💢چند روز تا پایان اولتیماتوم
🔹انقلاب اسلامی که به پیروزی رسید، برخی گروهکهایی که اسم خلق را یدک میکشیدند، ولی همیشه رویه ضد مردمی داشته و دارند، سودای قدرت و تجزیهطلبی پیدا کردند. یکی از حوزههایی که تجزیهطلبی به وسیله همین گروههای ضد خلق ظهور و بروز پیدا کرد، کردستان بود. این گروهکها به پادگانهای نظامی حمله کرده و برخی مراکز دولتی و حاکمیتی را به تسخیر خود درآوردند و برخی راههای مواصلاتی را بسته و علم تجزیهطلبی را برافراشتند.
🔸اما جمهوری اسلامی در آغاز تلاش کرد این رویه انحرافی را با مذاکره و گفتوگو حل کند. منابع دست اول مانند «در کمین گل سرخ شهید صیادشیرازی» نشان میدهند که چگونه نظام حاضر میشود در مقابل این درخواستها نرمش نشان داده و خواستههای اصیل مردم کردستان را پوشش دهد و حل کند، اما سرکشی گروههایی که اسم خلق را یدک میکشند و همه رفتار و عملکردشان علیه مردم است، این مذاکره و گفتوگو را نپسندیده و پرچم تجزیهطلبیشان را علم کرده و نوشتند: «ما هرگز و تحت هیچ شرایطی تا تحقق کامل انقلاب دموکراتیک ایران به رهبری طبقه کارگر تن به خلع سلاح نخواهیم داد.»
🔹منابع تاریخی به درستی روایت می کنند که «هزاران تن از مردم و ساکنان شهرهای مهاباد، سقز و سردشت، به علت ناامنیهایی که توسط گروههای مسلح عزالدین حسینی و قاسملو به وجود آمده بود، محل سکونت خود را ترک کرده و به تبریز و ارومیه گریختند.» اینها همان مردمی بودند که نیروهای به ظاهر ضد امپریالیست به نام دفاع از خلق کرد! این چنین به آنها ستم روا میداشتند.
🔸اسناد به درستی نشان میدهد، کسانی مانند جلال حسینی، ابراهیم مهتدی، عبدالرحمان قاسملو، جعفر شفیعی و... همه دست در دست صدام گذاشته تا با خودفروشی برای مبارزه با انقلاب اسلامی اسلحه دریافت کنند. تجزیهطلبیای که جز با قرار دادن مردم در مقابل مردم و به ویرانه کشاندن مردم کردستان محقق نمیشد؛ به نام خلق و علیه خلق. اما کومله، دموکرات، حزب کمونیست ایران و دیگر گروهکها در مقابل جنایات صدام در سردشت، حلبچه و... هیچ واکنشی نشان ندادند.
🔹پس از جنگ این گروههای تروریستی، منطقه شمال عراق را پایگاهی برای ضربه زدن به امنیت کردستان و تجزیه ایران قرار دادند. این شرایط بود که در سال 1374، نیروی زمینی سپاه به فرماندهی سردار شهید حاج احمد کاظمی به این نتیجه رسید که باید سر این افعی را در خانه کوبید. حمله سال 1374 نیروی زمینی سپاه به پناهگاههای این گروهکها در عمق 150 کیلومتری خاک عراق این گروهکها را به استیصال واداشت؛ چنانچه به قول سرلشکر باقری «آنها در خلال یک روز چندین بار پیام تسلیم دادند؛ اما حاج احمد میگفت اینها فریبکارند و ما باید به کار خود ادامه دهیم.»
🔸هر چند این گروهکها پای یک توافق را امضا کردند، اما باز هم بر سر مواضع خود نایستاده و به خلف وعده روی آوردند.
🔹نقطه کانونی حرکت آنها در چند سال گذشته در اغتشاشات سال 1401 بود؛ اما نیروی زمینی سپاه با همکاری سایر مجموعههای نظامی و امنیتی گوشمالی خوبی را به این گروهکها دادند. بر همین اساس دولت عراق، اقلیم کردستان و گروههای تجزیهطلب تعهد دادند که این تروریستها دیگر خطایی نکنند و اسلحه خود را بر زمین بگذارند. تعهداتی که در روزهای پایانی خود است و باید دید تروریستها و تجزیهطلبان به عهد خود وفا خواهند کرد یا بار دیگر باید با زبان سُرب با آنها سخن گفت!
