eitaa logo
شجره طیبه🌳🌷
102 دنبال‌کننده
11.7هزار عکس
8.6هزار ویدیو
374 فایل
پیام های خود را برای اینجانب ارسال فرمایید https://eitaa.com/ma_najafi
مشاهده در ایتا
دانلود
بعد از واقعه عاشورا حدودا ۳۷ هزار نفر در یاری اهل بیت کشته شدند ولی اصلا ارزش کار اون 72نفر رو نداشت.❌ 🔹گروه اوّل بودند همونهایی که روز عاشورا سکوت کردند بعد از شهادت امام همگی قیام کردند تقریباً همه کشته شدند. (5000 نفر) «ولی دیر شده بود.»😔 🔹گروه دوّم بودند. بعد از عاشورا قیام کردند و همگی کشته شدند (حدود 10000 نفر) «امّا دیر شده بود.»😔 🔹گروه سوّم بود که بعد ازجنگ‌های فراوان و کشته شدن حدود 22000 نفر انجام شد گرچه قاتلان امام مظلوم را قصاص کرد «امّا دیر شده بود.»😔 مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام به کوفه کمکش نکردند. امام سجاد علیه السلام هم استقبال خاصّی از این حرکت‌ها نمی‌کردند. چون دیگه دیر شده بود. 👌خیلی فرق هست بین اون ۷۲ نفری که به موقع به یاری امام‌شون رفتند با این ۳۷۰۰۰ نفری که بعد از شهادت امام، قیام کردند. ⚠️ ما باید مراقب باشیم از امام خودمون عقب نیافتیم.👇 الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید.
🔻ضرورت برقراری ثبات در افغانستان ✅دو موضوع مهم در بحث تحولات افغانستان وجود دارد که هر دو آن هنوز به نتیجه ملموس نرسیده است؛ 👈اول، موضوع پنجشیر 👈دوم، تشکیل دولت در افغانستان. 🔰گزاره‌های تحلیلی:  1⃣- بر اساس اعلام سخنگوی طالبان، قبل از شروع درگیری‌ها در پنجشیر، به احمد مسعود پيشنهاد چند وزارت، حفظ مقامات محلي پنجشير و خارج نکردن وسايل نظامي از پنجشير داده شده بود. در مقابل احمد مسعود گفته بود که اين موارد موضوع مذاکرۀ جبهۀ مقاومت نيست. احمد مسعود خواهان تشکيل دولت فراگير بنا به تقسيم صلاحیت‌های سياسي از عمودي و تک‌محور به افقي، حفظ ارزش‌های حقوق بشري زنان (تحصيل، شغل و حضور در مقامات بلند حکومتي) و همچنین خواهان حفظ حقوق بشري و تفاوت‌های فرهنگي اقوام در کشور و حفظ حقوق شهروندي افراد جامعه شده بود. 2⃣- واقعیت آن است که احمد مسعود با طرح خواسته‌هایی که اشاره شد، به دنبال افزایش وزن سیاسی در تحولات آینده افغانستان است؛ به همین منظور پیشنهادهایی که از سمت طالبان برای مصالحه صورت گرفته، با مخالفت وی مواجه شده است. 3⃣- طالبان نیز در پنجشیر وضعیت مطلوبی ندارد؛ از یک‌سو این گروه برای تسلط کامل بر افغانستان باید این استان را نیز تصرف کند و از سوی دیگر در صورت کسب عدم موفقیت در تصرف این استان چه از طریق مصالحه و چه درگیری نظامی، با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد. 4⃣- در بحث تشکیل دولت نیز فعلاً توافق خاصی صورت نگرفته است و آنچه از تحولات کنونی استنباط می‌شود، دولتی تک‌محور (با محوریت طالبان)، با حضور ضعیف برخی جریان‌های سیاسی دیگر در افغانستان شکل خواهد گرفت. ✳️گزاره راهبردی: ✅ برون‌رفت از وضعیت فعلی در افغانستان، نیازمند ثبات داخلی در این کشور است؛ سپس در راستای تحقق حقوق عامه، لازم است سایر احزاب و جریان‌ها و حتی مردم در سرنوشت افغانستان دخیل باشند. مطمئناً ایجاد هرج‌ومرج و درگیری و به‌نوعی بی‌ثباتی در این کشور بیش از همه زمینه مداخلات خارجی و حضور گروه‌های تروریستی را فراهم می‌کند و از سویی دیگر مخالفان داخلی را برای مقابله با طالبان منسجم می‌کند و این یعنی تداوم طولانی‌مدت درگیری‌های داخلی و آینده مبهم افغانستان! ✍: محمدرضا فرهادی
⭕️ کاسه‌ای زیر نیم کاسه است؟ ✍️ آمریکا از افغانستان خارج شد نه به‌دلیل طراحی توطئه‌ای برای ایران، روسیه و چین بلکه از آن حیث که نشانه‌هایی از افول قدرت خود را در نظام بین‌الملل احساس کرده و ضروری بود این نشانه‌ها جدی گرفته شود و تا حد امکان مورد مدیریت قرار گیرند. ✍️ اما این افول و زوال قدرت ناشی از تاثیرگذاری جنگ‌های گران ایالات متحده بر بنیان‌های قدرت داخلی بود. رابطه جنگ افغانستان و به‌طور کلی جنگ‌های پس از حادثه ۱۱ سپتامبر با نشانه‌های افول قدرت آمریکا چیست؟ ✍️ نتیجه سیاست بسط بی‌رویه نفوذ و جنگ‌های بی‌پایان به‌ویژه در افغانستان و خاورمیانه پس از حادثه ۱۱سپتامبر، هزینه حداقل حدود ۴/ ۶تریلیون دلار بوده است. اما نکته بسیار مهم این است که این هزینه تقریبا به‌طور کامل از طریق استقراض، تامین مالی شده است (اوراق قرضه و...). بنابراین تاثیر کلان اقتصادی هزینه‌های فدرال در جنگ‌های افغانستان و عراق به افزایش بدهی منجر شد. ✍️ بنابراین بدهی عمومی در حال افزایش و هزینه پرداخت بهره‌های این استقراض‌ها در حال انباشت است. تقریبا یک‌تریلیون دلار از هزینه‌های جنگ از سال ۲۰۰۱ ناشی از بهره همین بدهی‌ها بوده است. حتی با توقف جنگ‌ها، بهره‌ها همچنان در حال انباشت خواهد بود و تا سال ۲۰۳۰ به ۲تریلیون دلار و تا سال ۲۰۵۰ به ۵/ ۶تریلیون دلار خواهد رسید. ✍️ این جنگ‌ها با فرض اتمام آنها همین امروز برای آمریکایی‌ها (با در نظر گرفتن بهره استقراض‌ها) حدود ۱۳تریلیون دلار آب خورده است. تحت تاثیر همین افزایش بدهی و همین‌طور افزایش پرداخت‌های بهره‌ای، نرخ بهره در ایالات متحده نیز افزایش می‌یابد و همین مساله بخش خصوصی و دولتی را درباره هزینه‌کردهای آینده تحت تاثیر قرار می‌دهد. ✍️ بنابراین جنگ افغانستان و عراق باعث از دست رفتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت‌ها و خدمات عمومی شده و افزایش میزان استقراض به عقب‌ماندگی‌های اقتصادی قابل توجهی در آمریکا انجامیده است. بر خلاف تصور رایج پیشین در آمریکا که جنگ راه موثری برای اشتغال‌زایی است، اگر بودجه فدرال صرف آموزش و پرورش، مراقبت‌های بهداشتی و انرژی سبز می‌شد، حداقل ۴/ ۱میلیون شغل دیگر ایجاد می‌کرد. ✍️ بنابراین علت اصلی خروج نیروهای آمریکایی به همین مسائل بنیادی بازمی‌گردد؛ نه طراحی توطئه‌ای از جانب آمریکا علیه رقبای خود. درست است که چین و ایران به‌واسطه همسایگی و روسیه به‌دلیل اهمیت آسیای مرکزی و تاجیکستان در حوزه منافع ملی‌اش از رشد دوباره بنیادگرایی و تروریسم در افغانستان متضررخواهند شد، اما اینها همه از اثرات وضعی خروج نیروهای آمریکایی و خلأ قدرت به وجود آمده است.
جای خالی مرگ بر آمریکا 🔹تجمعات اعتراضی دو روز اخیر در برخی شهر های افغانستان علیه تحرکات طالبان و پاکستان، اتفاق خوبی است، اما ناقص به نظر می رسد. 🔹در اغلب این اعتراضات، فقط علیه طالبان و پاکستان شعار اعتراض سر می دهند و حال آن که رژیم آمریکا، مسبب اصلی مصیت های دیروز و امروز افغانستان است؛ 🔻چه آن روز که از طالبان در مقابل شوروی حمایت کرد و پای دلار های سعودی و فعالیت های تکفیری را با هدایت سرویس های جاسوسی انگلیس و پاکستان به افغانستان گشود؛ 🔻چه هنگامی که به بهانه طالبان، افغانستان را به مدت بیست سال اشغال و تبدیل به ویرانه کرد؛ چه زمانی که پشت دولت فاسد و غربگرای اشرف غنی ایستاد تا ظرفیت های تشکیل دولت- ملتی مقتدر را نابود سازد؛ 🔻و چه اکنون که پشت ارتش افغانستان را خالی کرده و با تمام تجهیزات نظامی اش، تقدیم طالبان کرده است. 🔹رد پای خیانتی چنین گسترده و عمیق، قابل اغماض و فراموشی نیست. نجات افغانستان، تنها از مسیر اعلام بیزاری نسبت به آمریکا و همه پادو ها و مهره هایش در این کشور می گذرد. "مرگ بر آمریکا" را باید مقدم بر "مرگ بر پاکستان و طالبان" گفت. وگرنه دولت پاکستان بدون اجازه آمریکا آب نمی خورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️شیعان افغانستان درچه شرایط و موقعیتی قرار دارند؟ از لحاظ سیاسی حزب وحدت اسلامی و حزب حرکت اسلامی مهمتر‌ین تشکل‌های سیاسی شیعیان افغانستان هستند از نظر مذهبی، غالب مردم مسلمان افغانستان از پیروان مذهب حنفی هستند (بین ۶۵ تا ۷۰ درصد) و پیروان مذاهب دیگر اهل سنت یا وجود ندارند یا اینکه در خفا هستند و کسی به پیروی از این گونه مذاهب شهرت نیافته است. بجز پیروان حنفی، دومین مذهب مردم افغانستان، مذهب شیعه است که حدود ۲۰ درصد جمعیت افغانستان را شامل می‌شود. عمده جمعیت شیعیان افغانستان را هزاره‌ها و سادات تشکیل می‌دهند. - به لحاظ جغرافیایی، در مناطق مرکزی افغانستان موسوم به "هزاره‌جات" مستقر هستند که ولایات بامیان و دایکُندی بخشی از این منطقه است و همچنین بیشتر مساحت ولایات میدان، غَزنی، سَرپُل، غور و پَروان را در برمی‌گیرد. - به لحاظ قومی هزاره هستند و از نظر جمعیتی در اقلیت هستند.( ۲۰ درصد ) - از لحاظ سیاسی حزب وحدت اسلامی و حزب حرکت اسلامی مهمترین تشکل‌های سیاسی شیعیان افغانستان هستند که هر دو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس شدند و در تقویت موقعیت سیاسی شیعیان در افغانستان تأثیر خوبی داشتند. - با این حال، شیعیان در همه ادوار تاریخی، به ویژه بعد از تشکیل دولت طالبان و سرنگونی آن، هموار مورد ستم و تجاوز واقع شده‌اند.
