⭕️ علل گرانی اعجاب انگیز مرغ در ماه اخیر چیست؟
گرانی مرغ در این مقطع سه ضلع دارد:
ضلع اول؛ حدود ۲۰ سال بود که انحصار مرغ لاین ایران در انحصار دو شرکت انگلیسی بود، با دستورات مقام معظم رهبری دولت به سمتی رفت که حدود ۵۰ درصد مرغ های لاین مرغ آرین ایرانی شد و دشمن و نوچه های آن در داخل احساس خطر کردند و تلاش کردند این حرکت که در راستای خودکفایی بود را زمین گیر کنند.
ضلع دوم؛ ۶۵ درصد نهاده ها توسط آقای مسعود مدلل وارد می شد و ایشان ابر ارز خوار ایران بود، اخیرا اطلاعات سپاه ایشان را باز داشت کرده بود و ایشان که سلطنت خود را در خطر دید بازار نهاده ها را به تلاطم کشید.
ضلع سوم؛ دولت در صدد است با فشار به مردم نظام را وادار به پذیرش FATF کند لذا دادستان کل در یک مصاحبه اعلام کرد دولت اجازه ترخیص بسیاری از اقلام را از گمرک نمی دهد.
ضلع چهارم؛ دلال بازی های بی حساب و کتاب بازار که همچون سرطان در اقتصاد خرد و کلان ایران رشد کرده است.
✨﷽✨
#قدر_یکدیگر_را_دانستن
💠 آیت الله احمدی میانجی ميفرمودند در اطراف آذربایجان شخصی به نام شیخ محمد طاها زندگی میکرد. آدم فوقالعادهای بود. آیت الله محل بود خانمی هم داشت که به او محبت و خدمت میکرد. شیخ محمد طاها معمولاً مشغول درس و بحث و عبادت و کارهای دیگر بود. یک روز مشکلی در خانه پیش آمد. سابق معمولاً از چاه آب میکشیدند. خانم شیخ محمد طاها از دست آقا ناراحت شده بود و دلو و ریسمان را مخفی کرده بود. شیخ محمد طاها سحر برای نماز شب بلند شد. همیشه آفتابه پر از آب برای او آماده بود ولی آن شب میبیند نه از آفتابهی آب خبری است نه از دلو و ریسمان. اطراف را میگردد و دلو ریسمان را پیدا میکند. دلو را در چاه مياندازد و میبیند خیلی مشکل است. پیرمرد است و توان ندارد از چاه آب بکشد. بهسختی دلو آب را از چاه بالا میکشد ولی از دستش ميافتد. زار زار شروع میکند گریه کردن. خانم دلش به حالش ميسوزد میگوید اینکه گریه ندارد من برایت آب میکشم. میگوید من برای آب گریه نمیکنم؛ گریه من برای این است که تو چهل سال برای من آب كشيدي و من قدر تو را نميدانستم و اصلاً توجهی به این کارت نداشتم.
📙محبت به زنان و کودکان در سیره پیامبر اکرم، حجتالاسلام فرحزاد،ص ۹۲
⭐️ فضیلت سحر خيزی و نماز شب
⏰ وقت سحر، وقت بسيار مباركی است، وقت تهجّد و عبادت خدا است. وقت انس گرفتن با محبوب حقيقی در خلوت شب است. وقتی است كه پيشوايان معصوم اسلام (سلام الله عليهم) مسلمانان را به بيدارى و تهجّد در آن ترغيب می نمودند.
🕯 خداوند در دو جای قرآن، كسانى را كه در سحرگاهان به استغفار میپردازند و از خداوند كريم و رحيم بخشايش گناهان خود را میخواهند مورد تمجيد قرار داده است.
⏰ در روايات آمده است كه خداوند متعالی، هنگام سحر درهاى آسمان ها را می گشايد و در اين ساعت است كه خداوند هر حاجتى از او خواسته شود اجابت مىكند و وقت انتشار بركات بر زمين است.
🕯 انسان،با تداوم نماز شب و تهجّد و عبادت هاى شبانه، مى تواند به مقامى از كمال و صفاى نفس و قرب به خدا برسد كه چشم و گوش و دست خدايى پيدا كند (جز حق نبيند، جز حق نشنود و جز حق، عمل نكند) و به آنجا برسد كه هر دعايى كند، مستجاب گردد.
⏰ كسانى كه در مقامات علمى و معنوى و دينى به جايى رسيدهاند، از سحرخيزها بودهاند.
