💢قفل زدن ناشدنی است
🔹«بریکس» نام گروهی متشکل از اقتصادهای نوظهور است که قصد دارند از طریق همافزایی وزنهای سنگین را در مقابل تسلط غرب در جهان پیرامون خود ایجاد کنند. این کلوپ سیاسیـ اقتصادی نمونهای از عزم جهان جدید برای شنا برخلاف جهت سیلاب دلار است؛ سیلابی بیرحم و مخرب که سالهاست داشتههای ملتها را با خود به جلگه غرب میبرد و با اینکه این ملتها هر یک مزیتهایی را در خود جای دادهاند؛ اما به تنهایی قادر به تابآوری در مقابل این سیلاب نیستند و اکنون دانستهاند مقاومت در برابر این سیل بنیانکن نیازمند ایجاد سدی از کنار هم قرار دادن ظرفیتهای موجود کشورهای متضرر است. این نقش اکنون با پیوستن جمهوری اسلامی که در مقایسه با سایر همپیمانانش در چالش جدیتری با غرب بوده، شکل پررنگتری به خود گرفته است.
🔸این چالش جدید همزمان با قرار گرفتن نام ایران در گروه بریکس آغاز شده است؛ چرا که این رویداد نمونهای از دیپلماسی موفق دولت را در داخل و خارج از ایران به نمایش گذاشته که هم امیدوارکننده و هم مشروعیتآفرین است و اتفاقاً هیچ یک از این دو خوشایند غرب نیست. مروری بر آنچه در پی ناآرامیهای سال گذشته اتفاق افتاد، گواه آن است که رفتار غرب بر مدار ایجاد ناامیدی و مشروعیتزدایی از جمهوری اسلامی بوده است؛ ضمن اینکه قطعاً ایران از این موفقیت به مثابه اهرمی سنگین در هرگونه مذاکره احتمالی که در آینده ممکن است با ایالات متحده اتفاق بیفتد، استفاده خواهد کرد تا قدرت چانهزنی خود را در مقابل دیپلماسی زورمندانه غرب افزایش دهد.
🔹اگرچه پیوستن به بریکس میتواند تا حدودی به کاهش مشکلات اقتصادی ایران کمک کند، اما مزیت اصلی پیوستن به این گروه اثبات این است که جمهوری اسلامی همپیمانان قدرتمندی دارد که هر یک میتوانند دری را به روی تهران بگشایند و از اثرات رویکرد فشار حداکثری غرب بکاهند. اهمیت این موضوع آنجایی آشکار میشود که سالها غرب تلاش کرده است تا از طریق تحریمهای گسترده و چند لایه ایران را به گوشه رینگ براند تا در تنگنای مشکلات اقتصادی و سیاسی مجبور به عقبنشینی از خواستههایش شود؛ اما ظاهراً برای غرب کارها همیشه آن طور که انتظار دارد پیش نمیرود و پیوستن ایران به بریکس نشان داد دنیای نوین بزرگتر از آن است که بتوان همه دربهای آن را قفل کرد.
✍🏻حسین حسینینژاد
هدایت شده از بصیر
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️یکی از حکیمانه ترین تحلیلها، در مورد تمدن غرب، در داستان پینوکیو..!
🎥 استاد #محسن_عباسی_ولدی
💠 تحلیل فوق العاده زیبای استاد مطهری درباره خدمات اسلام به زنان
🔰شهید مطهری ره:
" اسلام در عین آنکه زنان را به حقوق انسانیشان آشنا کرد و به آنها شخصیت و حریت و استقلال داد هرگز آنها را به تمرد و عصیان و طغیان و بدبینی نسبت به جنس مرد وادار نکرد.
نهضت اسلامی زن ، سفید بود ، نه سیاه و نه قرمز و نه کبود و نه بنفش. #احترام_پدران را نزد دختران، و #احترام_شوهران را نزد زنان از میان نبرد، اساس خانوادهها را #متزلزل نکرد.
زنان را به شوهرداری و مادری و تربیت فرزندان #بدبین نکرد. برای مردان مجرد و شکارچی اجتماع که دنبال #شکار_مفت میگردند وسیله درست نکرد.