♦️ چین چه روابطی با طالبان می‌خواهد؟ 🔹 چین پیش از تسلط طالبان بر افغانستان نیز با این گروه به مذاکره می‌پرداخت. سیاست‌گذاران حزب کمونیست با علم به برتری طالبان نسبت به دیگر طوایف و گروه‌ها، پیش‌تر غلبه این گروه را به صورت غیررسمی مورد پذیرش قرار داده بودند ولی هم‌چنان تا شناسایی رسمی و روابط مطلوب فاصله‌ وجود دارد تا مطلوبیت‌های پکن محقق شود. 🔸 نه بازار افغانستان، با توجه به جمعیت گسترده روستایی و فقدان رشد شهرنشینی، فی‌نفسه اهمیتی راهبردی برای کالاها و خدمات چینی دارد و نه منابع طبیعی آن در زنجیره تأمین کالاها یا فناوری‌های نو در سیاست‌گذاری‌های جدید چین، جایگاه اساسی دارد. بنابراین مهم‌ترین اولویت‌های چین درباره افغانستان، نه اقتصادی بلکه سیاسی است. 1️⃣ ملاحظات سین‌کیانگ با توجه به اینکه نگرش ایدئولوژیک طالبان در کنار سلفی‌گری با نوعی ناسیونالیسم نیز همراه است، پکن نگران تقویت گرایش‌های تجزیه‌طلبانه در مسلمانان مناطق اویغورنشین می‌باشد. گرایش چین به آن است که هیچ‌یک از طرفین در امور داخلی یکدیگر مداخله نورزند و از اظهار نظر در مورد وضعیت شهروندان‌ دو کشور اجتناب کنند. 2️⃣ امنیت پروژه «یک کمربند، یک جاده» اولویت مهم در روابط مورد نظر چین با طالبان، ثبات سیاسی در افغانستان و امنیت در محدوده ژئوپلتیک فراتر از آن، از آسیای میانه در شمال تا خلیج فارس در جنوب است. پکن می‌داند که افغانستان در یک شرایط بی‌ثبات، زمینه‌ساز گسترش تروریسم و ناامنی به فراتر از مرزهای این کشور خواهد شد. در موقعیتی که همه همسایگان افغانستان، به جز هند در مسیر این پروژه قرار دارند، جلوگیری گسترش فعالیت گروه‌های تکفیری به همسایگان، اهمیتی ضروری می‌یابد. ✅ نیازمندی طالبان به شناسایی رسمی و مبادلات تجاری در شرایطی که هنوز تحت تحریم قرار دارد گفتگو را برای سیاست‌مداران چینی تسهیل می‌کند ولی احتمالاً برخی اختلافات درونی را میان گروه طالبان و به‌ویژه با شبکه حقانی که خارج از مرزهای افغانستان فعال است، افزایش دهد.
🛑 اوس شعبون طالبان مش قربون اصلاح طلبان! ✍ محمد ایمانی 🔹صادق زیباکلام به روزنامه شرق گفته "تندروها تصور می‌کنند حالا که آمریکا از افغانستان خارج شده، یک شکست بزرگ را تجربه کرده؛ پس ایران دست برتر را دارد و می‌توان مذاکرات را به تعویق انداخت. توجه ندارند که اتفاقا آمریکا در افغانستان سیاست تازه‌ای را پیش گرفته و طالبان نیروی مورد اعتماد این کشور است. هیچ بعید نیست در آینده، شاهد ائتلاف عربستان، افغانستان، پاکستان و آمریکا باشیم". ♦️اگر طالبان نیروی مورد اعتماد آمریکاست، مدعیان اعتدال و اصلاحات در ایران هم نقش مشابهی را بازی می کنند. بنابراین وقتی احمق های درجه یک آمریکایی، برای درگیر کردن ایران در افغانستان و جنگ مذهبی بی سرانجام نقشه می کشند، بلافاصله غربگراها در ایران بر خلاف رویه همیشگی، غیرتی می شوند و از جنگ با طالبان دم می زنند! 🔹غربگرایان باید پاسخ دهند اگر جنگ را -حتی در موقعیت دفاعی- تخطئه می کنند، حالا چرا طرفدار ورود جمهوری اسلامی به خاک افغانستان و جنگ با طالبان شده اند، بی آن که خودشان داوطلب رفتن به چنین جنگی باشند؟ (حتی تصورش هم مضحک است که مثلا زیباکلام یا تاجزاده و لافزن های شبیه آنها لباس رزم به تن کنند!!) ♦️اما مذاکره با آمریکا. همه این فضا سازی ها و تهدید تراشی ها برای این است که ایران، از آمریکای عهدشکن و زمین خورده، بترسد و بدون اعتنا به تجربه تلخ برجام که با همدستی غربگرایان و آمریکا و اروپا تبدیل به جنازه شد، بازی مار و پله مذاکره را دوباره از صفر شروع کند و دوباره امتیاز بدهد! 🔹شما بگویید! در این بازی کثیف، طالبان خطرناک تر است، یا پادوهای اجاره ای که عصا زیر بغل آمریکا می گذارند و موضع زیر سوال او را رفوکاری می کنند؟ آیا شنیده اید این جماعت، زبان به اعتراض گشوده و لا اقل یک بار گفته باشند آمریکای عهدشکن باید تحریم ها را بی قید و شرط (طبق تعهدات برجامی) لغو کند؟! ♦️هرگز! فقط برای توقعات زورگویانه آمریکا توجیه می تراشند، بی آن که درباره چک برگشت خورده برجام و انبوه وعده های دروغین در هشت سال گذشته پاسخگو باشند. آنها ماموران و بازیگران نمایشی هستند که عروسک گردان آن آمریکاست. 🔹می گویند پلنگ ناصر الدین شاه در اثر بی دقتی مامور قفس مرد. اوس شعبون برای لاپوشانی تصمیم گرفت در پوست پلنگ برود. اما شاه هنگام بازدید از حیوانات، اصرار کرد پلنگ را به قفس شیر بیندازند و او تماشا کند. همین کار را هم کردند! ♦️اوس شعبون زهر ترک شده بود که شیر درنده با او چه خواهد کرد. اما در همین گیر و دار، صدایی شنید که می گوید "نترس اوس شعبون! منم مش قربون، مامور قفس شیر"!
