30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نفوذ و تصویربرداریِ پهپاد حزبالله از تأسیسات حیاتیِ صهیونیستها
🔹حزبالله با انتشار تصاویری خبر داد یک پهپاد «هدهد» این جنبش بعد از نفوذ به جولان اشغالیِ سوریه توانسته از تأسیسات حیاتیِ رژیم صهیونیستی تصویربرداری کند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰 آمارسازی مدعیان اصلاحات برای سانسور خدمات دولت سیزدهم در حوزه برق
🔸مدعیان اصلاحات که این روزها پشت سر رئیسجمهور منتخب جمع شدهاند، با ارائه آمارهای غلط، در پی تخطئه دستاوردهای دولت سیزدهم و بازگرداندن کشور به بیبرقی دوران روحانی در دولت پزشکیان هستند.
🔸«جواد امام» از حامیان مسعود پزشکیان؛ رئیسجمهور منتخب با هشدار به دولت چهاردهم، مدعی شده است: رود کارون شامل پنج سد است. کارون ۴، کارون ۳، شهید عباسپور، مسجدسلیمان و گتوند که توسط دو شرکت آب و نیرو، و آب و برق خوزستان مدیریت میشوند. عمده انرژی برقابی کشور از این رودخانه تأمین میشود که معادل هشت هزار مگاوات است.
🔻او افزود: در حال حاضر با خروج بیضابطه آب سدها بهطرز عجیبی روزانه ۱۲۳ هزار و ۹۷۷ مگاوات ساعت انرژی برق تولید میشود و بهسرعت تراز سدها پایین میآید. با روند فعلی حداکثر تا ۲۰ روز آینده در ماه خرماپزان (مرداد) و در روزهای تحلیف رئیسجمهور جدید، سدهای کارون ۴ و کارون ۳ به تراز حداقل خواهد رسید و سه هزار مگاوات از مدار خارج خواهد شد.
🔸خبرآنلاین هم از قول یک فعال سیاسی که ضمنا کارشناس انرژی هم هست (!) نوشت که «در دولت سیزدهم و در حوزه انرژی بیش از ۱۴ مورد ترک فعل اساسی بیتوجهی به قوانین برنامه وجود داشته است که منجر به خسارات شده است.»
🔸گفتنی است، یکی از عادات دیرینه اصلاحطلبان که اغلب تئوری باف هستند و کار اجرائی نکردهاند استرس دادن به مردم در موضوعات مختلف و سپس قطع مایحتاج مردم همچون آب، برق، گاز و... است که در دولت روحانی تجربه شد. در واقع، استرس ناشی از بیتجربگی خود را به مردم تحمیل میکنند و بعد هم مشکل ایجاد میکنند و بعد هم میگویند نمیگذارند.
🔸این در حالی است وزارت نیروی دولت سیزدهم در حالی کار را به دست گرفت که ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق، به ارث برده بود اما با وجود افزایش بیسابقه دما و کم بارشیهای بیسابقه (که بعضا به خشکسالی تبدیل شد) بدون نق زدن از کم آبی و ناترازی برق، با آرامش مشکلات را با مردم در میان گذاشت و بار اصلی کار را هم بر دوش خود گرفت.
🔸وزارت نیرو در دولت سیزدهم، با روشهای تشویق و پاداش به مردم، افزایش ۹ هزار مگاوات به ظرفیت و بهکارگیری بهینه و با مدیریت ظرفیت موجود، جابهجایی ساعت کار ادارات، انجام طرحهای آبرسانی در خوزستان، همدان، سنندج، شهرکرد، سیستان و انتقال آب دریا و... امور آب و برق مردم و صنایع را بدون خاموشی و بیآبی مدیریت کرده است. فقط یک قلم رفع آلودگی آب تهران بر اثر ریزش کوه در زمان کوتاه، یک رکورد جهانی است که بعید است تئوریبافان، توان اجرای ذرهای از آن را داشته باشند.
