⭕️ اخطار:
غیرحرفهایهای تازه وارد به #بورس توجه کنند؛
حرفهایها دست به ماشه هستند. با شروع ریزش بورس در کسری از ثانیه میفروشند و فرار میکنند! آن وقت شما میمانید و انبوهی از سهامی که گران خریدهاید و ارزان باید بفروشید(اگر مشتری پیدا کنید!)
در شرایط فعلی بازار خیلی احتیاط کنید!
#حجت_الله_عبدالملکی
❌بی ریشگی و وارونگی فرهنگی سلبریتی ها ❌
.✍️#امیر_حمزه_مهرابی
✅فرهنگ به مثابه یک درخت است که دارای #ریشه(باورهای اساسی)، #ساقه(ارزش ها ) و #شاخه( نماد ها و فعالیت ها) است.
از قدیم الایام ،قاعده بر این بود که به هر سه رکن توجه شود .در یک فیلم خوب ، #نویسنده فیلم نامه ، #کارگردان و #بازیگر همزمان معرفی می شدند. یک روضه خوان به منبع و سند حوادث و روایات اشاره می کرد. نوحه خوان، شاعر ابیات را هم معرفی می کرد. این سنت حسنه هم در کشورهای غربی و هم شرقی واسلامی رعایت می شد.
اما چند سالی است که فعالیت های فرهنگی دچار «#بی_ریشگی» و یا «#وارونگی » شده است . (خصوصا در بین ما.) اینقدر به ظواهر توجه می شود که از ریشه ها و بنیان ها غفلت می شود.
یک «بازیگر» در صدا و سیما و فضای مجازی، مشهور می شود در حالی که از کتاب یا «نویسنده »کتاب و فیلم نامه یادی نمی شود. «خواننده» چهره می شود ولی «شاعر »و آهنگ ساز آن ناشناخته می ماند. «نوحه خوان» معروف می شود در حالی که کسی از شاعر یا سبک ساز آن یادی نمی کند .
همه پرویز پرستویی و محسن تنابنده (نقی معمولی) و مهناز افشار و...را می شناسند ولی کمتر کسی می داند که نویسنده سریال پایتخت کیست ؟ آن کسی که «محسن تنابنده »را «نقی معمولی» کرده، نویسنده ( ریشه) و کارگردان ( ساقه) است .
♦️ اگر از جوان ایرانی بپرسید ؛ یک نویسنده کتاب داستانی که تبدیل به فیلم خوبی شده را نام ببر، نخواهد توانست .مثلا نویسنده ی فیلم «گاو»،« قصه های مجید»،« داشآکل » ، «شازده احتجاب»، « کیف انگلیس» و... کیست؟ حتی اگر نویسندگانی مثل: «میرباقری»، «سلحشور»و «حاتمی کیا» و... را می شناسیم، بخاطر کارکردان بودنشان معروف شده اند نه محقق و نویسنده بودنشان .
🔶ولی بیشترِ ما« بینوایان» را با «ویکتور هوگو»، «جنگ و صلح» را با « تولستوی»، «سپید دندان» و «آوای وحش» را با« جک لندن »، «جنایت و مكافات» را با «داستایوفسكی»، «الیور توئیست»،« دیوید کاپرفیلد» را با چارلز دیکنز و ...را می شناسیم.
‼️ چرا صدا و سیما، به جای معرفی بازیگران، به معرفی «نویسندگان» نمی پردازد؟ چرا بازیکنان فوتبال مشهورتراز «مربیان» می شوند؟ چرا خوانندگان و مدحان معروفتر از «آهنگ سازان»و« شاعران» هستند؟
همین بی ریشگی باعث ظهور سلبریتی های بی سواد و بی فرهنگی شده است که متاسفانه خود را از همه کس و همه چیز برتر می دانند و در همه موضوعات اظهار نظر می کنند . در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضاً تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
چرا علاقه ای به بیان نقش ریشه و ساقه در طراوت و زیبایی شاخ و برگ درخت فرهنگ را نداریم ؟ این فرهنگِ بی ریشگی را از کجا اخذ کرده ایم؟ نه دین ما چنین اجازه ای را می دهد و نه تجربه ی سایر کشورها این را به ما می آموزد.
