eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.1هزار عکس
33.9هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴این قرن، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران است ♦️امام خمینی (ره):ای مسلمانان جهان! و مستضعفان تحت سلطه ستمگران! بپاخیزید و دست اتحاد به هم دهید و از اسلام و مقدرات خود دفاع کنید و از هیاهوی قدرتمندان نهراسید که این قرن به خواست خداوند قادر، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران و حق بر باطل است. 📚صحیفه نور ، جلد ۱۵ ، صفحه ۱۲۵ ❇️ به شاخص بپیوندید. 🆔 @shakhese
🔸احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق 🔹رئیس مجلس عراق امروز شنبه، خواستار اجرای انتخابات پارلمانی پیش از موعد شد. 🔹محمد الحلبوسی: از همه می خواهم که به مسئولیت های خود در تکمیل کردن قانون انتخابات و حرکت به سوی برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی عمل کنند.
🌺 داستانی کوتاه از ، به سبک مرحوم
🔴طرز دیدار ترامپ با رئیس جمهور صربستان!! یک توافقنامه عادی سازی روابط بین کوزوو و صربستان امضا شده. ترامپ در توافقنامه دو کشور برای عادی سازی، شرط به رسمیت شناختن اسرائیل از طرف کوزوو و انتقال سفارت صربستان به اورشلیم رو به صربستان دیکته کرده!
▪️وقتی دقیق می شوید یک حقیقت تلخ خود را بی پرده نشان می دهد: علت ایستادگی اروپا در مقابل اسنپ بک صرفا این است که اروپایی ها نگران هستند برجام کلا از بین برود و ایران بازرسی ها را لغو کرده و برنامه هسته ای خود را از سر بگیرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس! روزی که اروپا واقعا باید ایستادگی می کرد، یعنی وقتی که ترامپ از برجام خارج شد و تحریم هایی ده ها برابر شدیدتر از قطعنامه ها اعمال کرد، از جایش تکان نخورد. علت هم این بود که مطمئن بودند دولت ایران تعهدات برجامی خود را حفظ خواهد کرد. برای اروپا، برجام فقط تعهدات ایران است و بس! 💬 مهدی محمدی
🔴کیهان:خوانندگان لس‌آنجلسی پول طرفدارانشان را بالا کشیدند ♦️روزنامه کیهان نوشت:در سال‌های گذشته شاهد برگزاری کنسرت‌های نوروزیِ خوانندگان لس‌آنجلسی در کشورهای همسایه ایران بودیم. این خوانندگان با برگزاری کنسرت در کشورهای اطراف ایران، پول‌هایی را به جیب می‌زدند. ♦️اما شیوع ویروس کرونا موجب لغو بسیاری از کنسرت‌ها در سال 99 شد. بلیت‌فروشیِ این کنسرت‌ها از چند ماه پیش از نوروز انجام شده بود. وقتی کنسرتی لغو می‌شود، برگزارکنندگان تلاش می‌کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن، پولِ بلیت‌های خریداری شده را به صاحبانشان برگردانند. ♦️هر کدام از این خوانندگان به طریقی خبرِ لغو شدنِ کنسرت‌هایشان را اعلام کردند، اما هیچ کدام درباره برگرداندنِ پول‌های مشتریان کارهایشان توضیحی ارائه نکردند. ♦️اکنون که حدود شش ماه از لغو آن کنسرت‌ها گذشته است، باز هم خبری از برگرداندنِ پول بلیت‌ها نیست. برخی از سایت‌های بلیت فروشی اعلام کرده‌اند که پول‌های واریزی در اختیار آنها نیست. ♦️این به آن معناست که پول بلیت‌های خریداری شده، به دستِ خوانندگان رسیده است و آنها هم احتمالا قصدِ برگرداندنِ پول دیگران را ندارند
🔴هشدار سندرز درباره عدم کناره‌گیری ترامپ از قدرت در صورت شکست در انتخابات ♦️«برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت:«ما باید هر چیزی را که می‌توانیم انجام دهیم تا از پیروزی جو بایدن در انتخابات با بیشترین حاشیه ممکن مطمئن شویم. ما همچنین باید این موضوع را در نظر بگیریم در صورتی که ترامپ شکست بخورد و تبعیت از نتیجه را رد کند و هر چیزی که بتواند برای در دست‌گرفتن قدرت انجام دهد، چه اتفاقی خواهد افتاد.»
