فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪀سقوط سوریه تعجب برانگیز نیست،تمام این اخبار را ۱۴۰۰ سال پیش ائمه معصومین در روایات به ما گفته اند.
به قول میرزا اسماعیل دولابی اینها درد زایمان آخرالزمان است که یک مولود از آن بیرون خواهد آمد.
#ظهور
#بصیرت
#آنتی_فتنه
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
Eitaa.com/efshagari57
"علمای مدفون در حرم امام علی علیه السلام
پرش به ناوبریپرش به جستجو
در ایوان و حجره هاى صحن حرم امیرالمومنین علیه السلام، شخصیتهاى برجسته شیعه مدفون هستند كه به نام برخى از ایشان اشاره مى كنیم:
مدفن علمای حرم حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام
علامه حلی، در اتاقى كه در راهروى جنب گلدسته شمالى قرار دارد.
مقدس اردبيلی، در اتاقى كه در ایوان طلا و جنب گلدسته جنوبى واقع شده.
شیخ مرتضی انصاری، درون اتاقى است كه در سمت غرب راهرو و دالان باب القبله قرار دارد.
میرزاى نائینى، دومین مقبره پیش از زاویه جنوبى.
شیخ انصارى، حجره سمت چپ درب ورودى باب القبله.
آخوند خراسانی، در مقبره جنوبى واقع در دالان باب الذهب قرار دارد.
در نزدیك آخوند خراسانی مدفن فقیه مشهور میرزا حبیب الله رشتی واقع است.
آيت الله بهبهانی، قبر او در دومین مقبره پس از دروازه باب السوق به سمت شمال قرار گرفته است.
علاوه بر این بزرگان كه داراى مقابر مشهورى هستند، در صحن و حجره هاى اطراف آن نیز گروه زیادى از شخصیت هاى دینى مدفون اند كه برخى از آنان عبارتند از آیات عظام:
سيد محمد سعيد حبوبی،
محمدفاضل شربیانی،
میرزا محمد حسن آشتیانی،
آیت الله سید ابوالقاسم خویی،
آيت الله شاهرودی،
حاج آقا حسين قمی،
شیخ الشریعه اصفهانى،
آيت الله سيد شرف الدين عاملی،
سید ضیاء الدین عراقی،
آيت الله غروی اصفهانی،
محمدحسین امین الضرب،
محدث نورى،
سید ابوالحسن اصفهانی،
شیخ عباس قمی،
سید مصطفى خمینى و ... ."
https://wiki.ahlolbait.com/%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%AD%D8%B1%D9%85_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B9%D9%84%DB%8C_%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87_%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85#:~:text=%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%81%D9%88%D9%86%20%D8%AF%D8%B1,%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%D9%89%20%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%89%20%D9%88%20...%20.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای توی دنیا کم و کسری
نداشته باشی...
بسیار تاثیرگذار 😭 . حتما گوش کن.
توضیحاتی از سوی آستان مقدس حضرت زینب (س) درباره برخی نکات و پاسخ به تعدادی از پرسشها در خصوص وضعیت کنونی حرم حضرت زینب (س):
▪︎ از شب اول، پس از هرج و مرج پیشآمده و پناه بردن اهالی به حرم، در حالی که نیروهای حفاظتی حرم حضور نداشتند و اوضاع دچار بینظمی شده بود، گروهی از جوانان منطقه حضرت زینب به رهبری شیخ اسعد الأحمد که کفن بر تن کرده بود، در ورودی حرم ایستادند و به دفاع پرداختند. سایر جوانان منطقه نیز به او پیوستند و گروههایی برای حفاظت از امنیت حرم تشکیل دادند.
▪︎ این جوانان که اکنون تعدادشان به حدود ۱۰۰ نفر میرسد، شبهای خود را در حرم حضرت زینب (س) سپری میکنند و وظایف خود را به صورت شیفتی در طول ۲۴ ساعت برای مدیریت امور حرم تقسیم کردهاند.
▪︎ در حال حاضر تمامی درهای حرم بسته است و تنها یک در برای ورود مردان و زنان باز است، آن هم به دلیل کمبود نیروی خادمان زن.
