🚨 نتیجه بی غیرتی یا غفلت یا خیانت مسئولان هنگام تصمیم گیری
⏪گولپلی ولکن حذف پیام رسان های ایرانی نمیشه.
گوگلپلی که در همان روز اول باز شدنش، شبکه اجتماعی ویسگون را از روی گوشی ها حذف کرد، امروز در کمال تعجب اخطار برای حذف پیامرسان بله را داد!!
عجیب نیست که چرا بین این همه نرمافزار ایرانی، گوگلپلی فقط با شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای ایرانی مشکل دارد، عجیب این است که مسئول جمهوری اسلامی غیرت را کنار گذاشته و اجازه میدهد یک سکوی خارجی، حاصل سالها تلاش نخبگان کشورش را با یک کلیک ساده حذف کند. امیدوارم این حرکات ادامهدار نباشد...
#شبکه_ملی_اطلاعات
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
محمد قوچانی گفته؛ حتما با آمریکا مذاکره و گفتگوی مستقیم خواهیم کرد...
بنده خدا 7بار حداقل از اول انقلاب با آمریکا مذاکره مستقیم کردیم که یکیش در مورد عراق و افغانستان بود.
مشکل از عدم مذاکره مستقیم یا با واسطه نیست. مسئله این جاست که آمریکا طبق نگاه ایدئولوژیک با جمهوری اسلامی رفتار می کند!!!
آمریکا طبق 4 خصلتش یعنی استکبار جهانی بودن، تروریسم باذات بودنش، ام الفساد قرن بودنش و شیطان بزرگ بودنش، به ایران تحت مدیریت حکومت فقهای سیاسی و ضد سلطه پذیری نگاه غیریت یا به تعبیر واضح تر غیر نرمال دارد.
از دید آمریکا باید ایران در نظم جهانی آمریکایی مانند ترکیه و... مسئولیتی که به آن سپرده شده است را برعهده بگیرد نه نظم مدنظر خود را پیگیر باشد...
وقتی موقعیت ژئوپلیتیکی و ژئو اکونومیکی ایران در کنار ایدئولوژی رهایی بخش جهان شمول با داعیه نظم جهانی مهدوی در برابر چنین حیوان افسارگسیخته ای باشد، ملاک برای ارتباط گفتگو برای انتفاع دوطرف نیست.گفتگو از دید شیطان بزرگ، برای نفع مستکبرانه یک طرف در برابر کشوری است با اصالت تمدنی و هویت ریشه دار اسلام سیاسی شیعی جهادی.
امثال محمد قوچانی ها هنوز گرفتار فهم نسخه قرن۱۹ لیبرالی جان لاک هستند نه درک لیبرال عیان قرن 21 که محصول و خروجی آن، فراتر از شعارهای عوام فریبانه جان لاک در کتاب دو رساله،جانوری است به نام صهیونیسم جهانی
خودتان را به خواب زده اید یا خواب زده شده اید؟
*پوریا طیبی
❌تحلیل یک فعال مجازی از لحن بیسابقه پیام رهبر انقلاب به رئیس صداوسیما در نامه بدون سلام و والسلام به یک همایش....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ سوریه را کشتند و البته میدانستند چه میکنند!
🔻 جمال شعیب روزنامهنگار لبنانی:
1⃣ کشوری بدون بدهی، با شهروندانی تأمین شده، آن را محاصره کردند و با بازیهای دلار و تحریم، پول ملیاش را نابود کردند
سپس گفتند: "پولش بیارزش است و حقوقها ناچیزند."
2⃣ کشوری تولیدکننده، کارخانههای موفقش را ویران کردند و تجهیزاتش را غارت کردند، سپس گفتند: "کشوری عقبمانده است."
3⃣ کشوری پیشرفته در حوزه بهداشت، با بیمارستانهای رایگان و داروهایی که به خارج صادر می شد، بیمارستانهایش را بمبگذاری کردند و کارخانههای دارو سازی اش را منفجر کردند
سپس گفتند: "کشوری شکستخورده است."
