26.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ تماشایی دکتر جواد ابوالقاسمی به بیننده اهل سنت خلفا
📝 موضوع : ازدواج کردن یا ازدواج نکردن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
===========================
#پیشنهاد_ادمین 💯✔️
نکته:کتب وهابیت برای شیعه حجیت ندارد و اگر به آنها اشاره میشود بخاطر اصول گفتگو هست که باید برای طرف مقابل از کتبی که او قبول دارد مثال اورد👌
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
#سوال
«مسجد محل "عبادت – نماز" است، نه محل کار فرهنگی، یا بسیج و یا سایر خدمات اجتماعی»؛ آیا چنین میباشد؟!
#پاسخ
از ساخت نخستین عبادتگاه مسلمانان، بیش از دوازده قرن مىگذرد. در طول این مدت، مسجد در دورههاى گوناگون حکومتهاى اسلامى در عربستان و ایران، در مناسبتهای سیاسى و تصمیمگیرىهاى عمومى جامعه، نقش اساسى و زیر بنایى ایفا کرده است. تمام امور مربوط به جامعۀ اسلامى، در مسجد مورد بررسى قرار مىگرفت و حتى محل درس و مدرسه در روزگار پس از ظهور اسلام تا دوران حکومت بنىامیه، مسجد و گاهی اوقات برخى از مکانهای عمومى و خصوصى بوده است.
علما و دانشمندان در مسجد نبوى و مسجدالحرام و سایر مساجد دیگر، علوم دینى و ادبى آموزش مىدادند و حتى مراکزى بعدها بهعنوان مدارس پیشرفته در کشورهاى اسلامى تأسیس شد.
💥آفریدگار مهربان که خواهان همزیستی مسالمتآمیز و اتحاد افراد بشر است و آنان را از جدایی و تفرقه باز میدارد، ساختن اولیه خانۀ خدا را مبدأ تاریخ اجتماعی بشر قرار داد و آن را برایشان مبارک دانست و به آنها در این مورد تبریک گفت. خداوند خانه پرستش خود (کعبه) را «خانه مردم جهان» معرفی کرد و فرمود:
«إن اول بیت وُضع للنّاس لَلذّی ببکّة مبارکاً و هدی للعالمین؛ (آل عمران، 96) نخستین خانهای که برای مردم بنیان نهاده شد، خانه برکت یافتهای در مکه است و هادی بسیار بزرگی برای مردمان جهان است.»
💥در صدر اسلام، امور اقتصادی جامعه رابطۀ تنگاتنگ با مسجد داشت. بنابر شواهد تاریخی، اموال عمومی در مسجد گردآوری و از آنجا در بین مسلمانان توزیع میشد. غنایم جنگی نیز، پس از جنگ به مسجد انتقال میافت و در آنجا بین مجاهدان اسلام تقسیم میشد.
💥پژوهشهای تاریخی نشان میدهد که مسجد نخستین مرکز آموزشی مسلمانان بوده است. در صدر اسلام، پیامبر و یارانش در مسجدالحرام گرد هم میآمدند و در مورد معارف و احکام الهی سخن میگفتند. با هجرت پیامبر به مدینه و تأسیس« مسجدالنبی» نه فقط مکانی برای عبادت، بلکه دانشگاهی سراسر شور و نشاط در جهان اسلام تأسیس شد.
💥پایه و اساس شهر شدن و مدنیت هر مکان، وجود مسجد در آن است. از رسول اکرم روایت شده است که میفرماید: «روستا به جایی میگویند که جمعه و جماعت و مسجد ندارد.» (کنز العمال، ج14، ص 175) از اینرو مسلمانان در تأسیس شهرهای جدید، اولین مکانی که میساختند مسجد بود.
💥مسجد خانۀ آشنایی با دردها و مشکلات اجتماعی و چارهاندیشی برای رفع آنهاست و پایگاه عمومی مسلمانان و محل حضور قشرهای گوناگون است، از اینرو جایگاه مناسبی برای تعاون اجتماعی مسلمانان و مشارکت آنان در رفع نارساییهای اجتماعی است.
🔰بیشک در فرهنگ اسلام هیچ مؤسسهای به اندازۀ مسجد دارای اهمیت نیست؛ زیرا در قاموس اسلامی، دین و دنیا در مسجد گرد هم میآیند.
