💥فرماندار ایلام:
فریدون همتی و سارا فلاحی با کسب ۴۴/۲۹ درصد کل آرا به بهارستان راه یافتند
💥عبدالصاحب نادری:
⚡️فریدون همتی و سارا فلاحی با کسب ۶۹/۶۳۵ هزار رای ماخوذه به عنوان نمایندگان حوزه انتخابیه ایلام در مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
⚡️فریدون همتی با کسب ۳۴ هزار و ۹۱۴ رای و ۲۲.۲۱ درصد کل آرا بیشترین رای مردم در حوزه انتخابیه شمال استان را به خود اختصاص داد.
⚡️سارا فلاحی نماینده کنونی استان ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی برگزیده شد و ۳۴ هزار و ۷۲۱ رای معادل ۲۲.۰۸ درصد کل آرا را کسب کرد.
⚡️فریدون همتی و سارا فلاحی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه ایلام در شمال استان شامل شهرستان های ایلام، سیروان، چرداول، هلیلان، مهران، ملکشاهی، چوار و ایوان هستند.
⚡️انتخابات مجلس خبرگان رهبری؛ حجت الاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی با ۱۱۷ هزار و ۶۶۲ رای بیشترین آرای مردم را از آن خود کرد و به عنوان نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای خبرگان رهبری انتخاب شد.
May 11
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در ۴۵ سال گذشته شکست خورد
🍃🌹🍃
🔻پروژهٔ بیسابقهٔ تحریم انتخابات که از پارسال توسط دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها طراحی شده بود با مشارکت حدود ۲۵ میلیونی مردم ناکام ماند.
🔹رسانههای ضدانقلاب که تلاش داشتند مشارکت زیر ۲۰ درصد را رقم بزنند و در این مسیر طیف گستردهای از دولتهای خارجی و گروهکهای تروریستی را همراه کردند نتوانستند میزان مشارکت را از دور قبل کمتر کنند.
🔺مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در شدیدترین شرایط تحریم اقتصادی رقم خورد و بهرغم تهدیدات دشمن در امنیت و سلامت کامل برگزار شد.
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ اوضاع کوچه پس کوچه های مکه
🔹نه تحریم هستن نه با رژیم صهیونیستی دشمنی کردن، چند برابر ایران هم نفت می فروشن و غلام حلقه به گوش آمریکا هستن.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کار زیبای یک دانش از سوره تکویر که به شکلی جالب آن را نقاشی کرده است
ﻣﺎدری ﺳﻪ ظرف ﻫﻢ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ را ﺭﻭی ﺷﻌﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ آﻧﻬﺎ
ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺴﺎوی آب ﺭﯾﺨﺖ؛
ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻫﻮﯾﺞ
ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﻭﻡ ﯾﮏ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻭ
ﺩﺭ ﺳﻮﻣﯽ ﭼﻨﺪ داﻧﻪ ﻗﻬﻮه ﺭﯾﺨﺖ
ﻭ ﺑﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺳﻪ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺩ.
ﺑﻌﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺻﺪﺍ ﺯﺩ ﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ :
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ آﺯﻣﺎﯾﺶ ﭼﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﯼ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ
ﻣﺎﺩﺭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩ :
ﺩﺭ ﺟﻮش ﻭ ﺧﺮوش ﻭ ﭼﺎﻟﺶ ﻫﺎ ﻭ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ؛
ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ؛
ﺑﻌﻀﯽ ها ﻣﺜﻞ ﻫﻮﯾﺠﻨﺪ ﺗﺎ وﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﻧﺸﺪه ﺍﻧﺪﺳﺨﺖ ﻭﻣﺤﮑﻤﻨﺪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﺟﻮش ﻭﺧﺮﻭش ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺷﻞ میشوند ﻭ ﺧﻮد ﺭﺍ میبازند.
ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ هستند ،
ﺩﺭ ﺭﻭﺍﻝ ﻋﺎدی ﻭ ﺭﻭﺗﯿﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﻞ ﻫﺴﺘﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺑﺎ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺳﺨﺖ ﻭﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻑ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ.
ﻭ ﺑﻌﻀﯽ ﺩﯾﮕﺮ، ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﻗﻬﻮه،
که ﺩﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺯﻧﺪ،
ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﻣﺤﯿﻂ ﺍنرژی داده، آن را ﻣﻌﻄﺮ ﮐﺮده ﻭ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﻧﮓ ﻭ ﻃﻌﻢ میدﻫﻨﺪ،
اینها ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﮐﻪ ﺯﻧﺪه ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺎﺯ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻧﺴﯿﻢ ﺭﻭﺡ ﺑﺨﺶ ﺣﯿﺎﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻨﺪ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند جهاد بود
💥بدبختي بدتر است يا حس بدبختي؟
رسانه هاي غربي در تلاش براي ايجاد حس بدبختي در مردم ايران!
🔹- تقريبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور هست و مردم استفاده ميکنند.
- با دو روز تعطيلي راههاي کشور گنجایش این همه خودرو ندارد.
و مردم ايران در تفریح رفتن و مسافرت جزء اولین کشورهاي جهان است
🔹- ميگن ايران در فقر دست و پا ميزنه اما درهمین نوروز گذشته ۵۱ ميليون تردد در جادههاي کشور ثبت شده که تنها کشور در منطقه و حتي جهان اين رکورد مسافرت رو زده تقريبا به انداره کل اروپا تردد داشتيم، پنج ميليون نفر مسافرت از طريق دريايي و ۲ ميليون نفر نيز مسافرت هوايي داشتن ،
🔹-ميگن ايرانيها گرسنه هستن ولي امار جهاني فقر در ايران در سال ۱۳۸۶ به زير ۸ دهم درصد رسيد و اين يعني ايران جز ده کشور با کمترين ميزان فقر در جهان در سال ۸۶ بوده است.
🔹- به گزارش انجمن بينالمللي جراحي زيبايي (isips)در سال ۲۰۱۳ بيش از ۲۴ ميليون عمل جراحي در دنيا انجام شده است که ايران با بيش از ۲۰۰ هزار جراحي زيبايي جز ده کشور اول جهان ميباشد يعني ايران يک درصد جمعيت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحي نسبت به جمعيت داشته .
🔹ايران در مصرف لوازم آرایشی در جهان اول است
🔹- بعضی از نداري گله میکنند اما رتبه اول واردات غذاي سگ تو منطقه غرب آسيا هستيم.
🔹-در حال حاضر روزانه بيش از ۱۱۰ ميليون ليتر بنزين در پالايشگاههاي کشور توليد ميشود که بيشترين مصرف در ۲۸ اسفند در کل کشور بيش از ۱۰۴ ميليون ليتر مصرف شد، اما ميانگين مصرف بنزين در کشور ۸۰ ميليون ليتر ميباشد اين يعني مصرف بنزين ايران سه برابر مصرف پرجمعيت ترين کشور دنيا يعني چين ميباشد، چين با جمعيتي ۱.۵ ميلياردي ۴۵۰ ميليون ليتر بنزين مصرف ميکند، اگر مصرف بنزين ايران رو تو درياچه اروميه بريزيم در عرض مدتي پر ميشود، حالا مسافرتها و مصرف بنزين ايران رو مقايسه کنيد با ساير کشورها
🔹-ما بدبختيم ولي مصرف برق مون ۶ برابر ميانگين جهاني
🔹- ما نداريم ولي مصرف گازمون با جمعيت ۸۰ ميليوني که بعضي جاها هنوز گاز ندارن ۶.۷ برابر ميانگين جهاني و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپايي گاز مصرف ميکنيم.