4⃣ کشوری که به "علم و دانش" شناخته می شد، با دانشگاهها و مدارک تحصیلی معتبر ، اساتیدش را کشتند و دانشمندانش را ترور کردند، سپس گفتند: "کشوری ارتجاعی است."
5⃣ کشوری با زیر ساخت های کشاورزی، بانکهای کشاورزی و مراکز تحقیقات پیشرفتهاش را غارت کردند، محصولاتش را تحریم کردند، مزارعش را آتش زدند و محصولاتش را دزدیدند
سپس گفتند: "نان کجاست؟"
◽️ در مورد “سوریه”صحبت میکنیم، نه درباره "حزب بعث"، درباره کشور، نه درباره "آل اسد"، درباره وطن، نه درباره خانواده.
شما آن را با دستور اربابانتان که خود به آن اذعان کردند، نابود کردید. شما "نظام خاص" را نکشتید، بلکه "نظام عمومی"، کشور و وطن را کشتید.
◽️ شما “سوریه”را کشتید و البته میدانستید که چه می کنید...
و روزی پشیمان خواهید شد./
سوریه به فارسی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
❌ گنج بزرگی که از دست دادیم....
اوکراین جنگزده که خودش از غرب وام برای ادامه جنگ میگیرد قرار است فورا به سوریه گندم برساند. قطر در حال دلارپاشی، ترکیه و آذربایجان مشغول طراحی بازسازی، سعودی کالا توزیع میکند!سوریه و دسترسی به مدیترانه برای همه مهم است بعد رسانه همین کشورها به ایرانی ها میگویند: سوریه به شما چه!
✍ علیرضا زادبر
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴میدونستید شاه هویدا رو به جرم اقتصادی سیاسی زندانی کرده بود ؟ البته نمایشی ولی خوب همینم کافیه تا بدونید اینا کی بودن ؟
شاه در سال 1357 در حرکتی نمایشی دستور داد برخی از عوامل حکومت دستگیر شده و روانه زندان شوند. ظاهرا جرم افراد دستگیر شده فساد مالی و سیاسی بود. شاه درصدد بود با این اقدام خود را مصمم به مبارزه با فساد نشان دهد. امیرعباس هویدا از جمله دستگیرشدگان بود.
🔹جالب است که وقتی هویدا در زندان بود، کسانی که با او ملاقات داشتند، بیشتر از عوامل اسرائیلی بودند:
«زمانی که رژیم پهلوی دستخوش طوفانی به نام انقلاب اسلامی گردید و چاره اندیشیهای سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلستان چاره بخش نشد طرح دستگیری عوامفریبانه برخی سران رژیم شاه از جمله نخستوزیر وقت امیرعباس هویدا در دستور کار قرار گرفت. او را به ضیافتگاه شیان بردند و در اتاقی مجلل تحت نظر قرار دادند. در این ایام سخت!!؟ یوری لوبرانی که در عمل، سفیر اسرائیل در ایران بود و روابط ویژه و نزدیکی با هویدا داشت یکی از کسانی بود که به ملاقات او میرفت.»
منبع:
امیرعباس هویدا به روایت اسناد ساواک، جلد اول، تهران، مرکز بررسی اسناد تاریخی، 1382، صص 43- 44
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهرام همایون: آقای خامنهای به درستی گفته است که اهمیت رسانه امروز بیشتر از ارتشهای نظامی است!
🔺شبکههای مطرح (بیبیسی، اینترنشنال و صدای آمریکا) مانند ظرف سم هستند؛ حتی اگر گرسنه هم بودید نباید به سمتش بروید!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
♨️ ماجرای FATF از کجا شروع شد؟
امروز می خوام براتون داستان کامل FATF رو کامل باز کنم.
