eitaa logo
دکتر فتحی|طب سنتی
8.8هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
3.2هزار ویدیو
46 فایل
♡﷽♡ 📍شهریار فتحی|متخصص طب سنتی 📍مدرس، نویسنده و درمانگر برتر کشور 🔸️اعتماد= آموزش/درمان 🔸️اعلام رضایت ها رو حتما ببین🧡 ارتباط با ما @Sara_fathi60 09124692485/خانم سارای(ادمینِ پاسخگو) شماره کارت: 5892101274468806 بانک سپه_بنام شهریار فتحی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 امام صادق (ع) ✨ اَكْلُ الباقِلّى يُمَخِّخُ السّاقَينِ وَ يَزيدُ فِى الدِّماغِ وَ يُوَلِّدُ الدَّمَ الطَّرىَّ؛ ✍ خوردن باقلا، مايه‌ی تقويت مغز استخوان‌هاى ساق پا مى‌شود، توان مغز را افزون مى‌سازد و خون تازه توليد مى‌كند  ✅ اولین دانشمندی که گفته خون در ساق پا یعنی مغز استخوان تولید میشود وجود نازنین امام صادق است ۱۳۰۰ سال پیش ❗️در پزشکی کمتر از ۲۰۰ سال است هست که فهمیده اند خون در کجا تولید می‌شود 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 11
دکتر فتحی|طب سنتی
🔰 امام صادق (ع) ✨ اَكْلُ الباقِلّى يُمَخِّخُ السّاقَينِ وَ يَزيدُ فِى الدِّماغِ وَ يُوَلِّدُ الدَّم
⬆️🔵🟣⬇️ 🌱 طبع باقلای سبز تازه سرد و تر است و باقلای خشک، سرد و خشک است ⬅️ برای جلوگیری از پوکی استخوان، کنترل فشار خون بالا مفید هست ⬅️ و جوشانده‌ی آن برای دردهای رماتیسمی، درمان نقرس، ورم‌مثانه و....کاربرد داره... 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 11
دکتر فتحی|طب سنتی
⬆️🔵🟣⬇️ 🌱 طبع باقلای سبز تازه سرد و تر است و باقلای خشک، سرد و خشک است ⬅️ برای جلوگیری از پوکی استخ
⬆️🟡🟠⬇️ 🔴 فاویسمی‌ها، از خوردن و بوییدن باقلا منع شده‌اند؛👈 سبب تشدید بیماری می‌شود ⬅️ در بیماران فاویسم، سوء مزاج صفرا باید رفع شود 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 11
🔰ا شتباهات روزه داری بخش چهارم سحری نخوردن! ♻️ در روایات اهل بیت علیهم السلام نسبت به مصرف سحری بسیار تاکید شده است پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «تَعَاوَنُوا بِأَكْلِ اَلسَّحُورِ عَلَى صِيَامِ اَلنَّهَارِ وَ بِالنَّوْمِ عِنْدَ اَلْقَيْلُولَةِ عَلَى قِيَامِ اَللَّيْلِ؛ با خوردن سحرى براى روزۀ روز و با خواب قيلوله براى شب زنده دارى كمك بطلبيد.» همچنین فرمودند: «لاَ تَدَعْ أُمَّتِيَ اَلسَّحُورَ وَ لَوْ عَلَى حَشَفَةِ تَمْرٍ؛ امّت من سحرى را وانمى‌گذارد، اگر چه با خرماى خشكيده‌ی پوسيده‌اى باشد» من‌لا‌یحضره‌الفقیه،ج۲،ص۴۷۳ و ۴۷۴ 🚫 عوارض روزه گرفتن بدون سحری: ⬅️ بالا رفتن کلسترول خون ⬅️ کمبود بیش از حد انرژی ⬅️ ایجاد بوی بد دهان ⬅️ ایجاد دردهای عضلانی و سردرد 🔴 و در صورتی که این کار مکرر تکرار شود بدن را مسموم کرده و بیماری های مختلف ایجاد می‌کند 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 11
34.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳ارتباط باورنکردنی و مرموز طبیعت ( میوه‌ها و سبزیجات) با بدن انسان که هرکسی با دیدنش حیرت‌زده می شود!😳 🍋🍌🍇🍅🍑🍐🍎🥦🥕🥔🍠🥬 👌توصیه موکد: این کلیپ ۵ دقیقه‌ای را ببینید! با دیدنش درمان بسیاری از دردهای مهلک و لاعلاج بدنی را یاد می‌گیرید و اگر در زندگی به کار ببرید دیگر نیازی به پزشک نخواهید داشت. 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 مهار حیوانیت ♻️ انسان به صورت موجودی مُمتد آفریده شده است. وجود انسان بخش‌های حیوانی، گیاهی و ملائکه‌گونه تا بُعد انسانی و الهی را در خود جای داده است و در ماه رمضان، همین بُعد انسانی است که به میهمانی دعوت شده است. خدای متعال یازده ماه ما را در استفاده از نعمت‌ها مختار قرار داده است، اما در ماه رمضان درِ بهره‌مندی را بر سایر قوای نفس ما بسته و راه را برای بهره‌برداری بُعد انسانیِ وجود باز کرده است. در حقیقت ماه مبارک اراده است، تا بر اثر این تمرین و تکرارِ یک ماهه برقراری تعادل بین قوای مختلف وجود خود را بیاموزیم. زیرا تا بُعد حیوانی ضعیف نشود، خودِ حقیقی انسان قوی نخواهد شد. در استفاده از لذت‌های وهمی و خیالی و لذت‌هایی که به حواس پنج‌گانه‌‌‌ مربوط می‌شوند، محدود می‌شود. در این یک ماه می‌فهمد که توان در برابر نعمت‌های حلال را دارد، در نتیجه پس از این در برابر حرام راحت‌تر خود را کنترل می‌کند. اگر تحت کنترل و انسانی‌مان قرار بگیرد، یاد می‌گیریم که چه‌طور از خوراک انسانی استفاده کنیم. ♻️این بستی دهانی باز شد          تا خورنده‌ی شد 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 13
