#تلنگر
تاجری در روستایی، مقدار زیادی محصول کشاورزی خرید و میخواست آنها را با ماشین به انبار خود منتقل کند.
در راه از پسری پرسید: تا جاده چقدر راه است؟
پسر جواب داد: اگر آرام بروید حدود ده دقیقه کافی است. اما اگر با سرعت بروید نیم ساعت و یا شاید بیشتر!!
تاجر از این تضاد در جواب پسر ناراحت شد و به او بد و بیراه گفت و به سرعت خودرو را به جلو راند.
اما پنجاه متر بیشتر نرفته بود که چرخ ماشین به سنگی برخورد کرد و با تکان خوردن ماشین، همه محصولها به زمین ریخت.
تاجر وقت زیادی برای جمع کردن محصول ریخته شده صرف کرد و هنگامی که خسته و کوفته به سمت خودرواش بر میگشت، یاد حرفهای پسر افتاد...
اینجا بود که تازه منظور پسر را فهمید و بقیه راه را آرام و بااحتیاط طی کرد...
شاید گاهی باید آرام تر قدم برداریم
تا به مقصد برسیم...
iD ➠ @Dastanhaykotah
#هشت خیانت امریکا به کوردها
ناسیونالیسم کُردی مانند سایر ناسیونالیسم ها از ابتدای قرن نوزدهم رشد کرد. در آن دوران اغلب کردها تحت حکومت عثمانی زندگی می کردند. با فروپاشی امپراتوری عثمانی کردها گمان می کردند لحظه تاریخی مدنظرشان فرارسیده است. «معاهده سور» که در سال 1920 منعقد شد درواقع سند فروپاشی و تجزیه امپراتوری عثمانی بود. در این معاهده برای کردها سهمی در نظر گرفته شده و نوعی استقلال طراحی شده بود. اما ملی گرایان ترک، بشدت مقابل استقلال کردها ایستادگی کرده و 3 سال بعد معاهده لوزان امضا شد. این معاهده که از حمایت آمریکا برخوردار بود، سوریه را به فرانسه و عراق را به انگلستان می بخشید اما سهمی برای کردها نداشت. این اولین و کوچک ترین خیانت آمریکا به کردها بود.
2- پس از جنگ جهانی دوم آمریکا جای انگلیس را صحنه جهانی گرفت. آمریکا از کردها در طول حکومت عبدالکریم قاسم در عراق -1958 تا 1963 علیه دولت مرکزی حمایت می کرد چرا که او از دستورات آمریکا پیروی نمی کرد. پس از کودتای صدام علیه عبدالکریم قاسم، سیاست آمریکا درباره کردها هم عوض شد و دیگر نیازی به آنها احساس نمی شد. پس کمک و حمایت نیز قطع شد.
3- در دهه 70 میلادی صدام به سوی اتحاد جماهیر شوروی متمایل شده بود و این برای آمریکا قابل تحمل نبود. دولت نیکسون با طراحی هنری کیسینجر عملیات علیه دولت صدام را کلید زد. براساس این طرح شاه ایران که متحد نزدیک آمریکا بود، باید کردها را علیه دولت بغداد تسلیح و تجهیز می کرد. هدف این طرح تنها ضربه زدن به دولت مرکزی عراق بود و هیچ افقی برای کردها پیش بینی نشده بود.
چند سال بعد آمریکا خود دلال توافق میان شاه و صدام شد. یکی از بندهای اصلی توافق، قطع حمایت از کردها بود. صدام که به نوعی از آمریکا چراغ شبز گرفته بود ارتش خود را به شمال این کشور گسیل کرده و هزاران تن از کردها را قتل عام کرد. آمریکایی ها در این زمینه با انتقادهایی مواجه شدند و کیسینجر در پاسخ به منتقدان گفت؛ «نباید عملیات مخفیانه را با کار تبلیغ مذهبی اشتباه گرفت!»
