8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاور برخی مدیران مملکت ما در همین حد هستن حتی پایینتر🤦♂
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚙🚗4 نکته طلایی موقع خریدن خودرو که باید بهشون توجه کنید
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بگذارید همین وام ازدواج برای مردم بماند!
محسن مقصودی، مجری ثریا:
فشار خلق پول سنگین بانکهای خصوصی که بر اقتصاد وارد میشود روی دوش مردم است، آن وقت بانکها از دادن وامهای خرد به مردم امتناع میکنند
#ناترازی_عدالت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نصیحت یک کوچک مرد بزرگ رو بشنوید..
به وقت #نماز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعدادی از نوجوانان ترک در یک کافی نت در استانبول ترکیه یک کودک «کر و لال» سوری را شکنجه کردند
هیچی نمیتونم بگم واقعا😒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تا تورم در کشور است، هاشمی زنده ست!
🌎🌎🌎
✅ خلاصه سخنرانی امام خامنه ای در مراسم بزرگداشت حاج قاسم:
🔹خیلی مهم و بصیرتی
۱- ماه رجب، ماه دعا و عبادت و توسل است. از فرصت این ماه استفاده کنیم. از خدا توان و همت و توفیق بندگی بخواهیم.
۲- این از عزت حاج قاسم است که مردم از سراسر کشور حتی از کشورهای دیگر برای بزرگداشتش جمع می شود. عزت دست خداست. اینا همه در دنیاست. در دنیای دیگر نعمت ها و لطف خدا، قابل تصور هم نیست.
۳- وقتی با اخلاص کار می کنیم، خدا هم این جور جواب می دهد. بعضی ها برای بدست آوردن عزت دنبال وسیله های غلط حرکت می کنند، اما عزت دست خداست. باید اینا رو فهمید وارد متن زندگی کرد.
۴- از اوایل دهه هشتاد که آمریکا وارد افغانستان شد و شرارت می کرد، شهید سلیمانی وارد میدان شد و از خطر و ابهت دشمن نترسید.
۵- آمریکا هدفش از حمله به افغانستان و عراق، ایران بود. دشمن در این دو کشور شکست خورد و به هدفش نرسید. کسی که نقشه های آمریکا را در عراق به هم ریخت شهید سلیمانی بود. حاج قاسم در عراق یک جنگ ترکیبی علیه آمریکا به راه انداخت.
۶- آمریکا وقتی دید مستقیم نباید نمی تواند کاری کند، داعش را به وجود آورد. آن کسی که وارد میدان شد و در برابر داعش ایستاد شهید سلیمانی بود.
۷- راهبرد همیشگی شهید سلیمانی، این بود که جبهه مقاومت را احیا کند. یعنی از ظرفیت ها و جوانان خود آن کشورها استفاده کند. این کار را «به بهترین وجه» انجام داد.
۸- بعد از حکم جهاد مرجعیت در عراق، هزاران جوان به جبهه جنگ پیوستند. اما کی اینها را آموزش داد؟ کی به آنها اسلحه رساند؟ کی اینها را سازماندهی کرد؟ شهید سلیمانی و شهید ابومهدی و دوستانشان.
۹- شهید سلیمانی در همه مراحل مبارزه، «دفاع از حریم های مقدس» برای او یک اصل بود. از ایران هم به عنوان حرم یاد می کرد و دفاع می کرد.
۱۰- نگاه شهید سلیمانی به مسائل کشور، یک نگاه بسته و محدود نبود. در مسائلی که به او مربوط بود، تاثیر حوادث جهانی را می دید محاسبه می کرد و به سراغ آن می رفت. خطر را از بیرون از مرزها تشخیص می داد و به مقابله با آن می پرداخت.
۱۱- اینها خصوصیات شهید سلیمانی است به عنوان یک مکتب نه به عنوان یک شخص. او به عنوان عضو یک مکتب و رهرو یک راه مطرح است. همان مکتب سلیمانی که مکتب قرآن و اسلام است و او به این مکتب پایبند بود.
۱۲- ما هم اگر ایمان و عمل صالح داشته باشیم و پایبند به این راه باشیم، هر کدام از ما یک شهید سلیمانی می شویم.
۱۳- عده ای از روی «عدم فهم و تحلیل و شناخت درست»؛ تصور می کنند که با حوادث اخیر منطقه، خون هایی که در دفاع از حرم ریخته شد هدر رفت! این اشتباه بزرگی است!!
۱۴- اگر این جان ها و این شهدا نمی رفتند، امروز هیچ خبری از حرم های مقدس نبود. این را مطمئن باشید! نه فقط از زینبیه خبری نبود، از کربلا و نجف هم خبری نبود. شهدا جلوی دشمن را گرفتند.