🕯 در سحر، آمادگى فكرى و روحى و امكان ارتباط با خدا بيشتر است.
📚 پرتوی از اسرار نماز، ج۱، ص۲۱۱
#نماز_شب
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.
(وسائل الشیعه/ج14/ص496)
شاهی به دوصد عزت و اجلال آید / با شوکت و فر و جاه و اقبال آید
امروز حسین آید و فردا عباس / خورشید ز پیش و مه ز دنبال آید . . .
گزارش جامع محتوایی بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب.pdf
2.8M
⭕️ گزارش جامع محتوایی بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب
─┅ঊ❁🌺💠🌺❁ঊ┅─
🌱 #روشنا_قزوین
🌐 فعالان شبکه روشنگران فرهنگی انقلاب اسلامی
🆔 https://eitaa.com/roshana_qazvin
🆔 https://rubika.ir/roshana_qazvin
این تجلی با شکوه خلقت ، شکم پر کردن و عربده کشیدن و بدمستی کردن و سقوط در منتها درجه حیوانیت است . آنها در این فصل الهام میگیرند اما نه از این فصل بلکه از صفات و ملکات پلید خودشان ، الهام میگیرند اما چه چیز الهام میگیرند ؟ جنایت و آدمکشی ، فحشاء و فساد اخلاق ، شکستن قیود و حدود انسانی . آیا این منتهای بدبختی نیست که محصول رسیدن ایامی به این لطف و صفا و طراوات ، تیرگی دل و تاریکی روح و قساوت قلب باشد ؟ آری ، هر کسی بر طینت خود میتند . به هر حال ، بهار فصل تجدید حیات و زندگی از سرگرفتن زمین ماست ، فصل نشاط و خرمی زمین است ، فصلی است که زمین در شرایط تازه و جدیدی قرار میگیرد و مستعد میشود که بزرگترین موهبتهای الهی یعنی حیات و زندگی به او افاضه شود.
در قرآن کریم از این حالت زمین ، از این تجدید حیاتی که برای این موجود رخ می دهد ، مکرر یاد شده . در حدود پانزده بار و شاید بیشتر در قرآن کریم به این موضوع اشاره شده ، ولی به عنوان یک درس و یک تعلیم و یک حکمت آموختنی .
____________
منبع :
کتاب بیست گفتار استاد شهید مرتضی مطهری(ره)
💐 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💐
فضای مجازی = کلاس درس
گروه صالحانه
https://chat.whatsapp.com/DxOz9lU78F5JvWKuRxF3jO
آدرس شجره طیبه در ایتا و سروش:
@shajare_tayebe
☘️☘️☘️
نکاتی ناب و زیبا از علامه شهید مطهری در باب نوروز و بهار
* منبع: بیست گفتار
* مختلص: مجید نجفی
*ارائه: گروه صالحانه
نوروز در کلام علامه شهید مطهری(ره)
بهار فصل تجدید حیات و زندگی از سرگرفتن زمین ماست، فصل نشاط و خرمی زمین است... در قرآن از این تجدید حیاتی که برای این موجود رخ می دهد مکرر یاد شده حدود پانزده بار و شاید بیشتر در قرآن کریم به این موضوع اشاره شده ولی به عنوان یک درس یک تعلیم و یک حکمت آموختنی...بهار طبیعی را خورشید به وجود میآورد که پس از مدتی دوری و فاصله با اشعه گرم خود طبیعت مرده را زنده و زمین خفته را بیدار میکند و بهار معنوی را خورشید تابنده قرآن در دلهای مرده و روحهای افسرده ایجاد میکند . هم از فرصت بهار معنوی باید استفاده کرد و هم از فرصت بهار طبیعی .
انسان حالتی دارد که از یکنواختی ملول میشود ، طالب تجدد و تنوع است. تجدد و نوخواهی احتیاجی است در وجود بشر . بعضی گمان میکنند که این خصیصه ذاتی بشر است . بشر همیشه مشتاق و آرزومند چیزهایی است که ندارد . داشتن ، مدفن عشق و علاقه و خواستن است . اما بعضی دیگر نظر دقیق تری دارند ، میگویند اگر واقعا چیزی مطلوب غریزی و ذاتی بشر باشد ، ممکن نیست که وصال او را سرد و افسرده بکند .
