هدایت شده از بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| همستر کامبت؛ رویای دستیافتنی یا بی سرانجام!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 شبهه
[ کلیپ منتشر شده توسط یک آتئیست] یک مسلمان با نگاه به ساعتی که توسط پیتر هنلاین اختراع شده فهمید وقت اذان است، با اتومبیلی که توسط کارل بنز اختراع شده به مسجد رفت .... با میکروفونی که امیل برلاینر اختراع کرد اذان گفت و بعد از خدا خواست که کفار را هلاک کند!!
🟢 پاسخ جالب را بشنوید....
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
🌳 اول:
حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
🌳 دوم:
حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛
گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
🌳 سوم:
حکمرانی حزبی؛
این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
🌳 چهارم:
حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛
در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
🌳 پنجم:
حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛
این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
✍دکتر محمد سجاد شیرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی همستر یک جادوی رسانهای...!
هر آن چیزی که باید در مورد این بازی بدونید!
لطفاً این فیلم رو از دست ندید
تلگرام برای جبران کمبود مخاطب دست به چه کاری زده؟🪸
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
هدایت شده از الله اکبر
🔴امروز در بانک بودم با فردی ناشناس که او هم مثل من معطل بود سر صحبت باز شد با حسرت گفت شهید رییسی خیلی حیف شد، میگفت شب سقوط هلیکوپتر دوست کاسبم زنگ زد من رو مسخره کرد و گفت نذر کردم پیدا نشه !
چند روز بعد از شهادتش دوباره زنگ زد اینبار اما میگفت غلط کردم من این سید را نمیشناختم!
✍آزو
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴نقش دختران امام جواد: معرفی و مراقبت از امام زمان تا تجلیل و حفظ یاد حضرت معصومه در ایران
🔻حکیمة خاتون :بانوی عالمه ومحدثی است که بسیار موثر در نقل روایات تولد و غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف میباشند.
حکیمه بارها آن حضرت (عج) را در زمان حیات پدر بزرگوارش ملاقات کرد و از سفیران و رابطان امامت، پس از رحلت امام عسکری علیه السلام بود.درباره ازدواج امام عسکری علیه السلام با نرجس و ولادت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه روایات زیادی از بانو حکیمه نقل شده. از عزت این بانو نزد ایمه همین بس که قبر نورانی این بانو در سامرا و در کنار برادر و برادر زاده عزیزش میباشد.
🔻زینب:این بزرگوار را برخی دختر امام جواد(ع) دانسته اند. او بعد از وفات حضرت معصومه(س) به قم آمد و گنبدی برمزارش ساخت. از احوالات و زندگی دختر بزرگوار امام جواد اطلاعی چندان در دست نیست. علامه حسن بن مطهر حلی در «المستجاد» و علامه طبرسی در «تاج الموالید» موقع شمردن دختران امام جواد(ع) نامی از وی به میان نیاورده اند. اما حسن قمی در تاریخ قم که قدیمی ترین کتاب در باره قم می باشد به ورود، ساختن گنبد، وفات و دفن وی اشاره نموده است.
🔻ام محمد: در تاریخ قم از وی به عنوان دختر امام جواد نام برده شده است مرحوم سید محسن امین در کتاب شریف اعیان الشیعه، در ترجمه اسحاق بن جعفر بن محمد(ع)، حکایتی از وی نقل کرده که کمال فضل و دانش او را نمایان می سازد بنا بر نقل حسن قمی وی در حرم مطهر فاطمه معصومه(س) دفن شده است.