▪︎ حرم از نماز صبح تا بعد از نماز مغرب باز است. امروز، با بهبود اوضاع، تصمیم تعطیلی حضرۀ داخلی لغو شد و دوباره بازگشایی گردید.
▪︎ آنچه دیروز رخ داد، تلاش گروهی از افراد مسلح برای ورود به حرم بود که جوانان مدافع از ورود آنها با سلاح جلوگیری کردند و به آنها اطلاع دادند که ورود به حرم با سلاح برای هیچکس مجاز نیست. پس از توضیحات، گروه مربوطه سلاحهای خود را خارج از حرم تحویل دادند و سپس وارد شده، نماز خود را در صحن ادا کردند و بدون ایجاد مشکلی دیگر خارج شدند.
▪︎ اذان همچنان برقرار است و تغییری در آن ایجاد نشده. هیچ پرچمی پایین آورده نشده، هیچ تصویری پاره نشده و تغییری در تجهیزات حرم صورت نگرفته است. برخی از تصاویر موجود نیز توسط همان جوانان مدافع از حرم برداشته شدهاند.
▪︎ وضعیت با هیئت مدیریت حرم بسیار خوب است و ارتباط مداومی برقرار است. این هیئت یکی از شیوخ منطقه حضرت زینب (س) را به عنوان نماینده خود منصوب کرده تا هرگونه سوءتفاهم یا اختلافی را با همکاری مدیریت حرم حل کند.
▪︎ چراغهای حرم در شب خاموش نمیشوند و گنبد و منارهها طبق روال گذشته روشن باقی میمانند.
▪︎ تخریب و غارتی که در شب اول رخ داد، توسط افرادی شناختهشده انجام شده که در آینده به آنها اشاره خواهد شد. هیچ گزارشی از حمله یا تعرض از سوی گروههای تحت فرمان هیئت ثبت نشده است.
▪︎ غذای جوانان مستقر در حرم از سوی خیرین تأمین میشود و اکنون در حال برنامهریزی برای تأمین داوطلبانی برای پختوپز و آمادهسازی غذا برای این برادران هستیم، زیرا اکثریت آنها شغلهای خود را رها کرده و جان خود را وقف حفاظت از مرقد کردهاند تا زمانی که دولت جدید مستقر شود و امنیت در منطقه برقرار گردد.
▪︎ امروز جلسهای بین تعدادی از روحانیون و بزرگان منطقه حضرت زینب (س) برای سازماندهی امور و کمک به هیئت جهت مدیریت وضعیت برگزار شد و چندین ابتکار مردمی برای پاکسازی خیابانهای شهر به ثبت رسید.
▪︎ کاهش تعداد زائران امری طبیعی است که ناشی از عدم حضور زائران غیرسوری و مهاجرت بخش بزرگی از ساکنان منطقه حضرت زینب (س) به لبنان یا سایر استانهاست.
▪︎ این بیشتر نکاتی است که برادران خارج از سوریه درباره آنها پرسش میکنند. این وضعیت واقعی زمین است، دور از بزرگنماییهایی که برخی به تصویر میکشند و تصویری خلاف واقع ارائه میدهند.
