❌حکومتی با دو پادشاه و سه بار فرار
⏪شهریورماه یادآور واقعه تلخ و فراموش نشدنی اشغال ایران توسط روسیه، انگلستان و آمریکا در ۱۳۲۰ خورشیدی است.
🔰 ارتش رضاخانی که برای تاسیس آن مردم مظلوم ایران متحمل سختی های بی سابقهای شده بودند (از اجباری شدن سربازی تا مالیاتهای گوناگون که تا قند و چای مردم هم رحم نکرد) حتی یک روز هم نتوانست در مقابل نیروهای دست چندم روس و انگلیس مقاومت کند و از پاشید و نابود شد.
🇬🇧 انگلیسی ها به حدی از بیعرضگی رضاشاه مطمئن بودند که برای فتح ایران از سربازان مستعمراتی هندی خود استفاده کردند...
🏳 نکته جالب توجه اینجا بود که ایران به محض شروع جنگ جهانی بی طرفی خود را طرفهای درگیر اعلام کرد ولی چون موقعیت ژئوپولتیک خاص ایران امکان پشتیبانی از شوروی را فراهم میکرد متفقین با بی توجهی به این اعلان خاک ایران را به «پل پیروزی» خود تبدیل کردند...
⏪ طنز تلخ ماجرا آنجا بود که رضاشاه به عنوان فرمانده کلقوا اولین تصمیمی که در مقابل تهاجم بیگانگان به خاک ایران گرفت فرار از ایران به همراه خانوادهاش بود و این رویه (فرار از کشور) در دوران سلطنت پسرش نیز دوبار تکرار شد‼️
❌ هشداری از جنس حکمرانی خردمندانه
⏪ مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
▪️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود...
▪️ بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند.
"بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶"
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اشتباه نکن "رهاف" خواب نیست ، بلکه شهید شده است آن هم نه با تیر یا ترکش بلکه به خاطر ترس و از شدت انفجاراتی که در اطرافش رخ داده سکته کرده...
🔻مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
اوبونتو چیست ⁉️
یکی از پژوهشگران حوضه مردمشناسی، که برای تحقیق به آفریقا سفرکرده بود، روزی در یکی از قبایل، به تعدادی از بچههای بومی، یک بازی را پیشنهاد کرد.
او سبدی از میوه را در نزدیکی یک درخت گذاشت و گفت هر کسی که زودتر به سبد برسد، آن میوههای خوشمزه را برنده میشود.
هنگامی که فرمان دویدن داده شد، آن بچهها دستان یکدیگر را گرفتند و باهم دویدند و در کنار درخت خوشحال به دور آن سبد میوه نشستند.
پژوهشگر که از رفتار بزرگ منشانهی بچهها هاج و واج بود، علت این رفتار آنها را پرسید و گفت: درحالی که یک نفر از شما میتوانست به تنهایی همه میوهها را برنده شود، چرا از هم جلو نزدید؟
آنها گفتند: اوبونتو
به این معنا که: "چگونه یکی از ما میتواند خوشحال باشد، در حالی که دیگران ناراحتند"؟
کاش یک روز همه ما آدمها اینطوری باشیم.
اوبونتو در فرهنگ ژوسا به اين معناست:
من هستم، چون ما هستيم
خوبى را براى همه بخواهيد تا خداوند وكائنات به خودتان سوقش دهد.
در دنيا همه چيز مثل يك پژواک عمل میکند.
اوبونتو...
بشنوید و لذت ببرید.....قبل دیدن و شنیدن یک نفس عمیق بکشید و بگویید....خدایا شکرت
الحمدلله رب العالمین
4/40 دقیقه از کل عمرتون رو بزارید برای دیدن این کلیپ
❌ فضای تلگرام
در تلگرام فضای غالب گروه ها و کانالها سیاه نمایی و تحقیر و تخریب کشورمان است . انگار آنجا قرار نیست هیچ خبر خوبی منتشر شود .
در تلگرام مخاطب به مرور زمان دچار نفرت و خودبیگانگی نسبت به وطن و کشور خود میشود. سطح نفرت پراکنی نسبت به مولفه های مثبت ایران و انقلاب اسلامی بالاست.