🔻میمونة:حسن قمی از میمونه و دو خواهر دیگرش (زینب و ام محمد) به عنوان دختران امام جواد(ع) نام برده است. حادثه ای که در سالهای نه چندان دور اتفاق افتاد وجود قبر وی در حرم مطهر را مسلم ساخت. از مرحوم آیت الله حاج آقا حسین مجتهد چنین نقل می شود که هنگام فرش کردن حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) با سنگهای مرمر ناگاه روزنه ای به سرداب (در قسمت پایین ضریح حضرت) پیدا شد; دو بانوی صالحه داخل شده متوجه شدند که قبر مطهر حضرت معصومه(س) آنجا نیست، بلکه آن سرداب در پایین حرم مطهر واقع شده، در آن محوطه سه پیکر مطهر و تازه دیدند که گویی همان روز روح از بدنشان خارج شده بود. چنین احتمال داده می شود که یکی از آنان میمونه و دو نفر دیگر که سیاه چهره بوده اند دو تن از کنیزان وی باشند. [۱]
منبع:[۱] پروانگان حریم معصومه(س)
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آثار توسل به امام جواد علیهالسلام
🔺حاج اقا تهرانی
__________________
#مدیریت_فرهنگی
◾️به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1875444138Ce7b9b364c1
هدایت شده از نرگسانه
اول ذیحجه، سالروز ازدواج و پیوند آسمانی دو الگوی کامل انسانیت،
مصداق اتم ایمان و عبودیت
حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) و حضرت سیده نسا العالمین فاطمه زهرا (س) می باشد.
این پیوند آسمانی، الگوی راستین حیات طیبه در زیست دنیایی است.
به راستی محبان عترت رسول (ص) با وجود چنین الگوهایی چه کم دارند تا امر ازدواج دختران و پسران خود را سامان دهند.
فرا رسیدن سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامی نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و اولین پیشوا و امام شیعیان جهان حضرت علی بن ابی طالب (ع) و روز ازدواج را خدمت اعضای محترم کانال نرگسانه تبریک گفته و توفیق همه زوج های جوان در زندگی مشترک را از درگاه احدیت مسئلت می نماییم
🌹🌹🌹🌹
47.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتخابات و بازیهای کریپتویی برای کسب درآمد (همستر، نات کوین و…)
⭕️ تحلیل استاد محمد #کهوند نسبت به رباتهای تلهگرامی:
فارغ از اینکه این رباتها به پول ختم میشوند یا نه و حلال هستند یا حرام، یه احتمال وجود دارد و آنکه اینها میتواند یه پروژه و پولپاشی باشد از طرف دشمن تا با مهاجرت معکوس به تلهگرام دوباره بتواند سیطرۀ رسانهای خودش را به دست بیاورد و با مهندسی افکار نتیجه #انتخابات را به نفع خودش رقم بزند، نظیر این مورد هم ما شاهد آن بودیم
به عنوان مثال #انتخابات سال ۹۶ و اغتشاشات ۱۴۰۱ (با توجه به آمار رسمی) که در آنها رسانه توانست افکار عمومی را به نفع دشمن رقم بزند!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
47.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتخابات و بازیهای کریپتویی برای کسب درآمد (همستر، نات کوین و…)
⭕️ تحلیل استاد محمد #کهوند نسبت به رباتهای تلهگرامی:
فارغ از اینکه این رباتها به پول ختم میشوند یا نه و حلال هستند یا حرام، یه احتمال وجود دارد و آنکه اینها میتواند یه پروژه و پولپاشی باشد از طرف دشمن تا با مهاجرت معکوس به تلهگرام دوباره بتواند سیطرۀ رسانهای خودش را به دست بیاورد و با مهندسی افکار نتیجه #انتخابات را به نفع خودش رقم بزند، نظیر این مورد هم ما شاهد آن بودیم
به عنوان مثال #انتخابات سال ۹۶ و اغتشاشات ۱۴۰۱ (با توجه به آمار رسمی) که در آنها رسانه توانست افکار عمومی را به نفع دشمن رقم بزند!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتخابات بعنوان عامل اصلی پیش برندگی و رفع مشکلات مردم، قطعا توسط ضد انقلاب مورد توجه است لذا؛
🔹باید به این نکته توجه داشت که دشمنان انقلاب هر عاملی که باعث توسعه و پیشرفت کشور شود را مورد نقد ، تحریف و تحریم قرار می دهد. و قطعا می دانند، انتخابات در ایران باعث پیشرفت کشور می شود.
🔹از باب سلامت انتخابات وقتی عامه مردم بر مبنای وجدان پاک خود به تاریخ انتخابات در ایران توجه می کنند می بینند جو غالب کشور به سمت یک رئیس جمهور بوده و به آن رای دادند و آن کاندیدا از صندوق رای بیرون آمد.