**از مرقد جبل الصبر حضرت زینب (س)
شب جمعه، ۱۲ دسامبر ۲۰۲۴ / ۱۰ جمادیالثانی ۱۴۴۶**
و در رکوع نیز همین تسبیحات ده بار، و پس از برخاستن از رکوع ده بار، و در سجده اوّل ده بار، و پس از سر برداشتن از سجده ده بار و در سجده دوم ده بار، و پس از سجده، پیش از برخاستن براى انجام رکعت دوم ده بار گفته مىشود و این ترتیب در هر چهار رکعت رعایت مىگردد، که مجموع تسبیحات به سیصد مىرسد. شیخ کلینى از ابو سعید مدائنى روایت کرده، که امام صادق علیه السّلام به من فرمود: آیا نمىخواهى ذکرى را به تو تعلیم دهم که آن را در نماز جعفر بخوانى، گفتم: آرى مىخواهم، فرمود: هنگامى که در رکعت چهارم به آخرین سجده نماز رسیدى، و از تسبیحات فارغ شدى بگو:
پس حضرت فرمود: اى مفضّل هرگاه تو را حاجت ضرورى پیش آید نماز جعفر را بخوان، و این دعا را قرائت کن، و حاجتت را از خدا بخواه، که به خواست خدا برآورده مىشود. مؤلف گوید: شیخ طوسى براى برآوردهشدن حاجت از امام صادق علیه السّلام روایت کرده: روزهاى چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه را روزه بدار، و چون روز پنجشنبه به آخر رسد به ده مسکین، هر مسکینى یک مدّ [به مقدار تقریبى ۱۰ سیر] طعام صدقه بده. و در آغاز روز جمعه غسل کن و به محراب برو و نماز جناب جعفر را، بخوان، آنگاه زانوها را برهنه ساز و بر زمین بگذار و بگو:
این نماز اکسیر اعظم، و کبریت احمر است، و به سندهاى بسیار معتبد با فضیلت فراوان که مهمترین آن آمرزش گناهان بزرگ است-وارد شده، و بهترین زمان براى بجا آوردن آن، آغاز روز جمعه است، و آن چهار رکعت است با دو تشهد و دو سلام که در رکعت اوّل پس از سوره «حمد» سوره «زلزال» و در رکعت دوّم بعد از سوره «حمد» سوره «و العادیات» و در رکعت سوم پس از سوره «حمد» سوره «اذا جاء نصر الله و الفتح» و در رکعت چهارم بعد از سوره «حمد» یک بار سوره «قل هو الله احد» خوانده مىشود. و هر رکعت پس از تمام شدن سوره» حمد «و سورههاى یاد شده پانزده بار گفته مىشود:
سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ الْوَقَارَ سُبْحَانَ مَنْ تَعَطَّفَ بِالْمَجْدِ وَ تَکَرَّمَ بِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ اِلّا لَهُ سُبْحَانَ مَنْ أَحْصَى کُلَّ شَیْءٍ عِلْمُهُ سُبْحَانَ ذِی الْمَنِّ وَ النِّعَمِ سُبْحَانَ ذِی الْقُدْرَةِ وَ الْکَرَمِ اللهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتَابِکَ وَ اسْمِکَ الْأَعْظَمِ وَ کَلِمَاتِکَ التَّامَّةِ الَّتِی تَمَّتْ صِدْقا وَ عَدْلا صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا
بسم الله الرحمن الرحیم
نماز جعفرطیّار: این نماز اکسیر اعظم، و کبریت احمر است، و به سندهاى بسیار معتبد با فضیلت فراوان که مهمترین آن آمرزش گناهان بزرگ است-وارد شده، و بهترین زمان براى بجا آوردن آن، آغاز روز جمعه است، و آن چهار رکعت است با دو تشهد و دو سلام که در رکعت اوّل پس از سوره «حمد» سوره «زلزال» و در رکعت دوّم بعد از سوره «حمد» سوره «و العادیات» و در رکعت سوم پس از سوره «حمد» سوره «اذا جاء نصر الله و الفتح» و در رکعت چهارم بعد از سوره «حمد» یک بار سوره «قل هو الله احد» خوانده مىشود. و هر رکعت پس از تمام شدن سوره» حمد «و سورههاى یاد شده پانزده بار گفته مىشود:
سُبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ للهِ وَ لا إِلَهَ اِلّا اللهُ وَ اللهُ أَکْبَرُ
و در رکوع نیز همین تسبیحات ده بار، و پس از برخاستن از رکوع ده بار، و در سجده اوّل ده بار، و پس از سر برداشتن از سجده ده بار و در سجده دوم ده بار، و پس از سجده، پیش از برخاستن براى انجام رکعت دوم ده بار گفته مىشود و این ترتیب در هر چهار رکعت رعایت مىگردد، که مجموع تسبیحات به سیصد مىرسد.....
پس حضرت فرمود: اى مفضّل هرگاه تو را حاجت ضرورى پیش آید نماز جعفر را بخوان، و این دعا را قرائت کن، و حاجتت را از خدا بخواه، که به خواست خدا برآورده مىشود.