🔴سید ناصر موسوی لارگانی عضو هیئت رئیسه مجلس : بازدید میدانی که با سفر دکتر قالیباف به خوزستان آغاز شده تا نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت . در این بازدیدها دلایل عدم اجرای برخی از قوانین ، کوتاهی ها یا نقاط قوت کار روشن می شود . نظارت میدانی از سنتهای خوب مجلس یازدهم است موجب افزایش اعتماد عمومی به نظام و دلگرمی مردم می شود.
🔴آیا کاتیوشا توانایی اخراج نظامیان آمریکا از عراق را دارد؟ «امیر عاصف روزنامه وطن امروز» بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و حمله موشکی به عین الاسد، انتقام سخت وارد فاز تازه‌ای شد و آن اخراج نظامیان اشغالگر آمریکا از منطقه بود؛ موضوعی که از اهداف مهم فرمانده شهید حاج قاسم سلیمانی هم به شمار میرفت. اما این انتقام چگونه قرار است رخ بدهد؟! با حمله‌های قوی با با کاتیوشا؟! «دو ‌راکت به منطقه سبز بغداد اصابت کرد»، «نیروهای مقاومت عراق چند کاتیوشا به پایگاه نظامیان آمریکا در التاجی شلیک کردند»، «چند بمب کنارجاده‌ای در حین عبور کاروان نظامی آمریکا در عراق منفجر شد»؛ این‌ها خبرهای پرتکراری است که در چند ماه اخیر زیاد شنیده‌ایم. در دنیای موشک‌ها و هواپیماهای جنگنده، احتمالا این راکت‌ها و بمب‌های کوچک چندان به چشممان نمی‌آید؛ یا بعد از خواندن تیتر هر کدام ازین خبرها، دنبال تعداد تلفات می‌گردیم تا در مورد فایده‌داشتن یا نداشتنِ اصابت راکت‌ها قضاوت کنیم. اما آیا معادلات مربوط به این عملیات‌های کوچک و پیوسته بر این اساس پیش می‌رود؟ در این یادداشت به این سوال دقیق‌تر پاسخ می‌دهم. راهبرد جدید مقاومت برای اخراج نظامیان تروریست آمریکایی در عراق با گذشته کمی متفاوت شده است که دلایل مختلفی نیز بر این موضوع اثر گذاشته است: از نوع حاکمیت جدید عراق تا تغییر رفتار نظامی امریکا. در اشغال سال ۲۰۰۳ امریکایی‌ها با هدف هجوم به مناطق دیگر عمل می‌کردند که بالطبع این پراکندگی نیرو کمک شایانی به انهدام آنها در جنگی نا منظم بود اما آنها در این چند ماه رفتار خود را از گسترش نفوذ به تمر‌کز نیرو برای حفاظت از سفارت و پایگاه‌های نظامی خود معطوف کرده‌اند. به همین دلیل مقاومت هم رفتار خود را عوض کرده است؛ از مهمترین رفتار نظامی مجاهدان اسلام در این چند ماه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: الف) ایجاد هسته‌های جدید مقاومت برای عملیات‌های پنهان بدون اینکه گروهی شناخته‌شده مسئولیت حملات را بر عهده بگیرد. مانند تشکیل اصحاب الکهف و دیگر گروه‌های مقاومت. ب) حملات مداوم با موشک‌های دست‌ساز علیه اهداف امریکایی به قصد حاکم‌شدن وحشت بر سربازان اشغالگر. ج) جلوگیری از انتقال عدوات نظامی و لجستیکی برای تنگ‌تر کردن محاصره به وسیله بمب‌های کنار جاده‌ای! به نظر من در‌این چند ماه تقریبا امریکا در عراق فلج شده است، پایگاه‌هایش را یکی پس از دیگری تعطیل می‌کند، قسمتی از نیروهایش را از عراق خارج کرده است. هدف مقاومت در مرحله اول(مرحله‌ای که در آن قرار داریم) حاکم‌کردن وحشت بر نظامیان آمریکایی و پراکنده‌زدایی آمریکایی‌ها در‌عراق است؛ فرار فرمانده ارشد امریکایی در عراق پس‌از شلیک یک کاتیوشا به اطراف سفارت آمریکا در یک برنامه تلویزیونی را همه به‌خاطر داریم؛ همینطور متمرکز شدن نظامی امریکا از چندین پایگاه به تنها دو پایگاه برای در امان ماندن از حملات مقاومت؛ که حتی این موضوع هم با شکست‌هایی ‌برای امریکا مواجه شده است زیرا به دلیل بمب‌های کنار جاده‌ای نمی‌تواند تجهیزاتش را منتقل کند و روزانه میلیون‌ها دلار متحمل ضرر می‌شود. وقتی نظامیان آمریکایی به صورت کامل در عین الاسد و سفارتشان مستقر شدند مرحله دوم عملیات‌ها اغاز خواهد شد.
