💐کورکور_برهمایی (سرسفید) برای دومین بار در ایران مشاهده و ثبت شد💐
نام انگلیسی: brahminy kite
شمار پرنده: ۱ فرد
محل پایش: گواتر، سیستان و بلوچستان
زمان پایش: ۱۸ دی ۱۴۰۱
گزارشگران: محمد جواد رستمی احمدوندی
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
بازگشت به بهشت
▫️اگر میخواهید به عنوان یک #باغبان_جهادی ، #چرخه_حیات را نجات دهید و بدون زحمت و هزینههای زیاد شخمزنی و استفاده از کود و سم شیمیایی، یک باغ دیم و بدون آبیاری ایجاد کنید، حتما مستند «بازگشت به بهشت» را تا آخر ببینید؛ نکته طلایی در پایان مستند مشخص میگردد!
▫️لینک دانلود:
https://www.aparat.com/v/2M3up
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی بابیان اینکه از راههای جلوگیری فرسایش خاک کاشت نهال است، گفت: یک میلیارد اصله نهال طی چهار سال در سطح کشور کاشته میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن میرعماد صبح شنبه در بازدید نهالستان شهید عموزاده استان سمنان با حضور معاون امور جنگلهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ضمن بیان اینکه طبق دستور وزیر جهاد کشاورزی یک میلیارد اصله نهال طی چهار سال در سطح کشور کاشته میشود، ابراز داشت: انجام این مهم میتواند در حوزه احیای منابع طبیعی، حفظ خاک و جلوگیری از فرسایش خاک نقش مؤثر ایفا کند.
وی ضمن بیان اینکه برای حفاظت هر چه بهتر عرصههای منابع طبیعی ضمن آگاهی بخشی در جامعه میبایست طرحهایی به منظور افزایش پوشش گیاهی در کشور اجرایی شوند، افزود: هدف گذاری تولید و کاشت این تعداد نهال نمونهای از اقدام جهادی سازمان منابع طبیعی که با مشارکت بخش خصوصی و مردم برای حفظ منابع آب و خاک به انجام خواهد رسید.
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی بابیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار در وهله نخست باید به فکر حفظ منابع آب و خاک باشیم، ابراز داشت: معتقدیم اگر بتوانیم همین داشتههای موجود در منابع طبیعی را حفظ کنیم قطعاً کمک بزرگی به حوزه احیای عرصه شده است که در کنار اقدامات بنیادین نظیر کاشت درخت این مقوله منتهی به توسعه عرصه خواهد شد.
میرعماد بابیان اینکه بخش عمدهای از آب در بخش کشاورزی استفاده میشود که نیازمند مدیریت است، تصریح کرد: برای گذار از بحران آب باید در بخش کشاورزی به سمت بهره گیری سیستمهای نوین آبیاری و مصرف بهینه پیش رفت تا بتوانیم بیش از پیش از این منبع ارزشمند حفاظت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه که حفاظت از عرصههای منابع طبیعی در حوزه خاک و آب، بیابان و جنگل به کمک گرفتن مشارکت از مردم نیز نیاز دارد، افزود: برای کمک به بهبود منابع آبی میبایست امکانات ظرفیتهای موجود به کار گرفته شود که کاشت گیاهان مناسب هر اقلیم که بتواند با شرایط خاص کم آبی، خشکی و شوری مقاومت کند یکی از این اقدامات به شمار میرود.
🌴پینوشت: چه خوب است اگر گفتمانی ایجاد بشود که در این طرحهای ملی که از منابع بیتالمال هزینه میشود در حد امکان درختان مثمر کاشته بشود که منافع بیشتری برای مردم محلی و طبیعت و حیوانات منطقه داشته باشد. دقت کنیم که درخت مثمر فقط درختان باغی نیستند، بلکه بسیاری از درختان و درختچههای بومی وحشی در کویرها و کوهها و جنگلهای کشور، مثمر هستند✅
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
🐥باللاکیها امسال هم به ایران آمدند💐 این پرنده در عرضهای شمالیتر زندگی میکند و در زمستانهایی که هوا خیلی سرد میشود در ایران دیده میشود.
*نخستین ثبت گونهای برای استان خراسان شمالی*
نام گونه: باللاکی Bombycilla garrulus
شمار پرنده: یک فرد
محل پایش: پارک ملی گلستان
استان: خراسان شمالی
زمان پایش: ۱۴ دی ۱۴۰۱
پایشگر: آقای ابوالفضل جغتایی
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
🔥 خداحافظ آرارات زیبای ایران❗️
✍به قلم حمیدرضا ابراهیمی:
🔻کوه آرارات که بنا بر برخی نقلها، همان کوه «جودی» است که کشتی نوح بر آن آرام گرفت؛ مانند دماوند یک مقصد فوقالعاده گردش و کوهنوردی در ایران باشد.
