eitaa logo
بصیرت افزایی (خبری،تحلیلی)
154 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
2.1هزار ویدیو
18 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزاداری محرم، تهران قدیم حدود یک قرن پیش  چقدر ساده و بی آلایش حالا با دسته و هیئت های امروزی مقایسه کنید و ببینید چه بر سر فرهنگ عزادرای حضرت سید الشهدا علیه السلام آورده ایم.
ریاست کمیسیون های آموزش و برنامه و بودجه منادی و تاجگردون
☝️☝️☝️ سید علی تنها میان گرگها و منافقن و ما یا در خوابیم یا درگیر انشقاق و دو دستگی باز هم آقای ما باید یکه و تنها شمشیر بزند و ما تماشاچی باشیم هم مجلس شورای اسلامی کشور را تحویل اصلاح‌طلبان دادیم و هم دولت را... خیال اینکه مجلس در اختیار انقلابیون یا به اصطلاح عامه اصولگرایان است خیالی بسیار واهی و دور از انتظار است دلیل این کار را می توان به جرعت در دو انتخاب مجلس جستجو کرد و به نتیجه مورد نظر رسید در چند روز قبل مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد تا رئیس و اعضای کمیسیون های مجلس انتخاب شود ما با کل کمیسیون ها کار نداریم می خواهیم درباره دو کمیسیون کلیدی بسیار مهم صحبت کنیم که شاید شاه کلید اساسی انقلاب در دست این دو کمیسیون باشد و نقشه راه انقلاب باید به همراهی این دو کمیسیون طی شود اولین کمیسیون آموزش ،تحقیقات و فناوری است همان کمیسیونی که باید با سند ۲۰۳۰ مبارزه کند تا ما به فرموده رهبر عزیزمان با پول خودمان برای دشمن نیرو تربیت نکنیم ولی ریاست آن را به عهده علیرضا منادی سفیدان قرار دادند که در انتخابات ریاست جمهوری از دکتر پزشکیان حمایت کرد و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس که بنض اقتصاد مملکت را مشخص می کند همان کمیسیونی که باید با تمام قدرت از قشر مستضعف و نیازمند دفاع کند و راه مبارزه با تحریم و رفع تحریم در اقتصاد کشور را دنبال کند را به غلامرضا تاجگردون تحویل دادیم او هم با تمام قدرت تبلغ دکتر پزشکیان را کرد. این می تواند بزرگترین شکست ما انقلابیون در طول عمر انقلاب باشد و چه راحت قافیه را باختیم... باز باید ما هم کم کاری های یکی دیگر از دولت های لیبرال را به دوش بکشیم و هم فحاشی های مردم فریب خورده و هم خیانتکاران زبان داراز را تحمل کنیم تا کشور از یک دوره پر طلاتم دیگر گذر کند. در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت این کار بسیار ملموس تر نمایان خواهد شد کمی صبر لازم است تا وعده موعود. و باز دگر بار سید علی تنها شد با لشکری از دشمنان داخلی و خارجی... https://eitaa.com/shahidradanipordarafshan
📸 سن رؤسای جمهور در زمان آغاز به کار 🔸ریاست جمهوری تا سال ۱۴۰۰ شرط سنی نداشت. در این سال شورای نگهبان داشتن حداقل سن ۴۰ و حداکثر ۷۵ سال را برای ریاست جمهوری در نظر گرفت. 🔸آیت‌الله خامنه‌ای با ۴۲ سال سن، جوان‌ترین و دکتر پزشکیان با ۷۰ سال سن، مسن‌ترین رئیس جمهور در ادوار انتخابات ریاست جمهوری بوده‌اند.
تپق ها و برخی اشتباهات رئیسی را مسخره کردند، صد برابر بدترش با پزشکیان سرشان آمد. به امیرعبداللهیان گفتند عشق دوربین، صد برابر بدترش با ظریف سرشان آمد. به رئیسی گفتند دولت حداقلی و رئیس جمهور اقلیت، بدترش با ۱۶ میلیون سرشان آمد. خلاصه که، خدا می‌بیند. خدا می‌بیند.