▪️این شب و روزها قدم‌به‌قدم، کاروان غمدیده کربلا را با اشک‌هایت بدرقه می‌کنی. صحرا به صحرا، همراه آنها می‌روی و درد می‌کشی. کوچه به کوچه... همراه عمه جانت، سنگینی نگاه‌ها و طعنه‌ها را بر شانه‌هایت حس می‌کنی... این همه داغ کمرشکن، آن هم برای دل مهربان و پر عاطفه شما! مولاجان! از کجای داغ اسارت بگویم که واژه‌ها تاب بیاورند؟! از چه بنویسم که چشمانت، خون گریه نکند؟! از چه بگویم که ناله‌ات به آسمان نرود؟! خودت بگو جز اینکه آمدنت را آرزو کنم مرهمی هست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«بسم‌الله، بفرمائید ثبت‌نام کنید!» 🔹برادر عزیزمان آقای حسن عباسی نظر شنیدنی و جالبی مطرح کرده‌اند که اگر با یک پیوست اجرایی و عملیاتی همراه شود می‌تواند ادعاهای یک جریان سیاسی غربگرا و پُر مدعا را نیز به بوته راستی‌آزمایی کشانده و نقش تعیین‌کننده‌ای در جدایی آب از سراب داشته باشد. برادر عباسی نوشته‌اند: « اصلاح‌طلبانی که امروز علم جنگ برداشته و نظام را به مداخله در فتنه ‎پنجشیر تحریص می‌کنند، همان کسانی هستند که در زمان اشغال کویت توسط صدام و حمله آمریکا به عراق، صدام را خالد بن ولید خوانده و خواستار مداخله ایران در جنگ خلیج‌فارس به نفع صدام شدند». در این باره گفتنی است: 1⃣باید به نوشته ایشان اضافه کرد که مروری گذرا بر مواضع مدعیان اصلاحات به وضوح نشان می‌دهد نظری متفاوت با خواست و منافع آمریکا - و اسرائیل- نداشته‌اند به‌گونه‌ای که برای پیش‌بینی موضع آنها درباره فلان موضوع، می‌توان به موضع آمریکا در آن خصوص مراجعه کرد. این خصیصه ذلت‌بار مدعیان اصلاحات (البته برخی از آنها و نه همه آنان) بیرون از دایره ادعاست و به آسانی قابل دیدن و اثبات است. به‌عنوان مثال و فقط به عنوان مثال بخوانید؛ 2⃣وقتی آمریکا و متحدان غربی و عبری و عربی آن برای اشغال سوریه و خارج کردن این کشور از محور مقاومت همداستان شده و ائتلافی با نام فریبنده « دوستان سوریه» ! تشکیل داده و سیل اسلحه و مهمات را برای تروریست‌های تحت مدیریت خود به سوریه گُسیل داشتند، ایران و حزب‌الله لبنان که این حرکت را در تقابل با منافع و موجودیت مقاومت (از جمله ایران اسلامی) می‌دانستند به کمک دولت سوریه شتافتند، در آن هنگام مدعیان اصلاحات جیغ بنفش می‌کشیدند که چرا باید به سوریه برویم؟! یعنی دقیقاً همسو با آمریکا و متحدانش و در دشمنی آشکار با مردم وطن خود (بخوانید وطن‌فروشی)! 3⃣آمریکا (به اعتراف صریح هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خاطراتش -HARD CHOICE- انتخاب سخت) تروریست‌های تکفیری داعش را ساخت و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و عربستان و امارات و ... را به حمایت سیاسی و تسلیحاتی این گروه وحشی فراخواند. سران داعش بی‌مهابا و به صراحت اعلام کردند که هدف نهایی آنها ایران اسلامی است و حرکتی که از موصل عراق آغاز کرده‌اند در ایران به نتیجه نهایی می‌رسد! حفاظت از جان و مال و ناموس مردم ایران و عراق و سوریه و ... برای ایران یک وظیفه قطعی دینی و ملی و انسانی بود و بی‌توجهی به آن گناهی بزرگ و نابخشودنی بود. درک این نکته بدیهی برای کودن‌ترین افراد هم قابل درک بود و بسیار بعید بوده و هست که مدعیان اصلاحات از فهم آن عاجز بوده باشند! ولی این فرقه غربگرا قتل‌عام زن و مرد و کودک هموطن خویش به دست داعش و به‌اسارت و کنیزی گرفتن دختران مظلوم این مرز و بوم از سوی تروریست‌های داعش را فقط به این علت که خواست آمریکا و اسرائیل است بر مخالفت با خواست دشمنان تابلودار وطنشان ترجیح دادند و فریاد برآورده و زمین و زمان را به هم دوختند که چرا باید جوانانمان را برای مقابله با داعش به سوریه و عراق اعزام کنیم؟! و به‌گونه‌ای سخن می‌گفتند که انگار اعزام نیرو به سوریه و عراق، صدقه دادن به آنهاست و اصلاً به روی نامبارک خود نمی‌آوردند که ایران اسلامی در این حرکت از جان و مال و ناموس ملت خود دفاع می‌کند و ... بیهوده نبود که نتانیاهو می‌گفت اصلاح‌طلبان اصلی‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران هستند! و گفتنی است شعار « نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» را تارنمای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به مدعیان اصلاحات پیشنهاد -بخوانید دیکته-کرده بود. 4⃣اکنون هم که آمریکا در افغانستان با شکست مفتضحانه‌ای روبه‌رو شده است و آرزوی دیرینه خود که برپایی جنگ مذاهب و اقوام و کشاندن پای ایران به این توطئه است را برباد رفته می‌بیند، همان فرقه سیاسی غربگدا برخلاف سر و صدای قبلی که سوریه و عراق و داعش به ما چه ربطی دارد (بخوانید چون به زیان آمریکاست) امروز جیغ می‌کشند که چرا علیه طالبان (به نفع آمریکا) وارد جنگ نمی‌شویم؟! 5⃣حالا یک پیشنهاد منطقی و همه‌پسند در میان است و آن اینکه یک تیپ از مدعیان اصلاحات تشکیل شود و مدعیان اصلاحات جهت اعزام به افغانستان در آن ثبت‌نام کرده و برای مبارزه به پنجشیر و یا هر نقطه دیگر افغانستان اعزام شوند. 🔸نام « تیپ اصلاحاتیون» ! هم اسم با مسمایی برای این تیپ است! اگر در ادعای خود صادق هستید، بسم‌الله، بفرمائید در این تیپ ثبت‌نام کنید ! بهانه نیاورید که این حرکت با سیاست‌های رسمی نظام ناهمخوان است! چرا که، اولاً ؛ تاکنون کدام حرکت شما با سیاست‌های نظام همراه بوده است ؟! ثانیاً؛ کدام موضع و اقدامتان با خواست آمریکا ناهمخوان بوده است؟! 📝