زنان را از آغوش پاک شوهران و دختران را از دامن پر مهر پدران و مادران #تحویل صاحبان پست اداری و پولداران نداد. "
📝نظام حقوق زن در اسلام، ص 90 و 91
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
📌متن شبهه👇
فیلم شبکههای اجتماعی:
مهدی نصیری: ما در دوران تاریخ اسلام حکمرانی پیامبر و حکمرانی امیرالمومنین با هیچ موردی مواجه نیستیم که کسی را به خاطر بی حجابی یا به خاطر شل حجابی مجازات کرده باشند.
یعنی شل حجابی بوده، بعضا بی حجابی بوده.
امام صادق میفرمایند که سه دسته از زنان نگاه کردن به موهاشون اشکالی ندارد یکی نگاه کردن به موی زنان اهل کتاب که اونها حجاب براشون واجب نیست، یکی نگاه کردن به موی کنیزان، سوم امام میگه اون اعراب بادیه نشینی که از مرکز دور بودند و گاهی میامدند مدینه حجاب کاملی نداشتند حرف اینه.
حالا اهل کتاب که واجب نبود که جدا، کنیزان هم همینجور
بعد اینجا ی استثنای جالب توجه وجود داره که از همین روایت بیرون آمده. میگه ی سری از زنان مسلمان به هر دلیلی نمیخوان حجاب کامل رعایت کنن به هر دلیلی. میگه نگاه کردن به موی اونها شرعا اشکالی نداره شما نگران آن نباشید البته بدون قصد شهوت.
فقط در چه صورتی نگاه کردن به موی زن مسلمان حرامه؟ سرک بکشید خونه کسی مثلا ولی خانمی که میخواد بی حجاب باشه، خانمی که میخواد حجابش ناقص باشه، خانم مسلمان و غیر مسلمان که معلومه ایرادی ندارد
مجری: یعنی با این صحبت شما کل فلسفه گشت ارشاد میره زیر سوال
📌پاسخ به شبهه👇
🔰 استدلال اقای نصیری:
⭕ اگر درباره یک عملی،گزارش تاریخی نداشته باشیم، حق نداریم آن را انجام دهیم.
🚫 درباره برخورد با بدحجابی گزارش تاریخی نداریم،پس حق نداریم با بدحجابی برخورد کنیم.
♻️ این استدلال صحیح نیست.به دلایل زیر:
1️⃣ حاکم جامعه، حق دارد طبق مبنای شرع و در راستای مصالح جامعه، حکم صادر کند. سابقه تاریخی نداشتن احکام هیچ مانعی برای صدور حکم محسوب نمی شود.
🔹آقای نصیری هم قبول دارند که حجاب در اسلام واجب است و بی حجابی منکر
💠نهی از منکر هم واجب است و مرحله قهری نهی از منکر به عهده حکومت.
2️⃣ کتابهای تاریخی و حدیثی زیادی در طول 1400 سال گذشته از بین رفته است.
👈 بنابراین اگر درباره برخی موضوعات گزارش تاریخی نداشته باشیم، منطقاً نمی توانیم نتیجه بگیریم که آن موضوع هیچ گاه رخ نداده است.
3️⃣ آیا بی حجابی در زمان حکومت پیامبر و امیرالمومنین، تا این حد مفسده زا بوده که بخواهد برخورد جدی با آن بشود؟
👈 در روایتی پیامبر اکرم(ص) با لحنی توبیخی و تهدید آمیز از پوشش زنان آخر الزمان می گویند و این دالّ بر این است که زنان دوران صدر اسلام، چنین رفتاری نداشته اند:
📖 «در آخر الزمان، و نزديكى قيامت، كه بدترين زمان هاست نمايان شوند زنانى كه برهنه و عريانند، و خود را براى مردان بيگانه آرايش مى كنند، اينها از دين خارجند و در فتنهها داخلند، به شهوات مايلند، و به سوى لذّتها شتابانند، و حلال شمارندگان محرّماتند، جاودانه در دوزخند!!»
📚من لايحضره الفقيه، ج3، ص390.