نخبگان می دانند انتخابات یعنی تزریق تفکر ، توان و اراده جدید در بدنه اجرایی کشور و خالی شدن فضا برای حضور جوانان در راستای توسعه کشور لذا باید به صورت جامع به راهبردها و تاکتیک های دشمنان انقلاب توجه نمود تا اسیر فریب ها و نیرنگ های آنها نشویم.
🔸راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی بعنوان یکی بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی"
🔸تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانه ای جهت کاهش مشارکت در انتخابات (بزرگ نمایی بعضی از مشکلات اقتصادی در مناظرات ، مهندسی و فرمایشی خواندن انتخابات و ...)
۲.طراحی عملیات های رسانه ای به منظور حمایت از دورترین کاندیداها با گفتمان انقلاب اسلامی (دعوت مردم به تلگرام از طریق بازی و ارزهای دیجیتال ، فعالسازی حباب های هوشمند اینستاگرام ، ویژه برنامه های ماهواره ای و ...)
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای نزدیک به جبهه انقلاب
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی به واسطه انتخابات (پرداختن به خاطرات تلخ گذشته نظیر جنبش ززآ و ...)
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر ( سازمان های بین المللی ، نرم افزارها و شبکه های اجتماعی و ...)
🔸در پایان باید مردم عزیز ایران توجه کنند که مشکلات کشور قطعا توسط مردم و دولتمردان درون کشور برطرف می شود و کشورهای خارجی چه دوست چه دشمن کمترین نقش را در پیشرفت یک کشور دارند.
ایجاد دو قطبی هایی نظیر مذاکره و فیلترینگ و از این دست مسائل از فریب ها ، تکنیک ها و تاکتیکهای رسانه ای دشمنان هستند که فقط با هدف جلوگیری از پیشرفت کشور و حمایت از کاندیداهای خاص طراحی و اجرا می شوند.
🔹 لذا اگر مردم دوستدار برطرف شدن مشکلات کشور هستند که قطعا هستند باید در یک فضای منطقی برنامه های کاندیداها و سوابق جریانات سیاسی را بررسی و از افراد مورد اعتماد و درگیر با رفع مشکلات کشور نظرخواهی و مشورت کنند.
دقت شود افرادی که در کف میدان حل مشکلات کشور نیستند و فقط در بستر فضای مجازی ارائه نظر می کنند افراد مناسبی برای مشورت در این خصوص نیستند ، خیلی از این افراد فقط به دنبال جذب مخاطب و شاید با هدف دیگری...! اظهار نظر می کنند. پس باید دوست و دشمن را خوب شناخت.
🔹این کشورها را در مواجه با سیاسیت های انقلاب اسلامی هیچگاه دوست ندانید. "آمریکا، انگلیس، آلمان ، فرانسه و رژیم کودک کُش اسرائیل"
✍ حیدر بردبارنسب
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
هدایت شده از بصیر
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
هدایت شده از بصیر
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 مخرج مشترک جدید عبدالحمید و ضدانقلاب
▪️◾️▪️
▪️عبدالحمید اسماعیلزهی در خطبههای نماز جمعه دیروز مسجد مکی زاهدان به موضوع انتخابات ریاستجمهوری پرداخته و در اقدامی قابل تامل تلاش کرده مردم را نسبت به انتخابات ناامید کند.
▪️او در بین خطبههای خود شرایط ایران را نامناسب تصویر کرده و کشور را روبهرو با بالاترین بحران خوانده است!
▪️امام جمعه مسجد مکی پا را فراتر از سیاهنمایی اوضاع ایران هم گذاشته و گفته که مردم هم امیدشان را متاسفانه از دست دادهاند و معتقدند از دست کسانی که ثبتنام کردهاند کاری برنمیآید.
▪️این موارد در حالی از عبدالحمید مطرح شده که جریان ضدانقلاب نیز همواره در آستانۀ برگزاری انتخابات در ایران دو خط را پیگیری کردهاند؛ خط اول ارائه تصویری شبیه بنبست از شرایط کشور با هدف القای ناامیدی و خط دوم بیفایده جلوهدادن انتخابات و حضور مردم.
