اقدامات فوري در مهد هاي كودك و مدارس و مكان هاي پر تجمع بر عليه آنفلونزا
با سلام خدمت تمام عزيزان . هر ساله آنفلونزا سبب همه گيري هاي گسترده ايجاد مي كند و با ٢ موج همراه است. هنوز حداقل سه هفته از موج اول آنفلونزا باقي مانده است. انفلونزاي امسال در منطقه ما بيشتر از نوع H1N1 و درصد كمي از H3N2 مي باشد. در صورت عدم مراقبت هاي لازم با بيماري هاي جدي به ويژه در گروه هاي پر خطر همراه است.
اقدامات لازم
١- شستشوي دستها با آب و صابون مايع
٢- تاكيد بر كاهش دست زدن به دهان و بيني و چشمها
٣- درست كردن افشانه الكل ٧٠ درصد
( ٧ قسمت الكل ٩٩ درصد + ٣ قسمت آب و اضافه كردن مقداري گليسرين براي اينكه پوست خشك نشود) از آنجايي كه ويروس به الكل بسيار حساس است استفاده از اين محلول ضد عفوني دست مي تواند خيلي مؤثر باشد. بچه ها مي توانند از دستمال هاي مرطوب حاوي الكل هم استفاده كنند.
٤-كف و سطوح را با وايتكس ٥٪ ( ٥ قسمت وايتكس و ٩٥ قسمت آب تميز كنيد )
٥- براي تميزي آخر وقت ميزها و صندلي ها از وايتكس ٥٪ استفاده كنيد. براي تميزي مياني از الكل ٧٠ درصد بدون گليسرين استفاده شود. روي ميزها افشانه شود و بعد از چند دقيقه با يك دستمال تميز همه قسمت ها تميز شود.
٦- تهويه هواي كلاس ها به طور مرتب انجام شود.
٧-كودكان بيمار حتما در خانه بستري شوند.
٨- فقط ماسك N95 جلوي ورود ويروس و را مي گيرد و شخص را محافظت مي كند .
٩- ولي براي جلوگيري از انتشار ويروس أفراد بيمار حتما از ماسك استفاده كنند . حتي اگر موجود نيست از ماسك معمولي.
به هنگام سرفه با دست جلوي دهان را نگيريد. بلكه با دستمال و با قسمت آرنج مانع از پخش شدن قطرات تنفسي شويد.
١٠-دستمال هاي كأغذي آلوده را روي ميز قرار ندهيد داخل كيسه فريزر ريخته و بعد داخل زباله بريزيم.
١١- دستگيره درها به طور منظم با افشانه الكل تميز شود
١٢- هنگام خروج از مهد دهان بچه ها با شال گردن و يا ماسك پوشانيده شود . هواي سرد زنش مژك هاي بافت پوششي راه هاي تنفسي را مختل مي كند و مانع از كار حفاظتي آنها مي شود.
١٣- در ميان وعده ها مايعات گرم به ويژه چاي زنجبيل و دارچين گنجانده شود. اثر ضد ويروسي دارند.
١٤- در ميان وعده ها از ميوه هاي حاوي ويتامين c استفاده شود مانند انواع مركبات. ولي ميوه ها حتما به دماي اطاق رسيده باشند و سرد نباشند.
١٥- از آش ها و سوپ هاي گرم حاوي مرغ و سبزي هاي برگ سبز به ويژه جعفري و گشنيز كه طبع گرمي دارند استفاده شود.
در غذاها از سير استفاده شود.
١٦- در زمان آنفلونزا بدن به دليل فعاليت زياد سيستم ايمني انرژي زيادي از دست مي دهد براي همين به شدت دچار بي حالي و كسالت مي شوند.
١٧-بنابر اين استراحت و جايگزيني انرژي از دست رفته با مواد غذايي كه هضم راحتي دارند. بسيار مهم است.
١٨- تب يك سيستم دفاعي بدن در مقابل ويروس است. تنهابراي كاهش تب بالاي ٣٨/٥ و ٣٩ درجه از پاشويه و استامينوفن و ايبوبروفن استفاده شود. و به هيچ وجه از آسپرين استفاده نشود.