🔻نرخ معاینه فنی خودروها حداقل ۴۰ درصد گران می‌شود مدیرعامل ستاد معاینه فنی: 🔹️ از ابتدای سال جاری رانندگان ۷۹۵ هزار و ۶۲۲ خودرو تا نیمه نخست شهریور جهت انجام معاینه فنی به مراکز مختلف معاینه فنی در تهران مراجعه کرده‌اند. 🔹نرخ معاینه فنی خودروها حداقل تا ۴۰ درصد طی روزهای آینده افزایش می‌یابد.
💬 کدخدایی: جلسه هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس تشکیل می‌شود.
🔴 آژانس فعلاً در مسیر تعامل با ایران! ✍️ 🔹 بعد از پنج دوره کاهش تعهدات هسته‌ای ایران در مقابل تعهدناپذیری طرف‌های غربی برابر حقوق تعیین شده در متن برجام، آمریکایی‌ها با همدستی رژیم صهیونیستی دوره ‌افتاده‌اند تا با فشار بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پرونده جدیدی با ابعاد «پی‌ام‌دی» علیه ایران ایجاد کنند. 🔸 در این خصوص کاظم غریب‌آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد که گزارش مدیرکل آژانس در رابطه با توافقنامه پادمان ان‌پی‌تی با جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. این گزارش از چند حیث حائز اهمیت است: 1️⃣ متن گزارش نشان می‌دهد تا این لحظه مدیرکل آژانس حاضر نشده پرونده را از مسیر طبیعی خود خارج نموده، زیر بار فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی پرونده را از حیث فنی و حقوقی دستخوش مسائل سیاسی نماید. 2️⃣ روح حاکم بر گزارش، بی‌اهمیت بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی را برجسته کرده و تلویحاً گواهی می‌دهد اسناد اعلامی این رژیم به آژانس، ساختگی و فاقد ارزش فنی و حقوقی بوده و بیشتر جنبه عملیات روانی داشته است. 3️⃣ قرائت این گزارش اذعان از شکل‌گیری یک نقشه راه فی‌مابین آژانس و ایران دارد که طرفین مبتنی بر فهم مشترک، تعامل و بر اساس حقوق و تکالیف شناسایی شده گام برمی‌دارند. 4️⃣ از حیث محتوایی، این گزارش نشان می‌دهد آژانس از رفتار منطقی، همراه با حسن نیت ایران در مقابل اجازه دسترسی به دو مکان مدنظر، رضایتمندی داشته و به شکلی گام‌های شفافیت‌ساز و اعتمادساز جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داده است. مضاف بر اینکه در این گزارش به‌جز یک بخش که مربوط به میزان ذخیره اورانیوم است، تقریباً در سایر بخش‌ها گام‌های ایران در کاهش تعهدات هسته‌ای را منفی قلمداد نکرده که بخش اصلی روح این گزارش است. ✅ هرچند آژانس سعی کرده به دور از تأثیرپذیری، این گزارش را تنظیم کند و نگاه واقع‌بینانه و مبتنی بر نقش فنی و حرفه‌ای به پرونده داشته باشد؛ اما نباید فراموش شود که در حال حاضر شکاف عمیق و بی‌سابقه‌ای بین طرف‌های غربی درون برجام و آمریکا وجود دارد و نگاه به برجام و آینده آن در طرف‌های غربی یکسان نیست و یک راهبرد مشترک بین آن‌ها دیده نمی‌شود. طرف‌های اروپایی تا انتخابات آمریکا تمایل ندارند با برجام آن‌طور که گردانندگان کنونی کاخ سفید می‌خواهند، رفتار کنند. 💢 با این حال، در مقطع فعلی نقطه تمرکز تصمیم‌گیران کشورمان باید مبتنی بر حل‌وفصل ادعای اخیر آژانس بر اساس بیانیه اخیر تهران تا قبل از 13 آبان‌ماه (انتخابات آمریکا) باشد تا از بهانه‌جویی‌های واهی در آینده ممانعت گردد.