اصابت چند راکت به پایگاهی در نزدیکی فرودگاه بغداد عراق
🚀رسانههای عراقی شامگاه سهشنبه از اصابت چند راکت به پایگاه نظامی «ویکتوریا» در اطراف فرودگاه بینالمللی بغداد خبر دادند.
🚀 راکتها از «الدهله» واقع در بخش «ابوغریب» شلیک شده است. این پایگاه متعلق به نیروهای آمریکایی است.
🔹 مرکز رسانهای «صابرین» با اعلام اینکه راکتها از «الدهله» واقع در بخش «ابوغریب» شلیک شده، گزارش داد که این پایگاه متعلق به نیروهای آمریکایی است. این مرکز افزود که بعد از اصابت راکتها به بخش نظامی پایگاه مذکور، بالگردهای «آپاچی» آمریکا در آسمان منطقه به پرواز درآمدهاند.
🔹 رسانه «عراق اولترا» نیز اعلام کرد پایگاه ویکتوریا یکی از پایگاههای هوایی مهم آمریکا در عراق است که به سفارت آمریکا در بغداد نزدیک بوده و دارای باند فرود برای انواع هواپیماست. این پایگاه گنجایش هزار نظامی را دارد.
⭕️ ابتلای ۵۴ داوطلب کنکور در کشور به کرونا / محل آزمون مبتلایان خارج از حوزه امتحانی است
🔸 «ابراهیم خدایی» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:
🔹 فاصله صندلی داوطلبان به ۱۶۰ سانتیمتر افزایش پیدا کرده است.
🔹 زمان ورود داوطلبان برای جلوگیری از تجمع از یک ساعت به ۲ ساعت افزایش پیدا کرده است.
🔹 بازرسی بدنی در محلهای برگزاری کنکور حذف شده و تمام مکانهای حوزهها و مخازن از ۲۴ ساعت قبل ضد عفونی خواهد شد.
🔹 تعداد ۵۴ داوطلب بر اساس تاییدیه وزارت بهداشت به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که محل آزمون آنها خارج از حوزههای امتحانی است.
🔴 رزمایش سپاه، سربازان آمریکایی را روانه پناهگاه کرد!
♦️سیانان: پس از آنکه شاخصهای اطلاعاتی نشان دادند ایران اقدام به شلیک یک فروند موشک بالستیک کرده دو پایگاه نیروی هوایی «برای مدت کوتاهی» در وضعیت آمادهباش قرار گرفتند.
♦️به نیروهای پایگاه هوایی «العدید» در قطر و پایگاه هوایی «الظفره» در امارات دستور داده شده تا زمان شنیده شدن صدای وضعیت سفید پناه بگیرند.
♦️همچنین از نیروهای این دو پایگاه خواسته شده وارد پناهگاه و یا ساختمانهای با استحکام بالا شوند.
🌹هشتم ذی الحجه (یومالترویه)
♦️فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا يَتَرَقَّبُ
♦️قَالَ رَبِّ نَجِّنِي مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ
❤️از كعبه رو به كرببلا ميكند حسين
❤️و آنجا دوباره كعبه بنا ميكند حسين
❇️ به شاخص بپیوندید.
🆔 @shakhese
آمریکا: از اتمام تحریمهای تسلیحاتی ایران نگرانیم
نماینده آمریکا در سازمان ملل:
🔹ایالات متحده عمیقاً از این احتمال که تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران ممکن است ظرف چند ماه برداشته شود نگران است.
🔹ایران، همین حالا تحت فشار تحریمها به درگیریها دامن میزند.
🔹احمقانه است که فکر کنیم این فعالیتهای مخرب وقتی محدودیت بینالمللی علیه آنها وجود نداشته باشد بیشتر نمیشود.
🔥تازه این ضرب شصت سکوت بود
🔻«دست خدا» یعنی:
وقتی شیطانها نقشه می کشند دهها مسافر #هواپیمای_ماهان را با گلوله پدافند مقاومت، تکه تکه کنند تا فتنه بزرگ به پا شود؛
🔻ناگهان می بینی نظامی های #اسرائیل از ترس، نیروهای خودشان را هدف گرفته و لت و پار کرده اند!!
🔻#امام_باقر (ع) می فرمایند:
پیشاپیش حضرت قائم(ع)، از چهار سوی، به فاصله یک ماه راه، بر علیه دشمنان ترس و وحشت پیشتاز است...
✍#حمیدرضا_ابراهیمی
19.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتار یا حرکت ساختار شکنانه حجت الاسلام حاج علی اکبری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری!!
هجمه های هدفمند به استاد رحیم پور ازغدی ؛ این بار حاج علی اکبری
با وجود تاکید امام خامنه ای در تاریخ بیستم تیر ماه 1394 در دیدار با دانشجویان سراسر کشور بر حضور استاد ازغدی در نماز جمعه و دانشگاه ها حجت الاسلام حاج علی اکبری مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در حرکتی ساختار شکنانه و سوال برانگیز ، حضور استاد رحیم پور ازغدی و بخوانید همه ی افراد انقلابی و حزب اللهی را خلاف قاعده و ساختار شکنی قلمداد کرد.