4️⃣ اگر گزارشی از برخورد حکومتی با بدحجابی وجود ندارد، درعوض گزارشهایی از امر به پوشش و نهی از منکر بدحجابی فراوان است:
📖 پیامبر اکرم(ص) خطاب به حولاء (یکی از زنان مدینه) می فرماید: «ای حولاء! زینت خود را برای غیر همسرت آشکار مکن؛ ای حولاء! بر زن جایز نیست که زیبایی های دست و پای خود را (بالاتر از مچ) برای مردی غیر از شوهرش آشکار کند، که اگر چنین کرد، همیشه در نفرین، خشم و کینه الهی و فرشتگان او خواهد بود و در قیامت، برای او عذابی دردناک فراهم است.»
📚مستدرک الوسائل/ج14/ص242
📖 عایشه نقل می کند که؛ دختر عبدالله بن طفیل که برادر مادری من بود در حالی که زینت کرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام پیامبر(ص) نیز وارد شد و او را دید و از او روی برگرداند. عایشه گفت یا رسول الله این دختر، برادرزاده من و خردسال است! پس پیامبر(ص) فرمود: هنگامی که زن به دوران عادت ماهانه رسید بر او جایز نیست که جز روی خود، موضع دیگری را نمایان کند.»
📚 طبری، جامع البیان/ج9/ص305
📖امام صادق(ع): «لَا یَنْبَغِی لِلْمَرْاَةِ اَنْ تُجَمِّرَ ثَوْبَهَا إِذَا خَرَجَتْ مِنْ بَیْتِهَا؛ برای زن مسلمان شایسته نیست وقتی از خانه بیرون می آید لباس هایش را براق نماید.»
📚کلینی، الکافی/ج5/ص519
🔸https://hawzahnews.com/x6fK6
5️⃣ اما درباره روایتی که در انتها به آن اشاره می کنند:
📖امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: نگاه كردن به موهاى زنان تهامه و باديه نشينان و روستاييان و كافران اشكالى ندارد؛ چون اينان اگر نهى شوند دست نمى كشند.(لأنّهُم إذا نُهوا لا يَنتهَونَ)
📚كافي (ط - دار الحديث)، ج11، ص: 205
✅ در این روایت، تأکید بر این است که این زنان، دربرابر نهی از منکر مقاومت می کنند و به حکم الهی عمل نمی کنند، از این رو نگاه کردن به آنها گناهی ندارد (اگر با قصد لذت نباشد).
👈 اما درباره وظیفه حکومت در قبال این زنان سخنی نمی گوید.
👈 همچنین این روایت در صدد این نیست که بی حجابی این زنان را تأیید کند.
https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
hejab 2.pdf
7.99M
📖 پاسخ به ۶۰ سوال و شبهه در مورد حجاب
⏬ دانلود کنید (فایل PDF)
https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📌متن شبهه👇
چرا اختلاط در اربعین و حج مجازه ولی در سلف دانشگاه ممنوعه؟
📌پاسخ به شبهه👇
⚠️ قبل از بحث علمی درباره این پرسش، توجه به این نکته ضروری است:
🔹 مسئولین دانشگاه، به هر دلیل درست یا غلطی، تصمیم گرفته اند که سلف دانشگاه را به صورت تفکیکی بسازند. اگر با این کار مخالفیم حق نداریم با سنگ و چوب و لگد مخالفت خود را اعلام کنیم.
👈 در مرحله اول کسانی که چنین رفتارهای غیرانسانی انجام داده اند باید پاسخگو باشند نه مسئولین دانشگاه که به حسب جایگاه قانونی خود، نسبت به سلف دانشگاه تصمیمی گرفته اند.
🔹 بحث هم بر سر دلایل عقلانی یا شرعی تفکیک یا اختلاط سلف نیست. دعوا بر سر این است که چرا عدّه ای با اسم دانشجو به هنجارشکنی و قانون شکنی(کشف حجاب و نقض قوانین دانشگاه) پرداخته اند؟
🔆 اما درباره پرسش فوق:
سلف دانشگاه، کلاس درس، راهپیمایی اربعین، طواف خانه خدا و هر جا و مکان دیگری، به خودی خود موضوعیّت ندارند و نمی توان درباره مجاز یا ممنوع بودن اختلاط زن و مرد نسبت به این مکان ها حکمی صادر کرد.