۱۵- در فرهنگ قرآنی، هیچ خونی که در راه خدا ریخته شود، هدر نمی رود. حتی اگر پیروزی ظاهری حاصل نشود، خونی که ریخته می شود هدر نمی رود. آیا خون امام حسین در کربلا هدر رفت؟ خیر!
۱۶- البته پیروزی قطعی است. بدانید اینایی که امروز جولان می دهند یک روز زیر پای مومنین لگدمال خواهند شد.
۱۷- حوادث چند سال و دفاع از حرم نشان داد که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی زنده است. جوانان دهه هشتاد مثل جوانان دهه شصت وارد میدان شدند و مبارزه کردند و جان خودشان را فدا کردند و این ها همه نشان دهنده زنده بودن انقلاب است.
۱۸- انقلاب های دنیا، در اوایل چند سالی زنده هستند. بعد از چند سال افسرده می شوند و از بین می روند. اما انقلاب اسلامی زنده است. حوادث دفاع از حرم و حوادث مختلف نشان داد پرچم مقاومت در اهتزاز است.
۱۹- دشمن در این همه سال ها با تمام تلاش ها و هزینه هایش نتوانسته است پرچم مقاومت را پایین بکشد. چه در لبنان چه در سوریه و فلسطین و ایران. نتوانست و نخواهد توانست.
۲۰- این ایستادگی و اقتدار ملی، یک عواملی دارد. این عوامل را باید حفظ کرد. اشتباه بعضی از کشورها این است که عوامل اقتدار و ثبات را از صحنه خارج می کنند. مجموعه جوان های مومن که حاضرند جانشان را فدا کنند این ها از عوامل اقتدار یک ملت است این ها را نباید از صحنه خارج کرد. وقتی این ها از خارج از صحنه خارج شود همین اتفاق می افتد که در سوریه افتاد.(هم خطاب به مسئولین داخلی بود و هم عراق! این روزها صحبت از خلع سلاح حشد الشعبی عراقه! )
۲۱- آمریکا و اسرائیل، نمی توانند در سوریه بمانند. سوریه متعلق به مردم سوریه است. کسانی که به خاک مردم سوریه تعرض کردند، یک روزی در مقابل قدرت جوان های غیور سوری مجبور به عقب نشینی خواهند شد.
۲۲- لبنان و یمن نماد مقاومت هستند و پیروز خواهند شد. آمریکای جنایتکار در نهایت مجبور خواهد شد با ذلت از این منطقه خارج شود.
@harffe_hesa 💠
لطفا" عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شیعیان بیپناه سوریه سرگردان هستند و به هر نوع کمکی برای اسکان، تغذیه و ضروریات نیاز فوری دارند؛به حق حضرت زینب تنهاشون نذاریم و کمک کنیم
🔸 کمکهای خود به مردم لبنان و سوریه و امور اجتماعی مربوطه را به شماره کارت زیر واریز کنید👇👇
🔻
6037997750004344بنام: «جبهه جهانی شباب المقاومة» کانال رسمی شباب المقاومة👇 https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb
67.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎 یک قرارداد يک طرف بینظیر ...
🍎 حتما ببینید حتما
🍎 وای چقدر جالب وجذاب
@harffe_hesa 💠
لطفا" عضو شوید
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 ماجرای صاحبکاری که نمیگذاشت کارگر مسلمان نماز بخواند.
حتما" ببینید.
@harffe_hesa 💠
لطفا" عضو شوید
.🌎🌎🌎
🔹پاسخ به یک سئؤال مهم.
♻️ چرا هاشمی اصرار داشت خلق و خوی اشرافی را در خاطراتش ذکر کند؟
🔰 یکی از افرادی که در شبهای قدر و مواقف استجابت دعا وسوسه میشوم برایش دعا کنم و حتی فاتحهای بخوانم، مرحوم هاشمی رفسنجانی ست!
واقعا تلاش و ممارست آن مرحوم در ثبت خاطرات روزانه به قدری ستودنیست که گاهی فکر میکنم ارزشش را دارد اگر 364 روز سال بد و بیراه بارش میکنیم، لااقل یکبار هم دعایش کنیم.
البته آن کتب خاطرات به جهات مختلف میتواند مورد توجه و قدردانی و حائز اهمیت باشد اما برای شخص بنده بیش از هرچیز از این جهت خواندنی است که به نظرم بهترین و مهمترین سند شناخت و آشنایی با «اشرافیت انقلابی»ست.
شرح میدهم:
من هر وقت بخشهایی از کتابهای خاطرات آن مرحوم را میخوانم با خودم میپرسم چرا یک روحانی باید رویش بشود این را که در روز تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده، بنویسد و بعد چاپ کند؟
ببینید! اینکه در تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده را کار ندارمها، اینکه این را نوشته و چاپ کرده را میگویم!
