فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کلید و راه حل قطعی مشکلات اقتصادی کشور
🔹 چرا باید در لیست کالاهای وارداتی به کشور، ۲۰ هزار دست کله پاچه باشد؟
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⏳#انتخابات1400
🔴 نسبت سیاسی با احمدینژاد ندارم
💬 #رامین_مهمانپرست
🔹 نسبت سیاسی با احمدینژاد ندارم. در مقطعی که او رییس جمهوری بود، بهرغم برخی اختلاف سلیقهها سخنگوی وزارت خارجه بودم
🔸 مردم از جریانهای تکراری خسته شدهاند
✅ جناحهای سیاسی تا به امروز فرصت کافی برای اداره کشور را داشتهاند قصد داریم جریان جدیدی در کشور به وجود آوریم
🔹 ما 4 میلیون کارمند و 4.5 میلیون بازنشسته داریم و همه آنها از دولت حقوق میگیرند. اگر هر خانواده بهشکل میانگین سه عضو داشته باشند، یعنی نگاه 40 درصد جمعیت کشور به دست دولت است.
💢 نزدیکترین بحران ما در آینده مربوط به صندوقهای بازنشستگی خواهد بود. کجای دنیا تعداد بازنشستگان از تعداد کارمندان بیشتر است؟ ما افراد را در 52 سالگی بازنشسته میکنیم، این کار باعث فشار به صندوقهای بازنشستگی میشود.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 روابط تجاری جمهوری اسلامی با کشورهای آمریکای لاتین
✍️ #مازیار_هاشمی
🔹 متاسفانه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، روابط تجاری ما با کشور های آمریکای لاتین به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرد و حتی در مقطعی صادرات ایران به بعضی از کشور های این حوزه از جمله ونزوئلا به صفر رسید.
🔸 درحالی که ما میتوانستیم از طریق دیپلماسی فعال، پویا و آینده نگر در این جهت به استمرار روابط گذشته با کشور های این منطقه ادامه و منافع اقتصادی خود را تامین کنیم.
✅ اما دولت فعلی روابط تجاری و غیره....را با بسیاری از کشور ها از جمله همسایگان و خصوصا آمریکای لاتین به طناب پوسیده برجام گره زد و اقتصاد کشور را با مشکلات عدیده و لطمات زیادی مواجه کرد.
🔹 بسیاری از کارشناسان از اوایل شروع بکار این دولت به مزایای استمرار روابط استراتژیک با کشور های این حوزه اشاره کردند، اما به جای این که به نظرات کارشناسی شده ی متخصصان این حوزه توجه شود روابط با این کشورها را به سخره میگرفتند و آن را بی حاصل و فاقد نتیجه میدانستند.
🔸 به عقیده ی متخصصان این حوزه اگر ما روابط تجاری با کشور های این منطقه را به برجام معطوف نمی کردیم و همچون گذشته استمرار می دادیم علاوه بر دور زدن تحریم ها و امنیت غذایی ، ما می توانستیم 400 هزار میلیارد دلار ثروت تولید کنیم و فرصت های بسیار دیگری که توجهی نشد و یکی پس از دیگری با بی تدبیری به هدر رفت.
✅ حال پس از هفت سال بسیاری از اعضای این دولت از سیاستی که در قبال کشور های این حوزه اتخاذ کردند دفاع میکنند، در حالی که میتوانستیم با سیاستی به مراتب بهتر و تاثیر گذار، منافع اقتصادی خود را تامین کنیم.
🔹عوامل مختلفی کشور ما را با این منطقه پیوند میدهد، که انشاء الله دولت سیزدهم با استفاده ی از این مشترکات و مشورت با کارشناسان این حوزه و اتخاذ سیاستی درست در جهت منافع کشور به بهبود روابط با کشور های آمریکای لاتین بپردازد.