(التماس دعا 🌹🤲🌹)
بسم الله الرحمن الرحیم
بعضی از مستحبات روز جمعه به نقل از کتاب مفاتیح الجنان:
🔹سوّم: روایت شده: هرکس در روز جمعه و دیگر روزها پس از نماز ظهر و نماز صبح بگوید:
اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
نمیرد تا حضرت قائم (عج) را دریابد. و اگر صد مرتبه این صلوات را بخواند، خدا شصت حاجت، سى حاجت از حاجات دنیا و سى حاجت از حاجات آخرتش را برآورده سازد
🔸چهارم: پس از نماز صبح سوره «الرحمن» را بخواند و بعد از آیه:
فَبِأَیِّ ءَالاءِ رَبِّکُمَا تُکَذِّبَانِ
بگوید
لا بِشَیْءٍ مِنْ آلائِکَ رَبِّ أُکَذِّبُ
🔹پنجم: شیخ طوسى رحمة الله فرموده: مستحب است پس از نماز صبح روز جمعه صد مرتبه سوره «توحید» را بخواند و صد مرتبه بر محمّد و آل محمّد صلوات فرستد و صد مرتبه استغفار کند و سورههاى «نساء، هود، کهف، صافات، الرّحمن» را بخواند.
🔸ششم: سورههاى: «احقاف» و «مؤمنون» را بخواند، از امام صادق علیه السّلام روایت شده: هرکه در هر شب جمعه یا در هر روز جمعه سوره «احقاف» را بخواند در دنیا هراسى به دلش راه نیابد و از وحشت بزرگ روز قیامت ایمن گردد و نیز آن حضرت فرمود: هرکس جمعهها بر خواندن سوره «مؤمنون» مداومت نماید، خداى تعالى پایان کارش را به نیکبختى و سعادت قرار دهد، و جایگاهش در بهشت برین با پیامبران الهى باشد،
🔹 هفتم: پیش از طلوع آفتاب ده مرتبه سوره «قل یا ایّها الکافرون» را بخواند و دعا کند تا خواستهاش اجابت شود.
روایت شده: حضرت زین العابدین علیه السّلام چون صبح روز جمعه مىشد تا ظهر «ایة الکرسى» [آیه ۲۵۵ سوره بقره: الله لا اله الا هو الحىّ... و لا یؤوده حفظهما و هو العلى العظیم] را مىخواند، و چون از نمازها فراغت مییافت، به تلاوت سوره: «انّا انزلناه» مىپرداخت. و آگاه باش براى خواندن آیة الکرسى على التنزیل در روز جمعه فضیلت بسیار روایت شده است [علامه مجلسى گوید: آیة الکرسى على التنزیل بنا بر روایت على بن ابراهیم و شیخ کلینى عبارت است از: «الله لا اله الا هو الحى.... تا: هم فیها خالدون»
🔸هشتم: غسل جمعه کند، و آن از جمله اعمال مستحبى است که بر آن تأکید بسیار شده و در روایت آمده که حضرت رسول صلى الله علیه و آله به امیر المؤمنین علیه السّلام فرمود: یا على! در هر جمعه غسل کن، گرچه به خاطر آن غذاى خود را براى بدست آوردن آب جهت غسل کردن بفروشى و گرسنه بمانى؛ زیرا هیچ عمل مستحبّى برتر از غسل روز جمعه نیست و از امام صادق علیه السّلام روایت شده: هرکه در روز جمعه غسل کند و این دعا را بخواند:
أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ اِلّا اللهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدا عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِی مِنَ التَّوَّابِینَ وَ اجْعَلْنِی مِنَ الْمُتَطَهِّرِینَ.
براى او تا جمعه آینده حالت پاکى و طهارت پیدا شود؛ یعنى: از گناهان پاک مىگردد، یا آنکه اعمال او با طهارت معنوى انجام مىگیرد و مورد قبول حق واقع مىشود. و به احتیاط نزدیکتر آن است که تا جائى که ممکن است، غسل جمعه را ترک نکنند. باید دانست وقت غسل جمعه پس از طلوع فجر تا زمان ظهر است و هرچه نزدیکتر به ظهر انجام شود، بهتر است.
🔹 نهم: سر را با گل خطمى بشوید؛ زیرا که این کار از بیمارى پیسى و دیوانگى ایمنى مىبخشد.