🔴 و ♻️ یک روغن و این همه خواص !!! روغن بادام شیرین گرم و تر است، البته بعضی‌ها آن را معتدل می‌دانند و به غایت رطوبت بخش به مغز و سایر اندام های بدن است. می‌خواهیم کاربردهای طبی روغن بادام شیرین را طی پست‌های جاری خدمتتون عرض کنیم: 🔹 مکیدن یک قاشق چایخوری روغن بادام شیرین حد فاصل تا باعث رفع عطش برای روزه‌ی فردا می‌شود. 🔹 انجام این عمل همچنین هنگام ورزش، پیاده‌روی های طولانی، کوهنوردی نیز باعث رفع و رفع عطش می‌شود. پس یادتون نره برای پیاده روی اربعین سال آینده روغن بادام شیرین را حتماً در کوله‌پشتی تان بگذارید.😉 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 13
💎مصلح غذاها در طب اسلامی💎 مصلح به دو معنا میتواند باشد: ✅قسم اول: به معنای جلوگیری از ضرر و زیان مصرف آن مفرده بدون مصلح است. ✅قسم دوم: به معنای بهتر و مطلوب بودن اجتماع آن مفرده و ایجاد خواص ویژه در ترکیب ✅هنگام مصرف غذاها لازم است که "مصلح"های آنها هم مصرف شود ، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر موادغذایی در بدن میشود و چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد و یا استفاده از مصلح خاص، موجب ایجاد خواص ویژه ای خواهد شد. 👌مصلح های ذیل بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام می باشد. ✅قسم اول: 🌗(پنیر :گردو، خربزه) 🌗(ماست :زنیان) 🌗(ماهی : عسل یا خرما) ✅قسم دوم : 🌗(نان :زنیان) 🌗(گوشت گاو :خرما، برگ چغندر) 🌗(عدس :کدو) 🌗(کله گوسفند :سویق) 🌗(بادمجان :روغن زیتون) 🌗(خربزه :شکر سرخ) 🌗(تخم مرغ :پیاز،گوشت) 🌗(خرما :آب ولرم) 🌗(سرکه :روغن زيتون) 🌗(خیار :خرما،نمک) 🌗(خربزه :شکر سرخ، خرما، پنیر) 🌗(برنج :روغن شحم، سماق) 🌗(سیاهدانه :عسل) 🌗(تره :نمک) 🌗(آویشن :نمک) 🌗(گردو :زنیان، پنیر) 🌗(زنجبیل :عسل) 🌗(شوید :عسل) 🌗(شیر:آرد، خرما، عسل، گوشت) ♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡ 🇮🇷آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 13
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در هم خوری در افطار ، باعث بروز بیماری‌های گوناگون میشود آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 6
✍خواص آب گرم موقع افطار: کبد را شستشو می دهد. دهان را خوشبو می سازد. دندان ها را محکم می کند. باعث تقویت چشم می گردد. معده را شستشو می دهد. آرام کننده رگ های به هیجان آمده است. صفرا را می برد. بلغم را برطرف می کند. حرارت معده را فرو می نشاند. دردسر را آرامش می بخشد. آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 6
🔴 آش ماش ✍ یکی از آش‌های مفید در ماه مبارک رمضان است که مقوی و می‌باشد، است و جهت کاهش ترشحات و کاهش و مفید است. ماش بر خلاف عدس با اینکه طبع سردی دارد ولی تحریک نمی‌کند، رفیق و داروی است. سردمزاجان این آش را با ادویه‌جات گرم مثل زردچوبه، زیره، گلپر، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل مصرف کنند. برای تهیه این آش پوست ماش‌ها را جدا کنید چرا که باعث لطافت آش می‌شود زیرا هضم پوست ماش برای معده سنگین است. برای این کار ماش‌ها را در آب بپزید همین که نیم پز شد آبش را خالی و آب سرد بریزید تا پوست هایش جدا شده و روی سطح آب آید و جدا کنید. طرز تهیه:یک لیوان ماش بدون پوست را با برنج به قوام آورید و با ادویه‌جات پیشنهادی و کمی روغن بادام شیرین مصرف کنید. آموزش طب سنتی استاد فتحی @shahriar_fathi 6