١٩- واكسن براي گروه هاي پر خطر كساني كه بيماري هاي زمينه اي قلبي و ريوي دارند، افراد بالاي ٦٥ سال ، زنان باردار ، كودكان زير ٢ سال و بالاي ٦ ماه و پرسنل بهداشتي و افراد شاغل در مرغداري ها توصيه مي شود.
٢٠- داروي تامي فلو ( ازلتامي وير) فقط در بيمارستان ها موجود است و براي بيماران بستري و بدحال تجويز مي شود.
٢١- براي كاهش سرفه و باز كردن راه هاي تنفسي در كنار داروها و شربت هاي سينه اي كه پزشك تجويز مي كند مي توان از شربت هاي حاوي آويشن و عسل / چهار تخم و افشانه هاي سياه دانه كه در داروخانه ها موجود است، استفاده نمود
دكتر معصومه اصلاني مهر
دانشيار ميكروب شناسي دانشگاه علوم پزشكي قزوين
هدایت شده از بصیر
#این_همه_ی_ماجرا_نیست
🔴 حواسمان باشد؛ این سکه دو رو دارد‼️
🔻 رهبر معظم انقلاب اخیراً در درس خارج خود درباره شرط پذیرش مسئولیت حدیثی نقل فرمودند که پیامبر (ص) به ابیذر فرمودند: «من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در #مدیریت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی.»
معظم له در ادامه در شرح این حدیث فرمودند: این، درس برای ماها است. بعضی از ما به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی؟!!
🔹بعد از نقل این حدیث در آستانه ی انتخابان مجلس، افکار و قلم ها بیشتر به سمت کسانی هدایت شد که معمولاً بدون تخصص و توجه به ظرفیت خود فوراً برای ثبت نام در انتخابات احساس تکلیف میکنند . اما این همه ماجرا نیست و در حقیقت این یک سکه دو رو دارد!!؛ بر اساس روایت پیامبر علاوه بر گروه مذکور ، بر تک تک افراد جامعه اسلامی نیز لازم و تکلیف است تا دقیق و هوشمندانه ویژگی های افراد را بررسی نموده و بدون توجه به تبلیغات سوء از بین آنها اصلح و شایسته ترین فرد را برای تصدی امور و کارگزاری نظام اسلامی انتخاب کنند .
🔹 حضور اصلح و افضل در تمامی امور از مسائلی است که مد نظر شارع نیز بوده است. در همین باب مرحوم علامه امینی در کتاب الغدیر می نویسد که حضرت رسول(ص) فرمودند: «مَنِ استَعمَلَ عامِلاً مِنَ المُسلِمينَ وَ هُوَ يعلَمُ اَنَّ فيهِم اَولَي بِذلِکَ مِنهُ وَ اَعلَمُ بِکِتابِ اللهِ وَ سُنَّةِ نَبِيهِ فَقَد خانَ اللهَ وَ رَسولَه وَ جَميعَ المُسلِمينَ»
🔹 یعنی: «هر کس از مسلمانان عاملی (کارگزاری) را بر سر کار بیاورد - و به او مسئوولیت بدهد - در حالی که می داند در بین مسلمانان فردی وجود دارد که او برای این کار سزاوارتر است و به کتاب و سنت پیامبر - ص - آشناتر است آن کس به خدا و رسول خدا - ص - و جمیع مسلمین خیانت کرده است»
🖌 #سجاد_عابدی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 #مجلس_دلخواه_من
🔻مجلس دلخواه و آرمانی من متشکل از نمایندگانی است که:
۱. وامدار دولت نباشند،
۲. به جای چشم دوختن به دستان اجنبی! اعتقاد به ظرفیت های درونی برای برون رفت از مشکلات داشته باشند.
۳. ولایی، روحیه انقلابی داشته و جوان باشند
۴. مرزبندی جدی با فتنه داشته باشند.