🔸بر اساس به روزترین آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران و بر خلاف آمارسازی مدعیان اصلاحات، سدهای زنجیره کارون هم اکنون با ذخیره ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعبی ۸۶ درصد پرشدگی دارند. سد دز نیز به تنهائی با ذخیره دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب ۹۳ درصد پرشدگی را به ثبت رسانده است. از سوی دیگر پس از مدتها سد کرخه نیز با ذخیره دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون متر مکعب به پرشدگی ۵۶ درصدی رسیده است.
🔸لازم به ذکر است که دولت شهید رئیسی موفق شده در کنار تأمین برق خانگی، برق صنایع را هم بیش از سالهای گذشته فراهم کند. براساس برنامهریزی صورت گرفته توسط وزارت نیرو، در فصل گرم سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰ میزان برق تحویلی به صنایع بزرگ ۲۵ درصد افزایش یافت. بررسیها نشان میدهد در ماه گذشته نیز برق تحویلی به اکثر صنایع بزرگ افزایشی بوده است
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰دولت سوم روحانی علیه دولت سوم خاتمی
🔸برخی منابع مطلع از درگیری میان دو حلقه خاتمی و حلقه روحانی ستاد پزشکیان خبر می دادند، این درگیری ها علنی شده و به رسانه کشیده شده است. علت درگیری ها، دعوا و جنجال ها، سهم بیشتر برای به دست آوردن پست های دولتی است.
🔸حلقه روحانی و حلقه خاتمی با توجه به اختلافاتی که دارند اما در یک دیدگاه مشترک هستند و آن اینکه معتقدند با توجه به ضعف مدیریتی پزشکیان و واگذاری امور از سوی او به دیگران، قدرت در دولت چهاردهم در دست جریانی است که بتواند پست های مهم را اشغال کند. بر همین اساس هر جریانی که بتواند در مرحله اول، کابینه را تصاحب کند عملا دولت را در اختیار دارد.
🔸اما نکته حائز اهمیت آنکه نه تنها در میان دو حلقه خاتمی و روحانی اختلاف وجود دارد بلکه در هر کدام از این طیف ها نیز اختلاف های اساسی شکل گرفته است.
🔸به گونه ای که پس از مطلب روزنامه هم میهن درباره اعضای کمیته انتصاب پزشکیان، آذری جهرمی دلخوری خود را نشان داد و ریشه سفارش و نگارش چنین مطالبی را کاسبی پست عنوان کرد.
🔸آذری جهرمی در مطلبی با عنوان کاسبان پست نوشت:
🔺از دیروز اخباری توسط برخی چهره های شناخته شده رسانه ای درباره ترکیب شوراهایی مثل شورای سیاستگذاری دولت چهاردهم یا شورای انتصابات، دست به دست می چرخد. همه فیک است و روال شفاف و مدل علمی و بروز انتخاب وزرا توسط رئیس جمهور منتخب بزودی اعلام خواهد شد.
🔺اما چرا این اخبار دست به دست می شود؟ عده ای از شوق خدمت! حاضرند هر وعده ای به هر کسی بدهند تا مثلا وزیر شوند. عده ای هم طالب این وعده هایند و امروز روز کاسبی آنهاست. لذا با خبرسازی این بازار مکاره فاسد شکل میگیرد.
🔸گفتنی است روز گذشته روزنامه هم میهن ارگان رسانه ای حلقه خاتمی گزارش داده بود :
🔺مسعود پزشکیان در زمینه انتخاب وزرای پیشنهادی خود به مجلس تصمیم به تشکیل شورای موقت راهبردی دارد که مقرر است اعضای پنج کمیته را به او معرفی کنند. کمیتههای سیاست داخلی و خارجی به ریاست محمدجواد ظریف، اقتصادی به ریاست علی طیبنیا، اجتماعی به ریاست علی ربیعی، زیربنایی به ریاست علی عبدالعلیزاده، فرهنگی به ریاست سیدرضا صالحیامیری از اعضای این کمیته هستند.
آرمان ایران
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔴 از دولت عبرت تا دولت الگو
⭕️ جمعبندی رهبر انقلاب از عملکرد دولتهای دوازدهم و سیزدهم
🔹رئیسجمهور منتخب برای اداره امور کشور دو تجربه متفاوت مدیریتی را پیش روی خود دارد که میتواند با توجه به این تجربهها، چشمانداز دولت چهاردهم در ۴ سال آینده را تعیین کند.