✅ ملاک و معیار ممنوعیتِ اختلاط زن و مرد، مَفسَدِه انگیز بودن این اختلاط است.
🔹 طبق این معیار، میبینیم که مراجع تقلید، اختلاط زن و مرد در تاکسی و اتوبوس و بازار را مجاز می دانند. چون معمولاً با کنار هم نشستن دو نامحرم در تاکسی فسادی رخ نمی دهد.
⚠️دقت کنید! سخن درباره این نیست که امکان فساد در تاکسی وجود ندارد، بلکه سخن درباره فسادانگیزی چنین مکانی است.
🔹 حال روشن است که فضای معنوی حج و راهپیمایی های آیینی که معمولاً در آن مردم متوجّه خدا هستند زمینه فساد بسیار پایینی دارد.
⭕️درباره سلف دانشگاه چطور❓ آیا اختلاط مجاز است یا ممنوع❓
🔹 ما نمیدانیم. باید درباره اش صحبت کرد. در همین دانشگاه شریف، دختر و پسر در کلاس درس و آزمایشگاه و کافی شاپ و حتی رستورانِ آزادِ دانشگاه، می توانند بدون تفکیک کنار هم حضور داشته باشند. باید بررسی شود که چه تفاوتی بین سِلف دانشگاه با دیگر محیطهای آن وجود دارد.
🔹 همچنین باید ببینیم علّت تصمیم مسئولان دانشگاه برای تفکیک سلف چیست. این تصمیم لزوماً یک مبنای دینی و شرعی نداشته که بخواهیم از لحاظ شرعی آن را بررسی کنیم.
--------------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇🏻
https://chat.whatsapp.com/Hv3sgchPT7b0s8gtWIJh0A
📱ایتا👇🏻
🆔https://eitaa.com/joinchat/5701648C9536f328f0
📱اینستاگرام
🆔http://Instagram.com/pshobahat
📱روبیکا👇🏻
🆔https://rubika.ir/porseshgar
📱 روبینو
https://rubika.ir/pshobahat
📱آیگپ👇🏻
🆔https://iGap.net/porseshgar
📱بله👇🏻
🆔https://ble.ir/porseshgar
📱تلگرام👇🏻
🆔https://t.me/poorseshga
📱سروش👇🏻
🆔sapp.ir/poorseshgar
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
برای قرآن این کتاب آسمانی
🌹🌹🌹🌹🌹
هر فتنه ی تازه ای به پا می گردد
پُر جاذبه تر دین خدا می گردد
دستی که ترا کشیده آتش ، قطعا
مانند ابولهب جدا می گردد
###
ما وارث خونهای شهیدان هستیم
آیینه ای از شکوه و ایمان هستیم
در ماه محرم به عنایات حسین
ما پیرو اهل بیت و قرآن هستیم
####
آیات قشنگ استقامت زیباست
در راه تو ماندن و شهادت زیباست
در بین صفوف مؤمنین بعد نماز
با یاد خدا طرح تلاوت زیباست
##
پیش تو تمام واژه ها ناچیزند
تو سبزی و فصلها همه پاییزند
وقتی که تویی کلام زیبای خدا
باید که به احترام تو برخيزند
###
افسوس تو را کتاب بیدار نکرد
ظلمت را نور ناب بیدار نکرد
با خواندن آیه ای فلانی جان داد
یک سوره تو را ز خواب بیدار نکرد
###
در بین کتابهای عالم شاهی
محبوبترین معجزه ی اللهی
با آنکه تمام غرفه ها دیدنی ست
جذابترین بخش نمایشگاهی
###
با آنکه پر از شور و تبّسم هستی
سرشار کرامت و ترنّم هستی
تنها نه شب قدر، که حتی همه جا
بالای سر تمام مردم هستی
#هنرمند_قرآنی_اسماعیل_سکاک
#گذر_هنر
#انجمن_شعر
#روابط_عمومی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درمورد هتک حرمت به کتاب مقدس توسط کشور سوئد دختران هنرمند کانون رضوان با برگزاری برنامه بازنویسی بخشی از آیه های قرآن در هفته عفاف و حجاب این هتک حرمت را محکوم کردن
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
𝒿ℴ𝓊𝓃 ↷
🦋↳| @kanoon_rezvan
مارا در روبیکا دنبال کنید💙
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
#هنرمند_قرآنی
#گذر_هنر
#کانون_بسیج_هنرمندان_رضوان
#روابط_عمومی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
🇮🇷
📝 تحلیل فوق العاده زیبای استاد مطهری درباره خدمات اسلام به زنان
🍃🌹🍃
🔻شهید مطهری ره: " اسلام در عین آنکه زنان را به حقوق انسانیشان آشنا کرد و به آنها شخصیت و حریت و استقلال داد هرگز آنها را به تمرد و عصیان و طغیان و بدبینی نسبت به جنس مرد وادار نکرد.