۵. همراهی با قوه قضاییه در مبارزه با فساد را سرلوحه قرار دهند
۶. از طیف محروم تا متوسط جامعه باشند، نه از قشر مرفه و طبقه اشرافی
۷. از طرفداران اندیشه #اصلاح_طلبی_و_کارگزارانی نباشند که الان اکثریت مجلس و خود دولت را در اختیار دارند و مسبب همه فشارهای مصیبتهای کنونی هستند.
پینوشت:
با چنین رایی مسئولیت اجتماعی خود را ادا کرده ام و انشاءالله با چنین مجلسی #گام_دوم_انقلاب_اسلامی برای تفوق بر دشمنان و حل بسیاری از مشکلات و مسائل برداشته خواهد شد.🙏
✍️محمود باقری
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 #فوری_مهم
آمار واقعی کشته شدگان!
خبر درز رفته از محافل امنیتی
آیا می دانید آمار واقعی کشته شدگان چند نفر است؟ به آمار زیر دقت کنید:
تعداد کشته شدگان انقلاب اسلامی و ۸ سال دفاع مقدس: ۳۰۰ هزار نفر
تعداد کشته شدگان بدست صدام در عراق: ۴ میلیون نفر
تعداد کشته شدگان بدست آمریکا در عراق: ۱.۵ میلیون نفر
تعداد کشته شدگان در جنگ محور غربی عربی عبری علیه سوریه: ۴۰۰ هزار نفر
تعداد کشته شدگان بدست آمریکا در افغانستان: ۵۰ هزار نفر
و تعداد کشته شدگان بدست انگلستان در قحطی بزرگ ایران در سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ : ۹ میلیون نفر
"خیانت خواص"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
🌼این #عشقِ آتشین
زِدلمـ♥️ پاک نمی شود
🍃 #مجنون به غیر
خانه ی لیلا نمیشود
🌼بالای تختِ
#یوسف کنعان نوشتهاند
🍃هر یوسفی
که #یوسفِ_زهرا"س" نمیشود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
🍃🌹🍃🌹
@bidariymelat
هدایت شده از معرفت مهدوی | استاد عبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا به سرداب سامرا، سرداب غیبت گفته می شود؟
#استاد_جواد_جعفری
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
هدایت شده از بیداری ملت
🔴رابطه نئولیبرال ها و اغتشاشات بنزینی
🔷امیر محبیان کارشناس مسائل سیاسی: گرایش چند سال اخیر در اقتصاد سیاسی کشور ما نئو لیبرالیسم است، یعنی حتی ممکن است ادعا کنند بگویند در این جراحی ممکن است بخشی از طبقه پایین نیز از بین برود! در حالی که نظام سیاسی ما پیمانی که با مردم بسته بر اساس عدالت است اما وقتی بیاید و بر اساس نئولیبرالیسم کار کند و بخشهایی از مردم زندگی لاکچری داشته باشند و توده مردم که تمام بار جامع بردوششان است دچار مشکل باشند، این با عدالت سازگاری ندارد. شما نگاه کنید رسانههای متعلق به جریان نئولیبرال در این کشور که اتفاقاً حامیان دولت هستند صراحتاً بحث از جراحی عمیق میکنند و میگویند بخشهایی باید نابود شوند! این چیزی نبود که مردم و نظام میخواستند.
🔷مدیریت یعنی اینکه با حداقلها بتوانیم حداکثرها را به دست بیاوریم، بسیاری از مدیران کشور ما مدیر هزینه هستند و در اصل مدیر نیستند و اینها افرادی هستند که بودجهای برای آنها تخصیص داده میشود و آنها آن را پخش میکنند لذا وقتی بودجه نباشد نمیدانند چه باید بکنند.
🔷کسانی که تفکرات لیبرال دارند یک تفکری در ذهنشان است مانند «قانون داروین» که میگوید هر فردی در جنگل بتواند فرد دیگری را نابود کند لیاقت زنده ماندن دارد! این موضوع با هیچ چیز ما سنخیت ندارد.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از اسرار روانشناسی
وقتی در مکزیک بودم، از سرخپوستی پرسیدم چند سالش است و او گفت:
کوتاه زمانی دیگر شصت و پنج سال میشود که شروع به مردن کردهام.