⛔️ از اصرار برای تسلیم ایران مقابل داعش و آمریکا تا خیمه شب بازی حمایت از پنجشیر/ دم خروس گروهبان های مجازی آمریکا در ایران 🔹به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا چند وقتی است که برخی از مهره های سوخته جریان اصلاحات در فضای مجازی و رسانه در نقش خود برای حمایت از پنجشیر افغانستان و مقابله با طالبان فرو رفته و مشغول خیمه شب بازی جدید شدند. 🔹تأمل در این موضوع که همان افرادی که در سال های اخیر کشور خودشان ایران را از مبارزه با داعش منع می کردند و پیشنهاد مذاکره با ابوبکر بغدادی را در رسانه‌های خود منتشر می‌کردند و یا از طریق رسانه‌های روزمینی و زیرزمینی عملیات روانی گسترده برای تسلیم شدن ایران در مقابل فشارهای آمریکا را پیش می بردند تا این که موفق شدند تأسیسات هسته‌ای کشور را سیمان و بتن بریزند و کشور را با بحران هایی مانند کمبود برق در ماه‌های اخیر مواجه کرده و حتی به شدت پیگیر بودند تا ایران تاسیسات موشکی خود را نیز تحویل بدهد، چطور میشود که اکنون یاد مقاومت پنجشیر در برابر طالبان افتادند و از طرفداری مذاکره به جنگ طلبی در توییتر روی آورده اند؟ 🔹در حالیکه سیاست جمهوری اسلامی ایران در برابر چنین جنگ های داخلی یا تجاوز های خارجی به کشور ها همواره سیاستی ثابت و مشخص بوده و حمله طالبان به پنجشیر نیز محکوم شده است اما این کاسه داغتر از آش شدن اصلاح‌طلب‌ها یک پیام مشخص دارد. 🔹ماجرای جنگ پنجشیر و طالبان درست بعد از شکست فضاحت بار آمریکا و فرار تحقیر آمیز آنها از افغانستان اتفاق افتاده و این یک ماموریت است که گروهبان های سایبری آمریکا در ایران مانند امثال تاج زاده ها، زیباکلام ها و عباس عبدی ها به دنبال دستور بنگاه های جاسوسی و رسانه ای آمریکایی به دنبال دامن زدن به بحران های افغانستان با حمایت از جنگ های داخلی در این کشور باشند و برخلاف سناریو ها و بازیگری های گذشته خود چندان حرفی از مذاکره و صلح به میان نیاورد... این یعنی دم خروس هماهنگی کامل و سیستماتیک یک جریان سیاسی در ایران با دولت آمریکا!
◀️جنگ احد رسانه‌ای و تکلیف دولت رئیسی 🔰تفاوت‌های دولت روحانی و دولت رئیسی از حیث رسانه‌ای ⭕️خلاف آنچه رایج شده، دولت‌های یازدهم و دوازدهم از حیث رسانه‌ای، تبحر و مهارتی مثال‌زدنی داشتند و از انفعال و کم‌کاری و تفرعن و ویژه‌خواری، تصویر تسلط، فرزانگی، بزرگ‌منشی و قهرمانی ساختند. به صورت مشخص می‌توان به برجام به عنوان برنامه محوری اداره کشور اشاره کرد که از یک سند پراشکال حقوقی و تفسیرپذیر اتکاءناپذیر که نه وضعیت اقتصادی را بهبود بخشید و نه عزت را به پاسپورت بازگرداند، چگونه آفتاب تابان و مانع جنگ و قحطی ساختند. اتفاقاً در مجموعه دولت روحانی، شکلی از رسانه‌مداری حاکم بود که توانست کشور را با همه بی‌توجهی به اولویت‌ها و نیازمندی‌ها ۸ سال اداره کند و جز در موارد خونباری همچون آبان ۹۸ که تاریک‌ترین نقطه حکمرانی جمهوری اسلامی ایران را رقم زد، به صورت اعجاب‌آوری، رئیس‌جمهور و دولتمردان را از مخمصه‌های عجیب در تصمیم‌گیری نجات دهد. از همین روست که تکلیف نخست رهبر معظم انقلاب برای دولت سیزدهم «بازسازی» است: «همّتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البتّه عقلانی و فکورانه در همه‌ی عرصه‌های مدیریّتی ان‌شاءالله به وجود بیاید؛ یعنی حرکت بر روی ریل انقلاب، در بخشهای مختلف مدیریّتی‌ای که در کشور هست. در همه‌ی بخشها؛ بخش‌های اقتصادی، بخش‌های سازندگی، بخش‌های مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخش‌های خدمت‌رسانی به مردم، بخش‌های علمی و فرهنگی و غیره؛ در همه‌ی این بخش‌ها یک تحرّک انقلابی باید به وجود بیاید.» ⭕️اما در روزهایی که از دولت رئیسی گذشته است، در حوزه رسانه‌ای همچنان با مجموعه‌ای از اشتباهات، کج‌سلیقگی‌ها و غفلت‌ها روبروییم. گویی در همچنان بر همان پاشنه می‌چرخد و رسانه، اضافی، زائد و غیرتخصصی دیده می‌شود. دولت رئیسی با بحران‌ها و معضلات متعدد سیاسی و اقتصادی پرشماری روبروست اما پیش از همه باید به دنبال ساخت یک برنامه جامع رسانه‌ای باشد تا بداند چگونه انتخاب‌هایش را تبیین کند و اولویت‌هایش را تشریح نماید. در دولت روحانی، این مهم مبتنی بر دو عنصر «غریزه سیاستمداران» و «پروژه ذی‌نفعان» پیش می‌رفت. برای اولی کافی است به کنش محمدجواد آذری جهرمی و محمدجواد ظریف در شبکه‌های اجتماعی توجه کنیم که چگونه خود را از تیررس منتقدین نجات دادند و نیازها و اولویت‌هایی مانند «توسعه زیرساخت» در مورد وزارت ارتباطات و «تماس با جهان» در