🔹 پزشکیان میتواند با نگاه به گذشته، انتخاب کند که مسیر طی شده توسط دولت دوازدهم را در پیش گیرد یا اینکه قدم در مسیری بگذارد که پیشتر رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی آن را آغاز کرد.
🔹 جمعبندی حضرت آیتالله خامنهای از دولتهای دوازدهم و سیزدهم میتواند در ارتباط با تنظیم سیاستهای دولت چهاردهم، به کمک مسعود پزشکیان آید.
دولتی که عبرت آیندگان شد
🔹مردادماه ۱۴۰۰، آخرین دیدار کابینه دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی درحالی برگزار شد که امریکا از برجام خارج شده و سیاست خارجی کشور به بنبست رسیده بود.
🔹 اعتماد بیش از اندازه دولت روحانی به طرف امریکایی و عدم اتخاذ تدابیر مناسب در مذاکره با غرب، خسارت بزرگی را برای کشور به بار آورده بود. در شرایطی که ایران به تمام تعهدات خود در توافق برجام عمل کرده بود، امریکا به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و در حالی که انتظار میرفت با تغییر دولت در ایالات متحده، سیاستهای این کشور دچار تغییر شود، بایدن هم مسیر ترامپ را در پیش گرفت.
🔹 جملگی این مسائل باعث شد تا در دیدار پایانی اعضای کابینه دولت دوازدهم با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب از تجربیات به دست آمده در دولت حسن روحانی بهعنوان تجربهای برای آیندگان تعبیر کنند.
🔹در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیأت دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به لزوم استفاده از تجربههای دولتهای یازدهم و دوازدهم در آینده، تأکید کردند: یک تجربه بسیار مهم در این دوران عبارت است از بیاعتمادی به غرب که آیندگان باید از آن استفاده کنند.
🔹رهبر انقلاب همچنین با بیان اینکه در دولت دوازدهم معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هرجا که بتوانند ضربه خواهند زد، افزودند: مطلقاً نباید برنامههای داخلی را به همراهی غرب منوط کرد زیرا حتماً شکست خواهد خورد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای همچنین خطاب به رئیسجمهور و اعضای دولت تأکید کردند: هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و امریکا کردید ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید.
از عبرت تا الگو
🔹با توجه به این تجربهها، شهید آیتالله رئیسی دولت سیزدهم را تشکیل داد؛ دولتی که پیش از هر چیز، به دنبال تقویت توانمندیهای داخلی بود. حل مشکلات و تأمین نیازهای مردم که در دولت پیشین مورد غفلت قرار گرفته بود، به محور اقدامات دولت شهید رئیسی تبدیل شد.
🔹چه آنکه دولت سیزدهم با راهاندازی نهضت تکمیل پروژههای ناتمام، تمرکز خود را بر تکمیل پروژههای روی زمین مانده معطوف کرد.
در حوزه سیاست خارجی نیز دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم افزایش تعامل و در برخی موارد از سرگیری ارتباط با کشورهای همسایه و مستقل از غرب را با محوریت دیپلماسی عزتمندانه در دستور کار خود قرار داد. عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس، از نتایج ملموس این دیپلماسی عزتمندانه بود.
🔹 چه آنکه رهبر انقلاب اسلامی نیز در دیدار اخیر اعضای دولت سیزدهم، رعایت همزمان تعامل و عزتمندی را از جمله خصوصیات برجسته شهید رئیسی دانستند و تأکید کردند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث میکرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین میگرفت و امتیاز میداد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای تلاش بیوقفه برای حل مشکلات تودههای مردم، اعتقاد عمیق به تواناییهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگیناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگیهای برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد میتوان به عنوان رئیسجمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
✍ روزنامه ایران / سه شنبه ۱۹ تیرماه
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
چی باعث شده ماهسون، با توجه به بدبختی زنان کشور خودش، فکر کنه می تونه تو مسائل کشور ما دخالت کنه؟! همین رفتار خود بدبخت بین جریان غرب پرسته که آیینه تمام نماشون هم رشیدپوره!
پ.ن :یه خواننده ترکیهای از آقای پزشکیان درخواست کرده وضعیت خشونت علیه زنان در ایران رو بهبود بده ! توجه شما رو جلب میکنم به وضعیت خشونت علیه زنان طبق آمار WHO در ترکیه !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من جای شما باشم این کلیپ را نگاه نمی کنم وفقط متن زیر را میخوانم
#کربلای_غزه
🔺پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لَلْمُسْلِمینْ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم.
هر کس صداى مظلومى را بشنود که از مسلمانان کمک مى طلبد، و به کمک او نشتابد مسلمان نیست. (الکافی: ج ۲، ص ۱۶۴)
اگر دنیا زده شویم و حوادث فلسطین برای ما عادی شودما را مضطر میکنند تا با گوشت و استخوان بفهمیم که کی هستیم و چه ماموریتی داریم
ما مامور به زمینه سازی ظهوریم
ما مامور به آماده سازی پیش نیاز های یک حکومت و تمدن فاضله اسلامی هستیم
در انتخابات چندی پیش ریاست جمهوری هم گفتیم انتخابی کنید که در رسیدن به این هدف دچار کندی نشویم
که اگر انتخاب بدی کنیم تاوان خواهیم داد .
اما افسوس که هنوز دغدغه بسیاری فیلترینگ هست و حجاب اجباری و زندگی طیبه و مدینه فاضله خود را در عدم انها می بینند
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌از «عبرت» دولت دوازدهم تا «الگوی» دولت سیزدهم در کلام رهبر انقلاب !
✖️قابل توجه دکتر پزشکیان که دم از منویات حضرت آقا میزنن!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
اصلاح طلبان، شکست پنهان، پیروزی آشکار!
✍عبدالله گنجی
بالاخره اصلاحطلبان بدون، چون و چرا و با همه وجود وارد صحنه انتخابات شدند و در یک رقابت واقعی وزن اجتماعیشان روشن شد. اصولگرایان در سالهای ۷۶، ۸۰، ۹۲ و ۹۶ طعم شکست را چشیدند و هیچ ادعایی ندارند و هیچ تصویری «فرامن» از خود ارائه نمیکنند. چون خود را بخشی از نظام میدانند و در غم و شادی و تلخ و شیرینی حوادث کشور، خود را سهیم میدانند و ادای اپوزیسیوننمایی در نمیآورند.اما مدیریت حکیمانه نظام این دوره اصلاحطلبان را به درون کشاند و بسیاری از مدعیات آنان باطل شد. درست است که آنان از لحاظ حقوقی با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رأی پیروز انتخابات هستند، اما این پیروزی از جهت ثبت تاریخی برای آنان از شکست سنگینتر است. آنان هوشمندانه رصد میکردند تا هیچگاه از مردم شکست نخورند و علت مشارکت پایین در سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ را نه فقط به عملکرد دولت منتسب به خود ارجاع نمیدادند بلکه علت مشارکت پایین را عدم حضور کاندیداهای اختصاصی خود در صحنه میدانستند و در سال ۱۴۰۲ برای فرار از شکست به کاندیداهای سراسر کشور زنگ میزدند که به نام اصلاحات کاندیدا نشوید. آنان باوری تولید کرده بودند که ملت با ماست. با ما شرکت میکند و با ما شرکت نمیکند. خاتمی میگوید در ۱۴۰۲ در کنار ۶۰ درصد ایستاده است. حال معلوم شد آن ۶۰ درصد اصلاً کنار خاتمی نایستادهاند. اصلاحطلبان دولت تشکیل میدهند، اما آن هیمنه پنبهای فرو ریخت. خاتمی، ظریف، روحانی، آذری جهرمی، نهضت آزادی، علیرضا رجایی، زیدآبادی، صمیمی، خانواده تاجزاده، محقق داماد و همه و همه آمدند تا پایینترین درصد رأی یک رئیسجمهور در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی را به آقای پزشکیان بدهند. اگرچه معتقدم آنان هیچ تأثیری نداشتند و این رأی هم مدیون مرام خود پزشکیان است. اکنون اصلاحطلبان صاحب پایینترین رأی یک رئیسجمهور در کشورند.حتی نتوانستند رأی رئیسجمهور عاریتی خود یعنی روحانی را احیا کنند و مسنترین کاندیدای تاریخ انقلاب نیز از آنان است. اکنون ۷۴ درصد ملت به آنان «نه» گفتهاند و این وزن واقعی فقط در چنین شرایطی شفاف میشد. اپوزیسیوننماها دیگر نمیتوانند بگویند آن ۵۰درصد که مشارکت نکردند با ما هستند،زیرا شما التماس کردهاید، وحشت آفرینی کردهاید، با شعار «برای ایران» از جمهوری اسلامی برائت جستهاید، اما وقعی به شما گذاشته نشد.