🔻اما در سوم بهمن ۱۳۱۰ مام میهن با کوه «آرارات کوچک» خداحافظی کرد و این منطقه مهم، راهبردی و زیبا با بی کفایتی رضا شاه #پهلوی در قالب مذاکراتی استعماری به ترکیه واگذار شد تا ترکیه از ادعای واهی بر منطقه «قطور» دست بردارد و جلوی یک بهانه جویی گرفته شود!!!
🔻غم آرارات یکنمونه #تکراری دیگر از راهبرد «بده بره» دست نشاندگان غرب برای تنش زدایی به جای راهبرد «مقاومت» در برابر زیاده خواهی بیگانگان است.
#نعمت_انقلاب_اسلامی
🌴پینوشت: آرارات یکی از قلههای زیبای مخروطی و هدف کوهنوردان است. علاوه بر این یک گذرگاه خیلی مهم برای ارتباط ایران با کشورهای شمالی، بدون وساطت ترکیه بود.
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐆مشاهده یک قلاده پلنگ در ارتفاعات طالقان در بارش برف
🔶️ به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیطزیست استان البرز محیط بانان و همیاران محیط زیست طالقان در حین گشت و کنترل و سرشماری حیات وحش در منطقه شکار ممنوع طالقان و در هوای سرد و برفی موفق به مشاهده و فیلمبرداری و عکسبرداری از یک قلاده پلنگ شدند.
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
49.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌳 بیانات مهم آیتاللّه اراکی درباره اهمیت زندگی اجتماعی انسان و رابطه انسان با طبیعت و هشدار نسبت به ادامه آپارتمان سازی:
☀️رابطه انسان با طبیعت و دیدن نشانههای خداوند و تفکر در آن خیلی مهم است.
⚠️ ارتفاعسازی فقط به نفع ثروتاندوزان و سرمایهداران است و هیچ نفعی برای عموم جامعه ندارد، بلکه ضررهای فراوانی دارد...
🔻 این حرف که گفته می شود زمین به اندازه ی کافی نداریم دروغ است.
✅ افقیسازی از جهت هزینه، صرفهی اقتصادی دارد.
🔺 ارتفاعسازی با موازین شرعی سازگار نیست و برای بشر مشکلات روانی، جسمی، اخلاقی و روحی ایجاد کرده است.
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾 آیا درختان بومی و مقاوم به خشکی داریم که برای بیابانزدایی و مبارزه با ریزگردها بتوانیم آنها را بکاریم؟؟🤔❤️
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
*نه به شکار به پرندگان*
*باپرندگان* *مهربان* *باشیم* .
…نقاشی زیبا با موضوع مهربانی با پرندگان توسط زهرا رحیمی دانش آموز فرهنگساز همیارمحیط زیست مدرسه میثم تمار گلگیر. عضو انجمن همیاران محیط زیست مسجدسلیمان
*همه* *خودرا* *محیط* *بان* *بدانیم* *ازحیات* *وحش* *طبیعت* *محافظت* *کنیم*
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
شاهین پاسرخ Falco vespertinus
از شاهینهای کمیاب ایران
مازندران ۴ مهر ۱۴۰۱
عکس: آقای محمد جواد رستمی احمدوندی
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
دال هیمالیایی Gyps himalayensis
جاسک ۱۵ دی ۱۴۰۱
ششمین ثبت این پرنده در ایران و نخستین ثبت در استان هرمزگان
عکس: آقای حسین بارآزرده
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
🔻نمیشود طرفدار توسعه پایدار باشید ولی بگویید قرق خصوصی بد است!
✅ چون هردو از آبشخور سرمایهداری لیبرال سیراب میشوند که وجدان و اخلاق در آن جایی ندارد و فقط سود مهم است.
🌷ولی طبق مبانی اسلامی، شکار جز برای نیاز جایز نیست و در این دستگاه فکری قرق خصوصی جایی ندارد، ولو برای اغنیا تفریح و برای بخش خصوصی درآمد داشته باشد، چون اسلام اصول و مبانی محکم دارد که با سرشت آدمی هماهنگ است. لذا اگر در منطقهای وحوش حلالگوشت زیاد بشوند بازهم شکار کردن آنها فقط برای نیازمندان جایز است نه اغنیا...
😢توسعه پایدار نیرنگی برای زنده نگه داشتن نیازمندان و طبیعت برای سود و بهره نهایی اغنیاست.
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d