#انتخابات | #شهید_جمهور
⛔️توطئه ای دیگر ازطرف اصلاح طلبان برای فضاسازی و مظلوم نمایی و درنتیجه دستیابی به هدف کاهش حضور مردم در #انتخابات
امروز در خبرها آمده بود که جبهه اصلاحات با ۴۶ گروهک سیاسی به سه کاندیدا برای ریاست جمهوری اسلامی به ایستگاه انتخابات رسیده اند
به ترتیب آخوندی ، جهانگیری و پزشکیان که آخوندی بدلیل شهرت به بی کفایت ترین وزیر دولت بی کفایت روحانی ، جهانگیری بدلیل داشتن پرونده باز قضایی ودلایل دیگر و پزشکیان هم احتمالا بدلیل حمایت از آشوبگران سال ۱۴۰۱ و عدم کفایت در حد ریاست جمهور، رد صلاحیت میشوند .
ازاینجا نقشه اتاق جنگ روانی اصلاح طلبان همچون انتخابات گذشته وارد مرحله اجرا خواهدشد و یکی از مهمترین اثر این توطئه بر قشر خاکستری که بعد ازشهادت #شهید_جمهور تصمیم به مشارکت گرفته اند، خواهد بود تا آنان را مجدا دلسرد و نا امید و درنتیجه ازحضور درپای صندوقهای رای منصرف کنند و به هدف کاهش مشارکت دست یابند . مگر اینکه به برآورد هایی برسند که مورد اقبال قرار گیرند.
🔹نکته مهم دراین ماجرا که حکایت از توطعه ای دیگر ازسوی اصلاحات دارد اینجاست که آنها قطعا از عدم صلاحیت دونفر اول و به احتمال زیاد نفر سوم کاندیدای خود به خوبی اطلاع دارند و دقیقا به همین دلیل آنان را معرفی کردند تا با ردشدن صلاحیتشان بوقهای خود را در مظلوم نمایی فعال کنند تا درنهایت اگر هم چند نفر از کاندیدهای با گرایش اصلاحات احراز صلاحیت شدند، بعدا مدعی شوند که کاندیدهای اصلی ما مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفتند و به همین دلیل نظام تصمیم به مهندسی انتخابات و..... دارد
اینجاست که وظیفه جبهه انقلاب از یکسو تبیین دقیق و سریع ماجرا برای مردم ، بخصوص طیق خاکستری و از سوی دیگر پرهیز از اختلاف در جبهه انقلاب است .
بدترین آفت در این مقطع که آنهم در میزان مشارکت طیف خاکستری در این انتخابات اثر خواهد داشت اختلافات همراه با بدگویی و تهمت و ناسزا و برجسته کردن نقاط ضعف کاندیداهای جبهه انقلاب و زدن طرف دیگر توسط طرفداران هریک از کاندیداهای مقابل است . البته ازنقش فعال اصلاح طلبان و دشمنان خارجی و داخلی دراین زمینه نباید غافل بود .
گرچه متاسفانه برخی انقلابیونِ با ضعف بصیرت که تعداد کمی هم نیستند ،هم اکنون در کانالها و گروههای مختلف درهمین زمین از درحال بازی فعالانه هستند
افسوس و صد افسوس که تذکرات واشارات ولایت و ولایتمداران به این افراد بی اثراست
ان الله لا یغیر بقوم حتی یغیرو بانفسهم
✍محسن مهدوی پور
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️از آیتاللهالعظمی بهجت پرسیدند:
دختری که خواستگار مناسب برایش پیدا نمیشود ویا پسریکه باموانع زیادی برخورد میکند و ازدواجش بهتاخیر میافتد، چهباید بکند؟ چهذکری بگوید؟
👌ایشان ۳دستورالعمل فرمودند:...👇
👈نحوه نماز جعفرطیار ودعای علامه مجلسی را در کانال زندگی شیرین و الهی ملاحظه فرمایید
🔰
🆔 @hatampoori
هر روز با یک دستورالعمل اخلاقی در کانال زندگی شیرین و الهی درخدمت شما صالحان هستیم👆
─┅ঊ🍃🌹🍃ঊ┅─
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت پیغمبر اکرم وسطِ خطبهی عقد ،
چقَدَر فاطمهی من بهعلی میآید : ) 💞
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-وصالِ حیدر و یارش مبارک
-وصالِ یاس و دلدارش مبارک ♥️
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
لباس یاسے بر تن کرد زهرا
کنار دست او نشست مولا
محمد خطبه خواند، زهرا بلے گفت
غلط گفتم؛ بلے نه یا علے گفت...