مورد وزارت خارجه را برای شهروندان ایرانی حیاتی کردند. و در مورد دومی کافی است به انبوه حرکت‌های توئیتری مانند «انسولین نیست» و «روحانی تنها نیست» که کوشش داشتند معادلات ساده ضعف در تصمیم‌گیری و اجرا را به عوامل دیگری همچون دولت پنهان نسبت دهند، توجه کنیم. ⭕️دولت رئیسی اما نه اولی را دارد و نه دومی را. اولی را بلد نیست و دومی را قبول ندارد. از این روست که انتخاب وزرا و مدیرانش در عین هوشمندی تمسخر می‌شود یا برجسته نمی‌شود. دولت رئیسی رسانه را در حکم یک پیوست هم قبول ندارد و گمان می‌برد رسانه کار مهره‌های درجه سه و چهار است و حل مسائل واقعی‌تر از بازنمایی آنهاست. اینجاست که اقدامات ارزشمندی مانند بازدید سرزده‌ها یا مشورت با کارشناسان یا حتی کاهش قیمت سیمان، آنچنان که باید در جامعه دیده نمی‌شود. رئیسی دو موجودی بیشتر ندارد: اخلاص و اعتماد مردمی. هر دوی این دو موجودی، از جمله دارایی‌های نرم به شمار می‌آیند که کمیت‌پذیر نیستند و قابل انکار و فرسایشند. از این روست که او در کنار برنامه تحول دولت و اولویت‌دهی به چالش‌هایی مانند کرونا و معیشت، باید به فکر ارتقای اعتماد عمومی، تاب‌آوری ملّی و سرمایه اجتماعی باشد. چیزی که در دیدار رهبر معظم انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری نیز برجسته شد: «امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و جنگ نرم و تبلیغات رسانه‌ای است؛ برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه می‌کنند، کارهای بسیار انجام می‌دهند؛ فکرهای بسیاری را در مجموعه‌های فکری برای این کار استخدام می‌کنند تا بتوانند با جنگ روانی، با تبلیغات گوناگون، افکار عمومی کشورها را -از جمله بیشتر از همه امروز کشور ما را که هدف سوء‌نیّت قدرت‌های بزرگ است- قبضه کنند و در اختیار بگیرند. وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت.»
🛑 ‏از فتنه سبز تا فتنه 🔻 تا دیروز چند تظاهرات علیه طالبان برگزار شد کسی را دستگیر نکردند، پس یقیناً فتنه دیگری میخواستید برپا کنید که دمتان را قطع کردند... 🔻برای یمن لال بودید، علیه سوریه و لبنان و غزه شعار دادید، حالا مثلاً اشکریزان گروه مقاومت شده اید!! 🔻 این غرب پرستانی که شعار دفاع از سر می دهند ، فقط درحال اجرای ماموریتی هستند که جدیداً اربابانشان ابلاغ کرده اند و کاملا واضح است که حاضر نیستند حتی یک ساعت هم برای ادعایشان اسلحه به دست بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تصاویر فرزند احمد شاه مسعود و افسران صهیونیست و دکتربرنارد لوئیس منتشر شد!🔻 , تیوریسین تجزیه کشورهای اسلامی حمله به افعانستان عراق سوریه و جنگ یمن و تیوریسین جنگ تمدنهای هانتینگتون و جنگ تمدن لیبرال و تمدن اسلامی است. *آمریکا، از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان، به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم صهیونیستی قرار دارد و تجزیه افغانستان در دستور کار میباشد، به این دلیل ایران درقضیه افغانستان شرکت نکرد و درتله صهیونیست هانیفتاد جاپای پدرنگذاشته جوانی کرده و فریب انگلیسی ها و صهیونیست ها را خورده است.
🔸بیش از ۶۰درصد کل واکسن وارداتی ایران در یک ماه اخیر انجام گرفته است. 🔺این در حالی است که  دولت دوازدهم و جریان حامی آن اصلاحات، با مستمسک قرار دادن احساسات و سلامتی مردم، FATF را عامل عدم واردات واکسن معرفی می کردند.
💠 تلاش برای آغاز مذاکره با اهرم فشار! ✍ احمد بنافی 🔰شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در وین تشکیل خواهد شد. به‌احتمال‌زیاد این جلسه با موضوع پرونده هسته‌ای و بررسی اجرای تعهدات ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل خواهد شد. 👈گزاره‌های تحلیلی: ✅ دوره‌گردی این روزهای بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یائیر لاپید وزیر خارجه آن رژیم در راستای ایران هراسی و ترغیب کشورها برای فشار بر ایران صورت می‌گیرد. در این میان دیدار رابرت مالی مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا با دیپلمات‌های فرانسوی، آلمانی و انگلیسی در پاریس، در چارچوب چگونگی مقابله دیپلماتیک با ایران صورت خواهد گرفت تا راهکارهای فشار بر ایران را بررسی نمایند. نکته درخور اهمیت این است که هرچقدر زمان می‌گذرد، عرصه دیپلماتیک برای طرف‌های مدعی جمهوری اسلامی تنگ‌تر می‌شود؛ آن‌هم به این دلیل که در شرایط فعلی، تمامی راه‌های مقابله با ایران برای آنان مسدود شده است. چراکه اکنون تحریم‌ها در سقف قرار دارد و هم‌زمان ایران در حال خنثی‌سازی آن‌ها است. در کنار آن، جمهوری اسلامی در مقابل بدعهدی‌های طرف مقابل، با سرعت فزاینده‌ای به کاهش تعهدات هسته‌ای دست زده است؛ مضاف بر اینکه اقدام امنیتی علیه ایران هم در حد یک شوخی است. در این میان، رجزخوانی‌های بدون پشتوانه گردانندگان کنونی رژیم صهیونیستی نیز در این دوره‌گردی‌ها، ازجمله؛ پیشنهاد راهبرد «مرگ با هزار زخم» و یا ادعای اینکه در