. ♨️ ایران دست از سر اسرائیل بردارد تمام تحریم ها لغو و حتی مجوز داشتن سلاح هسته ای را هم از آمریکا میگیرد «توماس واریک» مشاور وزیر خارجه اسبق آمریکا در گفتگو با شبکه العربیه: 🔹دولت بایدن خواهان نقش ایران در کاهش تنش و بازگشت اسرای اسرائیلی است. 🔹آمریکا حاضر است تمام تحریم ها را علیه ایران لغو کند و حتی مجوز دستیابی به سلاح هسته ای را به ایران اعطا کند اما ایران دست از سر اسرائیل بردارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکذیب ادعای رفع فیلتر از طرف پزشکیان 😂 اولیش پرید 😂😂😂
پزشکیان: حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت 🔹رئیس‌جمهور منتخب در نامه‌ای به دبیرکل حزب‌الله لبنان نوشت: ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمان‌های امام راحل(ره) و رهنمودهای رهبر انقلاب داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت. 🔹اطمینان دارم جنبش‌های مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاست‌های جنگ‌افروزانه و جنایت‌کارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه ادامه دهد. از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت می‌کنم.
پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی پوتین: برای روابط با روسیه اهمیت زیادی قائلیم 🔹پوتین در تماس با رئیس‌جمهور منتخب مردم ایران، انتخاب او را تبریک گفت. رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در عالی‌ترین سطح برقرار است، ابراز امیدواری کرد این روابط در دوران ریاست‌جمهوری آقای پزشکیان و با اجرای توافقات صورت‌گرفته میان دو کشور در دولت شهید رئیسی تداوم یابد. 🔹پوتین همچنین با اشاره به همکاری‌های رو به گسترش ایران و روسیه به‌ویژه در بخش انرژی و حمل‌ونقل، ضمن دعوت از پزشکیان برای شرکت در اجلاس آتی بریکس در کازان، بر آمادگی روسیه برای امضای توافقنامۀ جامع همکاری دو کشور در حاشیه این اجلاس تأکید کرد. 🔹پزشکیان نیز ضمن قدردانی از پیام تبریک رئیس‌جمهور روسیه گفت: برای روابط با کشور دوست و همسایه روسیه اهمیت زیادی قائل هستیم و بی‌تردید این روابط را تقویت خواهیم کرد. 🔹رئیس‌جمهور منتخب بر اهتمام دولت جدید نسبت به پیگیری و اجرای توافقات صورت‌گرفته در دولت شهید رئیسی تأکید کرد.
🔰 خر ظریف از پل گذشت؛ پیچ بایدن سفت شد! 🔸محمد جواد ظریف از اعضای ستاد پزشکیان امروز (یکشنبه) در گفتگویی اظهارات داشت: خود ترامپ در پایان دولتش به این نتیجه رسیده بود که تحریم نتیجه‌بخش نیست و جای تعجب است که آقای بایدن چنین سیاستی را ادامه داد. 🔸اذعان ظریف بر ادامه سیاست تحریم توسط بایدن در حالی است که او در اظهارات زمان تبلیغات مدعی بود توفیقات دولت سیزدهم در فروش نفت و دور زدن تحریم ها بخاطر آن است که بایدن پیچ تحریم را شل کرده است. 🔸حال و در زمانی که خر ظریف از پل گذشته او به واقعیت ماجرا یعنی ادامه سیاست تحریم در زمان بایدن اذعان میکند و به صورت تلویحی بر توفیقات دولت سیزدهم صحه میگذارد.
🔻 آغاز عادی‌سازی در عرصه‌ی رسمی 🖊مهدی جمشیدی ۱. در فتنه‌ی سال هشتاد‌وهشت، رهبر انقلاب اصرار کردند که محمد خاتمی از جریان فتنه، فاصله بگیرد و اعلام برائت کند. این خواسته‌‌ی حداقلی، هیچ‌گاه با پاسخ مثبت از سوی خاتمی مواجه نشد تا اینک که سال‌ها از آن واقعه گذشته است. خاتمی، هرگز حاضر نشد از فتنه‌ای که در اصل و اساس، معطوف به انهدام نهاد ولایت فقیه و تضعیف شخص رهبر انقلاب بود، اعلام برائت کند، بلکه تا پایان در کنار میرحسین موسوی و مهدی کروبی ماند. در این سال‌ها نیز او