منظورش را نفهمیدم؛ و گفت در آنجا همه همینطوری سنشان را میگویند. آدم از لحظه ایی که به دنیا میآید شروع به مردن میکند.
📚از #کتاب در انتظار تاریکی در انتظار روشنایی| نوشتهی #ایوان_کلیما
💟 @asrar_movafaghiyat
هدایت شده از اسرار روانشناسی
ده شایستگی کلیدی لازم در سال ٢٠٢٠ میلادی
مجمع جهانی اقتصاد در گزارش خود فهرست ده مهارت کلیدی لازم برای موفقیت در سال ٢٠٢٠ را منتشر کرده است:
۱. "مهارت حل مسائل پيچيده" در سال ٢٠٢٠ مانند سال ٢٠١٥ همچنان در رتبه اول باقی خواهد ماند و کماکان مهمترين مهارت يک فرد در دنيای پيچيده امروز محسوب مي شود.
۲. "تفکر نقادانه" از رتبه ٤ به رتبه ٢ صعود مي کند. اين بدان معني است که دنيای جديد در ارتباط با وضع موجود نياز بيشتری به تحليل نقادانه خواهد داشت.
۳. "خلاقيت" از رتبه ١٠ به رتبه ٣ صعود مي کند.
این آیتم بالاترين رتبه صعود را در جدول دارد و البته اين صعود کاملاً طبيعی به نظر مي رسد. با پيچيدگی های روزافزون در دنيای امروز، توانایی حل مسئله، نياز روزافزونی به خلاقيت خواهد داشت.
۴. "مهارت مديريت انسان ها" علی رغم سقوط از رتبه ٣ به رتبه ٤ اما همچنان در بین مهارت های برتر قرار خواهد داشت. این نشان می دهد که این مهارت، در دنیای آینده نیز از اهميت بالايي برخوردار خواهد بود.
۵. " هماهنگی و سازگاری اجتماعی" از رتبه ٢ به ٥ منتقل شده است. اما باز هم جزء پنج مهارت برتر قرار دارد.
۶. "هوش احساسی/عاطفی" يک مهارت کاملاً جديد در ١٠ مهارت برتر است! که با توجه به مفهوم آن طبیعی است که در بین ١٠ مهارت قرار گرفته باشد.
هوش عاطفی، شیوه برخورد فرد با مسائل و فراز نشیبهای زندگی را نشان میدهد و می تواند موجب شود که ارتباط بهتری با اطرافیان برقرار کند و در نتیجه قدرت سازش بیشتری با مشکلات عاطفی و هیجانی داشته باشد. این افراد مسئولیت پذیری بیشتری دارند و در مورد خود برداشت و نگرش مثبتی دارند.
۷ و ۸. "قضاوت" و "تصمیم گیری" با وجود ورود خلاقيت و هوش عاطفی به مکان های بالاتر جدول, با کمی جابجایی در رتبه ٧ و ٨ قرار خواهند داشت. زیرا مهارت قضاوت کردن مسائل و اتفاقات پیرامون و مهارت تصميم گيری، برای ساختن دنيای جديد نقشی حياتی دارد.
۹. مهارت "مذاکره" در رتبه نهم قرار خواهد داشت.
۱۰. "انعطاف پذيری ادراکی" نیز يک مهارت جديد است و حکایت از آن دارد که بايد در شيوه و رويکرد ادراکی خود انعطاف پذيرتر باشيم.
نگاهی عمیق به این فهرست سه پیام کلیدی برای ما دارد:
مهارت های مرتبط با "اندیشیدن" در این لیست غوغا می کند. از حل مسایل پیچیده تا انعطاف پذیری ادراکی.
نتیجه گیری:
مسائل هر روز پیچیده تر میشوند و حل آنها با استفاده از تفکر نقادانه(توسط دیگران بر مبنای مسئولیت اجتماعی) و خلاقیت از ضرورتهاست.
💟 @asrar_movafaghiyat