تلاش برای برداشتن فیلتر تلگرام یا فروش فیلترشکن به مردم برای دسترسی بیشتر به تلگرام همه از یکجا مدیریت میشوند. یعنی همان هایی که مطالبه برداشتن فیلتر تلگرام را میکنند در پشت صحنه هم تولید فیلترشکن میکنند....
حکمرانی در فضای مجازی مسئله حیاتی ما هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انگار آمریکا در ایران بمب اتمی منفجر کرده است!
✍ یک نفر در آمریکا اراده میکند که در ایران یک برنامه از تلفن همراه مردم حذف شود
⁉️ آیا فضای مجازی تحت مدیریت دشمن، مکان امنی برای رشد و رفاه مردم ایران است؟!
#شبکه_ملی_اطلاعات
#شبکه_های_اجتماعی_داخلی
رئیسعلی دلواری که بود و چه کرد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
1️⃣ رئیسعلی دلواری پسر زایر محمد کدخدای دلوار بود که در سال ۱۲۶۱ متولد شد.
او جوانی بسیار شجاع و متدین بود که در تحولات بوشهر (بندر اصلی ایران در آن دوره) در عصر مشروطه به بعد نقش جدی بازی کرد.
2️⃣ رئیسعلی رابطه خوبی با حکومت قاجار و حکام بوشهر نداشت و معمولا نیازهای خود را از طریق قاچاق تامین می کرد.
🔸️برای مثال یکبار یکی از یارانش (زایرحسین) برای مبارزه از مسقط اسلحه تهیه کرد که به علت اقتدار دریایی انگلیس در دریای عمان و فاصله زیاد آن با سواحل ایران ، مجبور گردید محموله را به دوبی ببرد تا از آنجا با لنج به صورت قاچاقی به دلوار منتقل کند.
🔸️حاکم دبی در آن مقطع شیخ سعید بن مکتوم (پدربزرگ شیخ محمد حاکم فعلی) بود که تحت الحمایه انگلیس بود.
🔸️هنگامی زایرحسین اسلحه ها را بار میزند و کمی از سواحل دُبی دور می شود، لنج مربوط به نیروهای شیخ سعید آل مکتوم به قصد توقیف محموله به شناور نیروهای تنگستانی حمله می کنند اما از آنجا که تنگستانی ها تیراندازان ماهری بودند، با تفنگچی های شیخ روی آب درگیر شده و تعدادی از آنها را کشته و می گریزند.
🔸️پادشاهی بریتانیا که حامی شیخ دُبی بود، طی نامه ای تقاضای استرداد زایرحسین جهت محاکمه را می نماید که با پاسخ منفی رئیسعلی دلواری روبرو می گردد و ماجرای فوق یکی از عوامل کینه نیروی دریایی انگلیس از کدخدای دلوار بود.
3️⃣ رئیسعلی آنچنان متدین بود که مراسم عزاداری امامان شیعه را در منزلش برپا می داشت و عبارت "از خداوند جلّی توفیق میخواهد علی" را بر مُهر مخصوصش حک کرد که نشان از ارادت ویژه او به امام اول شیعیان داشت.
🔸️همچنین بر سردر منزلش در دلوار عبارت زیر دیده می شد :
"زتیغ شیرخدا چون رواج شرع نبی شد"
"از این سبب به همه مسلمین رئیس علی شد"
4️⃣ رئیسعلی در چند مقطع در تحولات سیاسی جنوب کشور نقش مهمی بازی کرد و در واقع کنش گری جدی او از دوران مشروطه شروع شد که با نیروهایش به دستور سید مرتضی علم الهدی مجتهد اهرمی، بوشهر را تصرف کرد و جالب این بود که نیروهای او کوچکترین تصرفی در مال التجاره مردم انجام ندادند و همین امر باعث خوشنامی این جوان دلواری گشت.
5️⃣ جنگ جهانی اول که آغاز گشت ، رئیسعلی به فرمان علمای شیعه که حامی امپراطوری مسلمان عثمانی بودند ، با لشکرکشی غیرقانونی بریتانیا به بوشهر مخالفت کرد و با آنان به مبارزه برخاست.