🔸دهم: ناخن و موى پشت لبش را بزداید زیرا که ثواب بسیار دارد و روزى را افزون مىسازد، و او را از گناه تا جمعه دیگر دور مىکند، و از بیمارى دیوانگى و جذام و پیسى ایمنى مىدهد، و بهتر است در وقت چیدن ناخن و زدودن موى پشت لب بخواند:
بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ وَ عَلَى سُنَّةِ مُحَمَّدٍ [رَسُولِ اللهِ ] وَ آلِ مُحَمَّدٍ
و در گرفتن ناخن، از انگشت کوچک دست چپ شروع، و به انگشت کوچک دست راست ختم نماید، و این شیوه را در گرفتن ناخنهاى پاى خود نیز رعایت کند پس از آن ناخنهاى چیده را دفن کند.
🔹 یازدهم: بوى خوش استعمال کند و جامههاى پاکیزه خود را بپوشد.
🔸 دوازدهم: صدقه دهد، چه بر طبق یک روایت: ثواب صدقه دادن در شب و روز جمعه، هزار برابر اوقات دیگر است.
🔹 سیزدهم: براى خانواده خود خوردنیهاى خوب و تازه از قبیل میوه و گوشت تهیه کند تا به آمدن جمعه شاد شوند.
🔸چهاردهم: پیش از خوردن صبحانه انار و پیش از ظهر هفت برگ کاسنى بخورد، از موسى بن جعفر علیهما السّلام روایت شده: هرکه در روز جمعه وقتى که ناشتاست یک انار بخورد، تا چهل روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار، تا صدوبیست روز، وسوسه شیطان را از او دور گرداند و هرکس وسوسه شیطان از او دور شود نافرمانى خدا نکند و هرکه نافرمانى خدا نکند وارد بهشت شود. شیخ طوسى در کتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روزوشب جمعه فضیلت بسیار روایت شده:
🔹پانزدهم: خود را از کارهاى دنیا فارغ کند، و به آموختن دین بپردازد، نه آنکه روز جمعه را به گشت و گذار، و تفرّج در باغها و کشتزارهاى مردم، و هم سخنى با اراذل و مردمان بىعار و مسخرهگى و عیبگوئى از مردم، و خندههاى قهقهه، و خواندن اشعار و غوطهور شدن در کارهاى باطل و امثال اینها صرف کند، که مفاسدش بیش از آن است که بیان شود. از امام صادق علیه السّلام نقل شده: بدا به حال مسلمانى که د رطول هفته روز جمعه را صرف یادگیرى مسائل دینى خود نکند، و براى این عمل مهمّم، خود را از کارهاى دیگر فارغ نسازد. از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت شده: هرگاه در روز جمعه ببینید پیرمردى سرگذشت دوران جاهلیت و کفر را براى مردم بیان مىکند، بر سرش سنگریزه بزنید.
🔹شانزدهم: هزار مرتبه صلوات فرستد، از اما باقر علیه السّلام روایت شده: هیچ عبادتى در روز جمعه نزد من محبوبتر از صلوات بر محمّد و آل مطهّر او-صلى الله علیهم اجمعین-نیست. مؤلّف گوید: اگر براى هزار مرتبه صلوات فرصت نکرد، دستکم صد مرتبه را ترک نکند، تا در روز قیامت چهرهاش نورانى گردد. و روایت شده: هرکس روز جمعه صد مرتبه صلوات فرستد و صد مرتبه
اَستَغفِرُاللهَ رَبَّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ
گوید و صد مرتبه سوره «توحید» را بخواند، آمرزیده خواهد شد. و نیز روایت شده: که ثواب صلوات بر محمّد و آل محمّد، بین نماز ظهر و عصر برابر با ثواب هفتاد حج است.
🔹هفدهم: حضرت رسول و ائمه طاهرین علیهم السّلام را زیارت نماید و کیفیت آن در باب زیارات خواهد آمد.
🔸 هیجدهم: به زیارت گذشتگان به ویژه پدر و مادر یا یکى از ایشان برود، که این عمل ثواب بسیار دارد. از امام باقر علیه السّلام روایت شده: مردگان را در روز جمعه زیارت کنید، زیرا مىدانند چه کسى به زیارت ایشان رفته است و ازاینرو شاد مىشوند.
🔹نوزدهم: دعاى» ندبه «را که از اعمال عیدهاى چهارگانه است بخواند. این دعا بعد از این، در جاى خودش خواهد، آمد.