🔹- اما در مصرف آب فاجعه هستيم و رکورد جهاني رو زديم رتبه اول دنيا در مصرف آب شيرين نسبت به جمعيت اونم با خشکسالي شديد کشور، چين روزانه ۵۸۵ مصرفش آب داره ايران۱۹۵ امريکا با ۵۰ ايالت که هر ايالت اندازه ايرانه با اون بارندگي حدود ۴۰۰ ميزان مصرف آب داره، در کشورهاي توسعه يافته روزانه ۷۰ ليتر در شبانه روز ايران ۳۰۰ ليتر در روستاهاي ايران تا ۴۵۰ ليتر مصرف
🔹با همه اين اوصاف بعضی تصور ميکنن ايران از يه کشور جنگزده و قحطي زده بدتره و فکرشون توسط رسانهها جادو شده اما واقعيت اينه که ايران با تمام مشکلاتش از نيمي از کشورهاي دنيا وضعيت به مراتب بهتري داره.
👌بياييد خودتحقير نباشيم!!!باتمام نواقص اما این واقعيت ها را هم ببینیم...
🔹🔹🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سردار سلیمانی: شهید همت سوار بر موتور - به صورت ناشناس به شهادت رسید و تا ساعتها کسی نمیدانست او همت است...
📌 ماجرای خداحافظی شهید همت با همسرش در آخرین دیدار
🔷️ همسر شهید همت درباره آخرین دیدار و خداحافظی با شهید همت می گوید: آن شب بریدن حاجی را دیدم. برخورد سرد او گویای همه چیز بود. به خودم لرزیدم، یک لحظه احساس کردم نکند آخرین شب دیدارمان باشد.
◇ حاجی گفته بود که صبح روز بعد ماشین جلوی منزل باشد. کمی زودتر بلند شد و خود را آماده کرد؛ اما ماشین نیامد.
◇ ساعت ۷ راننده بدون ماشین آمد و گفت: "ماشین دچار نقص فنی شده!" حاجی تا ساعت ۹ صبح در خانه ماند. دو ساعت تمام بی آنکه چیزی بگوید .
◇ قطرات پیوسته اشکی را که از گونه هایش جاری بود، دیدم. ماشین که از راه رسید حاجی آماده حرکت بود.
◇ وقت خداحافظی سرش را پایین انداخت و گفت: "خدا رو شکر ماشین دیر اومد و تونستم بیشتر پیش شما باشم! ... خب دیگه ما رفتیم. اگر ما رو ندیدی حلالمون کن."
◇ معنی حرفهای او را کاملا میدانستم. با اینحال گفتم: امکان نداره که شهید بشی.
◇ پرسید: "چطور مگه؟"
◇ گفتم: "باور نمیکنم خداوند در یک لحظه همه چیز بنده اش را از او بگیرد... "
◇◇ وقتی صدای حرکت ماشین به گوشم رسید، احساس از دست دادن او در قلبم قوت گرفت.
شهادت ۱۷ اسفند ۱۳۶۲
عملیات خیبر - جزیره مجنون
#شهید_محمدابراهیم_همت
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کمکم کنید، ما میخواهیم غذا بخوریم
🔹یک کودک فلسطینی در نامه ای به سربازان مصری درخواست کمک برای تهیه غذا برای برادران آواره خود در مرز غزه و مصر می کند.
🔹ننگ خیانتی که دول عربی به مظلومان فلسطینی کردند تا ابد بر پیشانی آنهاست
لعنت خدا و رسولش بر تمامی حکام سازشکار و خائن عرب و در راس آنها، مصر، اردن، عر بستان و بحرین.
و درود خدا و رسولش بر مجاهدان یمن، لبنان، فلسطین و عراق.
✍️محمدعلی رامین:
جناب آقای سیدمحمدخاتمی!