🔸️مثلث پیشرو و مترقی در آن دوره، تُجار (حامی مالی و مادی قیام )، علما (حامی شرعی قیام) و مبارزان (عوامل اجرایی قیام) بودند که مانعی جدی بر سر اهداف انگلیس در جنوب ایران گردیدند.
🔸️قیام توسط خوانین بزرگ منطقه همچون غضنفرالسلطنه برازجانی ، شیخ حسین چاهکوتاهی و زایرخضرخان اهرمی مدیریت می شد ، اما هیچکدام از آنها با وجود تفنگچی و اموال فراوان به اندازه رئیسعلی که کدخدایی بیش نبود، اثرگذاری نداشتند و آوازه جوان دلواری در سرتاسر ایران و حتی بریتانیا پیچید و همین امر حسادت برخی ها (که بنا نیست نامشان برده شود) را برانگیخت.
6️⃣ رئیسعلی دلواری و یاران اندکش از بدو برپایی اردوی انگلیس در بوشهر و تبعید حاکم وقت این بندر موقرالدوله و آزادی خواهانی چون عبدالرضا چوبک ، به فرمان علمایی چون سید عبدالحسین لاری، شیخ محمدحسین برازجانی ، سید مرتضی علم الهدی و سید عبدالله بلادی بوشهری، به مبارزه علیه انگلیس دست زد و شبیخون های کارآمدی علیه اشغالگران خاک وطن سازماندهی نمود.
7️⃣ انگلیسی ها که از شبیخون های گاه و بی گاه او به تنگ آمده بودند ، ابتدا گمان کردند نیت رئیسعلی مالی است و ۴۰ هزار لیره استرلینگ به او رشوه پیشنهاد کردند تا دست از اقداماتش بردارد لکن او نپذیرفت.
🔸️تا این که بریتانیایی ها در نهایت با چند هزار نیرویی که از هندوستان وارد کردند، در اوت ۱۹۱۵ به دلوار لشکر کشیدند که با مقاومت دلواری ها و شیوه جنگ و گریز رئیسعلی و خالوحسین بردخونی و دادن تلفات بسیار و کشته شدن چند افسر عالی رتبه مجبور به عقب نشینی گشتند.
🔸️پیروزی فوق چنان اثرگذار بود که نام رئیسعلی در تمام ایران پیچید و در لندن نیز روزنامه ها از او و مبارزاتش نوشتند.
8️⃣ عاقبت رئیسعلی در یکی از شبیخون ها در محله تنگک بوشهر از پشت بوسیله خائن اجیر شده توسط برخی حسودانی که از قدرت گرفتن او نگران شده بودند ، در ۱۲ شهریور ۱۲۹۴ به شهادت رسید و داغی بزرگ بر دل مردم ایران گذاشته شد.
📌واقعیت تاریخی اینست که امپریالیسم انگلستان اگرچه به شدت درپی ترور رئیسعلی دلواری بود، اما در به شهادت رسانیدن این جوان ۳۳ ساله نقشی نداشت و بخیلان پرونده عمر او را بستند .
روحش شاد
رئیسعلی دلواری که بود و چه کرد
🔸️رئیسعلی آنچنان متدین بود که مراسم عزاداری امامان شیعه را در منزلش برپا می داشت و عبارت "از خداوند جلّی توفیق میخواهد علی" را بر مُهر مخصوصش حک کرد که نشان از ارادت ویژه او به امام اول شیعیان داشت.
🔸️رئیسعلی در چند مقطع در تحولات سیاسی جنوب کشور نقش مهمی بازی کرد و در واقع کنش گری جدی او از دوران مشروطه شروع شد که با نیروهایش به دستور سید مرتضی علم الهدی، بوشهر را تصرف کرد و جالب این بود که نیروهای او کوچکترین تصرفی در مال التجاره مردم انجام ندادند و همین امر باعث خوشنامی این جوان دلواری گشت.
