eitaa logo
شجره طیبه🌳🌷
98 دنبال‌کننده
11.7هزار عکس
8.7هزار ویدیو
377 فایل
پیام های خود را برای اینجانب ارسال فرمایید https://eitaa.com/ma_najafi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مناظره هاى انتخاباتى ؛فواید و اشکالات 🔹از جمله ساختارها و گونه هاى برنامه سازى در رسانه " مناظره " است و در ساليان اخير مناظره هاى انتخاباتى در ايران جاى خود را بازكرده است. 🔹ارزيابى ها، اثرسنجى و نظرسنجى هاى رسمى گوياى آن است كه *بيش از ۵۰ ميليون نفر از مردم بيننده مناظره هاى انتخاباتى هستند. 🔹مناظره موجب افزايش مشاركت سياسى مردم در انتخابات می شود. براى آشنايی مردم با كانديداها و برنامه هاى آنها بسيار اثر دارد. در يك نظرسنجى معتبر نشان داده شد كه كانديدايی كه قبل از مناظره فقط ۵٪؜ مردم او را مى شناختند بعد از مناظره ها اين شناخت به بيش از ۴۰ ٪؜ افزايش يافته بود. 🔹مناظره بيانگر عدالت رسانه اى توسط رسانه ملى است. هر كانديدايی كه از نظر قانون احراز صلاحيت شده باشد فارغ ازخط و تفكر سياسى و بدور از توانايی هاى مالى و امكانات، براحتى از اين رسانه امكان حضور و بيان برنامه ها و ديدگاههاى خود را پيدا مى كند. 🔰🔰 فوايد مناظره 🔺"افزايش سطح رقابت در میان کاندیداها و جناح های سیاسی است، چرا كه همه توان فكرى، علمى، تجربه و سوابق مديريتى كانديدا و حاميان آن "بدون روتوش "در معرض افكار عمومى قرار ميگيرد. 🔺اين مدل ساختار برنامه سازى روشى موفق درجلوگيرى از ريخت و پاش هاى مالى و اسراف در تبليغات است. 🔺مناظره موجب تضارب آراء، چند صدايی و فراهم ساختن تكثر گرايش هاى سياسى نقش برجسته دارد. 🔰🔰 اشكالات مناظره های تلویزیونی 🔻هر كس سخنورتر و قدرت بيان بهترى دارد نتيجه بهترى مى گيرد. كه گاهى اوقات با هوچى گرى و فريبكارى همراه ميشود. 🔻مناظره گاهى مرزهاى اخلاقى را ناديده ميگيرد و هركس هر قدر توان بيشترى در بداخلاقى و هنجارشكنى دارد متاسفانه نتيجه بهترى مى گيرد؟! 🔻مناظره گاهى تبديل به فرصتى براى تسويه حساب هاى سياسى، جناحى، باندى و شخصى ميشود. 🔻قدرت احساسى، عواطف، روانى غالبا بر قدرت عقلانى و خردورزى غلبه مى يابد. 🔻 مناظره گاهى اوقات نماد رياكارى، تزوير و نفاق است. ارايه چهره و شخصيتى غير از آنكه هست. اين ها زيان ها وضررهاى مناظره است. با اين همه بايد از مناظره دفاع كرد و نواقص و اشكالات آن را برطرف كرد. بايد راه گفتگو و تعامل را همواره بازنگهداشت. 🔻مناظره بايد نماد خردورزى، شرح صدر، تعامل، گفتگو، تاب آورى و مداراى جامعه ايرانى باشد نه نماد پريشان احوالى، رياكارى و دغل بازى. مناظره بايد عيارجوانمردى و راستى باشد . 🔻بايد سازوكارى براى نظارت،داورى وراست آزمايي مناظره هاى انتخاباتى تلويزيونى طراحى واجراكرد. ✍دکتر علی دارابی