4- در دهه 80 میلادی صدام بارها کردهای کشور خود را با سلاح شیمیایی مورد حمله قرار داد. این حملات در سکوت همراه با تایید آمریکا انجام می شد. صدام مشغول جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان دشمن سرسخت آمریکا بود و نه تنها انتقادی از وی نمی شد بلکه از او حمایت سیاسی و نظامی هم به عمل می آمد. رسانه های آمریکایی هم با سانسور چنین حملاتی نقش خود را در این همدستی مرگبار ایفا کردند. یک بار که روزنامه نگار واشنگتن پست انتشار عکسی از این حملات شیمیایی را پیشنهاد می کند، با این پاسخ از سوی سردبیر روزنامه مواجه می شود؛ چه کسی اهمیت می دهد؟!
5- در سال 1991 و پس از حمله صدام به کویت و حمله آمریکا به عراق، بوش پدر –رئیس جمهور آمریکا- از ارتش و مردم عراق خواست تا کنترل این کشور را به دست گیرند. شیعیان عراقی در جنوب و کردها در شمال وارد عمل شده و قیام کردند. صدام قتل عامی فجیع به راه انداخت و هر دو گروه را سرکوب کرد. آمریکایی ها که خود دعوت کننده به این قیام بودند فقط تماشا کردند! توماس فریدمن تحلیلگر آمریکایی بعدها نوشت؛ بوش دنبال حکومت مردم عراق نبود او به دنبال حفظ مشت آهنین عراق یعنی ارتش این کشور، بدون صدام بود نه دموکراسی.
6- در دهه 90 میلادی سیاست آمریکا در قبال کردها منوط به جغرافیای آنها بود. دولت کلینتون از کردهای عراق حمایت می کرد. چرا؟ چون آنها علیه صدام که برای غرب دردسرساز شده بود، اقدام می کردند. اما چند کیلومتر آنسوتر کردهای ترکیه که علیه دولتی همپیمان آمریکا و عضو ناتو بودند، مغضوب کاخ سفید بودند. آنکارا بشدت با کردها در ستیز بود و آمریکایی ها اصلی ترین تامین کننده سلاح ترکیه در این نبرد بودند.
7- قبل از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 برخی تحلیلگران آمریکایی مدعی بودند این حمله حمایت از کردهاست و باید انجام شود. با شروع جنگ مناظره ای در شبکه آمریکایی C-SPAN انجام شد. یک سوی این مناظره دانیل السبرگ از مقامات پنتاگون و سوی دیگر ویلیام کریستول نئومحافظهکار بود.
السبرگ: کردها می گویند ما (آمریکا) بار دیگر به آنها خیانت می کنیم. آنها نمی توانند به دعوت ما برای این جنگ اطمینان کنند.
کریستول: من مخالف خیانت به کردها هستم. مطمئناً نظر شما این نیست که چون ما در گذشته به آنها خیانت کرده ایم ، باید این بار هم به آنها خیانت کنیم.
السبرگ: نه نباید خیانت کنیم اما می کنیم!
کریستول: نه خیانت نمی کنیم. هرگز چنین کاری نمی کنیم.
البته حق با السبرگ بود. چهار سال بعد ترکیه کردها را در شمال عراق بشدت بمباران کرد و آمریکا تنها نظاره گر این حمله بود. کریستول در مقاله ای در هفته نامه ویکلی استاندارد نوشت؛ این خیانت دقیقاً همان کاری بود که باید آمریکا انجام می داد!
8- آنچه از روز چهارشنبه هفته گذشته در شمال سوریه آغاز شده است، هشتمین مورد از پ
رونده خیانت آمریکا به کردهاست. بعید است کسی بتواند خیانت آمریکا به کردها را منکر شود. نگاه واشنگتن به آنها همیشه ابزاری و برای ضربه زدن به دشمنان خود بوده است. از این جهت تحلیل سیاست آمریکا چندان دشوار نیست. کردهای سوریه به شدت از آمریکا عصبانی هستند اما قبل از هر چیز باید این سوال را از خود بپرسند که در کجای انتخاب دوستان خود اشتباه کردند که امروز تاوان آن را پس می دهند.