🔸نهضت اسلامی زن، سفید بود، نه سیاه و نه قرمز و نه کبود و نه بنفش. #احترام_پدران را نزد دختران، و #احترام_شوهران را نزد زنان از میان نبرد، اساس خانوادهها را #متزلزل نکرد.
🔹زنان را به شوهرداری و مادری و تربیت فرزندان #بدبین نکرد. برای مردان مجرد و شکارچی اجتماع که دنبال #شکار_مفت میگردند وسیله درست نکرد.
🔺زنان را از آغوش پاک شوهران و دختران را از دامن پر مهر پدران و مادران #تحویل صاحبان پست اداری و پولداران نداد. "
📝نظام حقوق زن در اسلام، ص ۹۰ و ۹۱
هدایت شده از بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 حال و روز اپوزیسیون زیر لحافی در کمتر از دو دقیقه!
🍃🌹🍃
🔹چرت زدن «نوریزاده» و هذیان گفتن وی در پخش زنده به عنوان نمادی از اپوزیسیون ورشکسته است که به هر دری زده تا علیه ایرانیان توطئه بچیند و اکنون اینگونه دست از پا درازتر، خود را جلوی دوربین مفتضح میکند!
🇮🇷
📝 سر فصلی دیگر از جنگ «شناختی_ادراکی» | سوء استفاده دشمنان از جهل مردم
🍃🌹🍃
🔻در جنگ شناختی، مهمترین موضوع، «سوار شدن بر جهل جامعه» است. معمولا انسان نسبت به موضوعی که فاقد شناخت و آگاهی کافی است و یا به مسائلی که جهل و نادانی دارد، عکس العمل منفی نشان می دهد و با آن مخالفت میکند و اگر پرده ی جهل از جلوی چشمش کنار رفت و حقایق آشکار شد، مسیر خود را اصلاح و با آن همراهی می کند.
🔸در همین راستا دشمن بر روی «جوانان و نوجوانان» که هنوز وارد مرحله ی شناخت و آگاهی درستی از جامعه و موضوعات آن ( تربیتی_ دینی_ سیاسی_ اقتصادی_ امنیتی و..) نشده اند حساب ویژه ای باز کرده... و اساسا یک بُعد مهم جنگ «شناختی_ادراکی» یعنی همین ... یعنی مدیریت شناختها یا در تقابل قرار دادن افراد با «شناخت های متفاوت» در «سطوح متفاوت» (انقطاع نسلی بین دهه ۴۰ تا دهه ۸۰)
🔹معاویه از عمروعاص پرسید «مگر از ذوالفقارِ علی (ع) تیزتر هم وجود دارد!؟؟...گفت بله... جهل مردم...»
🔸راه حل: تلاش همه جانبه، #جهاد_تبیین، کنار زدن پرده ی جهل با روش های خلاقانه، هنرمندانه، محبت آمیز همراه با منطق و استدلال است.
🔹هر جا هم نمیدانیم از روش «ماست مالیزیشن» استفاده نکنیم!!! جوان دهه هشتاد_نودی باهوش است... حقایق را می فهمد... چاره کار مسلح شدن به «علم» است و «اخلاق»، «استدلال» همراه با «محبت»، «خیرخواهی» همراه با «انصاف»
🔺وقتی نمیدانی، با محبت بگو نمیدانم... با غرورت دشمن نساز!!
✍#هراسانیان