💢 که اگر در آینده این امر مهم صورت بپذیرد، قطعا ما شاهد تامین منافع اقتصادی و مزایای بسیاری از جمله شکسته شدن بیش از پیش هژمونی ایالت متحده آمریکا که روزی کشوری های این منطقه را حیات خلوت خود می دانست، می باشیم.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 ماجرای کلمه ای اضافه در همه پرسی سال 58
✍️ #محسن_سلگی
🔹 امروز 12 فروردین 1400 به هنگام است همه پرسی بزرگ و تاریخی کشور را با برش گفتگوی یک خبرنگار با معمار انقلاب اسلامی بازخوانی کنیم.
🔸 اوریانا فالاچی، خبرنگار ایتالیایی، شهریور 1358 به دیدار امام خمینی(ره) آمد و در مصاحبه با ایشان این پرسش را مطرح کرد که چرا امام خمینی(ره) با به رفراندوم گذاشتن «جمهوری دموکراتیک اسلامی» و افزودن قید دموکراتیک مخالف هستند.
✅ امام(ره) با علم به این که دموکراتیک لفظ زائدی است، بیان می فرمایند که بالاترین دموکراسی و دموکراسی حقیقی در دل اسلام وجود دارد. این به آن معناست که مردم سالاری و اسلام در چارچوب جمهوری اسلامی، دو چیز متفاوت نیستند که حال به هم وصل شده باشند، بلکه ذاتاً و فی نفسه، بالاترین دموکراسی که از دموکراسی های غربی هم برتر است و هم متمایز، در دل اسلام وجود دارد، از این روست که امام(ره) افزودن قید دموکراتیک را لفظی زائد می دانند
🔹در پاسخ به این سوال فالاچی که: «حضرت امام! شما چرا از اول روی یک کلمه خط کشیدید و آن "دموکراتیک" است که رویش خط کشیدید و فرمودید: "جمهوری اسلامی" نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر؟ این کلمه (دموکراسی) که انقدر عزیز است، برای ما عزیز است، و شما خطش زدید و در کشور الآن باز در این باره صحبت می کنند.» امام (ره) می فرمایند:
🔸 «بله، این مسائلی دارد. یک مساله این است که این توهم، این را در ذهن می آورد که اسلام محتوایش خالی است از این، لذا احتیاج به این است که یک قیدی پهلویش بیاورند و این برای ما بسیار حزن انگیز است که در محتوای یک چیزی که همه چیزها به طریق بالاترش و مهمترش در آن هست، حالا ما بیائیم بگوئیم که ما اسلام می خواهیم و اما با اسلاممان دموکراسی باشد.
✅ اسلام همه چیز است. مثل این است که شما بگوئید که ما اسلام را می خواهیم و می خواهیم که به خدا هم اعتقاد داشته باشیم!...
🔹 این برای ما خیلی ناراحت کننده است که کسی یک همچو خیالی داشته باشد؛ این اولا.
💢 و ثانیا، این کلمه دموکراسی که پیش شما انقدر عزیز است یک مفهوم مبینی ندارد. ارسطو یک جور معنی می کند، شوروی یک جور معنی کرده، سرمایه دارها یک جور معنی کرده اند؛ و ما در قانون اساسی مان نمی توانیم یک لفظ مبهمی که هر کس برای خودش یک معنی کرده است، آن را بگذاریم.»
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 12 فروردین، روز پیروزی بر دیکتاتوری لیبرالها...
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 روز 12 فروردین یک روایت کمتر شنیده شده دارد که معالاسف کم هم به آن پرداخته میشود. امروز، روز نه بزرگ ملت ایران به لیبرالهای ایرانی است که میخواستند نظامی غیر از جمهوری اسلامی تاسیس کنند.
🔸 در همه راهپیماییهای مردمی منتج به پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شعار "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" سر میدادند. حضرت امام خمینی(ره) نیز در حکم خود برای مهندس بازرگان، به وی ماموریت برگزاری رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی کشور به جمهوری اسلامی را دادند.