یا مثلا چرا باید بنویسد و منتشر کند که برای پسرش در حول و حوش بیست سالگی، سفارش کرده تا عضو هیئت مدیره کشتیرانی شود؟ یا از این قبیل موارد که در کتب خاطراتش پر است.
یعنی خود آن کارها که بد است و اشرافیست و تبعیضآمیز است و پارتی بازیست، به درک، نکتهام اینه که خود این ثبت و انتشار واقعا عجیبه.
در واقع این مسئله بیش از اینکه از سر تعهد به تاریخ و آیندگان و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و این قبیل خزعبلات باشد، ناشی از یک اعتماد بنفس اشرافیست که تو نه تنها به خودت حق میدهی چنین غلطهایی بکنی بلکه حتی آنقدر آن را حق میدانی که هیچ ابایی نداری آن را جار بزنی، ترویج کنی و برای همیشه تاریخ در مقابل دیدگان بقیه قرار دهی و آن را به فرهنگ مسئولین تبدیل کنی.
از این جهت است که عرض میکنم کتب خاطرات هاشمی مهمترین سند آشنایی با چیزی است به نام اشرافیت انقلابی. چیزی که در آن شما به صرف دخیل بودن در انقلاب و مدیر بودن در جمهوری اسلامی کاملا حق داری متفاوت زندگی کنی. اشرافیتی که به شما حق میدهد حالا که داری امور رعیت را تدبیر میکنی، بیش از آنها از امکانات برخوردار باشی.
حالا که روزی پانزده شانزده ساعت از این جلسه به آن جلسه به فکر آب و نان رعیت هستی، حق داری هشت ساعت بقیه را در خانه لوکس بالای شهرت استراحت کنی. حالا که روز و شب برای امورات این مردم وقت گذاشتی، حق داری دو تا سفر تفریحی کیش و خارج و... بروی. حالا که داری فکر میکنی چطور برای آینده تولههای رعیت شغل و مسکن بسازی، حق داری بچه خودت را مدرسه گرانقیمت بفرستی و پیش پیش برایش شغل کنار بگذاری. حالا که داری از تمام توانت برای جا انداختن استفاده از کالای ایرانی که سودش در جیب خود رعیت میرود و برای خود او شغل ایجاد میشود، استفاده میکنی، حق داری خودت کالای خارجی با کیفیت استفاده کنی. حالا که داری تلاش میکنی روشهای نوینی مثل قرعه کشی فروش خودرو برای کاهش قیمت بازار و کارخانه ابداع میکنی، حق داری خودروی ایمن خارجی سوار شوی. و حق داری خانه تخفیفی از دم قسط بگیری، و حق داری به اسم خیریه چند هزار متر زمین بگیری، و حق داری...
دعوای این روزها و همه روزهای پس از انقلاب سر همین است. طبقهای از مدیران ایجاد شده که فکر میکنند چون دارند خدمت میکنند (خدمت میکنند؟!) حق دارند بیشتر برخوردار باشند، حق دارند بهتر بخورند، بهتر بگردند، بهتر بپوشند، بهتر سوار شوند، بهتر تربیت شوند، بهتر آموزش ببینند و...
چون اگر آنها خانه و سفر و تفریح خوبی داشته باشند و خوب استراحت کنند و ماشین خوبی داشته باشند و ایمن بمانند و دغدغه مدرسه وتربیت بچه نداشته باشند و وقت ذهنشان باز باشد و... بیشتر میتوانند به رعیت خدمت کنند و سودش در جیب همان رعیتی میرود که از قضا این روزها یک کم پررو شده است و دارد جفتک میاندازد و سبک زندگی اینها را با آرمانهای انقلاب و مدل حکومت داری امیرالمومنین و حرفهای امام و رهبری مقایسه میکند.
ما دچار چنین طبقهای شدهایم. و خدا نگذرد از هاشمی رفسنجانی که پایهگذار چنین منش ومرامی بود و این را تئوریزه و توجیه کرد.
حالا اینکه آن فاتحه و طلب رحمت اول متن این لعن و نفرین را میشورد یا برعکس، نمیدانم! اما هرچه هست مطمئنم اگر نبود شجاعت و جسارت (والبته شاید تا حدی وقاحت!) هاشمی رفسنجانی در ثبت این خاطرات، ما این روزها به این راحتی نمیتوانستیم از پس نفاق و ظاهرسازی این طبقه مدیران اصولگرا و اصلاحطلب به این شناخت دقیق برسیم.
@harffe_hesa 💠
لطفا" عضو شوید