🔸 بیستم: آگاه باش براى روز جمعه جز نافله آن، که بیست رکعت است، نمازهاى بسیارى ذکر شده است. کیفیت نافله مذکور بنا بر مشهور آن است که شش رکعت آن زمانى که نور آفتاب افق را فرا گیرد بجا آورده شود، و شش رکعت دیگر وقتى که خورشید بالا بیاید، و شش رکعت دیگر نزدیک ظهر، و دو رکعت پس از ظهر پیش از نماز ظهر، و یا آنکه شش رکعت اوّل را پس از نماز جمعه یا نماز ظهر بجا آورد، به صورتى که در کتب فقها و (مصابیح) ذکر شده. البته نمازهاى بسیار دیگرى نیز نقل شده، که ذکر بعضى از آنها در این مقام مناسبت دارد، هر چند بیشتر آنها اختصاصى به روز جمعه ندارد، ولى بجا آوردن آنها در روز جمعه بیشتر فضیلت دارد: از جمله آنها نماز کامله است که شیخ طوسى، و سیّد ابن طاووس و شهید و علامه حلّى و دیگران به سندهاى بسیار و معتبر از امام صادق علیه السّلام و ایشان از پدران بزرگوارشان علیهم السّلام از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت کردهاند که آن حضرت فرمود: «هرکس در روز جمعه پیش از ظهر چهار رکعت نماز بخواند، و در هر رکعت سوره «حمد» را ده مرتبه و هر یک از: «قل اعوذ بربّ النّاس» و «قل اعوذ بربّ الفلق» و «قل هو الله احد» و «قل یا ایّها الکافرون» و «ایة الکرسى» را ده مرتبه، و به روایت دیگر: «انّا انزلناه» و آیة «شهد الله...» [آیه ۱۸ سوره آل عمران] را نیز هر یک ده مرتبه بخواند، و آنگاه که از چهار رکعت فارغ شود، صد مرتبه استغفار کند، و صد مرتبه بگوید:
سُبحانَ اللهِ وَالحَمدُلِلّهِ وَ لا اِلهَ اِلّا اللهُ اَکبَرُ وَ لا حَولَ وَلا قُوَّة الّا بِاللهِ العَلِیِّ العَظیمِ.
و پس از آن صد مرتبه صلوات فرستد، خدا شرّ اهل آسمان و شرّ اهل زمین، و شرّ شیطان و شرّ پادشاهان ستمگر را از او برطرف کند» تا پایان روایت که همه در بیان فضیلت این نماز است. نماز دیگر: حارث همدانى از امیر المؤمنین علیه السّلام روایت کرده: اگر بتوانى روز جمعه ده رکعت نماز بجاى آر، و رکوع و سجودش را تمام و کامل ادا کن، و پس از هر دو رکعت صد مرتبه بگو:
سبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ
که فضیلت بسیار دارد.
(التماس دعا🌹🤲🌹)
هدایت شده از بستگان شیراز
⚘بسم الله الرحمن الرحیم⚘
ضمن عرض سلام و ادب و احترام ،و تبریک خجسته میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها و میلاد حضرت امام و روز زن
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹
🌴 سه روایت از سه معصوم برای انجام سه عمل مختصر اما پاداش کثیر یامن یعطی الکثیر بالقلیل.
🌷 امام صادق «علیه السلام»:
هرکس بعد از نماز عصر هفتاد مرتبه استغفار کند خداوند هفتصد گناه اورا می آمرزد
🌷 امام کاظم «علیه السلام»:
خداوند متعال در عصر جمعه هزار نسیم رحمت خود را به سوی بندگان سرازیر میکند هرکس صد مرتبه سوره قدر را بخواند هزارنسیم رحمت الهی شاملش می شود.
🌷 امام جواد «علیه السلام»:
هرکس بعد از نماز عصر ده مرتبه سوره قدر را بخواند همانند ثواب عمل خلائق در آن روز از آن او خواهد شد
(التماس دعا 🌹🤲🌹).
🌹❤️♦️🌹❤️♦️🌹♦️❤️🌹
خجسته میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر و همسر و همچنین خجسته میلاد با سعادت حضرت امام خمینی رضوان الله علیه مبارک باد