هدایت شده از بصیر
🇮🇷
📝 خارج از مدار اخلاق و انصاف
🍃🌹🍃
🔻بررسی واکنشهای رسانهای جریان سیاسی اصلاحطلب و حتی برخی چهرههای سیاسی دولت پیشین نشان میدهد، از منظر آنها دولت نه تنها اقدام مؤثری نداشته؛ بلکه در نقطه و مسیر صحیحی نیز قرار نگرفته است!
🔹در دنیایی که منطقهگرایی ترتیبات جدیدی را در عرصه مناسبات و معادلات جهانی به وجود آورده است، حتماً عضویت ایران در شانگهای باید عکسالعمل مثبت همه را در پی داشته باشد؛ اما معالاسف اینگونه نیست. فرض کنید ورود ایران به این پیمان منطقهای چون ماهیت سیاسی و شرقی دارد، موافق با طبع برخی در داخل کشور نیست؛ اما بریکس که ایران به عضویت آن درآمد، یک پیمان اقتصادی و فراقارهای است و خبر این رخداد باید به شکل مثبت در جامعه خود را نشان دهد که باز چنین اتفاقی در آن رسانههای خاص نمیافتد.
🔸از همه اینها هم بگذریم؛ فاز ۱۱ که شاهکار طراحی، مهندسی و اجرای ایرانی است و در دولت کنونی تکمیل و افتتاح میشود، در فردای افتتاح، ۶ روزنامه اصلاحطلب حتی در حد یک کلمه نیز به آن اشاره نمیکنند!
🔹این نحوه مواجهه با اتفاقات مثبت کشور از سوی بخشی از یک جریان سیاسی منحصر به حال حاضر نیست. برای نمونه، اهالی رسانه ۲۵ فروردین ۱۳۸۷ را به یاد دارند. روزی که قرار بود رئیسجمهور وقت بعد از خبر ساعت ۲۱ بهطور زنده با مردم سخن بگوید؛ اما در آخرین لحظات و به دلایلی این مصاحبه انجام نشد، فردای آن شب، یعنی روز ۲۷ فروردین دو روزنامه مدعی اصلاحطلبی این مصاحبه انجام نشده را نقد کردند! در واقع این دو روزنامه بدون اینکه منتظر پخش این برنامه بمانند و پس از شنیدن سخنان رئیسجمهور نظرات خود را بیان کنند، انتقادات صوری خود را منتشر کردند. این ماجرای به ظاهر خندهآور، نشانه تلخ سیاستورزی خارج از مدار اخلاق و انصاف است. این یعنی یک جریان سیاسی«بای نحو کان» باید قدرت را به دست گیرد. برآیند همین خصلتهاست که عناصر و گروههای مؤثر جریان سیاسی اصلاحطلب حاضر نیستند نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸ را بپذیرند. حتی حاضر نیستند برای حل مسئله به قانون نیز تن بدهند و عجیبتر آنکه فرمان به تجمعات و آشوبهای خیابانی صادر میکنند.!
🔺به نظر میرسد این میل به قدرت بدون در نظر گرفتن اخلاق و انصاف هم زیست قانونی یک جریان سیاسی و هم منافع ملی یک کشور را به مخاطره میافکند که باید برای رهایی از این آفت فکری کرد و طرحی درانداخت.
✍عزیز غضنفری
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 میگن زمان قاجار، ارزش پول ایران، ده برابر انگلیس بوده؛ پس چی شد که اینجوری شد؟؟!!🧐
هدایت شده از بصیر
🔴چهار علت نمازهای روزانه از زبان رسول خدا(صلےاللهعلیهوآله):
🔹چرا نماز صبح مۍخوانیم؟
«صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان مےماند.»
🔹چرا نماز ظهر میخوانیم؟
ظهر، همه عالم تسبیح خدا مےگویند زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که در این ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه مےشود.
🔹چرا نماز عصر مۍخوانیم؟
«عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم.»
🔹چرا نماز مغرب میخوانیم؟
«مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نمازمی خوانیم.»
🔹چرا نماز عشا میخوانیم؟
«خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.»
📚علل الشرایع ص ۳۳۷
هدایت شده از بصیر
◾️رحلت خاتم نبوت، عینیت قرآن کریم، حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله و شهادت دومین نور ولایت، صاحب کرامت و شفیع قیامت، امام حسن مجتبی علیه السلام بر مسلمانان جهان تسلیت باد