داستان از اینجا شروع شد که بهار سال 1395 بین دولت روحانی و FATF یه سند امضا شد به اسم «برنامه اقدام»
حالا چرا این برنامه اقدام امضا شد؟
آقای روحانی منتظر بود پس از اینکه ایران همه تعهدات هستهای خودشو توی برجام اجرا کرد، آمریکا تحريمها رو برداره، اما این اتفاق نیفتاد!
دقیقا روزی که ایران همه تعهداتش توی برجام رو تمام و کمال انجام داد، آمریکاییها یه بیانیه دادن گفتن تحریمهایی که توی برجام تعهد داده بودیم، برداشته میشه اما شرط داره شرطش ایته که نهادها و اشخاص ایرانی که ما تحریمشون کرده بودیم، از منافع رفع تحریم بهره مند نشن!
چی شد؟ یعنی چی این حرف؟! آمریکاییها گفتن یعنی فقط تحریمهایی که به بهانه هستهای وضع شدن رو برمیداریم!
اما کلی شرکت و وزارتخونه و افراد ایرانی هستن که به خاطر حقوق بشر و موشک و... تحریم کردیم. اونها جای خودشون باقی هستن !
اما اگه میخواید اونها رو برداریم باید بیائید جداگونه براشون برجام امضا کنید (برجام 2 و 3 که می گفتن اینها بود. میگفتن باید موشک رو هم مثل هسته ای بدید بره).
آمریکایی ها گفتن باید مطمئن بشیم تحریمهای هستهای که برداشته میشه، حتی یه دلار هم دست اینهایی که به دلایل دیگه تحریم شدن نرسه!
معنی حرفشون این بود که حالا ایران می تونه بره نفت بفروشه، اما اگر یک دلار از این نفت برسه دست وزارت اطلاعات و وزارت دفاع و وزارت ارشاد و سپاه و... که به دلایل غیرهسته ای تحریم هستن، ما طرف معامله خارجی ایران رو تحریم می کنیم! یعنی هر کس با ایران معامله کرد، باید مطمئن باشه پول دست تحریمشدگان آمریکا نمیرسه!
خب فرض کنید شما یه شرکت خارجی هستید که نفت ایران رو خریدید. میخواهید پولش رو به ایران پرداخت کنید. آمریکا گفته اگر یه دلار برسه دست کسانی که هنوز تحریم هستن، تو رو هم تحریم می کنم! خب معلومه دیگه معامله نمی کنید! پول های نفت که پس از برجام فروختیم و توی کره جنوبی و جاهای دیگه بلوکه شد، علتش این بود! گفتن از کجا معلوم این پول رو به شما دادیم دست کسانی که آمریکا تحریم کرد، نرسونید؟ بعدش هم آمریکا بابتش ما رو تحریم کنه؟
حالا ایران چکار کنه شما مطمئن باشی که پولی که به ایران پرداخت میکنی دست اونهایی که هنوز تحریم آمریکا هستن نمی رسه؟
گفتنن برو FATF رو اجرا کنه همه چیز شفاف باشه تا دقیقا مشخص باشه اصطلاحا «ذینفع نهایی» این پول کیه! یعنی آخر کاری پول رو کی خرج می کنه!
یه موقع خیال نکنید دولت زیر بار این ذلت نرفتها! پذیرفت! آقای طیبنیا رفت 41 بند تعهد به FATF داد، شروع کردن دستورالعمل ها رو اجرا کردن. تا جایی که بانک های خودمون رسما اطلاعیه دادن گفتن به کسانی که آمریکا تحریم کرده، خدمات ارزی نمی دیم!!! اسنادش رو منتشر می کنم.
حالا پس الان دعوا سر چیه؟ دعوا سر دو تا کنوانسیون به اسم CFT و پالرمو هست.
