🔴سرطان اصلاحات را جدی بگیرید
وقتی جناب #ربیعی در روزنامه رسمی دولت مدعی میشود که پس از اتفاقات اخیر دیگر نمیتوان #انتخابات را به شیوه سابق برگزار کرد، جناب #شکوریراد از اینکه اعتراضات و اغتشاشات اخیر در مناطق جنوب و حاشیهی شهر رخ داده (به این دلیل که پایگاه رای اصولگرایان میباشند، نه اصلاحطلبان) ابراز خوشحالی میکند و جناب #مرعشی خواهان تشکیل یک مجلس ملی میشوند، نه انقلابی؛ ناخودآگاه این شائبه ایجاد میشود که گویا بیتدبیریهای صورت گرفته از سوی دولت در ماجرای اخیر بنزینی کاملاً تعمدی صورت گرفته تا از این طریق هم به باجخواهی از نظام و #شورای_نگهبان پرداخته شود و هم با ایجاد نارضایتی عمومی و ناامید سازیِ مردم، آنها را از صندوقهای رای دور کنند!!
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هدف از یادآوری اقدام نابجا
✍🏻 #حمید_رسایی
🔰 روحانی با هدف آمادهسازی روانی جامعه، مکالمه تلفنی با رییس جمهور مستکبر آمریکا در آغاز بکار دولتش در سال ۹۲ را بازخوانی کرد تا بگوید که مشکلات کشور در گرو مذاکره با آمریکا حل میشود.
🔺مکالمه تلفنی روحانی با اوباما در سال ۹۲ علاوه بر تذکرات خصوصی از طرف رهبر معظم انقلاب، به صورت عمومی اقدام نابجا اطلاق شد و رهبر فرمودند که ما خوشبینانه به این اقدام نگاه میکنیم. حالا بهتر میتوان درباره سوءاستفاده روحانی از نگاه خوشبینانه رهبر انقلاب قضاوت کرد.
🔹روحانی در دیدار با نمایندگان مجلس نهم، محتوای مذاکره خود با اوباما را خیلی کوتاه و درباره ترافیک تهران اعلام کرد! وی بعد از این مکالمه تلفنی، ادعا کرد که اوباما را مؤدب و باهوش یافتم.
🔺به نظر میرسد که روحانی تا پایان سال، برای تحمیل برجام موشکی وبرجام منطقهای، گامهایی را در همین راستا بر خواهد داشت. باید مراقب بود.
🔴 سجاد صفارهرندی در یادداشتی نوشت:
جناب #علی_علیزاده، طی یادداشتی پرسیده اند: «چه شد آقای خامنهای پذیرفت از سال 68 به بعد سیاستهای اقتصادی طرفدار مستضعفین به حاشیه برود و نظام تغییر فرماسیون اقتصادی بدهد؟ چه شد آقای خامنهای با همان صلابتی که مقابل رفسنجانیسم در سیاست خارجی ایستاد در برابر رفسنجانیسم در اقتصاد نایستاد؟»
این پرسش چیزهایی را پیشفرض گرفته که از نظر رهبر انقلاب نه تنها مفروض و بدیهی نیست که به کلی مردود و بی مبناست
آیا سیاستهای اقتصادی قبل از 68 طرفدار مستضعفین است؟ سیاست اقتصادی و شیوۀ مداخلۀ دولت در اقتصاد از اصلی ترین موضوعات اختلافی آیتالله خامنهای (در مقام رییس جمهور) و نخست وزیر وقت بوده و همین اختلاف موجب حذف ایشان از مدیریت کشور در چهار سال دوم ریاست جمهوری شد. ایشان سیاستهایی را که در سالهای پایانی جنگ رشد اقتصادی منفی و تورم 25 تا 30 درصدی را رقم زده و بنا به تحلیلی از علل اصلی پایان غیرظفرمندانۀ جنگ بودند، به سود مستضعفان نمیدانست.