به هر بهانه، در برابر انقلاب، صف‌آرایی کرده و آن را به چالش کشیده است. آخرین آنها، حمایت وی از اغتشاش بود. ازاین‌رو، رهبر انقلاب نه‌فقط او را به دیدار نپذیرفتند، بلکه حتی به نامه‌های او نیز پاسخ ندادند. او همچنان، جزو سران فتنه است و به تعبیر رهبر انقلاب، فتنه و فتنه‌گران نیز، «خط قرمز نظام» هستند. ۲. با این حال، متأسفانه پزشکیان، هم در انتخابات از خاتمی نام برد و هم دیروز با وی دیدار داشته است. او به عنوان «رئیس‌جمهور»، با یکی از سران فتنه، ملاقات داشته و بدین جهت، «خط قرمز نظام» را زیر پا نهاده است. اکنون چه کسی باید گریبان وی را بگیرد و از او توضیح بخواهد که چرا التزام عملی خویش به ولایت فقیه را مخدوش کرده است؟! مگر وی در تبلیغات انتخاباتی، بارها از مقام معظم رهبری نام نیاورد و به سیاست‌های کلی نظام، اشاره نکرد؟! ۳. پیش از این نوشته بودم که پزشکیان، «کاتالیزور عادی‌سازی» است و می‌خواهد طرح‌های ناتمام اصلاح‌طلبان را به اجرا درآورد. او در سایه‌ی آنها نشسته و اراده‌اش، مشروط به آنهاست. ملاقات با خاتمی، یکی از گام‌های وی در راستای عادی‌سازی است. عادی‌سازی یعنی درهم‌شکستن خطوط قرمز انقلاب و زدودن ارزش‌های انقلابی. او در سیاست خارجی و اقتصاد و فرهنگ، تابع و مطیع دولت‌های اصلاح و اعتدال است و افزوده‌ای ندارد. ازاین‌رو، ساختارشکنی‌های این دو دولت را ادامه خواهد داد. سعید حجاریان، نام این «ساختارشکنی‌ها» را «عادی‌سازی» گذاشته است تا به این واسطه، وضع انقلابی را نامطلوب و استثنائی و نابهنجار نشان بدهد. پس از سه سال آرامش و اطمینان در دولت شهید رئیسی، دوباره نزاع بر سر امتداد خط اصیل انقلاب آغاز خواهد شد و استحاله‌ی انقلاب به مسأله‌ی بالفعل تبدیل خواهد شد.
🔺میرسلیم؛ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی: 🔹در حالی که شکست قالیباف از قبل معلوم بود و نتیجه انتخابات قبلی مجلس آن را به وضوح اثبات کرده بود و او باید از آن عبرت می‌گرفت و برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری وسوسه نمی‌شد. 🔹رأی آوری پزشکیان قابل پیش‌بینی بود، مرکز پژوهشهای مجلس پیش بینی دقیقی کرد ‌بود که با کمتر از ۳ در هزار اختلاف محقق شد. آراء او در دور اول اغلب به اصلاح‌طلبان برمی‌گردد. در دور دوم ۶۰٪ از آرای قالیباف را به خود اختصاص داد زیرا بسیاری از طرفداران قالیباف به اشتباه جلیلی را مقصر شکست قالیباف می دانستند در حالی که شکست قالیباف از قبل معلوم بود و نتیجه انتخابات قبلی مجلس آن را به وضوح اثبات کرده بود و او باید از آن عبرت می‌گرفت و برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری وسوسه نمی‌شد. 🔹طرفداران قالیباف با لجبازی به پزشکیان رأی دادند. 🔹قالیباف از پایداری‌ها و جلیلی دل‌چرکین است.
قابل توجه همه ی دلسوزان نظام چه مردم و چه خواص یکی از سیاست هایی که با آن انگلیس خبیث را می شناسیم و همیشه آن را به عنوان یک ضرب المثل استفاده می کنیم این است که: << اختلاف بینداز و حکومت کن >> این عمل کثیف همیشه در طول تاریخ به عنوان یک حیله و یا یک حربه ی جنگی مورد استفاده قرار گرفته است و در اکثر مواقع بسیار کار آمد و مطمئن عمل کرده است و این رفتار ناشایست تمام انقلاب های پیامبران را بلا استثنا به شکست کشانده است حتی انقلاب پیامبر اعظم اسلام حضرت محمد خاتم الانبیا صلی علی علیه و سلم را که ۲۳ چه خون دل هایی برای برپایی آن خورد ولی بعد شهادتش دچار انشقاق و دو دستگی کرد و امت واحده را متفرق کرد و دشمنان بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز از این انشقاق سو استفاده می کنند، نمونه های دیگر این حربه را می توان در جنگ های صفین و جنگ امام حسن علیه السلام با معاویه نام برد که چه شکست هایی برای اسلام رقم زد و مثل های بیشماری می توان در طول تاریخ یادآور شد. البته انقلاب ما هم در طول این عمر ۴۵ سال لطمات بسیاری از این فریب و حربه خورده است ولی به مدد رهبری مقتدرانه حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالح آن حضرت امام خامنه ای( حفظ الله) تا حال اجازه نداده اند که دشمن بتواند انقلاب و جامعه ما را به انحطاط و سرنگونی بکشاند ولی ضربه های بسیار کاری خوردیم خصوصا در این دو انتخابات اخیر ضربات بسیار سهمگین و کار ساز بوده است. خط و منش رهبر انقلاب باید برای ما سرمشق و الگو باشد به نمونه هایی از آن می پردازیم تا بتوانیم نتیجه بگیریم و راه اصلی انقلاب را دوباره پیدا کنیم. در جریان آیت الله طاهری امام جمعه اصفهان حضرت آقا در جواب نامه او بسیار سعی کرد تا او را به دامان انقلاب باز گرداند در فتنه ۸۸ رهبر انقلاب در حد توان برای بازگشت سران فتنه و فریب‌خوردگان کف میدان و بازگشت آنها به دامن انقلاب سعی و کوشش کرد چه به صورت علنی و چه به صورت خصوصی، خصوصا برای آقای موسوی خوئینی ها پدر معنوی فتنه تذکر بسیار مهم: منش امام خامنه ای جذب حداکثری و دفع حداقلی ست و با تمام توان سعی دارد که افراد از قطار انقلاب به این آسانی پیاده نشوند حالا افراد چه واکنشی نشان می دهند به خودشان مربوط است ولی آقا از حداکثر توان این افراد برای پیشبرد اهداف انقلاب استفاده می کنند. پس ایجاد انشقاق و زدن تهمت ها به همدیگر کاملا مردود و باطل است و ادامه این کار بزرگترین خطر برای حیات انقلاب محسوب می شود و اگر مسئله ای وجود دارد باید در خفا و فی مابین خواص بدور از هیاهو و جنجال انجام گیرد تا جو جامعه متلاطم نگردد. پس اگر این دو دستگی در جبهه انقلاب ادامه پیدا کنید از این دو مقوله خارج نیست یا خیانت است یا حماقت، الله اعلم. ✍️ اکبر صیفوری https://eitaa.com/shahidradanipordarafshan
💢 پس از روز انتخابات، مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب به مدت بیش از 5 ساعت با مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای دیدار خصوصی داشت پس از جلسه، در 48 ساعت گذشته، چند اتفاق رخ داده است: 🔻 در تماس تلفنی با رئیس جمهور تاکید کرد که روابط ایران و یک اولویت قطعی است و این روابط فقط تقویت خواهد شد. 🔻 پزشکیان با ارسال نامه ای شخصی به سید حسن دبیرکل ، حمایت کامل از محور در حزب الله خاص و موضوع آزادی را تایید کرد. 🔻 جواد ظریف، وزیر امور خارجه سابق که به طور گسترده مسئول و ضعف سیاست خارجی در دوران روحانی است، علیرغم ایفای نقش عمده در مبارزات انتخاباتی پزشکیان، اعلام کرد که وزیر امور خارجه جدید ایران نخواهد بود. 👈 اگر این از مقام معظم رهبری ادامه یابد قطعا نگرانی انقلابیها رفع خواهد شد ، و امیدواریم این روند ادامه یابد تا راه انقلاب و متوقف نشود
. یک جلوه از اقتدار ایران 🔻گزارش دویچه وله آلمان با عنوان " شبیه‌سازی پهپاد شاهد در چین، در حمایت از روسیه". "چین ادعا دارد در جنگ اوکراین بی‌طرف است. اما در حال شبیه‌سازی پهپاد "شاهد" ایرانی در حمایت از روسیه است. بر اساس گزارش "ان‌تی‌وی" آلمان، مسکو و پکن در حال کار روی شبیه‌سازی پهپادهای ارزان‌ قیمت ایرانی شاهد هستند. شاهد، ستون فقرات جنگ پهپادی است". 🔹ایران سه ماه قبل، با ترکیبی از پهپاد ها و موشک های نقطه زن، دو پایگاه نظامی و جاسوسی صهیونیست ها در عمق سرزمین های اشغالی را در هم کوبید. 