منبع:کنزالعمال _خبرگزاری شبستان، مسجد و کانونها
🔰 @p_eteghadi 🔰
https://twitter.com/abbasnazari40/status/1658381139877453825?s=35
https://eitaa.com/joinchat/1037959362C59fc8e1f3e
امام صادق علیهالسلام فرموده است؛هرصاحب حرفه و صنعتی ناچارباید دارای سه خصلت باشد تابتواندبوسیله آن تحصیل درآمد کند:۱-اینکه دررشته عملی خویش مهارت داشته باشد۲-آنکه بادرستکاری و امانت رفتار کند۳- آنکه باکارفرمایان حسن برخوردداشته باشد و نسبت به آنان ابراز تمایل نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣👆 شهید بهشتی: «اعمال قدرت برای مهار آزادیهای نامشروع باید توسط حکومت باشد نه دیگران»
🍃🌹🍃
✅ «باید با قدرت جلوی قانونشکنان را گرفت و طبق تعالیم اسلام این اِعمال قدرت باید صرفا بهوسیلهٔ حکومت باشد.»
👈 اندلس سازی فرهنگی کشور را مهار کنید
👈 نبود قرارگاه فرهنگی در کشور واتحاد در تصمیم گیری از نظر کمی و کیفی هر روز گسل های اجتماعی و فرهنگی در جامعه شدت می یابد
👈 مسیولین کشور و حتی متولیان فرهنگی و آموزش و پرورش و وزارتین علوم و پزشکی همه فرهنگ و آرمان ها را یله کردند و هرکس دنبال منافع خاص خودشان هستندکسی نیست این ها را از خواب بیدار کند؟
👈 معبرهای نفوذ دشمنان را در خاک ریزها اجتماعی و فرهنگی ببندید*
👈 *یکی از مشکلات اساسی کم تعهدی و محافظه کار شدن مدیران می باشد که این محافظه کاری و به سمت لیبرال فکر کردن دامن مدیران در عرصه مختلف را گرفته است
✅ کانال پاسداری از انقلاب 👇
@passdar
#تلنگر
#داستانک
❗️خبر گناه ، اولیای خدا را از پا در می آورد
✍ عالمى در شيراز بود كه قبرش در حافظيه است و به حاج ميرزا حسين يزدى معروف است. روزگارى مسجد اين عالم، شلوغترين مسجد بود. او جزء علماى رده اول زمان قاجاريه در شيراز بود.
📌 روزى براى شيراز حكمران و به تعبير امروزى، استاندار فرستادند. جلسه معارفه گرفت. ادارى ها، نظامى ها و انتظامى ها را دعوت كرد، از جمله چند نفر از تاجران معروف بازار شيراز را نيز دعوت كرد.
🎉 براى اين كه ميهمان ها شاد باشند، دسته اى مطرب يهودى نيز دعوت كرد كه بخوانند و بنوازند. جلسه در روز پنج شنبه بود. حاج ميرزا حسين يزدى روز جمعه بعد از #نماز ظهر و عصر به منبر رفت.
👈 گفت: من شنيده ام كه ديروز در اين شهر، در منزل حاكم ميهمانى بوده و چند نفر از شما بازاريان متدين نيز شركت كرديد. دسته مطرب يهودى تصنيف خواندند و تار و تنبور زده و رقصيدند، خبرش را به من دادند.
😔 طاقت من از شنيدن اين خبر طاق شده است. رنج بيشتر من اين است كه شما چهره هاى مذهبى چرا در آن جلسه بوديد و هيچ عكس العملى نشان نداديد.
🔗 از منبر پايين آمد و به خانه رفت و مريض شد. يك ماه نتوانست به مسجد بيايد. اين گونه از پا در آمد.
🔹روزى در طول اين يك ماه، تاجرى آمد تا از بازار شيراز رد شود. به مغازه اى آمد تا جنسى بخرد، صاحب مغازه گفت: چنين پيشامدى در شيراز شده است.
🔺تاجر گفت: عاقبت اين پيشامد به خير است؟ تاجر در فكر فرو رفت كه مهمترين پيشامدى كه شده اين است كه عالمى در اين شهر از شنيدن خبر #گناه مريض شده و امروز و فردا میميرد و مرد.
▪️از شنيدن خبر گناه می مردند.
⁉️اما ما چرا حالتى پيدا نمی كنيم؟ چون خود اين گناهانى كه ما می بينيم، گرچه خودمان اهل آن نيستيم،🔺همين ديدن ها بين ما و خدا حجاب ايجاد كرده است.👈 اين است كه می بينيم و ناراحت نمی شويم.
❗️اما خبر گناه، اولياى خدا را از پا در می آورد.
❓ پس آثار گناه با خود گناهكار، در دنيا و آخرت، چه می كند؟
منبع : استاد انصاریان - سایت عرفان
حکایت
😁👉@khe_mesle_khandeh 😂خ مثل خنده😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانِ شاه، ظاهر و باطن یکی بود!
⁉️ زمان شاه، مردم منافق نبودن؛ اهل #مشروب میرفت کارباره و اهل #نماز میرفت مسجد... اما الان چی؟
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استخاره آیت الله کشمیری برای سید حسن نصرالله
سردار محمد تهرانی مقدم