهد تا دیگران را نیز گمراه کند. [ای پیامبر، به چنین افرادی] بگو: اندكی با ناسپاسی خود سپری کنید؛ که سرانجام از دوزخیان خواهید شد.» از این رو قرآن و پیشوایان دین به ما توصیه کرده اند که نه تنها در هنگام مشکلات، که در زمان راحت و خوشی نیز خدا را فراموش نکنیم و پیوسته او را برای نعمت های بی پایانش شکر کنیم و به یاد داشته باشیم که بودن یا نبودن نعمت¬ها، امتحان خداست که در برابر آن باید شکر یا صبر کرد. در روایت زیبایی از امام صادق می خوانیم:
«سه چیز است که با وجود آن¬ها، چیز دیگر نمی تواند به سعادت انسان آسیب برساند:
1ـ دعا در هنگام سختی و گرفتاری؛
2ـ استغفار و طلب بخشش در هنگامی که گناهی از انسان سر می زند؛
3ـ شکر و سپاس خدا در هنگام نعمت و خوشی.»
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۲۰۹
جزء #۱۱
#سوره_مبارکه_یونس
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
209-menshavi-tah.mp3
9.01M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۲۰۹
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
209-menshavi-tad.mp3
1.03M
تلاوت تدویر استاد منشاوی ص۲۰۹
📚تلاوت روزانه ۱صفحه+فایل صوتی
🌷-----*~*💗*~*-----🌷
#پروازتاخدا🕊♥️👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