گویا ما مصداق سخن سعدی شده ایم که :
« یکی بر سر شاخ ، بُن می برید»
عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
#محمد_ایمانی
🔴گیت اسکن بهداشتی هدیه شرکت چینی به آستان قدس رضوی
♦️وزارت خارجه ایران اعلام کرد سه دستگاه گیت اسکنکننده بهداشتی، از طرف یک شرکت چینی به آستان قدس رضوی اهدا خواهد شد تا پس از بازگشایی حرم رضوی برای کنترل سلامت و بهداشت زائران مورد استفاده قرار گیرد.
🔴 پراید ۱۰۰ میلیونی همان سیب و گلابی برجام است
💬 #مشرق
🔹 روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «عزیزِ صدمیلیونی» نوشت:«جولان قیمتهای کاذب در بازارهای مختلف موجب شد تا در هفتهای که گذشت یکی از عجیبترین اتفاقات در حوزه خرید و فروش خودرو رقم بخورد.
🔸 قیمت پراید که به نوعی «خودروی ارزانقیمت» محسوب میشود و هدف از ساخت و عرضه آن هم، همین بود؛ به لطف فضای مجازی و قیمتگذاری دلالان و فروشندگان در وبسایتهای خرید و فروش و حتی نمایشگاههای خودرو به مرز ۱۰۰ میلیون تومان رسید.
✅ اگر این عدد به صورت دلاری محاسبه شود؛ چیزی نزدیک به ۶ هزار دلار(با دلار آزاد) خواهد بود که تقریبا با قیمت صادراتی آن همسان است. اما اینجا و در ایران، کسی با دلار معامله نمیکند و واحد پولی کشور «ریال» است. تا همین یکی، دو ماه پیش قیمت همین خودرو ۴۷ میلیون تومان بوده است. چگونه در دو ماه، دو برابر شده و چه کسانی به دنبال به هم خوردن نظم و ساختار بازار هستند؟».
🔹 آقای روحانی- آبان ۹۵- در سفر به اراک در واکنش به نقدهای کارشناسان، صاحبنظران و مردم درباره اینکه برجام عایدی برای کشور نداشته، اظهار داشت:«ما غاصب را از باغ خود بیرون کردیم و درب باغ به روی مردم باز شده است ولی امروز عدهای کودک به درب باغ آمده و میگویند، سیب و گلابی کجاست که میخواهیم میل کنیم؟ امروز این باغ که نهالهای آن تازه غرسشده آماده باروری است، اما برای به ثمر نشستن صبر لازم است».
🔸دولتمردان و فعالین اصلاح طلب و رسانه های حامی دولت پیش از این بارها مدعی بودند که میوههای برجام و به عبارتی سیب و گلابی برجام در سالهای ۹۶ و ۹۷ و ۹۸ خواهد رسید، اما میوههای برجام چیزی جز افزایش تحریمها و تشدید گرانی و رکود و بیکاری نبود.
✅ پراید در سال ۹۲ حدود ۱۷ میلیون تومان بود اما در هفت سال اخیر به مرز ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. قیمت فعلی پراید یکی از همان سیب و گلابی های برجام است.
🔹 در حقیقت وضعیت فعلی صنعت خودرو نتیجه رویکرد غلط دولت مبنی بر «چیدن تمامی تخم مرغها در سبد برجام» است. ما در حوزه مسکن نیز در سالهای اخیر با افزایش قیمت بیش از ۲۳۰ درصدی مواجه بودیم.
🔸پراید ۱۰۰ میلیونی نتیجه روی کاربودن دیدگاهی است که می گوید «ما قابلیت رقابت در هیچ صنعتی جز قرمه سبزی و آبگوشت بزباش را نداریم»!