مقابل توسعه فعالیت‌های هسته‌ای ایران بی‌پاسخ نخواهد نشست، همه در حد لاف است؛ چراکه به‌خوبی می‌دانند جمهوری اسلامی در مقابل هر تهدیدی، پاسخ معتبر خواهد داد. در حال حاضر این وضعیت طرف مقابل را در یک تنگنای راهبردی قرار داده است. موضوعی که در این شرایط مدعیان جمهوری اسلامی را به تکاپو انداخته، ترس از این است که پنجره دیپلماسی به‌عنوان تنها راه‌حل موجود نیز بر روی آن‌ها بسته شود و جمهوری اسلامی بدون اعتنا، به مسیر خود ادامه دهد. چیزی که ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این‌گونه معترف می‌شود: «هنوز به نقطه ترک مذاکرات نرسیده‌ایم». در این شرایط تنها راه ممکن برای طرف مقابل که بتواند منافع خود را که صرفاً جلوگیری از یک فاجعه بزرگ‌تر (ادامه وضعیت کنونی) است، تأمین نماید، احیای دوباره برجام می‌باشد. در این خصوص آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید: «ادامه تعلیق مذاکرات وین و پیشرفت‌های هسته‌ای، منافع ناشی از برجام را برای طرف آمریکایی کم می‌کند». 👈جمع‌بندی: ✅اکنون طرف مقابل بازی جدیدی را آغاز کرده، آن‌هم تلاش برای قلمداد کردن ایران به‌عنوان مسبب شکست مذاکرات و هم‌زمان کشاندن ایران پای میز مذاکره زیر فشار نهادها و بازیگران‌ بین‌المللی. در این شرایط جمهوری اسلامی باید از طریق ابزارهای دیپلماتیک، با رویکرد حقوقی و فنی و هم‌زمان با استفاده از ظرفیت کشورهای همسو (روسیه و چین) مانع از ایجاد اجماع برای صدور قطعنامه یا بیانیه در شورای حکام گردد و هم‌زمان آمادگی برای مذاکره با ۴+۱ به‌گونه‌ای که منافع و مزایای مشروع ایران تأمین شود را تبیین نماید.
🔰 پیام فرمانده معظم کل قوا در پی بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی از دریانوردی پهنه اطلس: 👈 بازگشت مقتدرانه و عزت‌آفرین از این مأموریت خطیر را تبریک می‌گویم 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تبریک بازگشت مقتدرانه و عزت‌آفرین ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش از مأموریت تاریخ‌سازِ دریانوردیِ پهنه‌ی اقیانوس اطلس، از فرمانده و یکایک کارکنان آن قدردانی کردند. 📝 متن پیام فرمانده معظم کل قوا که به امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ابلاغ شد، به این شرح است: بسمه تعالی بازگشت مقتدرانه و عزت‌آفرین ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از مأموریت خطیر دریانوردی پهنه‌ی اقیانوس اطلس را که برای اولین بار در تاریخ دریانوردی کشور انجام شده است، تبریک می‌گویم. امروز بحمدالله ارتش جمهوری اسلامی ایران با کارکنان بصیر، غیور و خستگی‌ناپذیر خود در صحنه حاضر است و آماده‌ی مجاهدت در راستای اهداف بلند انقلاب شکوهمند اسلامی می‌باشد. این توانمندی‌ها را حفظ کنید و ارتقاء دهید. مراتب تشکر و قدردانی اینجانب را به فرمانده و یکایک کارکنان عزیز ناوگروه و دست‌اندرکاران برسانید.
◀️ جنگ سایه‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی؛ ابعاد و ملاحظات جدید 🔰راهبرد کابینه جدید رژیم صهیونیستی در مقابله با ایران: تلاش برای آنکه خود را برای آمریکا ارزشمند کند و رابطه ژئوپلتیک را جایگزین رابطه استراتژیک نماید ⭕️برخی رسانه‌ها و اندیشکده‌های آمریکایی از تنش ژئوپلتیک ایران و رژیم صهیونیستی با عنوان «جنگ سایه‌ها» نام می‌برند. جنگ سایه‌ها در یک سال اخیر به آب‌های آزاد کشیده شده. رژیم صهیونیستی در تلاش است برای مقابله با نفوذ منطقه‌ای و همچنین قطع یا کاهش تجارت دریایی ایران به ویژه در حوزه نفت و بنزین، کشتی‌ها و نفتکش‌های ایرانی را در موقعیت‌هایی دورتر از سواحل کشور هدف بگیرد و به گونه‌ای ضربه وارد نماید که این محموله‌های نفتی به مقصد نرسند. از دیدگاه مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی، برجام یک توافق ناکافی است که در هیچ حوزه‌ای از توسعه و پیشرفت ایران اعم از هسته‌ای و موشکی بازدارندگی ایجاد نکرده است. توجه به این نکته اساسی است که رهگیری اهداف غیرنظامی، مانند آنچه اسرائیل در ترور شهید فخری‌زاده و حمله سایبری به بندر شهید رجایی مرتکب شد، بدون افزایش درگیری نظامی، خطرات را افزایش می‌دهد و اگر حملات به اهداف غیرنظامی کنترل نشود یا گسترش یابد، خطر درگیری اسرائیل و ایران تشدید خواهد شد. ⭕️جنگ سایه‌ها جدا از عرصه و میدان، از حیث ابزار و تسلیحات نیز پیشرفت قابل‌اعتنایی کرده است. در عرصه سایبر، تربیت و تقویت نیروهای نیابتی ریسک مواجهه مستقیم را کاهش می‌دهد، تنوع اهداف را بالا می‌برد و انعطاف و سرعت واکنش را ارتقاء می‌بخشد. رژیم صهیونیستی به ویژه در تلاش است متکی بر ابزارهای فناورانه و بازار منطقه به ويژه پس از توافق عادی‌سازی، نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی جاسوسی‌پایه‌ای همچون پگاسوس بسازد تا از طریق شرکت‌های به ظاهر فناورانه، اطلاعات دقیق‌تری از رقبای منطقه‌ای خود به ویژه ایران دریافت نماید. از سوی دیگر، اسرائیل و آمریکا به شکل بی‌سابقه‌ای روی توان پهپادی ایران تمرکز کرده‌اند و در تلاشند به موازات تهدید‌نمایی قدرت موشکی ایران، هر گونه پرواز پهپادها در منطقه را به ویژه علیه متجاوزین به یمن و همچنین حملات پهپادی نیروهای مقاومت عراقی علیه مواضع و پایگاه‌های آمریکا به ایران و متحدین او نسبت بدهند. 