سایت بصیرت
@hosseinkomail1404
🔴 مختصات سیاسی - اجتماعی دور جدید اعتراضات در عراق پس از اربعین
✍🏻 #جواد_غلامزاده
🔰تشدید تنش و درگیری بین شیعیان؛ تمرکز درگیریها در 10 استان شیعه نشین (بغداد، بصره، نجف، کربلا، الدیوانیه، واسط، میسان، المثنی، ذی قار و بابل)؛ آرامش در مناطق کردی و شهرهای سنی نشین غرب عراق
🔻تداوم اعتراضات بدون رهبر و با طراحی شبکه های اجتماعی به ویژه فیس بوک و فعالیت سلبریتی هایی مانند احمد البشیر از اهل سنت و از کشور اردن.
🔻حضور و میدان داری دختران و پسران دانشجو و متعلق به طبقه متوسط شهری.
🔻توسل معترضان به شعارهایی علیه مرجعیت عراق و به آتش کشیدن تصویر آنها از روز قبل.
🔻عبور و بی اعتنایی معترضان به بیانیه های مرجعیت در برگزاری مسالمت آمیزاعتراضات، برای نخستین بار پس از فتوای مهم مرجعیت در روند مبارزه با داعش.
🔻تعرض هدایت شده به دفاتر احزاب اسلامی و انقلابی در جنوب عراق بهجز سرایا السلام وابسته به گروه صدر؛ حمله به آمبولانس «وسام العلیاوی» مدیر دفتر عصائب اهل الحق و به شهادت رساندن وی
🔻شایعه سازی و شعارسازی علیه ایران(ایران بره بره) و نیروهای سیاسی همسو با ج.ا در عراق و معرفی نیروهای امنیتی و پلیس به عنوان«شبه نظامیان هوادار ایران»
🔻تلاش معترضان برای ورود و تخریب ساختمانهای دولتی و مراکز امنیتی و منطقه سبز بغداد
🔻کشته شدن 180 نفر در استان های شیعه از اوایل ماه اکتبر تاکنون.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اغتشاش هدفمند
✍🏻 #محمدرضا_فرهادی
🔻تحولات عراق و اغتشاش های آن کاملا هدفمند و برنامه ریزی شده از سوی بازیگران خارجی با محوریت رسانه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت های مالی عربستان و امارات است.
🔻تمرکز آمریکا بر موسسات و NGOهای مخالف دولت و به اصطلاح روشنفکران عراقی تحصیل کرده در غرب است که با شعار انقاذ الوطنی یا حکومت جایگزین وطنی مترصد برکناری دولت هستند.
🔻تمرکز عربستان و امارات بر تحریک اقوام و قومیت های جنوبی عراق از طریق حمایت های مالی گسترده در قالب وعده های پوچ است.
🔻 این دو جریان(آمریکا و عربستان و امارات) هر دو از پیاده نظام های خود یا همان ماشین ترور در داخل عراق حمایت می کنند. اکنون این ماشین کشتار یا ترور در صحنه حزب بعث عراق است. کارویژه این ماشین ترور کشته سازی است.
🔰در نتیجه این سه جریان دخیل در اغتشاش ها به صورت هدفمند چند هدف را پیگیری می کنند:
1⃣ جنگ شیعی-شیعی در عراق
2⃣ کناره گیری دولت وحدت ملی
3⃣ ترور فرماندهان مقاومت
4⃣ تخریب چهره حشدالشعبی
5⃣ ورود عراق به مرحله ای جدید از بحران امنیتی با محوریت سوریه سازی این کشور.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 تروریستها چقدر به موقع می میرند!
🔹منابع آمریکایی از مرگ "ابوبکر البغدادی" رهبر گروه تکفیری- تروریستی داعش خبر می دهند!