💢 یکی از فعالین رسانه ای با اشاره به پرواز قیمت پراید نوشت:«تفاوت دو مدیریت جهادی و اشرافی: اولی، ماهواره می سازد و با موفقیت در مدار قرار می دهد؛ دومی، قیمت خودرو را ظرف هفت سال، شش برابر می کند. اولی شهید می دهد تا عزت و سربلندی و پیشرفت حاصل شود؛ دومی دست به بیت المال می برد یا در معرض حیف و میل قرار می دهد».
🔴 وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن
💬 #رشته_توئیت از #سیدمحمود_نبویان
1️⃣ صنعت خودرو از جهات گوناگون در وضعیت منفی در حال انفجار است، همین بس که پراید به مرز ۹۰ میلیون رسیده است!
2️⃣ حل مشکل صنعت خودرو به این است دولت دست از تصدی گری آن برداشته و به مردم واگذار کند، همچنانکه دولت در قضیه کرونا دست از دخالت کردن خود برداشته و ما امروز شاهد تولید گسترده لوازم بهداشتی مانند ماسک توسط نیروهای مومن و جهادی میباشیم.
3️⃣ مطمئن باشیم در صورتی که دولت منع خودش را بردارد نیروهای انقلابی که ماهواره نور را با موفقیت به فضا پرتاب کرده اند و موشک های بالیستیک چندهزار کیلومتری نقطه زن تولید می کنند به راحتی می توانند با قیمت بسیار پائین تر، ماشین ملی باکیفیت بسیار بالا تولید کنند.
4️⃣ راستی آیا وقت آن نرسیده است که دست مافیای زالوصفت از این صنعت قطع شود؟!
5️⃣ یکی از اولویت های اساسی مجلس مردمی و انقلابی آینده رسیدگی به وضع اسفبار شرکتهای دولتی خواهد بود.
6️⃣ وقت آن رسیده است جوانان مومن و انقلابی با اشاره صریح مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران عزیز صنعت خودرو را به دست گیرند و مردم را از این وضعیت اسفبار نجات دهند.
7️⃣ رسانه های انقلابی نیز باید این خواست مردمی و منطقی را به مطالبه عمومی و گسترده تبدیل نمایند.
🔴 کرونا، لطفا بمان و ماموریتت را تمام کن!
✍️ #محسن_رنانی
🔹کرونا تو سؤالات بزرگی در برابر دستگاه فقاهت و نهادهای دینی، اندیشمندان و روشنفکران مسلمان قرار دادی و جامعه مسلمانان را وارد شرایط بینظیری برای تجربه دینداریهای شخصیِ فارغ از مناسک جمعی کردی
🔸 تو همچنین برای ما روشن کردی که میشود ۸۰ درصد از زندانیان کشور آزاد باشند و میتوان بدون هیچ آسیبی به امنیت جامعه، به شیوههایی بهتری آنان را مراقبت کنیم و به ایفای حقوق و انجام وظایفی که بر عهده دارند رهنمون کنیم.
✅ کرونا تو به ما نشان دادی که میتوان عزیزانی را که دار فانی را وداع میگویند، در آرامش و سکوت به خاک سپرد و از دور برایشان طلب مغفرت کرد و آیات رحمتی نثار روحشان کرد؛ و هزینههایی که صرف مراسمهای متعدد میکردیم را برای شادی روح آنان صرف گرهگشایی از مشکلات جامعه کنیم.
🔹 کرونا این روزها که تو پیش ما هستی، ما داریم یاد میگیریم که میشود با هزینهای اندک، در آرامش و سادگی، و بیهیاهو و بدون رقابت، ازدواج کرد. ما هم داریم میآموزیم که ازدواج جوانانمان را آسان بگیریم تا نسل جوان ما بتواند طعم عشق وسادگی را در زندگی بچشد.
🔸 تو نشان دادی که توزیع قدرت و تفویض اختیار در سراسر کشور چقدر مدیریت حوادث ناگهانی را آسان میکند و موجب عملکرد مؤثر و فعال مقامات استانی میشود.