✅ اما آقای بازرگان که پیش از پیروزی انقلاب مدافع حفظ سلطنت شاه بود و میگفت مگر شدنی است که شاه برود، به اتفاق همفکران لیبرال خود در نهضت آزادی در مقام معارضه با جمهوری اسلامی برآمد.
🔹 آنها در پی این بودند که یا صفت دموکراتیک به جمهوری اسلامی اضافه شود یا اساسا کلمه اسلام از عنوان نظام حذف شود. در برابر این تحرکات، حضرت امام به صراحت فرمودند: "آنچه ملت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است، همین جمهوری اسلامی بوده است، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم".
🔸 و در جایی دیگر اضافه کردند آنهایی که میخواهند کلمه دموکراتیک را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند؛ اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن....
✅ پس از این شکست سنگین از مردم، لیبرالها سعی کردند قانون اساسی نظام جدید وفق میل آنها نوشته شود و اگر نتوانستند جلوی تاسیس جمهوری اسلامی را بگیرند، لااقل محتوای آن را از اسلام تهی کنند. اولین گام آنها تلاش برای نگارش قانون اساسی در مجلس موسسان بود
🔹 حضرت امام(ره) در برابر این دیکتاتوری ایستادند و تاکید کردند که هم نویسندگان قانون اساسی باید منتخبان مردم باشند، و هم آنچه تدوین کردهاند باید به رفراندوم گذاشته شود.
🔸 لیبرالها پس از شکستی دیگر در تحمیل قانون اساسی مورد نظر خود به ملت، دیگر تعارفات را کنار گذاشتند و پیرو تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، توطئهای جدید تدارک دیدند. آنها تصمیم گرفتند مجلس خبرگان قانون اساسی را که از منتخبان ملت شکل گرفته بود، منحل کنند!
💢 خلاصه اینکه جمهوری اسلامی حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی آسان به دست نیامد. جریان لیبرال به سرکردگی آقای بازرگان با تمام توان در برابر تاسیس نظام اسلامی ایستاد؛ و چنانکه گفتیم، پروژه براندازی نظام پس از شکست 12 فروردین آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.
#سیاسی / متن کامل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
مداحی_آنلاین_ما_پای_انتخابمون_انقلابمون.mp3
3.24M
#محرمانه_مدیا
♦️ما پای انتخابمون انقلابمون میمونیم
♦️ما پای اعتقادمون اتحادمون میمونیم
🎙جواد مقدم
#رهبرم_مرداین_میدان_ماهستیم🇮🇷
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴 چند نکته پیرامون برنامه همکاری راهبردی ایران و چین حاصل جمع بندی چند کارشناس این حوزه 👇
🔻1. پیشنویس سند 9 بند دارد، که در آن هرگز از کلمه #قرارداد و یا #توافقنامه استفاده نشده است. الفاظ بهکار رفته عبارتاند از: #تفاهم، #برنامه و #سند. این بیانگر آن است که هر دو طرف ایرانی و چینی میدانند این یک قرارداد و توافقنامه در چارچوب الفاظ معمول حقوق بینالملل نیست.
🔻2. این #سند صرفا یک برنامه و چارچوب (Frame work) است لذا اجرای این #سند شاید نیازمند انعقاد بیش از 20 توافقنامه و دهها قرارداد دو یا چند جانبه میباشد. بدین معنا که هر یک از بندها و ضمایم آن، بهخودی خود قابلیت اجرایی ندارند و هر کدام نیازمند مذاکره و نیل به یک توافقنامه و قرارداد اعم از دولتی و خصوصی جداگانه باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تنظیم این قراردادها و توافقنامهها در آینده، حسب مورد، طی تشریفات قانون اساسی از جمله تصویب مجلس شورای اسلامی ضروری خواهد بود. قطعا در آن زمان مجلس منافع ملی را در توافقات و قراردادها لحاظ خواهد کرد و شورای نگهبان نیز بر آن نظارت و تایید خواهد نمود.