🔴 پاسخهای انتخاباتی از قرآن کریم 🔹 ۱- چرا رای بدهیم؟ 🔺 جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد -۱۱) خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند 🔹 ۲- من وقتی نمی‌دانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟ 🔺 جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون" (نحل - ۴۳) از اهلش بپرسید 🔹 ۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟ 🔺 جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق قرآن می‌فرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ (حجرات -۶) ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺳﻘﻲ ﺧﺒﺮﻱ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ ، ﺧﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻲ ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﺁﺳﻴﺐ ﻭ ﮔﺰﻧﺪ ﺭﺳﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺑﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﭘﺸﻴﻤﺎﻥ ﺷﻮﻳﺪ . 🔹 ۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟ 🔺 جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون" (یونس - ۸) راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن 🔹 ۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟ 🔺 جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت می‌برند نروید. قرآن می‌فرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"(آل عمران - ۱۸۸) دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام نداده‌اند مورد ستایش قرار گیرند 🔹 ۶- به چه کسی رای بدهیم؟ 🔺 "أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ "(مائده - ۵۴) جواب: به کسی رای بدهیم که آنان نسبت به مؤمنان نرم و فروتن و در برابر كافران سرسخت و قاطعند، در راه خدا جهاد مى‌كنند و از ملامت هيچ ملامت‌كننده‌اى نمى‌هراسند.
پاسخ به یک شبهه شبهه: بازخوانی یک انتخابات عجیب وقتی که آیت الله جنتی مردم را به رای ندادن تشویق کرد، و آیت الله خامنه ای رای نداد ✍ 🔸انتخابات شورای شهر دوم در اسفند ۸۱ را می توان عجیب ترین پدیده در سازوکار انتخاباتی جمهوری اسلامی، طی ۴۳ سال دانست 🔹انتخاباتی که دبیر شورای نگهبان احمد جنتی با سخنانی صریح در خطبه های نماز جمعه مومنین را نه تنها به رای دادن ترغیب نکرد بلکه تا آنجا که توانست شبهه افکنی کرد و با ایراد سخنانی به نحوی مردم را به عدم مشارکت حداکثری دعوت نمود؛ 🔸 اما این تنها اتفاق عجیب این انتخابات نبود؛ سفر ناگهانی و بدون اعلام قبلی آیت الله خامنه ای به استان سیستان و بلوچستان ۴ روز قبل از برگزاری انتخابات و در نهایت عدم شرکت ایشان در انتخابات، دومین دوره انتخابات شوراها را در تاریخ جمهوری اسلامی منحصربفرد کرده است. 🔹روند برگزاری دومین دوره انتخابات شوراها در حال سپری شدن است؛ دست شورای نگهبان و تیغ نظارت استصوابی در این انتخابات طبق قانون به کاندیداها نمی رسد؛ 🔸علی تاجرنیا، نماینده مجلس ششم و رئیس هیئت نظارت بر انتخابات اعلام کرده است: استعلام منفی وزارت اطلاعات و دیگر مراجع، شرط کافی برای ردصلاحیت یک کاندیدا نیست؛ بلکه فقط صلاحیت افرادی که هم‌اکنون عضو حزب کومله، دموکرات کردستان ایران و مجاهدین خلق هستند رد خواهد شد ودیگر گروه‌ها و افراد برای شرکت در این انتخابات آزادند. 🔹احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، برآشفته شده و در خطبه‌های نماز جمعه روز دوم اسفند ۸۱ و یک هفته مانده به برگزاری انتخابات می گوید: در مورد سلامت انتخابات تردیدهای جدی وجود دارد و معلوم نیست که چه کسی جلوی تقلب‌های انتخاباتی را خواهد گرفت. جنتی با طعنه به وزارت کشور و مجلس می گوید: 💭 «نمی‌دانم چه کسی باید مواظب عدم تقلب باشد. انشاءالله فرشتگان مواظبت می‌کنند.» 