پرده اول:
سرمقاله روزی نامه جمهوری اسلامی(۵ مرداد ۹۹) بقلم #مسیح_مهاجری:
چرا آقای رئیسجمهور توصیه اکید میکند عزاداریهای #محرم با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود. پروتکلها طبق توصیه #وزارت_بهداشت عبارتند از زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، شستن دستها و عدم حضور در اجتماعات. اگر بخواهیم بدون مجامله سخن بگوئیم باید اعتراف کنیم امکان رعایت هیچیک از این چهار مورد در عزاداریها وجود ندارد....
پرده دوم:
جناب مسیح مهاجری در حال رعایت پروتکل های بهداشتی در تشییع جنازه شیخ یوسف #صانعی(۲۳ شهریور ۹۹)
#آزمون_صداقت
#تناقض
@shajare_tooba 🌿
جناب #صدرالساداتی هستند
هفته های گذشته دغدغه عدالتخواهی شون حکم می کرد که به آقای #پناهیان هجمه کنند
امروز هم احساس تکلیف کردند نسبت به اعدام #نوید_افکاری و هجمه به قوه قضائیه
قدیما میگفتند: اگر راست میگی پس چرا فقط طرف زن ها غش میکنی؛ حالا شده حکایت ما و این آخوند عدالتخواه که همه دغدغه هاش شده در راستای بی بی سی و امثال آن....
#بازی_عدالتخواهی
@shajare_tooba 🌿
هدایت شده از روزنه
💥 #حمله_به_حجاب؛ از #شبکه۴ تا #bbc!
🔹 شبکه ۴ به مدیریت #مسعود_معینی_پور از مسئولان پیشین #دفتر_تبلیغات و عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، رویکرد انتقادبرانگیزی را پیرامون برخی مسائل فکری و سیاسی و مذهبی درپیش گرفته است.
🔹 این شبکه خیرا با طرح مجدد موضوع چالش برانگیز #حجاب_اجباری که کلیدواژه ابداعی بیگانه است، موجبات هجمه ضدانقلاب به حجاب را فراهم آورده است.
معلوم نیست بعد از نهی صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون پرهیز از طرح این موضوع، متولیان شبکه با چه هدفی به طرح مجدد بحث پرداخته اند.
🔸پیشتر در دوران سردبیری معینی پور در نشریه #رسائل نیز طرح مناقشه برانگیز موضوع حجاب انتقاداتی را به دنبال داشت.
🔹گذشته از اصل طرح بحث، انتخاب میهمانان برنامه های شبکه۴ نیز قابل نقد و بررسی جدی است.
جناب آقای #مهدی_نصیری که اخیرا به واسطه کتاب #عصر_حیرت در محافل مخالفان داخلی(از تاجزاده تا فیرحی) مورد اقبال قرار گرفته، حتما گزینه مناسبی برای طرح بحث پیرامون موضوع حساس حجاب نیست.
@rozaneebefarda
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف دل همه جا مانده ها....
#اربعین
#به_تو_از_دور_سلام
#حب_الحسین_یجمعنا
#ما_ملت_امام_حسینیم
@shajare_tooba 🌿
السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ ، السَّلامُ عَلَیٰ أَسِیرِ الْکُرُباتِ وَقَتِیلِ الْعَبَرَاتِ
سپاهیان عمر بن سعد در روز عاشورا، همزمان با شهدای کربلا به درک واصل شدند.
قطعا همزمانی مرگ با ایام پر شرافت مذهبی و دینی، بنفسه برای کسی شرافتی ندارد.
در ثانی
برای کسی که در مصاحبه های مختلف به عنوان یک موسیقیدان به تقابل و دشمنی مذهب با موسیقی اشاره کرده است و به مذهب تاخته است، قطعا مردن در اربعین شرافتی نخواهد داشت....
#مرگ_شجریان
@shajare_tooba 🌿
#هوشنگ_ابتهاج گفته بود:
#حافظ اگر زنده بود #شجریان را غرق در بوسه میکرد.
بله درست می گن استاد
حافظ اگر سال ۹۶ هم زنده بود به #حسن_روحانی رای می داد.
@shajare_tooba 🌿
وقتی اسراییلی ها هم داغدار شجریان باشند....
