سلام من که قشنگ حرف میزنم معلوم نیست پای انقلاب باشم و بمونم
انقلاب رو کسانی نگه داشته اند که از فرزندانشون جانشون و مالشون گذشتن و پای انقلاب موندن اونها باور قلبی دارند من هنوز امتحان پس ندادم .
من کی به پای این خانم میرسم؟
توضیح تصویر بالا:
خانمی برای آنکه شوهرش را برای شرکت در انتخابات راضی کند از ۱۱۰ سکه مهریش گذشت کرده است
⭕️ شکوه پا برجا ، سربلند دوران ها
🔸سوت پایان رقابت های انتخاباتی سال ۱۴۰۲ به صدا درآمد و منتخبین مردم راهی مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری شدند؛ اما پیروز انتخابات در حقیقت مردم بودند.
مردمی که در چهل سال گذشته تحت شدیدترین تحریمها و هجمه های فرهنگی و رسانهای دشمنان قرار داشته اند ولی همچنان استوار چون کوهی در برابر طوفان ها ایستاده اند، این مردم شایسته ی تقدیر و قابل تکریم هستند.
🔹رهبر انقلاب بهمن ماه امسال در دیدار فرماندهان و جمعی از نیروهای ارتش معیارهای یک انتخابات خوب را چنین برشمردند: « باید مردم، مسئولان و نامزدها، انتخابات را قدر بدانند و زمینه یک انتخابات پرشور و شوق و با نشاط، سالم، با امنیت و گسترده را فراهم کنند.»
بحمدالله برخلاف تمامی تلاش های گسترده بدخواهان ایران تمامی فرامین بالا تاحد زیادی برآورده شد، با نگاهی به میزان مشارکت کشورهای اروپایی و امریکایی و... که نه تحریم بوده اند،نه فشار اقتصادی، نه تحت تاثیر رسانه و نه هزینه های میلیارد دلاری برای دلسردی مردم از حکومتشان شده است، درک خواهیم کرد که مردم ما شاهکار کرده اند که میزان مشارکت بالای ۴۰٪ داشته اند.
آخرین آمارها حاکی از مشارکت زیر ۵۰٪ در انتخابات پارلمانی بسیاری از کشورها دارد.
آمریکا ۲۰۱۴: ۳۶٪ و ۲۰۱۸: ۴۹٪
فرانسه ۲۰۲۲: ۴۷٪
پرتقال ۲۰۱۹: ۴۸٪
سوئیس ۲۰۱۹: ۴۵٪
و در تعدادی از کشور های دیگر نیز یا آمار به همین منوال بوده و یا رأیگیری اجباری است.
✅ دست مریزاد به مردم عزیز ایران که موقعیت شناسی کرده و با تمام گلایه هایی که در مسائل اقتصادی داشتند و بعضا هم بحق بوده برخلاف پیش بینی های موسسات بین المللی برای مشارکت ۲۰ تا ۲۵ درصدی با مشارکت خود شکوه و اقتدار ایران اسلامی را در چشم جهانیان به نمایش گذاشته و بدخواهان کشور عزیزمان ایران را مأیوس و ناامید کردند و نشان دادند که مرد میدان حوادث سخت و سربلند دوران ها هستند و نام و پرچم ایران را در قله های تاریخ به اهتزاز در آوردند.
👌اکنون وظیفه منتخبین این ملت فهیم و وقت شناس این است که در مجلس آینده دغدغه های اقتصادی مردم جزو اولویت های اساسی آنها باشد و تحول در ساختار اقتصادی و بانکی به نفع مردم و همچنین تسهیل ازدواج و ایجاد مشاغل بخصوص در حوزه های جدید اقتصاد دیجیتال که نسل جدید را پوشش بدهد لازم و ضروری بنظر می رسد.
🔅به امید آینده ای بهتر و روشن تر
#شکوه_پابرجا
#سربلند_دوران_ها
#وطنم
#زنده_باد_ایران
✍ مهدی شایسته
هدایت شده از بصیر
🔻درنگی بر «کوچ آرا» و مهاجرت رایدهندگان از تهران و شهرهای بزرگ
مسأله میزان مشارکت در
تهران و ابرشهرهایی مثل اصفهان، شیراز، اهواز، مشهد، تبریز را نباید ساده و یک سطحی ببینیم. نباید مردم این شهرها را به سبب کاهش شدید مشارکت نسبت به شهرهای کوچک، تحقیر کنیم. باید درباره ابعاد این میزان مشارکت، تأمل کنیم.
فراتر از مطالعات بافتاری اجتماعی در این شهرها، یک نکته جدی که در مطالعات جامعهشناسی سیاسی و انتخاباتی، مغفول میماند، «تحلیل کوچ آرا» است.
به ویژه در انتخابات مجلس و نیز تاحدودی مجلس خبرگان در این شهرها، «مهاجرت هدفمند رای دهنده» به وطن اصلی، بسیار جدی است. یعنی فرد، خانواده و حتی همسایه و همکار خود را به شهرستان میبرد تا به کاندیدای موردنظرش رای بدهد. دقیقا معنای افزایش مشارکت بسیار بالا و بالاتر از ۱۰۰٪ واجدین شرایط در حوزههای انتخابیه کوچک همین است. به ویژه در حوزههایی که بافت قومی و عشیرهای دارند در ادوار مختلف شاهد این پدیده معنادار هستیم.
انتخابات مجلس و مجلس خبرگان، معمولا انتخابات زمستانی است و مهاجرت و مسافرت رایدهنده، کمتر هدف گردشگری دارد و هدف آن بیشتر مشارکت در پویش انتخاباتی است.
برخلاف آن، درباره انتخابات ریاستجمهوری که معمولا خرداد برگزار میشود، ماجرا جور دیگری است و مهاجرت و مسافرت رایدهنده کاملا طبیعی و با هدف گرشگری و زیارت و... و بدون نسبت معناداری با خود انتخابات انجام میگیرد. مثلا ساکن تهران، در روز انتخابات ریاستجمهوری، یا ایام منتهی به آن، قصد سفر به شمال یا مشهد دارد و در مقصد یا بین راه، رای میدهد.
اما در انتخابات مجلس و نیز مجلس خبرگان، به ویژه در حوزههای انتخاباتی در محیطهای عشیرهای، با شدت رقابت و تعلقات عاطفی، رایدهنده، به قصد مشارکتی موثرتر و هدفمندتر، از شهرهای بزرگ به سوی موطن اصلی یا مقصد مورد نظر مهاجرت میکند. گاه، مهاجرت رای دهنده، حتی زودتر و در ایام تبلیغات انتخاباتی با کمک به پویش تبلیغاتی داوطلب مورد نظر، رخ میدهد. خود من آشنایانی دارم که از مشهد یا تهران، برای رایآوری داوطلب مورد نظر به شهرهایی مثل بابل رفتهاند. احتمالا مخاطب این یادداشت نیز افرادی از این دست را بشناسد.
حتی پیش از شروع ایام تبلیغات، بافت و چینش داوطلبان در برخی از حوزههای انتخابیه، نشان میداد که شور و شدت رقابت، موجب گسیل شدن رای دهنده به این حوزهها خواهد شد. مثلا گفته میشد در فلان حوزه انتخاباتی، شاهد مراجعه رایدهنده از اهواز و حتی شیراز خواهیم بود.
میدانید که انتخاب مکان و شعبه رایگیری برای رایدهنده کاملا آزاد است. یک ساکن قم، یا تهران به قصد رای دادن به داوطلب گیلانی یا آبادانی، به حوزه انتخابیه هدف، مراجعه میکند و این تغییر حوزه رأیگیری، نه تنها قبیح نیست بلکه با هدف مشارکت موثرتر، قابل تکریم است. زیرا نشان میدهد که به لحاظ سیاسی و انتخاباتی، عنصر پردغدغه و انگیزهمند است.
در انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان ششم، زیرساختهای فناورانه، خوبی مهیا شده و برای تحلیل دادههای وزارت کشور و ثبت احوال از کدملی رایدهندگان میتوان، میزان این کوچ و مهاجرت را با نمایه و برای مطالعات جامعهشناختی سیاسی در دسترس پژوهشگران قرارداد.
✍ محمدمهدی شیرمحمدی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🔴 کشف حجاب دست جمعی یک شبکه مخفی دیگر....
⏪خوراک فکری و فرهنگی مردم ایران دست اینهاست
پس از دیدار علی سلیمی مدیر نماوا با «رضا هاکان تکین» سفیر ترکیه در ایران عکسهای دیگری از همکاران سلیمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان میدهد تمامی کارکنان زن تیم سلیمی اقدام به کشف حجاب کردهاند. در حالیکه موسسات مختلفی به خاطر واکنشهایی از این دست پلمپ شدهاند، اما احساس پشتگرمی مدیر پلتفرم نماوا جای تامل فراوان و البته جای رسیدگی در نهادهای نظارتی و انتظامی دارد.
نماوا در سالیان گذشته اقدام به دوبله و انتشار سریال ها و فیلم های مخرب و ضد فرهنگی مختلف ترکیه ای در ایران کرده است.
در واقع این شبه سینمای خانگی یکی از کانون های اصلی تولید سم و تخریب فرهنگی گسترده در جامعه را ایرانی را بعهده دارد....
💠 جریان زن ، زندگی ... جریان فتنه نیست!
وَإِذَا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلَىٰ أَدْبَارِهِمْ نُفُورًا (اسراء/46)
و هنگامی که پروردگارت را در قرآن به یگانگی یاد میکنی، آنها (کفار) پشت میکنند و از تو روی بر میگردانند.
فتنه یعنی مسلمان نتواند حق و باطل را تشخیص بدهد و یا تشخیص حق و باطل برای وی دشوار شود.
یا به عبارتی طرفین هر دو ادعای اسلام میکنند و هر دو برای حقانیت خود به اسلام و قرآن استناد میکنند.
اما پدیده زن زندگی آزادی صریحا ضد اسلام و برای نابودی اسلام است به عبارتی نزاع این جریان با انقلاب اسلامی، نزاع الحاد و کفر با اسلام است.
🔰 لذا اگر مسلمانی نتواند در نزاع این جریان با انقلاب اسلامی، حق و باطل را تشخیص بدهد، قطعا اگر در وقایع تاریخی اسلام مانند عاشورا ، جنگ صفین و جنگ نهروان و غیره حضور داشت مردود می شد و در سپاه دشمن قرار می گرفت.
🛎 لکن حتی سکوت و بی طرفی هم در این نزاع امروز نه تنها جایز نبوده بلکه تمکین و حمایت تلویحی دشمن است.
✅ این تحلیل رو منتشر کنید تا نگاه ها به انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ واقعی تر شود
❇️تحلیل محتوایی ۶ رسانه مهم ضد انقلاب با موضوع انتخابات
◀️اگر چه در یک ماه اخیر تمام رسانه های ضد انقلاب کمپین بزرگی علیه انتخابات طراحی کرده بودند و تمامی فعالیتهایشان به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای دلسرد کردن مردم و کاهش حضور پای صندوقهای رای بود اما با یک بررسی دقیق میبینیم که درصد بالایی از فعالیتها مستقیم به انتخابات میپردازه
✅این تحلیل صرفا به رصد و بررسی فضای اینستاگرام پرداخته و بقیه رسانه ها مانند
◀️ماهواره
◀️تلگرام
◀️توئیتر یا x
نیاز به تحلیل و بررسی مستقل داره
📣صفحه voa با ۲/۹۰۰/۰۰۰ مخاطب
به طور میانگین روزی ۵۰ پست بارگزاری میکند
در سه روز اخیر بیش از ۱۰۵ پست علیه انتخابات منتشر کرده یعنی روزی ۳۵ پست
📣صفحه مسیح علینژاد با ۸/۶۰۰/۰۰۰ مخاطب به طور میانگین در هر روز ۱۵ پست بارگزاری میکند در سه روز گذشته ۳۲ پست فقط بر علیه انتخابات منتشر کرده
📣صفحه manoto با ۱۳/۵۰۰/۰۰۰ مخاطب
در هر روز به طور متوسط ۷۵ پست بارگزاری میکند ، در سه روز گذشته ۱۳۵ پست فقط بر علیه انتخابات منتشر کرده
📣صفحه tavana با ۱۶۰۰/۰۰۰ مخاطب در هر روز به طور میانگین ۳۰ پست بارگزاری میکند که در سه روز اخیر ۵۳ پست بر علیه انتخابات منتشر کرده
📣صفحه dw دویچه وله فارسی با ۲/۱۰۰/۰۰۰ مخاطب به طور میانگین ۳۵ پست بارگزاری میکند که در سه روز اخیر ۴۲ پست فقط بر علیه انتخابات بارگزاری کرده
📣صفحه BBC فارسی با ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ مخاطب
در هر روز به طور میانگین ۸۰ پست بارگزاری. میکند که در سه روز گذشته با انتشار ۲۳ پست علیه انتخابات فعالیت میکند
✅مهمترین محورهای فعالیت مستقیم علیه انتخابات
◀️تحریم انتخابات
◀️تمسخر انتخابات
◀️تخریب شورای نگهبان
◀️نمایشی خواندن انتخابات
◀️تشکیک در سلامتی انتخابات
◀️ترویج شایعاتی درباره رد صلاحیتها
◀️انتشار آمارهای دروغ از میزان مشارکت
◀️تحقیر افرادی که در انتخابات شرکت میکنند
◀️تبلیغ سلبریتی هایی که در انتخابات شرکت نمیکنند
✅محورهایی که غیر مستقیم به انتخابات پرداخته
◀️مشکلات اقتصادی
◀️نقد ساختارهای سیاسی نظام
◀️عملکرد سوء برخی از مسئولین
◀️مقایسه بعد از انقلاب با قبل از انقلاب
◀️تعریف از امکانات و آزادیهای غربی
⁉️نتیجه این همه فعالیتها چه شد ؟
اگر چه این فعالیتها بی تاثیر نبوده و عده ای توسط همین هجمه ها دلسرد شده ، عده ای ما امید از اصلاح و... شده اند
اما آنچه مهم است اینکه همه بنگاههای رسانه ای ضد انقلاب نتوانستند به اهدافشون برسند
چرا که امید داشتند با این حجم از فعالیت مشارکت به زیر ۲۰٪ برسه اما حضور پر شور بیش از ۴۰٪ مردم پای صندوقهای رای ضربه سنگینی به این رسانه ها وارد کرد .
👌نکته مهم :
📎اگر چه حضور بیش از چهل درصدی مردم با اینهمه مشکلات اقتصادی ،سوء رفتار برخی مسئولین و... قابل تقدیر است ولی برای نظام جمهوری اسلامی قابل افتخار نیست
✅یقینا افرادی که رای دادند نظام را قبول دارند
⛔️اما نمیشود گفت افرادی که رای ندادند یقینا نظام را قبول ندارند
⬅️بد بینانه هم نگاه کنیم حدودا ۴۳٪ نظام راح یقینا قبول دارند چون رای داده اند
از ۵۵٪ باقیمانده اگر فقط یک سوم آنها را ملحق به عدد بالا کنیم ۱۷٪ به ۴۳٪ اضافه خواهد شد که در نهایت میشود ۶۰٪
📣اگر چه معتقدم درصد بیشتری نظام را قبول دارند لیکن در بدترین حالت ممکن باز هم مقبولیت نظام قابل اثبات است .
✍حمد صابری تولایی
🇮🇷🇵🇸
﷽
1⃣ با کسر ۷ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور جمعیت داخل کشور حدود ۷۸ میلیون نفر میشود.
2⃣ با کسر حدود ۲۶ میلیون نفر، جمعیت زیر ۱۸ سال که واجد شرایط رای دادن نیستند جمعیت واجد شرایط رای دادن حدود ۵۲ میلیون نفر می شود.
3⃣ نسبت ۲۵ میلیون رای دهنده در این انتخابات به ۵۲ میلیون نفر، حدود ۴۸ درصد میشود. یعنی درصد واقعی مشارکت در این انتخابات بیش از ۴۸ درصد است.
🔻انتخابات و «قاعده تداول»
🔹دیروز روزی از روزهای خدا بود؛ امروز نیز روز خداست و فردا نیز روز خدا خواهد بود و این روزها همگی میگذرد و همه ما زندگیای ابدی در پیش داریم و به محضر خدا خواهیم رفت. و انتخابات امسال نیز گذشت و تا چهار سال آینده، بخشی از مسئولیت حکومت به دست عدهای از افراد خواهد بود اما چند نکته در این زمینه به ذهنم رسید که عرض کنم:
🔹1 اولاً خلأ مشهود، خلأ معرفتی بود. گفتمانهایی که وارد میدان شدند، به جز عدهای اندک، قرآن را بوسیده و کنار گذاشته بودند، معرفتشان عمق نداشت و صرفاً دنبالهرو افراد پیشین در پیادهسازی لیبرالیسم بودند. عدم معرفت توحیدی، عدم معرفت آیتمدار، ضعف در تزکیه نفس، ضعف دشمنشناسی، عدم شناخت جریانات باطل و لیبرال، و عدم شناخت نسبت به جنگ ارزی و جنگهای شناختی و هیبریدی و جنگ سرد جدید بخشی از مشکلات شناختی در میان این نامزدها بود. پس مهمترین ضعف، ضعف معرفت بود و لذا بهترین و تنها راه ارتقای کیفی و کمّی انتخابات، افزایش معرفت است.
🔹2 هرچه میگذرد نفاق عمیقتر میشود. در هر دوره انتخابات نسبت به دوره قبل شاهد خالصسازی بیشتر جریان حق از جریانات باطل هستیم و لذا جریانهای مختلف انقلابی از یکدیگر منفک و جداسازی میشوند. این علامت خوبی است چون انقلاب دارد «تمحیص» و خالص میشود. اما شاخص نفاقشناسی چیست؟ شاخص نفاق را خداوند در قرآن کریم در سوره مائده، گرایش به کفار عنوان میکند. اما گرایش به کفار مراتبی دارد. اوایل گرایش به حاکمیت کفار مطرح بود. کمکم گرایش به مذاکره با کفار مطرح شد. اما آن نیز به حاشیه رفت. هماکنون گرایش به علوم انسانی کفار، گرایش به نهادهای اقتصادی و اجتماعی کفار و گرایش به فرهنگ کفار مطرح است. تبری از هرگونه رنگ و بوی وابستگی به کفار، راه نجات از این نفاق است.
🔹3 لزوم توجه به «قاعدهی تداول»؛ آیه 140 آل عمران میفرماید: وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنكُمْ شُهَدَاءَ. این یک قاعده الهی است به نام «قاعده تداول». خداوند ایام را میگذراند و روزگار را به گردش درمیآورد و هربار روزگار را به دست عدهای میسپارد. اما هدف چیست؟ هدفِ «قاعده تداول» و گردش ایام در بین افراد مختلف مبتنی بر آیه فوق، این است که خداوند از ما شهید بگیرد. هدف همین است. خدا دنبال افرادی میگردد تا آنها را بخرد و آنها را بعنوان شهید برگزیند. هدف همه این فرازونشیبها و گردش نخبگان در عرصه سیاسی همین است: اصطناعت انسانهای ترازی به نام شهید.
🔻اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چوب خدا صدا نداره یعنی همین 👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙حجت الاسلام سیدمهدی #خضری
❇️چرا خوشحالید؟
🔷چرا احساس موفقیت میکنید؟
🔶دستاورد انتخابات ۱۱ اسفند چه بود؟
🔴قانع نیستیم، خرمشهرها در پیش داریم.
#انتخابات
@Resaalat1542
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
🆔@Khezri_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌹🌹🌹دعوتنامه
به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای غریب در اسارت استان قزوین محفل شعر با شکوهی با همکاری ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در اسارت ، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان بسیج هنرمندان استان قزوین و بقیه دستگاه های فرهنگی استان با حضور شاعران کشوری و استانی برگزار میشود
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
✅زمان مراسم: چهارشنبه۱۶ اسفند ماه۱۴۰۲ ساعت ۱۶🍀🇮🇷
✅محل برگزاری مراسم :سالن اجتماعات کتابخانه عمومی امام خمینی (ره)
آدرس:قزوین خیابان شهید بابایی کوچه ۲۲
#شهدای_غریب
#محفل_شعر
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
جشنواره ملی رسا ( نهجالبلاغه دانشگاهیان)
🔸سروده ها و اشعار فرهیختگان از مضامین حکمت ها و خطبه ها و نامه های نهج البلاغه
📚 نوشتن داستانهایی زیبا و جذاب براساس حکایات صدور نامه های نهج البلاغه و تحریر نمایشانه و فیلم نامه از این حکایات
✒️خوشنویسی یکی از حکمت های ۱۳۷ تا ۱۴۴
📜 مسابقه مفاهیم زیبای نهج البلاغه از نامه ۳۱ نهج البلاغه و خطبه همام ( صفات متقین)
۲۱_رشته_ادبی_هنری_رسانه_معارفی_و_پژوهش برای سلیقه ها و توانمندی ها مختلف
جشنواره را به دیگر فرهیختگان معرفی فرمایید
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#رسا
#نهضت_نهج_البلاغه_دانشگاهیان
#جشنواره_ملی_نهج_البلاغه
سایت جشنواره
http://rasanahad.ir/
به کانال جشنواره بپیوندید ایتا/بله /روبیکا /.
👇
@rasanahad
#داستان_شب 💫
فقیری از کنار دکان کبابی می گذشت دید کبابی گوشت ها را در سیخ کرده و به روی آتش نهاده باد میزد و بوی کباب در بازار پیچیده بود
فقیری گرسنه بود و سکه ای نداشت پس تکه نانی از توبره اش در آورد و در مسیر دود کباب گرفته به دهان گذاشت. به همین ترتیب چند تکه نان خورد و براه افتاد کباب فروش که او را دیده بود به سرعت از دکان خارج شده دست او را گرفت و گفت : "کجا؟ پول دود کبابی را که خورده ای بده"
رندی آنجا حاضر بود و دید که فقیر التماس می کند دلش سوخت و جلو رفته به کبابی گفت : "این مرد را رها کن من پول دود کبابی را که او خورده میدهم. کباب فروش قبول کرد . "
مرد کیسه پولش را در آورد و زیر گوش کبابی شروع به تکان دادن کرد و صدای جرینک جرینگ سکه ها به گوش کبابی خورد و بعد به او گفت :" بیا این هم صدای پول دودی که آن مرد خورده بشمار و تحویل بگیر. "
کباب فروش گفت :" این چه پول دادن است؟ "
گفت :" کسی که دود کباب را بفروشد باید صدای سکه را تحویل بگیرد."
از کتاب 📕امثال و حکم
#داستان_شب #داستان_فوق_العاده_زیبا
@haal_khob
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی_آنلاین_تاثیر_دعای_پدر_و_مادر.mp3
1.82M
♨️عذرخواهی از پدر و مادر
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
📸 #مجله_عکس | عکسهای منتخب ایران و جهان به انتخاب تبیان - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
ادامه تصاویر را اینجا ببینید
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍚 نجات برنج شفته و سوخته!
@TebyanOnline