آیا #آیت_الله_خامنهای در طول سه دهه رهبری در مقابل آنچه در فرماسیون اقتصادی و اجتماعی رخ داده (#رفسنجانیسم_اقتصادی) موضعی سرتاسر همراه و پذیرا داشته؟ ایشان گرچه این سیاستهای اقتصادی را تأیید کرده، اما از همان ابتدای دهۀ هفتاد در برابر وجوه دیگری از سیاستها و اقدامات موضعگیری کرد: #تجملگرایی، #دنیاطلبی، #اشرافیت، مردم گریزی، #فساد، #رانت_خواری و حتی به طور مشخص «#اختصاصی_سازی» و غارت بیت المال تحت عنوان خصوصی سازی (سیاستی که او از اصلش دفاع میکرد و میکند) در معرض انتقادات صریح رهبری قرار گرفتند. ایشان بود که در سال 74 ترمز قطار تعدیل را در حمایت از معیشت محرومان و مستضعفان کشید.
آیتالله خامنه ای از اواخر دهۀ 70 کارزاری بزرگ را آغاز کرد که غایت آن را نمیتوان چیزی جز ایجاد یک دستورکار رقیب برای رفسنجانیسم در حوزۀ اقتصادی-اجتماعی قلمداد کرد. کارزاری که مسألۀ #عدالت و #مبارزه_با_فساد را به کانون سیاست ایرانی آورد و در انتخابات 84 و شکلگیری دولت نهم به نقطۀ اوج خود رسید. این پروژه، مهمترین پروژۀ سیاست داخلی ایشان در دوران رهبری، هرچند دستاوردهایی داشت، اما به دلایل متعددی در نهایت به «عدم الفتح» انجامید و در دهۀ 90، فرآیندهای مردمسالارانۀ نظام جمهوری این امکان را فراهم ساخت تا رفسنجانیسم بار دیگر با همان دستورکارها و حتی با همان چهره ها و فیگورها به صدر باز گردد.
🔴حمله پهپادی به منزل مقتدی صدر؛ نیروی هوایی عراق: پهپاد اسرائیلی بوده
♦️«صالح محمد العراقی» از منابع رسانهای نزدیک به جریان الصدر امروز مدعی شد که منطقه «الحنانه» در نجف اشرف هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.
♦️همچنین یک منابع عراقی به نقل از نیروی هوایی این کشور اعلام کردند که پهپادی که شب گذشته به محل اقامت مقتدی الصدر رهبر جریان الصدر عراق در نجف اشرف حمله کرد اسرائیلی بوده و از صحرای الانبار وارد حریم هوایی نجف شده است.
🔴مقايسه رفتار ظريف و ترامپ در سوءاستفاده از جايگاه ملي
"وطن امروز" نوشت: ترامپ متهم است در جريان يك مكالمه تلفني با رئيسجمهور اوكراين از وي خواسته است تحقيقاتي درباره نقش پسر بايدن، رقيب احتمالي ترامپ در انتخابات 2020، در فعاليتهاي اقتصادي در اوكراين انجام دهد افشاي همين مساله رئيسجمهور آمريكا را در خطر استيضاح قرار داده است
جواد ظريف نيز در سالهاي اخير بارها با بهرهگيري از جايگاه حقوقي خود منافع حزبي و گروهي را دنبال كرده است
نهادهاي نظارتي از جمله قوهقضائيه و مجلس نسبت به اين موضوع به صورت مناسب عمل نكردند.
🚩 فردا؛ ادامه رسیدگی به استیضاح «زنگنه» در مجلس
الماسی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹 براساس برنامهریزیهای انجام شده ادامه جلسه استیضاح وزیر نفت فردا (یکشنبه 17 آذر) با حضور زنگنه در کمیسیون انرژی بررسی میشود.
🔹در صورتی که متقاضیان استیضاح از توضیحات وزیر قانع شوند، این طرح از دستورکار خارج میشود و در غیراین صورت طرح استیضاح زنگنه برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه پارلمان میشود.
🔴بیانیه قالیباف جهت حضور در انتخابات مجلس:هم و غم خود را کنترل دولت و وادار کردن آن به کار و فعالیت در این یک سال و نیم باقیمانده از عمرش قرار میدهم
مردم عزیز و شریف تهران
سلام
برکسی پوشیده نیست که این روزها مردم احوال خوبی ندارند. بر این باور بودم درختی که 4سال ثمر ندهد دیگر ثمر نمی دهد از همین رو تلاش شد تا نهال تازه ای کاشته شود اما دولت مستقر دو قطبی دروغین ساخت و بر موج سوار شد و توانست با وعده های کاذب اعتماد مردم را جلب کند. متاسفم که بگویم در این مدت 2سال یک روز هم آب خوش از گلوی مردم پایین نرفته است. گرانی های افسارگسیخته، افزایش چند برابری قیمت ارز ، ماجرای تاسف بار ارز 4200 تومانی، محترم نشمردن مردم و بی توجهی به شان و منزلت مردم، در این مدت 2 سال اجازه نداده است که مردم روزی را بدون نگرانی از آینده به شب برسانند. همه اینها بیش از پیش روشن می کرد که ما نیاز به یک دولت جهادی و کارآمد داریم تا چرخ اجرایی این کشور پر از منابع و ذخایر مادی و انسانی را به حرکت درآورد و امید را به مردم برگرداند. بعنوان پیش درآمدی بر این اتفاق ما باید شاهد ایجاد مجلسی نو با حضور چهره های نو، رویکرد نو و ایده های نو باشیم لذا تلاش کردم با طرح مجلس نو فضایی را برای این مساله ایجاد کنم و به جوان ترها کمک کنم تا با ورود به مجلس ، چنین اتفاقی را رقم بزنند.
اما ماجرای افزایش قیمت بنزین درس بزرگی به ما داد و آن این بود که این درخت نه تنها بعد از 4 سال ثمر نداده است بلکه در حال آسیب زدن جدی به مردم است و این نگرانی را به جد ایجاد کرد که تا سال 1400 یعنی 1سال و نیم آینده تصمیماتی نابخردانه از جنس ماجرای افزایش قیمت بنزین، اصلا دور از ذهن نیست و اینجا بود که به این جمع بندی رسیدم که باید مجلسی قوی و کارآمد تشکیل شود و تمام هم و غم خود را کنترل دولت و وادار کردن آن به کار و فعالیت در این یک سال و نیم باقیمانده از عمرش قرار دهد
بر این اساس تصمیم گرفتم به دور از مصلحت اندیشی های شخصی وارد عرصه انتخابات مجلس شوم با این امید که بتوانم با وارد کردن جمعی از چهره های نو، مومن و متخصص در تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور به مجلس، در یک سال و نیم باقیمانده این دولت خسته را مجبور به حرکت کنیم
از مردم عزیز ایران خصوصا تهران می خواهم با حضور آگاهانه خود به ما کمک کنند تا مجلسی قوی و کارآمد تشکیل شود تا با نظارت مقتدرانه و تصویب قوانین به موقع بتواند مراقب باشد تا در این یک سال و نیم پیش رو وضعیت زندگی مردم بدتر نشود و زمینه ساز روی کارآمدن دولتی جهادی و کارآمد باشد.
والسلام
محمد باقر قالیباف
⭕️ آلمان از برنامه موشکی ایران ابراز نگرانی کرد!
🔸 «کریستوفر برگر» سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان ضمن اشاره به نامه چند روز پیش سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به دبیرکل سازمان ملل در خصوص برنامه موشکی ایران و مغایر اعلام کردن آن با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، گفت: برلین از برنامه موشکی تهران شدیدا نگران است.