چرا؟ چون FATF یه تشکیلات من درآوردی هست که هیچ کس مجبور نیست مقرراتش رو اجرا کنه، اما این دوتا کنوانسیون، بینالمللی هستن و هر کس عضوشون شد، باید اجرا کنه.
ربط این کنوانسیونها به FATF چیه؟ ربطشون اینه که دور زدن تحریم، طبق کنوانسیون پالرمو اسمش میشه پولشویی! یا کمک به مقاومت اسمش میشه تامین مالی تروریسم!
یعنی اگر تحریم رو دور زدیم، و عضو این کنوانسیون بودیم، می تونن علیه ما توی شورای امنیت بابت نقض کنوانسیون پالرمو پرونده باز کنن!
الان کجای قصه ایم؟ دولت آقای پزشکیان داره فشار میاره مجمع تشخیص، عضویت ایران توی این دو تا کنوانسیون رو تصویب کنه!
🔰 پشت پرده نقل قولها: راهبرد برخی دولتمردان برای فرار از پاسخگویی در آینده
🔸ماههای طی شده از عمر دولت چهاردهم همراه با پدیدهای جدید در صحنه سیاست کشور بود. پدیدهای که با نقل قول پزشکیان از رهبر معظم انقلاب در جلسه رأی اعتماد به وزرا آغاز گشت و در روزهای اخیر، مقامات دولتی و افراد رسانهای منتسب به دولت تلاش ویژهای در استفاده از این روش اتخاذ کردهاند.
🔸توئیت اخیر عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد دولت چهاردهم درباره نظر مثبت رهبر معظم انقلاب درباره طرح مجدد لوایح افایتیاف (FATF) در مجمع تشخیص مصلحت نظام، سخنان علی عبدالعلیزاده رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان و نماینده ویژه رئیسجمهور در حوزه اقتصاد دریامحور درباره تصمیم نظام برای مذاکره مستقیم و همچنین نقل قولی از یکی از اعضای شورای اطلاعرسانی دولت و فعال رسانهای جریان مدعی اصلاحات درباره قطعیت یافتن مذاکره با آمریکا از سوی نظام، در ادامه این پدیده نوظهور، روند خطرناکی را ایجاد کرده که از پیش دولت را در برابر هر پاسخگویی درباره عملکرد خود تبرئه کند.
🔸به نظر میرسد این روش جدید و رویکرد برخی از دولتمردان بیش از هر چیز ناشی از اذعان ناخواسته آنان به شکست برنامهها و طرحهای خود و سعی در احاله مسئولیت پاسخگویی به دیگر ارکان نظام است. قرائن حاکی از این است که برخی مسئولان دولتی از سویی با ارائه راهکارهای قدیمی و شکست خوردهای مانند دیپلماسی برجامی و برجسته سازی دروغین FATF به عنوان دلیل مشکلات اقتصادی کشور (که پیشتر نیز مورد استفاده قرار گرفته و بیسرانجامی آنان ثابت شده است)، سعی بر سرپوش گذاشتن بر بیبرنامگی خود داشته و از طرف دیگر با نگاه به احتمال بالای شکست و درصد پیروزی بسیار پایین راهبردهایی همچون مذاکره با آمریکا و پیوستن به FATF تلاش بر فرار از پاسخگویی دارند.
🔸این دسته از افراد متاثر از تجربه دولت حسن روحانی، شکست هر اقدام خود را به همه بازیگران منوط کرده و خود را از پاسخگویی تبرئه میکنند. از همین رو با آگاهی از شکست و به سرانجام نرسیدن توافق و مذاکره با آمریکای ترامپ (در شرایطی که حتی معشوقههای دموکرات غربگرایان داخلی نیز عهدشکنی آمریکایی را در چهارسال اخیر رها نکردند) و بیثمری تصمیماتی همچون پیوستن به FATF در غلبه بر مشکلات ساختاری اقتصاد کشور، سعی در احاله مسئولیت به دیگران این بار پیش از شروع هر اقدامی دارند.