🚨تکذیب خبر کسالت آیت الله مکارم شیرازی
🔻 فرزند آیت الله مکارم شیرازی: معظم له چند ماه پیش به سبب سرماخوردگی و تب ویروسی، عفونی مجبور به استفاده از چرک خشک کن های قوی شدند که بواسطه آن و همچنین کم اشتهایی که از عوارض این بیماری می باشد به لحاظ جسمانی ضعیف شدند
🔻 اکنون بحمدالله پس از بهبودی در دروه نقاهت و به توصیه پزشکان برخی از فعالیت های خود را کم نموده و در حال تجدید قوای از دست رفته هستند اما همچنان در جلسات منظم استفتاء ، ملاقات های ضروری و مباحثات علمی در آثار مکتوب، نظارت بر امور اجرایی و جلسات روضه دفتر کما فی السابق حضور دارند.
🌹قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام: إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى اطَّلَعَ إِلَى الْأَرْضِ فَاخْتَارَنَا وَ اخْتَارَ لَنَا شِيعَةً يَنْصُرُونَنَا وَ يَفْرَحُونَ لِفَرَحِنَا وَ يَحْزَنُونَ لِحُزْنِنَا وَ يَبْذُلُونَ أَمْوَالَهُمْ وَ أَنْفُسَهُمْ فِينَا أُولَئِكَ مِنَّا وَ إِلَيْنَا.
♦️امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:همانا خداوند تبارک و تعالی به زمین نظر کرد، پس ما [اهل بیت] را انتخاب نمود و نیز برای ما پیروانی برگزید که ما را یاری می دهند و به شادیِ ما شاد می گردند و برای حزن و اندوه ما محزون می شوند و اموال و جان هایشان را در راه ما می بخشند، آنها از مایند و به سوی ما باز می گردند.
📚 الخصال (جامعه مدرسين)، ج2، ص635/بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج44، ص287
#توصیه جدید رهبر انقلاب به #نیروهای_انقلابی:
✅ بچّههای مؤمن باید ثبات قدم پیدا کنند
♨️ چندی پیش، رهبر انقلاب در جریان سفر به مشهد مقدس، به منزل شهید سیدرضا کیشبافان رفته و با خانوادهی این شهید بزرگوار دیدار کردند. در بخشی از این دیدار، رهبر انقلاب چنین میفرمایند: «از جملهی چیزهایی که روی آن تکیه میکنم این است که #بچّههای_مؤمن ما، بچّههایی که به این راه عقیده دارند و واقعاً از روی انگیزه دارند کار میکنند، باید #ثبات_قدم پیدا کنند. ما کم ندیدهایم افرادی را که یک روزی، چند صباحی در خطّ مستقیم بودند، بعد چشمشان به #پول و #مقام و مانند این چیزها که افتاد، از این رو به آن رو شدند.
🔰 شما در #محدودهی_نفوذ خودتان - هر مقداری که میتوانید تأثیر بگذارید - کاری کنید که بچّهها در راه مستقیم و صراط مستقیم ثابتقدم بمانند. اگر چنانچه در #صراط_مستقیم ثابتقدم ماندند و حرکت کردند، هر کسی جای خودش را پیدا میکند؛ هر کسی موقعیّتی را که میتواند مفید باشد، پیدا میکند و هیچ لزومی ندارد که من بگویم شما در فلان رشته کار کنید، در فلان قضیّه کار کنید؛ نه، وقتی ثابتقدم بودند در راه خدا، میفهمند چه کار باید بکنند؛ این توصیهی مؤکّد بنده است.»
🔶 همچنین رهبر انقلاب در این دیدار، در سفارش به یکی از طلاب جوان حاضر در جمع فرمودند: «سفارش؛ آقاجان! درس را خوب بخوان؛ انشاءاللّه ملّای خوبی بشوی و بتوانی در لباس پیغمبر برای اسلام خدمت کنی. اگر شما #روحانیِ_فاضلِ ملّایِ متدیّنِ متقّیای بشوید، فایدهتان خیلی بیش از خیلی چیزهای دیگر است...» ۹۸/۶/۱۱
🔹آقای روحانی دست مریزاد!
#حسین_شریعتمداری
🔸دیروز، رئیسجمهور کشورمان زبان گویای مردم پاکباخته ایران اسلامی بود که در مجمع عمومی سازمان ملل به سخن ایستاده بود. عزت و حکمت و مصلحت را به هم آمیخته و تابلوی واقعنمایی از بایدها و نبایدهای پیش روی انقلاب اسلامی را در مقابل چشم جهانیان آویخته بود، سخنش را پس از نام خدا، با یاد حسین بن علی(ع) و اشاره به حقطلبی و ظلمستیزی سالار شهیدان آغاز کرد و به روان پاک «همه حقطلبانی که با تحمّلِ همه سختیها، برای احقاق حقوق خود مبارزه میکنند» و تمامی «شهدای مظلوم بمبارانها و اقدامات تروریستی در یمن، سوریه، فلسطینِاشغالی، افغانستان، عراق و دیگر کشورهای جهان» درود فرستاد. مطلع سخن ایشان، مرز روشن و پُر رنگی بود که میان آوردگاه چهل ساله ایران اسلامی و اردوگاه حرامیان آمریکایی و اراذل غربی و عبری و عربی کشیده میشد. روحانی بعد از این مرزبندی به روشنگری افشاگرانه درباره هویت ضد انسانی آمریکا و متحدانش پرداخت.