✅ کرونا ما را متوجه کردی که زمان بازسازی و شفافیت نظام تأمین اجتماعی کشور فرارسیده است، بهگونهای که بخشهای مهم جمعیت که مشاغل موقت و روزمزد و پارهوقت دارند، تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار گیرند تا در این موقعیتهای ویژه بتوان قشرهای کمدرآمد را حمایت کرد.
💢 چرا فقط برای دین و علما و دانشمندان ایران؟ دین و مومنین در این آزمون روسفید بیرون امدند. یاری کردند. رزمایش کمک و همدلی انجام دادند. مساجد و نمازهای جمعه و جماعات و حرم های مطهر را تعطیل کردند.دست پابرهنگان را گرفتند و از این آزمون سرافراز بیرون امدند.
ولی رفتار مدیران و مردم درجوامع غربی و سکولار تماشایی بود!
باز هم درود بر دین و دینداری و دینداران! در این معرکه نآباوران باختند.
🔴 سوريه و منافع ايران
✍️ #صباح_زنگنه
🔹 ورود و حضور جمهوري اسلامي ايران در سوريه تابع معادلات مشخص منطقهاي و بينالمللي است. اين حضور بر سه اصل استوار است؛ نخست بر مبناي دفاع از تماميت ارضي و مرزهاي موجود منطقه و دوم دفاع از نظامهاي موجود منطقه از تجاوزهاي خارجي يا حمايت شده از خارج. سومين و مهمترين مبنا تامين منافع جمهوري اسلامي ايران و ملت ايران در منطقه است.
🔸 اگر اين سه هدف تحقق پيدا كند، ايران ميتواند حضور فيزيكي نيروهايش را به تناسب تغيير دهد و كاهش يا افزايش دهد.هرچند در صورت كاهش حضور فيزيكي و مستشاري نظامي، حضور معنوي خود را به انحاي مختلف حفظ خواهد كرد.
✅ حالا اگر اين اصول تامين شود، مثلا در سوريه، حفظ تماميت ارضي و مرزهاي اين كشور توسط نيروهاي ارتش سوريه و نيروهاي متحدش تامين شود، مراد حاصل شده است. در چنين شرايطي ايران قسم نخورده است كه همواره با نيروهاي خود در خاك سوريه حضور داشته باشد و اگر هدف ذكر شده تامين شود، ايران هم قطعا در رويكردهاي خودش تغيير خواهد داد.
🔹 به نظر ميرسد در حال حاضر ارتش سوريه و نيروهاي متحد آنها، درصد زيادي از خاك خود را آزاد كردهاند و به تدريج ميتوانند امنيت، تماميت ارضي و حاكميت ملي خود را تامين كنند، طبيعي است كه ايران با نزديكتر شدن به اين هدف ميتواند در نوع حضور و حجم حضور خودش تجديدنظر كند. قطعا زماني كه در موقعيت مناسب چنين تصميمي از سوي ايران اتخاذ شود، هيچ اشكال و ايرادي به آن وارد نيست.
🔸 آنچه از سوي رسانههاي رژيم صهيونيستي مطرح ميشود، بيشتر براي تقويت روحيه شكننده نظاميان ارتش اين رژيم است. رژيم صهيونيستي در آخرين برآورد امنيتي خودش همچنان از توان مقاومت در لبنان، غزه، سوريه و كرانه باختري احساس نگراني ميكند.
✅ ارتش اين رژيم نگران است كه در صورت هرگونه عمليات مجرمانه و غيرمشروع در اين مرزها با كمترين فاصله جغرافيايي، بلافاصله ممكن است پاسخهاي سختي دريافت كند. به همين دلايل فرار از ارتش، خودكشي در ميان نيروهاي نظامي، سقوط روحيه سربازان و افسران عاليرتبه اسراييلي و نگراني نيروها از نزديك شدن به مرزهاي لبنان و سوريه رو به افزايش است.