23 ژوئن سال جاری نیز کارگروهی مشترک میان آمریکا و اسرائیل برای آنچه مشارکت‌کنندگان «تهدید پهپادی ایران» خواندند، تشکیل شد تا دو طرف به سازوکارهایی از جمله اعلام منطقه پرواز ممنوع برای پهپادهای ایران دست یابند. ژنرال کنت مکنزی، فرمانده نیروهای مرکزی ایالات متحده آمریکا، بیستم آوریل سال جاری در گزارشی به کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که توان پهپادی ایران موجب شده برتری هوایی آمریکا در منطقه زیر سوال برود. ⭕️کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ویژه در بخش سیاست خارجی و با ابتکار و تحرک یائیر لاپید در تلاش است تا ضمن حفظ دست برتر در رویارویی‌‌های غیررسمی و دامنه‌داری که با ایران در پی گرفته، تصویر رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم متجاوز غیرقانونی را به یک واحد سیاسی عادی تبدیل نماید. سفرهای پرتعداد لاپید به کشورهای منطقه و اتحادیه اروپا کوششی است تا علاوه بر تحمیل اسرائیل به عنوان یک دولت رسمی، رقیب دیرینه خود یعنی جمهوری اسلامی ایران را در منطقه منزوی سازد. علاوه بر این، کوشش برای تعریف منافع مشترک اقتصادی میان کشورهای منطقه غیر از ارزیابی بازارهای منطقه‌ای و درآمدزایی اقتصادی، به ایران‌هراسی نیاز دارد تا غیر از کشورهای عربی، ایالات متحده آمریکا نیز حضور و نفوذ خود در منطقه خلیج فارس را وابسته به تحرکات نظامی اسرائیل ببیند. استفان والت، استاد روابط بین‌الملل در یادداشتی انتقادی در فارن‌پالیسی تصریح کرده بود حمایت بی قید و شرط آمریکا از اسرائیل، بیش از آن که مشکلی را حل کند، مشکلات فراوانی را برای واشنگتن فراهم می‌آورد. در نتیجه در سیاست خارجی کابینه جدید رژیم صهیونیستی، وزرای امنیتی و مقامات سیاست خارجی اسرائیل از یکجانبه‌گرایی نتانیاهو دست برداشته و کوشش دارند در تمام زمینه‌های ممکن اولاً خود را برای آمریکا ارزشمند سازند و ثانیاً در عصه بین‌الملل یارگیری کنند و دست به ائتلاف‌سازی بزنند. این ائتلاف‌سازی به ویژه پس از جنگ 12 روزه غزه که شکستی تمام عیار برای رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود، ضروری است.
❌ادعای تازه یک متهم سال 88 درباره فرایند دستگیری‌ها 🔸فیض‌ا... عرب‌سرخی، فعال اصلاح‌طلب و از بازجویان خشن دهه60، اخیراً در بخشی از یک مصاحبه اظهار کرده است: در چنین شرایطی، کمپین‌هایی نظیر محاکمه روحانی با چنین رویکردهایی، حتما با حمایت و پشتیبانی بخش‌هایی از نهاد قدرت شکل می‌گیرد. این مسئله، امری نیست که برای همه مباح یا مجاز باشد. 🔹به گزارش امتداد، او می‌افزاید: دستِ‌کم، تجربه شخصی من از ماجراهای پس از ۸۸ به من می‌گوید که برخوردها، عمدتا سیاسی و بر اساس سوگیری‌های خاص انجام شد. وقتی که حکم دستگیری امثال من قبل از برگزاری انتخابات صادر شده و از سوی دیگر اتهام‌مان هم، برنامه‌ریزی برای اغتشاشات پس از انتخابات بوده، پیداست که رفتارها با سوگیری سیاسی همراه بوده است. 🔻نکته و نظر: 🔹اخلاق و تقوای سیاسی ایجاب می‌کرد آقای عرب‌سرخی که در یکی از خطرناک‌ترین توطئه‌ها علیه انقلاب اسلامی و مردم(فتنه 88) دستگیر شدند و البته با رأفت و سماحت نظام مواجه شدند؛ اکنون قدردان آن رأفت باشند نه اینکه به حمایل کردن دوباره تفنگ‌ها بیاندیشند! 🔸از عقلانی بودن یا نبودن بحث محاکمه رئیس‌جمهور سابق در مقطع کنونی که بگذریم؛ آقای عرب‌سرخی درباره فتنه بزرگ سال 88 حاضر نشده به مردم بگوید که این رخداد از مدت‌ها پیش از برگزاری انتخابات برنامه‌ریزی شده بود و از همین رو بود که اصلاح‌طلبان ستادی از ماه‌ها قبل از برگزاری انتخابات 88 طرح مزوّرانه "ایجاد ستاد صیانت از آرا" را کلید زدند تا بعدا بتوانند راحت‌تر به القای شبهه تقلب بپردازند. 🔻آیا این یک امر مجرمانه نیست؟! 🔸مردم و جوانان باید بدانند که برخی اعضای ستاد میرحسین موسوی از یکسال قبل از انتخابات در مصاحبه‌هایشان از این می‌گفتند که اگر انتخابات سالم برگزار شود؛ موسوی پیروز انتخاب خواهد بود. 🔸آقای عرب‌سرخی با اعترافات امثال ابطحی چه می‌کنند که در دادگاه صراحتا گفته بود که اغتشاش و به خیابان‌آمدن‌ها از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی شده و تقلب اسم رمز آشوب بود. 🔹و اکنون ما این قضاوت را بر عهده مخاطبان محترم وامی‌گذریم که برخورد نظام اسلامی با عوامل ضد امنیتی فتنه 88، برخوردهایی سیاسی و بر اساس سوگیری بوده است یا برخوردهایی عقلانی و اسلامی که برای حفظ کشور و امنیت مردم ضروری بود... 🔸پاره کردن ورق‌های کتاب فتنه سال 88 و جعل واقعیت؛ طرحی است که هرگز عملی نخواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا