فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شکوفایی برجام را نگر......
🔰 نگاهی به سوابق و عملکرد کاندیداهای احتمالی جریان انقلابی (۱) | سعید جلیلی
🔹نام سعید جلیلی این روزها بسیار پرتکرار شده است. دعوتها و نامههای مطالبه از وی برای حضور در انتخابات از آخرین روزهای سال ۹۹ آغاز شده و همچنان ادامه دارد. او متولد سال ۱۳۴۴ در مشهد مقدس و دانشآموخته دانشگاه امام صادق(ع) در رشته علوم سیاسی است.
🔹در دفاع مقدس دیدبان لشکر نصر خراسان بود و در عملیات کربلای ۵ از ناحیه پای راست مجروح و جانباز شد. دو دوره به عنوان رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه مشغول فعالیت بوده است. عملکرد جهادی و ضدفساد او در این مدت باعث شد تا بدون انجام سفرهای رایج خارج از کشور و با طراحی پروژههای نظارتی از راه دور، اولا هزینههای نظارت در این وزارتخانه را به طور ملموسی کاهش دهد و ثانیا در مدت چهار سال ۱۷ سفیر متخلف یا ناکارآمد را عزل و برکنار کند.
🔹با آغاز دهه ۸۰ جلیلی به دفتر رهبر معظم انقلاب رفته و مدیر بررسیهای جاری در یکی از معاونتهای دفتر رهبری میشود. او در این مدت نقش پایش و گزارش و ارائه پیشنهاد در حوزههای مختلف را برعهده داشته است. با روی کار آمدن دولت نهم، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه شد و پس از آن در سال ۸۶ به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.
🔹تا پیش از آغاز تحریمها، عمده مسئولیت جلیلی بر پیشبرد مذاکرات متمرکز بود. در این مدت شش مساله باقیمانده میان ایران و آژانس به طور جامع حل و فصل شد. در همین مدت صنعت هستهای شتاب بالایی به خود گرفت و تا مرزهای دانش از جمله پیلهای اتمی، سوخت ۲۰٪ و کاربردهای پزشکی، کشاورزی و زیست محیطی دانش هستهای گسترش یافت.
🔹غالب افراد جلیلی را با مسئولیت مذاکرات هستهای میشناسند اما این تمام کارنامه مدیریتی جلیلی در شورای عالی امنیت ملی نیست. نقش هماهنگ کننده این شورا در مدیریت بحرانهای مهم امنیتی از جمله شکافهای قومیتی و مذهبی در برخی مناطق، ناآرامی مرزها، تروریسم، جنگ ۲۲ روزه و ۸ روزه غزه با اسرائیل، مبارزه محور مقاومت با داعش و مواردی از این دست از وجوه مغفول حوزه مدیریتی جلیلی است. او همچنین در جنگ لبنان و درگیریهای سوریه حضور میدانی داشته است.
🚨«کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی» مستقر در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز دیگر عرصه فعالیت جلیلی بود. مفاسد کلان دارای ابعاد امنیت ملی زیر ذرهبین این کمیته و تحت نظر دبیر شورا بررسی میشد که پرونده کرسنت و فساد ۳۰۰۰ میلیاردی از جمله مهمترین پروژههای بررسی شده در این کمیته بود.
🔹همزمان با شنیده شدن زمزمه دور جدید تحریمها علیه ایران در سال ۸۸، «ستاد تدابیر ویژه اقتصادی» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. عملکرد موفق این ستاد باعث شد تا با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در سال ۹۰ «کمیته مبارزه با تحریم» به ریاست سعید جلیلی و عضویت مقامات ارشد کشور در حوزه قضائی، پارلمانی و اجرایی شکل بگیرد.
🔻در شرایط سخت تحریم خارجی و حواشی داخلی و رهاسازی امور کشور از سوی محمود احمدینژاد، بسیاری از تدابیر اقتصادی در این کمیته طراحی و عملیاتی شد که برخی از آنها عبارتند از:
برخورد با موسسات مالی غیرمجاز
پیگیری معوقات کلان بانکی
تنوع بخشی به منابع ارزی کشور
راهاندازی سامانههای نظارت و شفافیت بازار ارز از قبیل سامانه سنا و پرتال ارزی
حذف ارز واسط
ایجاد بانک اطلاعات اقتصادی
طرح رصد الکترونیکی کالا از مبدا تا مقصد
ساماندهی کارتهای بازرگانی
مبارزه با قاچاق سوخت
مدیریت و تنظیم بازار
ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی
مبارزه با گران فروشی
بیمه داخلی کشتیرانی
🚨همچنین راههای دور زدن تحریم در حوزه فروش نفت و بانک نیز به طور جدی در دستور کار این کمیته قرار داشت که زیرساخت اصلی روشهای مبارزه با تحریم در سالهای بعد تا کنون را تشکیل میداد.
🔹مجموعه این تجارب به همراه نیاز کشور برای پاسخگویی به مشکلات جدید، باعث شد تا جلیلی پس از انتخابات ۹۲ به طور جدی بر روی تدوین برنامه برای اداره کشور متمرکز شده و در سال ۹۶ نیز با حضور آیتالله رئیسی در صحنه انتخابات، ضمن انصراف از کاندیداتوری و حمایت تمام قد از او، تمام برنامههای خود را در اختیار وی قرار داد. پس از انتخابات ۹۶ نیز جلیلی فعالیت خود در حوزه مسائل کشور را ادامه داد و اکنون شناخت کاملی از صحنه اداره کشور به همراه راه حلهای مشخص دارد.
🔹جلیلی همچنین طی این سالها با احکامی از سوی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی به عنوان نماینده رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان عضو حقیقی و شورای راهبردی روابط خارجی عضویت دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا روحانی بعد از پایان دوره ریاست جمهوری محاکمه میشود؟!
♦️پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: ما تلاشمان این است که اگر تخلفی صورت گرفته باشد و محرز شود، به عنوان یک وظیفه نظارتی حتما اینها را منتقل به دستگاه قضایی کنیم و امید داریم دستگاه قضایی به صورت جدی برخورد کند.
♦️در مورد آقای آخوندی در دو بخش فساد شخصی و جایگاه حقوقی وی در حال تکمیل پرونده هستیم.
⭕️ نقل و انتقال خودرو فقط در دفاتر اسناد رسمی
🔸خدائیان، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: مردم برای نقل و انتقال خودرو طبق رای اخیر دیوان عدالت اداری باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند.
🔹این رای هیچ تاثیری در سند مالکیت خودرو ندارد و طبق ماده ۲۹ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی نقل و انتقال خودرو باید به موجب سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی صورت گیرد.
بغداد: توافق با چین در سال ۲۰۲۱ اجرایی میشود
🔹مشاور مالی نخستوزیر عراق گفته توافق ۲۰ ساله بغداد-پکن، پس از تصویب قانون بودجه این کشور، در سال جاری میلادی اجرایی خواهد شد.
@jaarchi
🔸بانک مرکزی عربستان: ذخایر ارزی کشور در ماه فوریه (بهمن و اسفند پارسال) به 441 میلیارد دلار (پایینترین حد در ۱۰ سال گذشته) رسید
🔹ذخایر ارزی این کشور در یک ماه، حدود 9 میلیارد دلار کاهش یافته است.
🔹کاهش درآمدها در کنار افزایش هزینهها به خصوص ادامه جنگ یمن و کاهش قیمت نفت باعث کسری بودجه عربستان شده است.
🔹عربستان برای تأمین هزینههای خود، از پارسال نرخ مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر کرده است.
⏳#انتخابات1400
🔴 آقای ظریف خودتان را سیاه کنید ...
✍️ #قاسم_اکبری
🔹 محمد جواد ظریف پس از آنکه حدود سی سال در وزارت امور خارجه و در بالاترین مسئولیت ها حضور داشته و 8سال هم وزیر بوده و در متن مهمترین اقدامات و تصمیمات (بخصوص برجام) بوده و برای اقداماتش علاوه بر حقوق ، مدال و صد سکه هم گرفته است حالا در روزهای آخر در اظهار نظری عجیب گفته است که صفر درصد از سیاست های خارجی کشور در اختیارش بوده است (هیچ اختیاری نداشته است)!!!
🔸 آقای ظریف اگر فرض بگیریم که این حرفتان راست است ؛
چطور در این همه سال خدمت قبل از وزیر شدن ، متوجه نشده اید که وزیر در وزارت خارجه هیچ اختیاری ندارد؟ آیا این اوج بی کفایتی یک نفر نیست؟
✅ اگر هم بعد از پذیرفتن مسئولیت متوجه شده اید که هیچ اختیاری ندارید چرا همان موقع اعلام نکردید و حالا که باید پاسخگوی عملکردتان در این سال ها باشید ، از پاسخگویی فرار می کنید؟
🔹 اگر هم متوجه شده و آگاهانه این مسئولیت را قبول کرده اید ، آیا این خیانت نیست؟
🔸 واگر هیچ اختیاری نداشتید چرا مدال و صد سکه بابت کاری که نکرده اید از رئیس جمهور دریافت کردید؟
✅ نتیجه مهمی که از این اظهارنظر می توان گرفت این است که وزارت خارجه آنقدر عملکرد بد و غیر قابل دفاعی داشته که شخص وزیر هم از پذیرفتن مسئولیت آن طفره می رود.
🔹 نکته آخر اینکه برخی خبرها از قصد ظریف در اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری حکایت دارد؟
💢 آقای ظریف بر فرضِ محال که رئیس جمهورشوید ؛ چه تضمینی وجود دارد که بعد از اتمام دوره تان دوباره نگویید که هیچ اختیاری نداشته اید؟؟؟...
🔴 چالشهای سهگانه
در انتخابات ۱۴۰۰ سه چالش مهم وجود دارد که لازم است به صورت موازی به آن اهتمام داشته باشیم:
۱. پیروزی در انتخابات (دغدغه همه انتخاباتها)
۲. از حدنصاب نیفتادن مشارکت (ویژه این دوره)
۳. پیشگیری و دفع فتنه انتخاباتی (مانند ۸۸ بیآنکه الزاما شبهه تقلب باشد)
رسالت سختی درپیش داریم...
#احمد_قدیری
📸 وزیر خارجه رژیم سعودی: ما دخالت ایران و گروه های وابسته به آن و تلاش تهران برای تغییر هویت عربی سوریه را محکوم می کنیم
✍ با توجه به پایش فضای منطقه ای و اظهارات مقامات سعودی، آنها که تمام مهره ها و سناریوهای خود را سوخته و درحال سوختن در منطقه میبینند سعی دارند با دو قطبی فارس و عرب ایران و جبهه مقاومت را در اذهان عمومی مردم تحت فشار بگذارند برای اولا- سرپوش گذاشتن بر شکست مفتضحانه اشان در منطقه ۲- تحت فشار گذاشتن ایران در کشورهای منطقه از جمله سوریه و یمن ۳- خوش خدمتی به اربابان آمریکایی اشان
🔹غافل از آنکه آنچه مردم منطقه را به هم نزدیک کرده اندیشه های ضد استکباری و ایدئولوژی مقاومت فعال اسلامی است نه زبان و گویش مکالمه
حضور نظامی اسرائیل از شمال تا جنوب ایران
سایت مدراتور آذربايجان در مطلبی به تاسیس کارخانه کشتی سازی نظامی اسراییل در باکو اشاره کرده و خبر از ساخت شناورهای نظامی بدون سرنشین مشترک اسرائیل و آذربایجان داده است. طبق کنوانسیون رژیم حقوقی دریای کاسپین حضور نیروهای نظامی بیگانه در این پهنه ممنوع است. هنوز از واکنش وزارت خارجه ایران خبری منتشر نشده است. پیش از این نیز همکاری نظامی اسرائیل و امارات برای ساخت پهپادهای مشترک آغاز شده بود.
✍️ایران به مرزهای هر کشوری نزدیک میشد مقامات دیپلماتیک آن کشور به دلیل امنیت ملی تا به حال زمینه را برای فعالیت های نظامی فراهم میکردند،،دستگاه دیپلماسی ما فی الحال مشغول التماس است!
#دیپلماسی_ذلت