🔺حدود هشت سال قبل و در تاریخ ۱ مهٔ ۲۰۱۱ نیز با دستور باراک اوباما رئیس جمهوری، اسامه بن لادن رهبر گروه القاعده توسط نیروهای نظامی آمریکایی در داخل خاک پاکستان کشته شد!
🔹به راستی چرا دو تروریست مارکدار همگی درست یکسال قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، آن هم در یک عملیات ویژه و توسط نیروهای نظامی این کشور از پای در آمده اند؟!
🔺رئیس جمهور سابق آمریکا سعی کرد از مرگ بن لادن، به عنوان دستمایهای جهت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ استفاده کند. همین اقدام را ترامپ در قبال انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ صورت خواهد داد.
🔹ترامپ طی روزهای آتی، از مرگ "ابوبکر البغدادی" و انتشار تصاویر احتمالی جسد چند تکه شده وی، به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ خود در حوزه امنیت و سیاست خارجی ایالات متحده یاد خواهد کرد!
📝 #نورنیوز
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 چرا ایران ابوبکر البغدادی را مسقیما نکشت؟!
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
🔰در کنار جزییات به ظاهر مهمی که رسانههای آمریکایی به صورت قطرهچکانی و در راستای بهرهبرداریهای تبلیغی برای این کشور درباره نحوه کشتن ابوبکرالبغدادی منتشر می کنند، نکات مهمتر دیگری وجود دارد. یکی از این نکات بسیار مهم که اتفاقا ابعاد واقعی قتل سرکرده داعش توسط آمریکایی ها را نمایان میکند، این است که چرا ایران ابوبکر البغدادی را مستقیما نکشت؟!
1️⃣ از زمان آغاز تحولات و بحران نظامی در عراق، برای ایران ابوبکر البغدادی یک سوژه نظامی و اطلاعاتی مهم به شمار میرفته است. به همین دلیل با ورود مستشاری ایران به تحولات عراق و سوریه، ابوبکر البغدادی هر لحظه اتفاقا در حال فرار از نظامیهای ایران بوده است. این فرار و عقب نشینی ابتدا از شهرهای عراق آغاز و نهایتا به ادلب سوریه ختم شده است. در واقع این ایران بود که با مدیریتش و همراهی متحدین خود عرصه سرزمینی را به معنای واقعی برای داعش و سرکردگانش تنگ تر کرد و نهایتا محدوده مخفی شدن ابوبکر البغدادی را به یک جغرافیای قابل شناسایی محدود کرد.
2️⃣ بنابراین برای ایران، ادلب سوریه آخرین پناهگاه ابوبکر البغدادی محسوب میشده است. با این توضیح که ایران بخش عمده نیروهای داعش تحت فرمان او را عملا نابود کرده و در استان ادلب نیز داعش دیگر یک گروه نه چندان بزرگ تروریستی بلکه در کنار و حتی زیر سایه گروه های همچون "هیئت تحریر الشام" (جبهه النصره) و "حراس الدین" مرتبط با القاعده آخرین روزهای خود را سپری میکرده است. ضمن اینکه ایران در کنار پیگیریها و آغاز مسیر دیپلماسی برای پایان تروریست ها در ادلب، همزمان با کمک روسیه و ارتش سوریه طی چند ماه گذشته عملیات اطلاعاتی متعددی برای زمینه سازی آزاد سازی کامل ادلب و از بین بردن بخش زیادی از گروههای تروریستی باقیمانده را آغاز کرده بود. موضوعی که نشان میدهد که در صورت آغاز عملیات نظامی در ادلب، ابوبکر البغدادی به صورت طبیعی توسط نیروهای ائتلاف ایران، روسیه و سوریه نهایتا کشته میشده است. در این صورت مساله فقط اینگونه در حال حاضر است، آمریکاییها پیشدستانه و برای جلوگیری از کشته شدن و یا دستگیری سرکرده داعش توسط ایران و متحدانش او را از بین برده اند.