💢 اين رژيم با نگرانيهاي روزافزوني مواجه است و همزمان همچنان بحث سياسي ميان احزاب ادامه دارد و از تشكيل يك دولت دايمي باز مانده است. قطعا يكي از اهداف رواني و تبليغاتي ادعاهاي اخير در مورد خروج ايران از سوريه كمك به رسيدن به يك توافق ميان جناحهاي سياسي اين رژيم و بهبود روحيه نظاميان است.
🔴 پیامدهای زلزله در تهران
✍️ #محمدصادق_کوشکی
🔹 پس از وقوع زلزله ۵ ریشتری در اطراف تهران، باید منتظر این پیامدها باشیم :
1️⃣ موضع تاجزاده :
وقوع چنین زلزلههایی ناشی از نبود دموکراسی در کشور و تمایل حاکمیت به استبداد و سرکوب اصلاحات است.
2️⃣ موضع روحانی :
اگر برجام نبود شدت زلزله به ۷ ریشتر و بالاتر هم میرسید. از برکات توافق با جامعه جهانی به صفر رسیدن خسارت زلزلههایی، مانند زلزله اخیر در تهران است.
3️⃣ بیانیه خانه سینما :
این زلزله آرامش اهالی سینما، بويژه سلبریتیها را بهم ریخته و اهانت به جامعه سینمایی ایران تلقی میشود.
کره زمین بابت چنین حرکاتی باید از اهالی سینمای ایران عذرخواهی کند.
4️⃣ اخبار فضای مجازی :
این زلزله و پسلرزههای آن بخاطر آزمایش بمب اتم توسط سپاه در زیر قله دماوند، بوده است.
5️⃣ دیدگاه پروفسور محمود صادقی :
اگر بودجه سپاه و نهادهای تحت نظارت رهبری کاهش پیدا میکرد و شفاف میشد، این نهادها چنین زلزلههایی بپا نمیکردند.
6️⃣ موضع شبکه من و تو :
زمان اعلیحضرت اصلا چنین حوادثی رخ نمیداد و مردم در آرامش زندگی میکردند. این زلزله و امثال آن نتیجه ۴۰ سال حکومت روحانیت بر ایران است.
7️⃣ دیدگاه نشریات اصلاح طلب :
بایداز فرصت زلزله در تهران جهت مذاکره با آمریکا و حل مشکلات میان دو کشور استفاده کرد.
8️⃣ بیانیه روابط عمومی صدا و سیما :
ما ضمن محکوم کردن زلزله اخیر خواستار بازنگری شورای نگهبان در تایید صلاحیت گسل مشاء بعنوان مقصر اصلی این حرکات ناموزون بوده و به همین دلیل، تعطیلی برنامههای زلزلهآوری، مثل جهانآرا و ثریا را تمدید میکنیم.
🔴 آمریکا از مدال شجاعت تا مدال شجاعت
✍️ #نورالدین_قدیمی
🔹 روز گذشته آمریکا اعلام کرد که به شش نظامی آمریکایی که بر اثر شلیک موشک های ایرانی به پایگاه عین الاسد، دچار آسیب مغزی شده اند مدال شجاعت و به تعدادی نیز جایزه ویژه اعطا می کند.
1️⃣ یک فروند هواپیمای مسافربری ایران که در تاریخ 12 تیرماه 1367 از تهران عازم دبی بود، باشلیک موشک از سوی ناو جنگی «یو اس اس وینسنتس» متعلق به نیروی دریایی ارتش آمریکا در خلیج فارس و آبهای سرزمینی ایران سرنگون شد که براثرآن ، بیش از 290مسافر ، ازجمله 66 کودک به شهادت رسیدند.
🔸 آمریکا هیچ وقت به خاطر ارتکاب این جنایت حتی از ایران عذر خواهی هم نکرد و مدتی بعد نیز به کاپیتان «ویلیلم راجرز» فرمانده جنایتکاری که دستور شلیک به هواپیمار صادر کرده بود، مدال شجاعت اعطا کرد.