🔹کلام اول- آنچه مرا وا میدارد تا بعد از ۱۵سال، دوباره خطاب به شما مطلبی بنویسم، این جمله شماست:
🔺«این بنده کوچک خدا همیشه بر انتخابات و اهمیت آن تاکید داشته و دارد و راه خیرخواهانه اصلاح وضع نگرانکننده کشور را، اثربخش کردن نهاد انتخابات میداند».
(سایت جماران/۱۶-اسفند۱۴۰۲ کدخبر ۱۶۲۵۴۳۱)
🔰اینکه خودتان را «بنده کوچک خدا» مینامید و علاقمند به «اثربخش کردن نهاد انتخابات» میدانید و دغدغه «وضع نگران کننده کشور» را دارید، جداً ارزشمند و قابل احترام است.
🔺همین امر، شما را از صف هرزهخواهان و هرجومرج طلبان جدا میکند.
✅ البته اینبنده ناچیز نیز، دقیقاً «اثربخش کردن نهاد انتخابات» را لازم، مفید و واجد فورییت و اولویت میدانم؛ چرا؟
✅ برای اینکه وقتی حدود شصت میلیون «صاحبان حق رأی»، ناگزیر باشند، طی یک هفته تبلیغات سرسامآور و پرهیاهو، همراه با «رقابت گُنگ» شعارهای بدون برنامه و فهرستهای پدرخواندگان انتخاباتی یا خودخواندگان فهرستنویسی، از میان بیش از شانزده هزار داوطلب، ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنند، این رفتارحاکمیت، شبیه «مردم آزاری» و ناسازگاری با «مردم سالاری» است که نه شناسایی شایستگان را ممکن میسازد و نه انتخاب معقول و دوراندیشانه دانایان کارآمد را میسر میدارد.
🔹آنگاه که حقیر، به عنوان فردی که ۴۵سال صحنه سیاست و اشخاص سیاسی را رصد کردهام، فرصت و امکان بررسی بیش از «۳۰۰۰ داوطلب جدیدالورود» طی یک هفته تبلیغات انتخاباتی را نداشته باشم تا ۳۰ شخصیت واجد برترین شرایط مطلوب نمایندگی را از میان ۳۵۰۰ داوطلب در تهران گزینش کنم و ناچاراً با تردید فراوان، بعضاً به «افراد معروف»، یعنی «سلبریتیها» روی آورم؛ طبیعی است که میلیونها نفر از علاقمندان به مملکت اسلامی، ناامید از امکان «گزینش اصلح» و دلزده از ساختار نامعقول اجرایی، از صندوق انتخابات فاصله بگیرند...
⁉️اما، شما که ۱۰سال وزیر و ۸سال رئیسجمهور بوده و در تعیین نمایندگان مجلس ششم، نقش اول را داشته و در تمام مجالس ۷و۸و۹و۱۰ نقشآفرین بودهاید، چرا هرگز به اصلاح قانون برای تغییر این ساختار معیوب و ناسازگار با مردمسالاری، اقدام نکردید؟
⁉️آیا نمایندگانی که با نظر یا تأیید شخص جنابعالی و اعتمادمردم به شما، بهمدت ۲۰سال در تمام مجالس فوقالذکر، حضور داشتند، سواد قانونگذاری برای سلامتسازی اقتصاد، تأمین معیشت و رفاه عمومی و نظارت بر حسن اجرای عادلانه قانون را داشتند؟
⁉️مجلس ششم که فرمانبردار شخص جنابعالی و تحت ریاست جنابآقای کروبی بود، بجز دریافت پول از شهرامجزایری (مفسداقتصادی وقت)، چرا حتی یک قانون عادلانه اقتصادی را برای رفاه جامعه ایران به تصویب نرساند؟...
⁉️جنابعالی با فرمان ۸مادهای امام خامنهای مبنی بر مبارزه قاطع، گرهگشا، دقیق و فراگیر با "فقر و فساد و تبعیض" (۱۰-اردیبهشت ۱۳۸۰)، در دولت اول و دوم خود چه کردید؟
ادامه دارد...