🔻همان زمان، اسکات ریتر افسر سابق پنتاگون اعلام کرد: "موشک های ایران، دو پایگاه نواتیم و رامون را هدف قرار دادند. بهترین رادار جاسوسی دنیا که با پیشرفته ترین پدافند ضد موشکی کار می کند، در مقابل حمله ناتوان بود. پایگاه نواتیم حفاظت شده ترین نقطه زمین در برابر حملات موشکی و حتی محافظت شده تر از کاخ سفید و کاخ کرملین است. ایران، آنجا را درهم کوبید و به همه از جمله آمریکایی ها ثابت کرد که هیچ دفاعی در برابر موشک های ایرانی وجود ندارد. این، یکی از برترین نمایش‌های نظامی تاریخ بود". ✍محمد ایمانی
. ♦️ پرداخت دیه اعرابی نزد امام حسین علیه السّلام آمد و گفت: یا ابن رسول اللّه! من ضامن یک دیه کامل شده‌ام و از پرداخت آن عاجزم. با خویش گفتم: باید از کریم ترین مردم درخواست کنم و کریم تر از اهل بیت رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله و سلّم ندیده ام. امام حسین علیه السّلام فرمود: ای برادر عرب! من از تو سه مسأله می‌پرسم، اگر یکی از آن‌ها را جواب بدهی، یک سوم دیه‌ای را که گفتی به تو عطا می‌کنم. اگر جواب دو مسأله را بگویی، دو قسمت آن دیه را به تو می‌دهم. اگر جواب کلیه آن‌ها را بگویی، من تمام آن دیه را به تو می‌پردازم. اعرابی گفت: یا ابن رسول اللّه! آیا شخصیتی همانند تو که از خاندان علم و شرف هستی از کسی مثل من که شخصی عوام هستم پرسش می‌کند؟ امام علیه السّلام فرمود: آری. از جدم پیامبر خدا صلّی اللّه علیه و آله و سلّم شنیدم که می‌فرمود: باید به هر کسی به قدر معرفتش عطا کرد. اعرابی گفت: در مورد آنچه که در نظر داری بپرس! اگر توانستم که جواب می‌گویم و الا از شما یاد می‌گیرم و لا قوة الا باللّه! امام حسین علیه السلام فرمود: کدام اعمال افضل است؟ اعرابی: ایمان به خدا. امام علیه السّلام: راه نجات از هلاکت چیست؟ اعرابی: اعتماد به خدا. امام حسین علیه السلام: چه صفتی باعث زینت مرد می‌شود؟ اعرابی: علم و دانشی که با بردباری همراه باشد. امام علیه السّلام: اگر این صفت را نداشته باشد؟ اعرابی: ثروتی که با جوانمردی توام باشد. امام حسین علیه السلام: اگر این هم نباشد؟ اعرابی: فقر و تنگدستی که با صبر همراه باشد. امام علیه السّلام اگر این را نیز نداشته باشد؟ اعرابی: صاعقه‌ای از آسمان نازل شود و او را بسوزاند، زیرا که وی شایستگی این بلا را خواهد داشت. امام حسین علیه السّلام خندید و یک کیسه پول که حاوی هزار اشرفی بود به وی عطا فرمود و انگشتر خویش را که نگین آن دویست درهم قیمت داشت نیز به او بخشید، و فرمود: ای اعرابی! این اشرفی‌ها را در عوض دیه بپرداز و این انگشتر را صرف مخارج خود کن! اعرابی پس از اینکه پول را گرفت گفت: «و الله أعلم حیث یجعل رسالته» {خدا بهتر می‌داند که رسالت خویش را در چه خاندانی قرار دهد} (انعام، ۱۲۴) 📔 بحار الأنوار: ج۴۴، ص١٩۵، ١٩۶ بلند
پروژه جدیدشان: خرابه نمایی کنید تا بتوانید کاستی های آینده را توجیه کنید. لذا از دیروز حمله به میراث رئیسی دوچندان شده است. چشم هایمان باز است و با قدرت پاسخ می دهیم. ان‌شاالله
تله «دور و بری»‌ها برای پزشکیان (یادداشت روز)  حدود یک هفته‌ای می‌شود که نتایج انتخابات ریاست جمهوری منتشر، و آقای دکتر مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس‌جمهور کشورمان برگزیده شده است. هنوز دولت شهید رئیسی در راس کار است و تا دولت جدید مستقر شود، دو ماهی زمان لازم است. اما طی همین «حدود یک هفته»، برخی اطرافیان رئیس‌جمهور منتخب - از رسانه بگیر تا برخی چهره‌های سیاسی-  به هول و ولع افتاده‌اند. مثل «کاسبان پُست»ی که با پیروزی دکتر پزشکیان، بوی کباب به دماغشان خورده باشد، از هم اکنون، هم تلاش‌ها برای «خالص‌سازی» را شروع کرده‌اند، هم مقدمات توجیه شکست احتمالی‌شان در دولت چهاردهم را. چگونه؟! بخوانید: 1- «حمله» به رئیس‌جمهور شهیدی که 1000 روز روی کار بوده و در این مدت، کارهای عظیمی انجام داده است، آن هم در ایامی که هنوز حمله‌کننده به قدرت نرسیده، چه معنایی دارد؟ انتشار گزارش عملکرد دولت سیزدهم، از سوی این دولت امری کاملا طبیعی است. هر دولتی در پایان کار، کارنامه‌اش را منتشر می‌کند. اما حمله به این دولت و کارنامه‌اش، آن هم 2 ماه مانده به تشکیل دولت بعدی، چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ به عبارتی، آن «اطرافیان» و «دور و بری‌ها»یِ دولتی که هنوز تشکیل نشده است، چرا باید از هم اکنون به دولت رئیسی این طور حمله کنند؟ موضوع، گزارش روز سه‌شنبه گذشته کیهان است که با عنوان «اسب زین شده زیر پای دولت چهاردهم» تلاش شد به گوشه‌ای از خدمات شهید رئیسی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجی و... پرداخته شود. مثلا عملکرد بی‌نظیر دولت رئیسی در مواجهه با بحرانی به بزرگی «کرونا» که در آن ایام روزانه تا 700 قربانی در کشورمان می‌گرفت. یا بخش عظیمی از بدهی‌های باقی‌مانده از دولت دوازدهم که در این دولت پرداخت شد. یا احیای فروش نفت و افزایش آن از روزی 200 الی 300 هزار بشکه به روزی 2 میلیون بشکه، یا پایان دادن به خاموشی‌های طولانی که در زمستان نیز‌ گریبان این مردم را می‌گرفت. گرفتن سرعت سرسام‌آور افزایش نرخ دلار و... هم بماند. اقدام دولتی که، افزایش 10 برابری قیمت دلار را به دو برابر کاهش می‌دهد، قابل تقدیر نیست؟! پس چرا به همان نقاط قوت رئیس‌جمهور شهید حمله می‌کنند؟ 2- اینکه چرا این آقایانِ «دور و بری»ها، از حالا و دو ماه زودتر، این حملات را کلید زده‌اند، می‌تواند پاسخ‌های گوناگونی داشته باشد. شاید برای خودشیرینی و دیده شدن، شاید هم به خاطر حقد و کینه‌ای است که از دولت قبل دارند. آنها خوب می‌دانند این «عملکرد خوب» است که «عملکرد بد» را عیان می‌کند. پس عملکرد خوب را از اساس منکر می‌شوند! اما می‌توان پاسخ‌های جدی‌تری هم برای این سؤال مهم پیدا کرد. آنها بهتر از هر کسی، توانمندی‌های خود را می‌شناسند و می‌دانند، «این‌کاره» نیستند. از هم اکنون کمربندهای خود را سفت بسته‌اند برای شکستی که فکر می‌کنند به جناب آقای پزشکیان تحمیل خواهند کرد. ما آقای دکتر پزشکیان را انسان شریف و منتخب همین مردم می‌دانیم. قاعده بازی در انتخابات را هم می‌دانیم. مثل آنها جِر نمی‌زنیم و علیه قانون و انتخاب مردم نمی‌شوریم. نمی‌گوییم تقلب شده و... از همین‌رو به ایشان از هم اکنون برادرانه توصیه می‌کنیم، مراقب دور و بری‌های خود باشند و به قول رهبر معظم انقلاب، از کسانی که با جمهوری اسلامی ایران زاویه دارند، استفاده نکنند. «زاویه‌دارها» نشان داده‌اند جز خود، به فکر هیچ کس نیستند و تردید نداریم از «رحم اجاره‌ای خواندن» همین آقای پزشکیان نیز هیچ ابایی نخواهند داشت. به راحتی، وقتی دولتی را به خاک سیاه نشاندند، گردن نمی‌گیرند و خود را کنار می‌کشند. مگر در اواخر دولت آقای خاتمی و روحانی و زمان انتشار کارنامه، خود را کنار نکشیدند؟! مگر همین‌ها نبودند که آن اواخر، علیه خاتمی شوریدند؟! مگر زمان قضاوت بر عملکرد فاجعه‌بار دولت روحانی، نگفتند «روحانی نامزد ما نبود، رحم اجاره‌ای بود»؟! مگر برای استیضاح آقای روحانی دست به کار نشدند؟! کار به جایی رسید که کیهان - به عنوان یکی از مهم‌ترین منتقدان آن دولت و آن شرایط - در مخالفت با استیضاح آقای روحانی نکته و گزارش می‌نوشت! 3- «دروغ» و «تحریف» مهم‌ترین ابزار این «دور و بری»هاست.  این ابزار اگر از آنها گرفته شود، کاملا فلج می‌شوند. به عنوان مثال خیلی نزدیک، رجوع کنید به بازتاب همان گزارش مستند روز سه‌شنبه کیهان در رسانه‌های متعدد این طیف. این‌بار، نه با جابه‌جایی کلمات و پس و پیش کردن جملات، که با افزودن جملات و کلماتی که اصلا در گزارش وجود ندارد، به جنگ با «آگاهی مردم» 
رفتند تا به «اسب زین‌شده زیر پای دولت چهاردهم» لگد بزنند! چرا دور برویم. بازتاب همین یادداشتی که اکنون در حال مطالعه آن هستید را در رسانه‌های این طیف مطالعه کنید تا عمق فاجعه و «بی‌اخلاقی» که این طیف به آن معتاد است، دستگیرتان شود. آنها از هم اکنون و در حالی که هنوز وارد دایره قدرت نشده‌اند، بودجه‌ها را گرفته، قلم‌ها را تیز کرده، ماشین «دروغ» را روشن و.... دورخیز کرده‌اند. 4- روان‌شناسانی مثل «دنیل کانمن» معتقدند پیش‌بینی کردن کار سختی است به‌ویژه وقتی قرار است «آینده دور» را پیش‌بینی کنیم. اما گاهی می‌توان همین آینده دور را پیش‌بینی کرد به‌ویژه وقتی علائم، نشانه‌ها و انگیزه‌ها خیلی واضح‌اند. می‌خواهیم بگوییم این «دور و بری»‌ها بهتر از هر کس، توانایی‌های خود، و انگیزه‌هاشان را می‌شناسند فلذا از هم اکنون پیش‌بینی کرده‌اند که به احتمال قوی شکست خواهند خورد... چه چیزی می‌تواند این شکست را توجیه کند؟ حمله به دستاوردهای شهید رئیسی! از افتخارات ما این است که، دولت رئیسی را گردن می‌گیریم و از عملکرد و کارنامه‌اش با افتخار دفاع می‌کنیم. آیا این طیف هم دولت روحانی و کارنامه او را گردن می‌گیرد؟! تردید نداریم دولت آقای پزشکیان و کارنامه او را هم گردن نخواهند گرفت. جعفر بلوری
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلام این‌ فیلم مربوط به‌ پروژه ملی‌ انتقال‌ آب دریای‌ عمان به‌ اصفهانه لطفاً تا میتونید پخشش‌کنید تااصلاحاتی‌ها نتوانند خدمات شهیدجمهور را به‌نام‌خود به مردم معرفی کنند... پخش گسترده این فیلم صدقه جاریه است
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکائیها پس از شکست در بوکمال به دنبال شناخت فرماندهی بودند که ایرانیها دائما از او میگفتند و صدایش میکردند یاابالفضل...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت‌هایی راجع به سیرک امپراطوری ❗️بیل کوپر در سال ۲۰۰۱ با شلیک گلوله کشته شد. چقدر این مطلب مهم و ارزشمنده! ببینید و بفرستید برای اونهایی که میدونید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یک دقیقه، اولین اظهار نظر مسئول تیم اقتصادی دکتر پزشکیان است. مردم، انتخابی کرده‌اند و منتظرند منتخب‌شان به آنها بگوید که اصلی‌ترین مشکل زندگی‌شان یعنی گرانی را چگونه می‌خواهد حل کند. اما پاسخ مسئول تیم اقتصادی دولت جدید به این پرسش این است: دلار ۴۳ هزار تومانی نیما را ۶۰ هزار تومان خواهیم کرد. مسئله و دغدغه امروز معلم و کشاورز و کارمند و پاسدار و پرستار و کارگر و... کفایت نکردن درآمد ناچیزشان برای گذران یک زندگی معمولی است، اما آقای طیب‌نیا در اولین اظهارنظر خود دست روی دغدغه شرکت‌های صادرکننده می‌گذارد و وعده تامین منافع آنها را می‌دهد؛ و چه تناقض بزرگی که مسئول اقتصادی منتخب ملت، می‌خواهد زندگی را برای ملت گران کند تا جریان سرمایه‌داری را راضی نماید. طیب‌نیا به همان دلیلی به‌جای پرداختن به دغدغه‌های مردم، به دغدغه سرمایه‌داران می‌پردازد که صدا و سیما در سوالات مناظرات به‌جای پرداختن به مشکلات مردم، به منافع سرمایه‌داران می‌پرداخت. طیب‌نیا از دلار نیما حرف می‌زند و مردم عادی نمی‌فهمند او چه می‌گوید، به همان دلیلی که کارشناس مناظرات ریاست جمهوری، از مشکلات پیمان‌سپاری سوال طرح می‌کرد و مردم عادی نمی‌فهمیدند او چه می‌گوید؛ اما سرمایه‌داران هم معنی دلار نیما را می‌دانند، هم معنی پیمان‌سپاری را. آنها هم از گران‌سازی نیما راضی هستند، هم از حذف پیمان‌سپاری... نئولیبرالیسم، ویروس دست‌ساز سرمایه‌داری است که دولت‌ها را آلوده می‌کند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایه‌داری تبدیل می‌کند. ✍سید یاسر جبرائیلی
💥سادگی مردم و زرنگی کدخدا شاد روان محمد قاضی، مترجم پیشکسوت و بلندآوازه کشورمان در کتاب خاطراتش روایت می کند : ✍️در پنجمین سالی که به استخدام سازمان برنامه و بودجه درآمده بودم، دولت وقت تصمیم گرفت برای خانوارها کوپن ارزاق صادر کند. جنگ جهانی به پایان رسیده بود اما کمبود ارزاق و فقر در کشور هنوز شدت داشت. من به همراه یک کارمند مامور شدم در ناحیه طالقان آمارگیری کنم و لیست ساکنان همه دهات را ثبت نمایم. ما دو نفر به همراه یک ژاندارم و یک بلد راه سوار بر دو قاطر به عمق کوهستان طالقان رفتیم و از تک تک روستاها آمار جمع آوری کردیم. در یک روستا کدخدا طبق وظیفه اش ما را همراهی می نمود. به امامزاده ای رسیدیم با بنایی کوچک و گنبدی سبز رنگ که مورد احترام اهالی بود و یک چشمه باصفا به صورت دریاچه ای به وسعت صدمتر مربع مقابل امامزاده به چشم می خورد. مقابل چشمه ایستادیم که دیدم درون آب چشمه ماهی های درشت و سرحال شنا می کنند. ماهی کپور آنچنان فراوان بود که ضمن شنا با هم برخورد می کردند. کدخدا مرد پنجاه ساله دانا و موقری بود ، گفت : آقای قاضی، این ماهی ها متعلق به این امامزاده هستند و کسی جرات صید آنان را ندارد.چند سال پیش گربه ای قصد شکار بچه ماهی ها را داشت که در دم به شکل سنگ درآمد، آنجاست ببینید. سنگی را در دامنه کوه و نزدیک چشمه نشان داد که به نظرم چندان شبیه گربه نبود. اما کدخدا آنچنان عاقل و چیزفهم بود که حرفش را پذیرفتم. چند نفر از اهل ده همراهمان شده بودند که سر تکان دادند و چیزهایی در تائید این ماجرای شگفت انگیز گفتند. شب ناچار بودیم جایی اتراق کنیم. به دعوت کدخدا به خانه اش رفتیم. سفره شام را پهن کردند و در کنار دیسهای معطر برنج شمال، دو ماهی کپور درشت و سرخ شده هم گذاشتند. ضمن صرف غذا گفتم : کدخدا ماهی به این لذیذی را چطور تهیه می کنید؟ به شمال که دسترسی ندارید. به سادگی گفت : ماهی های همان چشمه امامزاده هستند !!! لقمه غذا در گلویم گیر کرد. شاید یک دو دقیقه کپ کرده بودم. با جرعه ای آب لقمه را فرو دادم و سردرگم و وحشتزده نگاهش کردم. حال مرا که دید قهقه ای سر داد و مفصل خندید و گفت : نکند داستان سنگ شدن و ممنوعیت و اینها را باور کردید؟!! من از جوانی که مسئول اداره ده شدم اگر چنین داستانی خلق نمی کردم که تا به حال مردم ریشه ماهی را از آن چشمه بیرون آورده بودند. یک جوری لازم بود بترسند و پنهانی ماهی صید نکنند. در چهره کدخدا ، روح همه حاکمان مشرق زمین را در طول تاریخ می دیدم. مردانی که سوار بر ترس و جهل مردم حکومت کرده بودند و هرگز گامی در راه تربیت و آگاهی رعیت برنداشته بودند. حاکمانی که خود کوچکترین اعتقادی به آنچه می گفتند نداشتند و انسانها را قابل تربیت و آگاهی نمی دانستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ماها اگر مسئول گزینش کربلا بودیم،دو سوم یاران امام حسین رو رد میکردیم!