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین
همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
🔸آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیام رسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمع آوری نمایند. شش ماه بعد در فروردین امسال؛ تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام همستر کامبت هموار ساختند.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره می کنیم:
۱_پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تامین کننده و پشتیبانی دهنده زیرساخت ربات یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانال ها و موسسات جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار می دهد و از این طریق کسب درآمد می نماید. بخش دیگر مربوط می شود به اینکه زیرساخت این ربات یعنی تلگرام با جذب مخاطبین بیشتر نسبت به پیامرسانی های رقیب، گسترش می یابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به خاطر فیلترینگ رخ داد جبران کند. متولیان ربات یا نرم افزار مربوطه احیانا می توانند کسب درآمد با فروش اطلاعات کاربران نیز داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمی شود نادیده گرفت.
۲_واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا می شود به همه کاربران( ۱۲۰میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده می شود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازه نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفا سرشبکه های اصلی را تامین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
۳_اهداف:
علاوه بر کسب درآمد و جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالا در راهاندازی یک توکن(ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
۴_پیامدها:نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژه ای در ظاهر اقتصادی است اما جنبه های متعددی از زندگی بشر مخصوصا فرهنگ را متاثر می سازد. این ربات نشان داد که رویای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ما می باشد و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش می دهد. جامعه ای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش می دانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ، سوق می یابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصا از این جنس ربات ها، از آنجا که فاقد ارزش می باشد و پشتوانه ای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهای بر فرض وجود، اثرات و تبعات منفی در جامعه خواهد داشت.
هدایت شده از بصیر
" نابرده رنج گنج میسرنمی شود "
✍ محمد میری
اخیرا شاهد هجوم بخشی از جامعه به سوی تلگرام و غرق شدن در بازی به اصطلاح رایگان " همستر کامبت " هستیم که به امید کسب درآمد ، سخت به آن مشغول هستند.
ناخداگاه به یاد ضربالمثل معروف اقتصادی افتادم : چیزی شبیه ناهار مجانی وجود ندارد :
«There doesn texist such a thing as a free lunch»
یعنی هیچ منفعتی بدون هزینه به دست نمیآید، به عبارت دیگر برای هر چیزی که به دست میآوریم، باید بهایی بپردازیم که حداقل آن هزینه فرصت ( Opportunity cost ) از دست رفته است.
جای موعظه نیست در عصری که خیلی چیزها توام شده با تحرکهای بدون تفکر نباید خرده گرفت که عدهای با زدن روی یک #همستر در توهم پولدار شدن باشند؛ اما این حجم از جو زدگی گسیختگی ، علاقهمندی به بدست آوردن بدونِ پرداخت بها و مُفتبَری در جامعه قابل تأمل است.
در تاریخ آورده اند که در سال ۱۸۴۸ هنگامی که همه در کالیفرنیا آمریکا در جستجوی طلا بودن یک نفر با فروش بیل میلیونر شد، اما هیچ کس طلا پیدا نکرد. حال بدون شک برندگان اصلی بازی همستر " سازندگان این بازی تلگرامی " هستند که با بهرهگیری از بیسوادی و توهم مردم بیچاره "رویا فروشی " میکنند؛ و گرنه کدام گربه محض رضای خدا موش میگیرد!؟ غیر از اینست که پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشود!