2️⃣ در صبحگاه 18 دی ماه 1398، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدامی تلافی جویانه و به عنوان نقطه آغاز انتقام سخت از آمریکای جنایتکار به خاطر ترور و به شهادت رساندن فرمانده شهید حاج قاسم سلیمانی ، 11 فروند موشک به پایگاه هوایی عین الاسد در خاک عراق که بزررگترین مقر استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه می باشد ، شلیک کرد که بر اثر آن بخشهای زیادی از این پایگاه تخریب و صدها تروریست آمریکایی کشته و زخمی شدند که البته آمریکا از اعلام آمار رسمی تلفات خود داری کرد.
3️⃣ روز گذشته آمریکا اعلام کرد که به شش نظامی آمریکایی که بر اثر شلیک موشک های ایرانی به پایگاه عین الاسد، دچار آسیب مغزی شده اند مدال شجاعت و به تعدادی نیز جایزه ویژه اعطا می کند. حالا اینکه این نظامیان چه شجاعتی از خود نشان داده اند که مستحق دریافت مدال شجاعت باشند بماند.
4️⃣ خداوند متعال بر عزت رهبر حکیم انقلاب اسلامی بیفزاید و به حضرت ایشان سلامتی و طول عمر عنایت بفرماید که با انتخاب راهبردهای عزتمندانه و هدایت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به سمت قوی شدن، فرمودند: «باید قوی بشویم تا جنگ نشود... دوران بزن در رو تمام شده است... دشمن بداند که اگر یکی بزند ، ده تا می خورد و...»،
💢 آمریکای جنایت کار را در موقعیتی قرار داده است که اگر روزی به فرمانده ناو جنگی خود که بیگناهان ایرنی را به شهادت رسانده بود ، مدال شجاعت می داد ، امروز به نظامیانی که از حملات موشکی ایران جان به در برده ولی آسیب مغزی دیده اند مدال شجاعت اعطا می کند و... همین
🔴 چه کسی نمی گذارد ذهن سازنده موشک و ماهواره بر، خودرو بسازد؟
✍️ #رها_عبداللهی
🔹 مقام معظم رهبری در سخنان روز کارگر فرمودند آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیتی برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصدکیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز وجود دارد.
🔸 گاهی می گویند تحریم عامل بی کیفیت بودن خودروهاست. قطعه خوب با قیمت مناسب به دست خودرو ساز نمی رسد.
🔸 اگر چنین است مگر موشک، هسته ای، فناوری نانو،... در همین شرایط تحریم رشد نکرده؟ واقعیت این است که تحریم بهانهای برای خودروسازها شده تا نسبت به اصلاحات فنی و قیمتی شانه خالی کنند که بخشی از این مساله ناشی از کمکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاههای نظارتی است.
✅ می گویند علت، نبود رقابت در موشک سازی و در مقابل، رقابتی بودن بازار خودروست.
🔹 اتفاقا مشکل بزرگ بازار خودرو غیر رقابتی بودن آن در داخل است. اگر انحصار تولید خودرو در داخل شکسته شود و سایر شرکت ها و سرمایه گذارها وارد عرصه ساخت شوند، هم مشکل قیمت بالا رفع می شود هم مشکل کیفیت پایین.
🔸 می گویند هزینه تولید موشک با اینکه بسیار بالاست، ولی نظام به دلیل اهدافش زیر بار آن می رود. اما تولید کننده قادر نیست زیر بار هزینه بالای تولید خودرو برود و مجبور به واردات قطعات است که ارزان تر تمام شود.
✅ اولا که با یک بررسی کارشناسانه قیمت پراید نهایتا 22 میلیون تومان برآورد شده. همین پرایدی که قیمتش را به 90 میلیون رسانده اند! پس مشکل قیمت قطعات نیست. ثانیا از مشکلات بزرگ صنعت خودرو همین واردات قطعات است.
1️⃣ پس مشکل انحصاری بودن تولید است
2️⃣ مشکل انحصاری بودن واردات است
3️⃣ مشکل ضعف قوانین و مقررات حمایت از مصرف کننده است.