3️⃣ اما اینکه آمریکاییها چگونه البغدادی را کشتهاند، پاسخ چندان سختی ندارد. ابوبکر البغدادی از ابتدا بخشی از پروسه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در عراق و شام بوده است. او در برخی از زمان های حساس اقتدار داعش در عراق و سوریه، عملا در جغرافیای حفاظتی و امن شده آمریکا زندگی کرده است. از سوی دیگر لایه حفاظت از البغدادی عمدتا توسط افسران بعثی پوشش داده شده که اشراف سرویس امنیت عراق به این لایه امنیتی کم نبوده نبوده و ارتباط و نفوذ آمریکا در میان افسران بعثی نیز سالهاست که برقرار است. از سوی دیگر ادلب محل تخت و تاز نیروهای شورشی وابسته به ترکیه و نفوذ اطلاعاتی این کشور نیز بوده است. ترک ها برای کسب جلب رضایت آمریکا برای ادامه تحرکات نظامی در شامل سوریه، انگیزه زیادی برای همکاری اطلاعاتی با آمریکا داشتهاند. بنابراین لایه های ارتباطی و نفوذ امنیتی آمریکا در اطراف ابوبکر بغدادی کم نبوده و این کشور برای از بین بردن سرکرده داعش – همکار و آشنا چند ساله خود در سوریه و عراق- فقط به یک تصمیم سیاسی و فرمان نظامی نیاز داشته است. ترامپ نیز برای فرار از عقب نشینی اجباری و متهم شدن به شکست نظامی در سوریه و همچنین در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، این فرصت را قطعا از دست نمیداده است.
4️⃣ اما ایران در چندین سال مدیریت جنگ در عراق و سوریه، به دنبال اهداف واقعی نظامی بوده و نه نمایشی؛ ایران بیش از اقدام نمایشی برای از بین بردن چند مهره دست نشانده توسط آمریکا در گروه تروریستی داعش، به دنبال از بین بردن سازمان داعش – بخوانید ارتش نیابتی آمریکا- بوده است. اما این نکته را نیز نباید از یاد برد، ایران با از بین بردن سازمان داعش، عملا البغدادی را به مهرهای بی خاصیت و تاریخ پایان یافته تبدیل کرده بود. به صورت خلاصه اینکه سرنوشت چند سال مدیریت نظامی ایران در سوریه و عراق سرنوشتی غیر از کشته شدن برای سرکرده داعش باقی نگذاشته بود و در واقع ابوبکر البغدادی از چند ماه قبل برای ایران فقط یک جنازه متحرک محسوب میشده است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 قاتل به محل جرم برمیگردد
✍🏻 #مسعود_پیرهادی
🔰قاعده یکی است؛ القاعده باشد یا داعش فرقی نمیکند. مخلوق شوم شیطان بزرگ، تربیت میشود، هزینه میبرد، وحشی و خونآشام میشود و روزی به قول ترامپ، بزرگشان هم مثل سگ کشته میشود.
🔺سرنوشت محتوم دستپروردههای شیطان در این چندین و چندساله همین بوده و هنوز هم هست. روزی به دست آنها متولد میشوند، هر زمان ضعیف شوند، مستقیم و غیرمستقیم کمک میشوند و روزی دیگر که معمولا نزدیک انتخابات است همانها برمیگردند و جشن ریشهکنی آن مولود شوم را برگزار میکنند.
🔺مردم غرب آسیا، یا باید درگیری داخلی در کشورشان داشته باشند یا به جان هم بیفتند تا شیطان بزرگ گاوهای شیرده را بدوشد و یا نگذارد شیرهای خفته جان بگیرند.
🔺یکی از بهترین شواهد برای اینکه بدانیم نمایشنامهنویس در آمریکا واحد است و فقط بازیگران آن عوض میشوند، جریان شناسی در همین موضوع است. بوش، اوباما و ترامپ؛ فرقی نمیکند؛ نطفه نامبارکی در منطقه متولد میشود، حفظ و حراست و تأمین و تسلیح میشود تا به وقتش ناجی دروغین دنیا که والد همان نطفه نامبارک است، پیدا شود و سرکرده گروهی تروریستی را از پا درآورد، اما بعدازآنکه شیره جان مردم منطقه و خود آن گروه، کشیده شد. رسانه هم که در انحصار آنهاست و تنها بالا بردن جام قهرمانی را در دستان بازیگر روز نشان میدهد.