🔸احمد جنتی در ادامه تیر خلاص را نیز به سازوکار انتخاباتی پیش رو که خود نقش اساسی در آن ندارد می زند و عملا مومنین را به عدم مشارکت حداکثری دعوت می کند، او گفت که الزاما و در هر شرایطی نباید رای داد و فقط اگر «فرد صالحی پیدا کردید، بروید رای بدهید.» 🔹مرتضی مبلغ، معاون سیاسی وزارت کشور به این اظهارات بی سابقه، واکنش نشان داد او در بیانیه ای گفت: 💭 «به جای آنکه مردم رابه شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح دعوت کنند، با مشروط کردن رأی دادن، عنوان کرده‌اند که اگر در بین کاندیداها فرد صالحی پیدا کردید، بروید و به او رای دهید. جواب شبهه: سید جلال حسینی: باسلام و ادب طرفداران احمدی نژاد برای توجیه کار زشت احمدی نژاد در به رسمیت نشناختن انتخابات به کار زشتی یعنی طرح رای ندادن آیت الله جنتی و حضرت آقا روی آورده اند که این مطلب سراسر کذب محض است و همواره مقام معظم رهبری و پیرو ولایت، آیت الله جنتی مردم را به رای دادن تشویق کرده اند. در ضمن مقام معظم رهبری همواره برحضور حداکثری و رای دادن ولو خلاف نظرایشان تایید نموده اند، بلکه حضور حداکثری را از انتخاب اصلح نیز مهمتر دانسته اند چرا که می دانستند حضور حداکثری موجب خنثی کردن بسیاری از توطئه دشمنان خواهدشد. همچنین بر خلاف نظر برخی افراد که هر موقع که احساس می کردند رای نمی آورند نظام را به تقلب متهم می کردند، معظم له همواره بر سلامت انتخابات در تمام دوره ها تاکید داشته اند.
❓می دونستید آلو خاصیت ضد میکروبی داره؟ آلوی خشک خواص ضد میکروبی دارد که می‌تواند خطر آلودگی گوشت را کم کند، افزودن آلو به گوشت قیمه شده به میزان قابل توجهی از رشد میکروب ‌ها جلوگیری می‌کند.
🌀 از خواص رنگ ها چه می دانید؟ 🔻 بررسی خواص رنگ های آبی، سبز، قرمز و سفید 📚 سلامت و بهداشت در اسلام، صفحه ۶۸ الی ۷۰
🍳 آداب غذا خوردن 🔸 تنوع در دریافت مواد غذایی 🔻 در بالا بخوانید...
🌀 عطر عامل زیبایی و تندرستی از آنجا که عطر زیبایی و تندرستی شمرده می‌شود، روایات به طور متواتر درباره‌‌ی سودمندی‌ها و اثرگذاری آن بر تندرستی به ما رسیده است. رسول خدا (صلی الله علیه وآله) فرمودند: هرشخصی که بوی خوش داشته باشد، عقلش فزونی می‌یابد. 📚 دعائم الاسلام ، جلد 2، صفحه 165 حدیث 593
💢اعتیاد شدیدتر از مواد مخدر 🔻 از اعتیاد به شدیدتر و گسترده تر صورت می گیرد و تاثیراتی که بر مغز انسان می گذارد باعث می شود تا قابلیت تصمیم گیری و مدیریت زمان از بین برود. 🔸استفاده از وسایل ارتباط جمعی از هر نوع چه سمعی و چه بصری اگر در جهت بالاتر رفتن خلاقیت و دانش امروزی باشد بسیار مناسب و لازم برای هر جامعه است، 🔴 اما در حالات دیگر که متاسفانه هم‌اکنون عده زیادی از جوانان به آن مبتلا شده‌اند نوعی اعتیاد است که در نهایت فرد را دچار مشکلات روانی و جسمی کرده و این امر به تمام جامعه تسری پیدا خواهد کرد.
rafiee-06.mp3
11.2M
🎧 صوت جلسه 6 💢 موضوع: سبک زندگی اسلامی 🌹 ویژه سال 1400 🎙حجت الاسلام والمسلمین