4️⃣ مشکل سهم بالای هیات مدیره از فروش است.
5️⃣ مشکل دولت منفعل در برابر مافیای خودرو و کلا مافیای واردات است...
💢 قیاس موشک و خودرو کاملا به جاست و باید آنقدر روی آن تاکید کرد تا عده ای با آدرس غلط دادن دست کشور را از رسیدن به آرزوی تولید خودروی پیشرفته و با کیفیت و ارزان قیمت داخلی کوتاه نکنند. طرز فکری که ویروس «نمی شود؛ نمی توانیم» را منتشر می کند، ساخته ذهن های وابسته به همین مافیای اقتصاد برانداز است. این قیاس صحیح، گسترش دهنده مطالبه ایست که نیروی مقابله با این قدرت ها را پشتیبانی می کند.
🔴 تغییرات اتوبوسی و مشکوک در بیمه ایران
🔹گفته می شود تغییرات مدیریتی در سطوح عالی بیمه ایران ادامه دارد و در این جابجایی ها دو معاون مدیرعامل، چند مدیر ستادی و یک مدیرعامل شرکت زیر مجموعه تغییر خواهند کرد. با این تغییرات طبیعی نژاد و اسماعیلی معاون مدیرعامل میشوند، جعفری مدیرکل سرمایه گذاریها ، زینلی مدیرکل آموزش و شریفی مدیرکل حسابرسی و بازرسی می شوند و نعمت اللهی هم به شرکت سبا رفته و مدیرعاملی شرکت سبا را به عهده میگیرد .
🔹با انجام این جابجایی ها محمد رضایی رکورد جابجایی در کوتاه مدت را در تاریخ بیمه ایران میشکند و در کمتر از شش ماه حدود پنجاه جابجایی در سطح مدیران را به نام خود ثبت میکند. نکته جالبتر این است که چند مورد از این جابجایی ها در حوزه هایی مانند بازرسی و حسابرسی ، آموزش ، بازاریابی و هیات مدیره شرکت ایران معین و مدیرعامل شرکت سبا ، مدیرانشان برای دو بار و حتی بیشتر در بازه زمانی چند ماهه روی داده اند. با این روال به نظر میرسد محمد رضایی را باید” مرد تغییرات اتوبوسی “ در بیمه ایران دانست !
🔹نمونه انتصابات مدیریتی در این مجموعه در لایه های مختلف مسبوق به سابقه بوده است و از امرالهی، حسینی و ... در راس هرم این مجموعه که برخی از آنها از خارج این مجموعه آمدند و برخی سالها پیش به این شرکت پیوسته اند و تا اخیرا احمد صالحی پارسا (معاونت امور نمایندگان) و قمصریان و ... که از وزارت اقتصاد و سازمان برنامه به عنوان نمونه منتقل شده اند، بسیار است.
🔹تغییر سه باره مدیرعامل ایران معین و دو مرتبه ای مدیرعامل سبا از دیگر نمونه های جابجایی های مدیریتی در سطوح ارشد بیمه ایران است. به نظر می رسد به دلیل ماهیت دولتی بودن ورود وزیر اقتصاد به تغییرات گسترده در این نهاد بزرگ صنعت بیمه کشور ضرورت دارد. توجه داشته باشیم که صندوق ارزش کاوان آینده، قبل از این تغییر مدیریتی، در جایگاه نخست بازدهی کشور قرار داشت که نشان می دهد ملاک تغییرات هرگز به میزان اثربخشی عملکرد مربوط نبوده است.
🔹در این میان افراد در حالی به این شرکت بیمه ای عزیمت می کنند که خروج نیروهای انسانی از این شرکت به یکی از نقاط حساسی بدل شده که اخیرا مجلس نیز به آن ورود کرده و طرحی را در دست بررسی دارد که در صورت تصویب آن مامورین این شرکت به سایر شرکت ها باید به بیمه ایران بازگردند.