پ ن: البته جای تعجب ندارد
شجریان فارغ از ادعای هنرمند بودنش ملغمه ای بود از همه چیزها و طرفدارانش ملغمه ای هستند از همه جریان ها...
بطور مثال
از خانواده ای مذهبی سر بر آورده بود و در بین ملت ایران معروف ترین نوای او «ربنا» ی قبل افطار بود، ولی در طول سالهای پایانی عمر خود در مصاحبه های مختلف به مذهب به عنوان دشمن موسیقی در ۱۴۰۰ سال گذشته، بشدت تاخت؛ البته در سال ۹۵ در مصاحبه ای با روزنامه ایران بکلی حرف خود را پس گرفت.
ادعا می کرد که هنرمند مردم است و وابسته و دلبسته به جریان سیاسیِ خاصی نیست ولی در سال ۸۸ و پس از آن، سخیف ترین رفتار سیاسی را انجام داد و البته در مصاحبه سال ۹۵ خود از این موضع هم عقب نشینی کرد.
شجریان قبل از انقلاب در گروه چاووش همراه با جریان انقلاب با حکومت پهلوی به مخالفت می پردازد و حتی از همراهی با جریاناتی همچون حزب توده بشدت ابا داشت، ولی امروز طیف زیادی از سلطنت طلبان از جمله ربع پهلوی، هوادار و داغدار او شده اند.
در اواسط دهه ۶۰ با آلبوم بیداد وی توسط دولت #میرحسین و وزارت ارشاد #خاتمی برخورد می شود و در ابتدای دهه ۷٠ و در دولت #رفسنجانی آلبوم قاصدک وی رسما توقیف می شود، ولی امروز تمامی هواداران او از دوستداران این سه نفر هستند.
ووو
به همین خاطر است که شجریان و هواداران او ملغمه ای بیش نیستند...
@shajare_tooba 🌿
#مجمع_عقلا؛
از #ظل_السلطان تا #فریدون_خان
🔹آقای روحانی چند روز پیش در واکنش به حضور رییس مجلس در بخش مراقبت های ویژه #کرونا و لغو جلسه سران قوا، تلویحا اقدام #قالیباف را غیر عاقلانه و گوشه گیری خود را عاقلانه توصیف کرد.
ولی حالا و پس از چند روز به این نتیجه رسیدم، رییس جمهور چندان حرف عجیبی نگفته است و روا نبود که این چنین به ایشان هجمه گردد، چرا که این منطق عاقلانه ایشان در طول تاریخ معاصر کشور در بین حاکمان ما جریان داشته است.
🔸بطور مثال جناب ظل السلطان پسر ارشد ناصرالدین شاه قاجار که حدود چهل سال بر ولایت اصفهان و گاها علاوه بر اصفهان بر بخش اعظمی از ولایات جنوب کشورحکومت کرد و در صفحات تاریخ کشور و در سینه قدیمی های اصفهان و حتی روستاهای آن، شرح استبدادگری اش به وضوح وجود دارد، یکی از همین عقلا بوده است.
🔹طبق گزارشات تاریخی در پی بیماری وبایی که در سال ۱۲۸۳ ه ش وارد کشور شد و همه کشور را درگیر کرد، ظل السلطان، بر طبق اصول عاقلانه در طول مدت شیوع وبا در شکارگاه قمیشلو، خود را قرنطینه کرده و حتی از ملاقات با پسر خود هم خودداری می کند(منبع: یادداشت های سیاسی ایران، ج۲، بخش اول، ص۴۱۵و۴۲۴)
🔸البته در آن شرایط بحرانی فقط ظل السلطان دست به چنین اقدام عاقلانه نزده بود، و در آن سال شعاع السلطنه حاکم شیراز هم به حکم عقل در طول مدت شیوع وبا از شهر بیرون رفت و همچنین حاکم کرمان و رشت و از همه مهمتر شاه مملکت مظفرالدین شاه که در تصمیمی عاقلانه حتی قبل از ورود وبا به تهران از شهر بیرون رفته بود.(منبع: همان،ص:۴۱۴و۴۳۸و۵۵۵)
از قدیم گفتند:
#الجنس_مع_الجنس_یمیلوا
@shajartooba 🌿