بعد از شکست سنگین اجتماعی،شکست گفتمانی نیز رقم خورد.آیا کسانی که دنبال رأی برای پزشکیان بودند همانهایی هستند که در جمع ۴۰نفر در سال ۱۴۰۰ تاجزاده را نفر سوم انتخاب و پزشکیان را ندیدند؟ تئوریسینهای ضد اسلام سیاسی،مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه،مبلغان انتخابات آزاد و رفراندوم و مرزسازان با نظام دینی،یک مرتبه همه مدعیات سه دهه خود را به رودخانه ریختند و تصاحب قدرت، دروغین بودن همه آن باورها را اثبات نمود. خاتمی یا ظریف واقعاً فکر میکردندملت ایران قامت آنان را با همه وجود نظارهگر است حال معلوم شد اینها اگر سهمی هم داشتهاند زیر سقف ۲۶ درصد واجدین شرایط است.اکنون سکولارهای ضد ایدئولوژی باید نهج البلاغه بخوانند. مفسران یکه سالاری از ولایت فقیه باید به دستور پزشکیان سیاستهای کلی نظام را دنبال نمایند. مدعیان «مردم همیشه باما هستند» باید برای رضایت ۵۰ درصد مردم تلاش کنند و این تلاش اکنون دردرون قدرت است و نمیتوانند بر عشوه «اصلاحات جامعهمحور» اپوزیسیون نمایی را بفروشند. تله وزن کشی اصلاحات به بهترین شیوه کار کرد و البته مگر این جماعت غریبهی نظام،از رو میروند؟ در این انتخابات نه آنان از تقلب سخن گفتند و نه ما طراحان انقلاب رنگی را دیدیم، همه چیز بر وفق مرادشان بود تا نظام جمهوری اسلامی آنان را به تله خودشناسی بکشاندو اسطورههای اجتماعیشان جای خود را مجدداً بشناسند.البته، چون ما مانند آنان روشنفکر اپوزیسیوننما نیستیم،نمیتوانیم مشی آنان با رئیسی را دنبال کنیم. ما هرگز پزشکیان را «رئیسجمهور پایینترین اقلیت تاریخ جمهوری اسلامی» خطاب نخواهیم کرد. هشتگ دولت علیل و دولت انتصابی نخواهیم زد.ما حتماً به او کمک خواهیم کرد.عمل مثبت او را درسبد نظام میدانیم. آنچه وظیفه ماست نورتابانی بردخمه سکولارهای خودشیفته است که ما آنان را مصادیق نااهلان و نامحرمان انقلاب اسلامی میدانیم و آرشیوهای آنان را به میدان روشنایی منتقل خواهیم کرد.تردیدی نیست که آنان از پزشکیان عبور خواهند کرد و آن روز فرا خواهد رسید،زیرا روشنفکر سکولار نمیتواند هم درون قدرت، کلاه جمهوری اسلامی سرش باشد هم بگوید، برای «ایران انتزاعی» هستیم و همچنان فکر کند که میشود سر مردم کلاه گذاشت.از عوامل اصلی مشارکت پایین، فرچههای سیاه نمای این جماعت است.حال میخواستند خود را سفید نشان دهند و در قبال تابلو نظام که سیاه کرده اند سکوت کنند.هرقدر گفتند ما با نظام متفاوت هستیم٧۴درصد نپذیرفتند.