🔸️جنگ جهانی اول که آغاز گشت ، رئیسعلی به فرمان علمای شیعه که حامی امپراطوری مسلمان عثمانی بودند ، با لشکرکشی غیرقانونی بریتانیا به بوشهر مخالفت کرد و با آنان به مبارزه برخاست.
🔸️مثلث پیشرو و مترقی در آن دوره، تُجار (حامی مال قیام )، علما (حامی شرعی قیام) و مبارزان (عوامل اجرایی قیام) بودند که مانعی جدی بر سر اهداف انگلیس در جنوب ایران گردیدند.
🔸️ رئیسعلی دلواری و یاران اندکش از بدو برپایی اردوی انگلیس در بوشهر و تبعید حاکم وقت این بندر و آزادی خواهان، به مبارزه علیه انگلیس دست زد و شبیخون های کارآمدی علیه اشغالگران خاک وطن سازماندهی نمود.
🔸️ انگلیسی ها که از شبیخون های گاه و بی گاه او به تنگ آمده بودند ، ابتدا گمان کردند نیت رئیسعلی مالی است و ۴۰ هزار لیره استرلینگ به او رشوه پیشنهاد کردند تا دست از اقداماتش بردارد لکن او نپذیرفت.
❌از بین سی دانش آموز برتر کنکور تنها و تنها یک نفر از مدرسه باقر العلوم خراسان جنوبی در گروه ریاضی از مدارس دولتی کل کشور وجود دارد.
🔸بقیه غالبا سمپادی هستند و یکی دو نفر از مدارس نمونه دولتی و هیات امنایی
🔹یعنی از بین سی نفر، بیست و نه نفر برای مقطع دبیرستان سالانه چیزی بین ١٠ تا ۵٠ میلیون تومان فقط هزینه مدرسه داده اند. هزینه کلاس های آموزشی فوق برنامه و کتاب و چه و چه که دیگر بماند.
🔸با این سیستم یک خانواده فقیر هیچ گاه نمی تواند کودکی در حد یکی از نفرات برتر آزمون سراسری تربیت کند و اگر بکند عملی خارق العاده و خلاف قانون طبیعی رخ داده است.
🔹عدالت آموزشی در نظام کارشناسی لیبرالی ایران مرده و فاتحه آن را سالهاست که خوانده اند.
🔰 خطرات پیش رو را جدی بگیریم!
🔹 باید توجه داشته باشیم كه تحقق وعدههای خدا، شروطی نیز دارد؛ ایمان، عمل صالح و صبر و استقامت از جمله این شروط هستند که با رعایت آنها، وعده الهی نیز محقق میشود؛ بقاء این انقلاب نیز در گرو رعایت همین شروط است، و بدون آنها ضمانتی برای بقاء انقلاب وجود ندارد.
🔹 همچنان که زمانی مسلمانان تا اندلس نیز پیشروی كرده و آنجا را فتح کردند، اما بعد از مدتی به خاطر غفلت ایشان از شروط لازم، مسیحیان اندلس را پس گرفتند و این امر تا جایی ادامه یافت که در برخی مقاطع مسلمانان تبدیل به نوکرهایی برای کشورهای سلطهگر شدند، به گونهای که لیست نمایندگان مجلس شورای ملی ایران توسط سفیر آمریکا تعیین میشد.
🔹 این انقلاب، آن ذلت را به عزت تبدیل کرد، حال باید ببینیم این عزت تا کی ادامه پیدا میكند و مناسب است که در این زمینه نیز حرکت علمی شایسته، سنجیده و مستدلی صورت بگیرد.
🔹 همیشه باید بشارت و انذار در کنار هم باشد. علاوه بر توجه به نعمتها و دلگرم و امیدوار بودن از وجود آنها، لازم است خطرات، آفات و آسیبها هم مورد توجه قرار بگیرد. اهمیت این مسأله به حدی است كه در قرآن کریم، انذارها بیش از بشارتهاست؛ این امر یعنی توجه به خطرات، مهمتر است و نباید فقط به زمینههای مثبت دل خوش کرد.
۱۳۹۷/۱۱/۰۴
💬 علامه مصباح یزدی رحمةالله علیه
https://eitaa.com/shajare_tayebe