حتی به فرض در اینده تعدادی رمز ارز نیز بدهند، مطمئنا آنقدر بی ارزش است که در برابر زحمت و وقتهای تلف شدهی ما بسیار ناچیز است.پس آن چه که واضح است بازیهایی مثل #همستر کامبت و امثالهم در دنیای بازیهای رمز ارزی برای پر کردن جیب من و شما ساخته نشده اند.
متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین بخش های ازجامعه نفوذ کرده که " مفت خوری گواراست " و مصداق این بیت از شعر محشتم کاشانی است که : " سرکه مفت از عسل شیرین تر بود " ، همین ذهنیت اشتباه باعث شده تعدادی زیادی دلفریفته این بازی به ظاهر مفت به امید مال اندوزی شوند ولی غافل از مصرع دوم این شعر محتشم هستند که " نبات مفت بود از زهر قاتل تلختر " !!
باشد که پند گیریم، التماس اندکی تفکر؛
" نابرده رنج گنج میسرنمی شود "
✍ محمد میری
اخیرا شاهد هجوم بخشی از جامعه به سوی تلگرام و غرق شدن در بازی به اصطلاح رایگان " همستر کامبت " هستیم که به امید کسب درآمد ، سخت به آن مشغول هستند.
ناخداگاه به یاد ضربالمثل معروف اقتصادی افتادم : چیزی شبیه ناهار مجانی وجود ندارد :
«There doesn texist such a thing as a free lunch»
یعنی هیچ منفعتی بدون هزینه به دست نمیآید، به عبارت دیگر برای هر چیزی که به دست میآوریم، باید بهایی بپردازیم که حداقل آن هزینه فرصت ( Opportunity cost ) از دست رفته است.
جای موعظه نیست در عصری که خیلی چیزها توام شده با تحرکهای بدون تفکر نباید خرده گرفت که عدهای با زدن روی یک #همستر در توهم پولدار شدن باشند؛ اما این حجم از جو زدگی گسیختگی ، علاقهمندی به بدست آوردن بدونِ پرداخت بها و مُفتبَری در جامعه قابل تأمل است.
در تاریخ آورده اند که در سال ۱۸۴۸ هنگامی که همه در کالیفرنیا آمریکا در جستجوی طلا بودن یک نفر با فروش بیل میلیونر شد، اما هیچ کس طلا پیدا نکرد. حال بدون شک برندگان اصلی بازی همستر " سازندگان این بازی تلگرامی " هستند که با بهرهگیری از بیسوادی و توهم مردم بیچاره "رویا فروشی " میکنند؛ و گرنه کدام گربه محض رضای خدا موش میگیرد!؟ غیر از اینست که پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشود!
حتی به فرض در اینده تعدادی رمز ارز نیز بدهند، مطمئنا آنقدر بی ارزش است که در برابر زحمت و وقتهای تلف شدهی ما بسیار ناچیز است.پس آن چه که واضح است بازیهایی مثل #همستر کامبت و امثالهم در دنیای بازیهای رمز ارزی برای پر کردن جیب من و شما ساخته نشده اند.
متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین بخش های ازجامعه نفوذ کرده که " مفت خوری گواراست " و مصداق این بیت از شعر محشتم کاشانی است که : " سرکه مفت از عسل شیرین تر بود " ، همین ذهنیت اشتباه باعث شده تعدادی زیادی دلفریفته این بازی به ظاهر مفت به امید مال اندوزی شوند ولی غافل از مصرع دوم این شعر محتشم هستند که " نبات مفت بود از زهر قاتل تلختر " !!
باشد که پند گیریم، التماس اندکی تفکر؛
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پادکست_صوتی_تصویری
گوینده: هنرمند بسیجی خواهر عالمی
وصـٰال حیدر و یارش مـُبارَکْ
وصالِ یاس و دِلدارش مُبارکْ
از الطافُ و عـِنـٰایات اِلهـی
رسْیده حَقْ بِه حَقْدارَشْ مْبارَک
🌺🌼سالروز #ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه مبارکباد
#کانون_بسیج_هنرمندان_شهرستان_آبیک
#روابط_عمومی_و_فضای_مجازی_سازمان_بسیج_هنرمندان_استان_قزوین