🔻3. چنانچه به مفاد مقدمه و بندهای 1_3 سند توجه شود، همه چیز بر اساس منافع مشترک و با رعایت اصل حاکمیت و استقلال دو کشور تنظیم شده است. بر این اساس، هیچ نگرانی وجود ندارد.
🔻4. یک بند بسیار مهم در این #سند آورده شد که حکایت از هوشمندی طرفین به ویژه طرف ایرانی دارد و آن بند 8 با عنوان "نفی فشارهای خارجی" میباشد. در این بند به منظور حمایت از اصل چندجانبه گرایی، طرفین در مقابل فشارهای غیرقانونی شخص/کشور ثالث از اجرای مفاد این سند #حفاظت خواهند کرد. دقت شود که در اینجا از لفظ حمایت "support" استفاده نشده بلکه از کلمه حفاظت "Protection" استفاده شده است. حفاظت بار معنایی و اثر حقوقی بالاتر و بیشتری نسبت به حمایت دارد. در حفاظت باید مکانیزمهای اجرایی آن پیشبینی شود و این یک الزام است اما در حمایت شاید بشود و شاید نشود.
🔻5. میتوان گفت بند 8 سند برای آمریکاییها بسیار نگرانکننده است. برای آمریکا همه بندهای این برنامه جامع یک طرف و این بند یک طرف، زیرا محاسبات دولت آمریکا در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران را بههم خواهد ریخت.
🔻6. در هیچ کجای این سند واگذاری مالکیت زمینی و یا جزیرهای نیامده یا قراری برای آن گذاشته نشده است. ممکن است که دولت زمینی را به موجب قراردادی برای سرمایهگذاری بلند مدت اما مدتدار به دولت یا بخش خصوصی کشور دیگر واگذار کند که در دنیا بسیار عادی و مرسوم است. اتفاقا کشورهایی که دنبال توسعه هستند، باید قوانین جذب سرمایهگذاری شفاف و آسانی را تصویب و اجرا کنند. فلسفه ایجاد مناطق آزاد تجاری هم جذب سرمایه گذاران خارجی و تسهیل تجارت خارجی است و قطعا سرمایه گذاری که میخواهد میلیاردها دلار هزینه کند، دغدغه تامین و تضمین منافع و سرمایه خود را دارد. دولت میزبان هم منافع خود را خواهد داشت و دنبال تامین آن خواهد بود. به همین خاطر است که باید از سیاست برد _ برد صحبت کرد که در بند ۱ این سند هم به آن تصریح گردید.
نتیجه اینکه ، چنانچه همه بندها و ضمایم این سند بر اساس همان اصول آمده در مقدمه و بندهای اول تا سوم آن و اصل تشریک منافع و احترام به تمامیت ارضی و استقلال کشور اجرایی شود، میتوان انتظار یک تحول بزرگ اقتصادی و توسعه کشور را داشت. در این صورت تحریم های یکجانبه امریکا ولو اینکه با اتحادیه اروپا همراه شود، راه بجایی نخواهد برد.
🔻7. در دنیای امروزی کشورهایی موفق خواهند بود که منافع راهبردی خود را از جنبههای مختلف با کشورهای بزرگ و پیشرفته و صاحب نفوذ و البته محترم و نافی سلطهگری گره بزنند و از طرف دیگر با اتکای به اعتماد به نفس و توان داخلی به جلو حرکت کنند و این دو یعنی تعامل راهبردی با یک دولت مقتدر و بازیگر اصلی در روابط بینالملل و دیگری تکیه بر ظرفیتهای درون کشوری که هرگز در تضاد با هم نیستند، بلکه مکمل خواهند بود.
8. در نتیجه به دور از هرگونه احساسات، سند و توافقی بسیار ارزشمند، مهم و راهبردی است که پیشنهاددهنده اصلی آن رهبری معظم است، البته هنوز در آغاز راهیم و آثار بلندمدت مثبتی خواهد داشت.
انشاءالله مفید بوده باشد.
✍ #استاد
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794