«دولت آمریکا با اعمال تحریمهای فرامرزی و تهدید دیگر ملتها، تلاش کرده ایران را از مزایای حضور در اقتصاد جهانی محروم کند و با سوءاستفاده از نظام بانکی، به راهزنی بینالمللی دست زده است». رئیسجمهور کشورمان در ادامه سخنان خود ضمن برشمردن جنایات آمریکا و متحدانش که سخنی از ژرفای دل همه مردم ایران بود، با شجاعتی درخور تحسین اعلام کرد «ملت ایران هرگز این جنایتها و این جنایتکاران را نه فراموش میکند و نه میبخشد». ایشان از یکسو بااشاره به یک واقعیت ملموس و محسوس، توان نظامی آمریکا را به چالش جدی کشیده و آن را در حد و اندازه یک لاف گزاف پائین کشید. آنجا که گفت: «آمریکا پس از ۱۸ سال نتوانست اقدامات تروریستی را کاهش دهد». رئیسجمهور کشورمان از حضور آمریکا در منطقه با عنوان دخالتهای بیجا و جنایتکارانه یاد کرد و در همان حال، آمریکا را حقیرتر و کوچکتر از آن دانست که قدرت حل مسائل منطقه را داشته باشد. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/170926
***شاخص***
🔴ترامپ ورود مقامهای ایران و خانوادههای آنها به آمریکا را تعلیق کرد ♦️رئیسجمهور آمریکا با صدور یک
ترامپ ورود مقامهای ایران و خانوادههای آنها به آمریکا را تعلیق کرد
🔹رئیسجمهور آمریکا، بامداد پنجشنبه، با صدور یک فرمان اجرایی، ورود مقامهای ارشد حکومت ایران به آمریکا به عنوان مهاجر یا برای اهداف غیرمهاجرتی را تعلیق کرد.
🔹ترامپ در این فرمان اجرایی بعد از تکرار ادعاهای همیشگی علیه ایران گفته است: «من، تعلیق ورود مقامهای ارشد حکومت ایران و اعضای خانواده درجه یک آنها به آمریکا به عنوان مهاجر یا غیرمهاجر را اقدامی در راستای منافع ایالات متحده آمریکا تشخیص میدهم.»
🔹 بیانیه3 کشور اروپایی به خاطراشتباه ما در کاهش تعهدات بود!
روزنامه همدلی به نقل از این دیپلمات اصلاحطلب آورده است: «من فکر میکنم که ایران هم در کاهش تعهدات برجامی خوداشتباه محاسبه داشت. طراحان کاهش تعهدات گمان میکردند که اروپاییها به این اقدام امتیاز میدهند که در عمل نتیجهای عکس داشت. بعد از گام سوم شاهد این بودیم که آنها به آمریکا نزدیک شدند و در روزهای اخیر هم با توجه به اتفاقات جدید در خاورمیانه، اروپاییها به این درک و تصمیم رسیدند که باید بیشتر به آمریکا نزدیک شوند. ازاینرو این بیانیه را صادر و در آن ایران را مسئول حمله به تأسیسات نفتی شرکت آرامکو عربستان اعلام کردند و هم اینکه خواستار توافق جدید بهجای برجام شدند.»
پیش از این فعالین اصلاحطلب و برخی دولتمردان تاکید داشتند که اگر در موضوع هستهای با آمریکا و اروپا به توافق برسیم، تمامی تحریمها لغو شده و مشکلات کشور رفع میشود.
📰#اصلاح_طلبان_ماله_کش_آمریکا
🔹️مواضع ترامپ درباره ایران تند نبود فقط اصطلاحاتش تند بود!
🔸روزنامه همدلی در شماره اخیر خود قاسم محبعلی، دیپلمات سابق وزارت امور خارجه به مصاحبه پرداخته و به نقل از وی تیتر کرده است: «ترامپ به دنبال تغییر حکومت در ایران نیست»
▫این دیپلمات اصلاحطلب در پاسخ به سؤالی درخصوص سخنان ترامپ در سازمان ملل گفت: «به نظر من هم سخنرانی ترامپ در موضوع ایران تندیهایی داشت، اما باید توجه کرد که فقط ازنظر اصطلاحات تند بود، ولی از جهت موضعگیری، این تندی احساس نمیشود؛ زیرا تهدید به اقدام عملی نکرد.»
وی در این مصاحبه گفته است: «ترامپ برخلاف روسای جمهور قبلی آمریکا یعنی اوباما و بوش، ادعا میکند که خواستار تغییر رژیمها و حکومتها نیست. از این پاسخ ترامپ میتوان این نکته را برداشت کرد که جورج بوش در عراق و افغانستان به دنبال تغییر رژیم و حکومت بود و باراک اوباما هم با حمایت از بهار عربی، به دنبال تغییر رژیم در کشورهای عربی بود. اما ترامپاشاره میکند همانند عراق عمل نمیکنیم، چراکه به دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم؛ بلکه دنبال تسلیم ایران هستیم. تفاوت موضعی است که ترامپ با دولتهای قبلی آمریکا دارد. قبلیها برای آنچه با نام توسعه دموکراسی اعلام میکردند، خواستار تغییر حکومتها بودند که در برخی موارد آن را انجام دادند و در برخی مواقع هم به فاجعه منجر شد، مانند یمن و سوریه و لیبی و افغانستان.».