در نهاد و غریزه بشر معشوق و محبوبی کامل تر و عالیتر است ، محبوبی که کمال لا یتناهی است . به دنبال هر محبوبی که میرود ، در حقیقت ، نشانی از محبوب اصلی و واقعی خود در او میبیند و به گمان محبوب اصلی به سراغ او میرود ، اما پس از وصال چون خاصیت آن محبوب اصلی را در او نمی بیند و احساس میکند که این موجود قادر نیست خلع وجودی او را پر کند ، به سراغ محبوبی دیگر میرود ، و همین طور . . . مگر آنکه روزی به محبوب اصلی و حقیقی خود نائل گردد ، آن وقت به کمال واقعی خود که اتصال به کمال لا یتناهی است ، خواهد رسید و در بهجت و سعادت کامل غرق میگردد و برای همیشه آرام میگیرد و دیگر خستگی و افسردگی و کسالت در او راه نمی یابد و بعبارتی :
( « ألا بذکر الله تطمئن القلوب »).
قرآن کریم درباره بهشت میفرماید : "« لا یبغون عنها حولا »" یعنی این تفاوت میان نعمتهای آخرت و این دنیا هست که در این دنیا انسان طالب تحول و تغیر است ، اما در آخرت طالب تغیر و تحول و نو شدن و عوض شدن نیست . به هر حال ، مسلما انسان در این دنیا طالب تجدد و تنوع است . تجدد موجب انبساط و شکفتگی خاطر میگردد خصوصا اگر آن تجدد و تنوع در جهت حیات و تازگی زندگی باشد . تجدد و تنوع ، کدورت و ملال را از خاطر میزداید .
هر زمان نو صورتی و نو جمال تا زنو دیدن فرو میرد ملال
در تشریع نیز این نکته رعایت شده ، در هفته ، روزی و در سال ، ماهی برای عبادت اختصاص داده شده است ، یعنی تشریع به بدرقه تکوین رفته است . روز جمعه در هفته ، و ماه رمضان در سال ، اوقات تجدید حیات معنوی و زدودن خاطر از ملالها و کدورتهای مادی است . در حدیث است : " « لکل شیء ربیع و ربیع القرآن شهر رمضان » ". یعنی هر چیزی بهار و فصل تجدید حیاتی دارد ، بهار و فصل تجدید حیات قرآن در دل اهل ایمان ، ماه رمضان است .
علی ( ع ) میفرماید :
" « تعلموا القرآن فانه ربیع القلوب » " ( قرآن را بیاموزید که بهار دلها قرآن است ) .
بهار طبیعی را خورشید به وجود میآورد که پس از مدتی دوری و فاصله با اشعه گرم خود طبیعت مرده را زنده و زمین خفته را بیدار میکند ، و بهار معنوی را خورشید تابنده قرآن در دلهای مرده و روحهای افسرده ایجاد میکند . هم از فرصت بهار معنوی باید استفاده کرد و هم از فرصت بهار طبیعی .
رسول اکرم ( ص ) درباره بهار معنوی یعنی ماه مبارک رمضان فرمود :
" « فاسألوا الله بنیات صادقة و قلوب طاهره أن یوفقکم لعبادته و تلاوه کتابه » ".
( از خداوند با نیتهای جدی و راستین و با دلهای پاک بخواهید که توفیق بندگی و تلاوت کتاب الهی به شما عنایت کند ) .
در قرآن کریم مکرر از این تجدید حیاتی که برای زمین رخ میدهد یاد شده ولی به عنوان یک درس و تعلیم و به عنوان راهنمایی بشر ، که از این فصل چه استفادهای باید بکند و چه الهامی باید بگیرد.
هر یک از فرزندان زمین از گیاهان و حیوانات و انسان از این فصل حیات بخش سهمی و حقی دارند:
گلها و سبزهها در این فصل خود را به کمال رشد میرسانند ، به حد اعلی جمال خود را طراوت میدهند ، اسب و گاو و گوسفند خود را به آب و علف می رسانند ، خود را فربه میسازند ، جست و خیزی میکنند ، انسان هم از آن جهت که انسان است ، عقلی دارد و فهمی ، دلی دارد و احساساتی و عواطفی ، او هم از این فیض عام سهمی دارد .
برای بعضی از مردم فصل حیات بخش بهار الهام دهنده است ، درس است ، آموزنده است ، نکتهها و رمزها و حقیقتها در مییابند ، اما متأسفانه استفاده بعضی دیگر از افراد از حد استفاده یک حیوان تجاوز نمی کند .
حاصل بهره آنها از