🔺نه بسیج مردمی عراق و سوریه و نه حضور ایران در مقابله با داعش در این نمایشنامه جایی ندارد. حافظ و ناجی حقوق بشر، تنها و تنها آمریکاست؛ همانکه القاعده و داعش و امثالهم را به اذعان مسئولان آمریکایی خلق کرده، با ژست قهرمانانه وارد میدان میشود و خبر از نابودی سرکرده آن میدهد. عملیاتی که اوج ذلت طرف مقابل و اوج قدرت آمریکا را نشان میدهد، تا جایی که رئیسجمهور سبکمغز آمریکا، تنها آسیبدیده ارتش خود را، یک سگ معرفی میکند.
این طرح باوجود تکرار، همچنان کارآمد است و قطعا بازهم پیاده میشود. نامها عوض میشوند، پرچمها عوض میشوند اما حضور یک گروه درندهخوی وحشی که عموما بر بستر ایدئولوژی انحرافی زیست میکند، بهعنوان یک قطعه از جورچین استکبار، لازم و ضروری است.
🔹اما کشورهای منطقه و ما چه باید بکنیم؟ مقابله با این پدیده شوم، امری بدیهی است، چراکه مهمترین هدف از تشکیل این گروهها ایران است. دور نگهداشتن این مجموعهها از مرز جمهوری اسلامی ایران در بعد نظامی و پشتیبانی از رزمندگان نهضت مقاومت در سطح منطقهای و جهانی، بهترین راهبرد برای مواجهه با این موضوع بوده و هست که البته گاهی توسط برخی افراد نفوذی یا سادهلوح داخلی مورد شبهه قرار میگیرد. ماجرای داعش، اولین گروه تروریستی ازایندست نبود و احتمالا آخرین هم نباشد، اما نمونه روشنی برای بررسی نحوه عمل استکبار در مقابله با جهان اسلام است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 آمریکاییها یک سوم از فروش نفت عراق را به عنوان هزینههای جنگ و اسقاط صدام برمیدارند!
💬 #سعدالله_زارعی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
001_Alfateha(parhizgar).mp3
116.4K
⚜ تلاوت زیبا و شنیدنی سوره الفاتحه
#استاد_شهریار_پرهیزگار
●▬▬๑ @tilavah ๑▬▬●
#قران-20
هر کاری درمسیراهداف الهی عبادت است حتی اگر بنایی وکارگری باشد.🌺💐
توجه به نسل وفرزندان، یک دورنگری عاقلانه وخداپسندانه است که حاکی از وسعت نظر وسوز وعشق درونی است وبارها در دعاهای حضرت ابراهیم آمده است.🌺💐
تا روح انسان تسلیم خداوند نشود بیان احکام سودی ندارد.🌺💐
ساختن کعبه به تنهایی کافی نیست.اگر رهبرمعصوم درمیان مردم نباشد، کعبه بت خانه می شود.🌺💐
هدف از بعثت پیامبر ان، تعلیم وتزکیه مردم براساس کتاب آسمانی است.🌺💐
علم ودانش زمانی نتیجه می دهد که همراه با بینش وحکمت، وهمراه با تزکیه و تقوا باشد.🌺💐
در فرهنگ قرآن به افرادی که حقایق را نادیده انگاشته وکفران نعمت کنند سفیه گفته می شود.🌺💐
سفیه کسی است که منطق، مکتب، رهبر و راه حق را نادیده گرفته و به دنبال هوسهای خود یا دیگران رهسپار شود.🌺💐
ای کسانیکه ایمان آورده اید،درحوادث سخت زندگی از صبر ونماز کمک بگیرید،همانا خداوند با صابران است.🌺💐