سوال اساسی این جاست که چرا باید تفاوت های پنهان برخی حلقه ها و سطوح مدیریتی با ولی فقیه به مخالفت های علنی با ایشان تبدیل شود؟
کدام ساختار با حضور امثال رحیم پور ازغدی شکسته می شود که از حضور این چنین جریانی هراس دارند؟ و بنا بر مصلحت نظام حضور ایشان ساختارشکنانه است یا مصلحت برخی قدرت طلبان؟
کدام قاعده زیر سوال می رود اگر صدای انقلاب از تریبون انقلاب به گوش برسد؟ چه کسانی از این حضور واهمه دارند؟
🔴 آه مجلس انقلابی...
✍️ #محسن_مهدیان
🔹 یک عکس از معارفه رئیس جدید دیوان محاسبات منتشر کردند و نوشتند: "آه. اینم از مجلس انقلابی".
🔸 دوست عزیزم اشکال این نگاه صفر و یکی به مراتب بیشتر از خطای این و آن است. همین تلقی غلط است که با هر سطحی از خطا همه چیز را از دست رفته می بیند.
✅ خطاست؟ بسیار خب. گام بعدی پی گیری موضوع بصورت قانونی است نه اینکه هرچه هیجان رسانه ای ما طلبید، همان معیار است . رای نماینده ها برای دیوان محاسبات قانونی است. حالا تخلفی مطرح شده است که می تواند از طریق کمسیون بودجه و کمسیون اصل 90 و اعلام جرم در دادگاه پی گیری شود. خب؟ چون جگر کسی با خلع یک شبه و اعدام رئیس دیوان در ملا عام خنک نمی شود باید بر این مجلس گریست و بر سرنوشتش آه کشید؟
🔸 من هم موافق رد اعتبار تاجگردون بودم. تصویب قیررایگان را هم دارای اثر رانتی می دانم. با همه علاقه و اعتقاد به شایستگی های برادر بذرپاش نیز معتقد بودم مناسب این سمت نبود. خب؟
✅ معیار کیست و چیست؟ فرض کنید اعتبار نامه تاجگردون در همین مجلس رای می آورد. خب؟ اگر نماینده به حجت شرعی برای یک انتخاب نرسید یعنی حق سکوت گرفته است؟ اگر قیر رایگان را به نفع مردم دانستند و معتقد بودند باید عوارض آنرا کم کرد یعنی مدافع رانت اند؟ بالاتر از این حتا اگر خطائی صورت گرفت، مثل حواشی اخیر، یعنی انتخاب مان به خطا بوده است؟ یعنی همه چیز تمام شد؟ یعنی ناامیدی؟
🔹 تلقی غلطی از مجلس انقلابی داریم. مجلس انقلابی مجلسی نیست که به فهم من و شما انقلابی است. مجلس انقلابی مجلس عصمت و مصون از خطا و اشتباه نیز نیست.
🔸 مجلس انقلابی یعنی جهت گیری های کلان انقلابی است، هرچند ممکن است در جزئیات نیز دچار خطای تشخیص شوند. یعنی عزم نماینده ها رفتار انقلابی است، هرچند ممکن است در مصداق نیز خطا کنند. کلیت مجلس و نماینده ها پاکدستند و اهل زد و بند نیستند، هرچند ممکن است تخلف هم صورت گیرد.
✅ خلاصه کلام؛
خطا را ببینم و پی گیری هم کنیم
اما؛
1️⃣ انتظار نداشته باشیم حکم نهائی، حکم ما باشد.
2️⃣ صبوری بخرج داده و اجازه دهیم آنچه برای ما قطعیت ساخته برای دیگران هم حجت شود.
3️⃣ اجازه دهید در مسیر قانونی اش مشکل حل شود و نه خارج از رویه.
💢 خروجی این مسیر امید است نه دل بریدن و آه کشیدن.
⭕️ دانشگاه های جمهوری اسلامی در تسخیر جریانات غربزده لیبرال
دانشجویان خارجی از کشورهای خود خصوصا از کشورهای مستضعف و مقاوم منطقه مثل عراق و سوریه و یمن و افغانستان و ... به دانشگاه علامه تهران می آیند. به خیال اینکه به کشور محور مقاومت آمده اند، غافل از آنکه استقبال دیگری در انتظارشان است.
دانشجوی مسلمان در حالی به دانشگاه ما (دانشگاه علامه) می آید که فلان استاد اصلاح طلب چون از کشورهای مقاومت یا مثلا بشار اسد خوشش نمی آید، به دانشجوی سوریه ای نمره مردودی می دهد.
این دانشجویان کشورهای دوست ایران در حالی به دانشگاه ما می آیند که بارها در برخی بخش های مختلف اداری دانشگاه با نیش زبان کارمندان گَزیده می شوند.
گاهی هم با کنایه های همکلاسی های غربزده نواخته می شوند.
حالا هم که یک ماه به دفاعشان از پایان نامه مانده و یا پول بازگشت به کشورشان در تعطیلات را ندارند و یا اصلا مسیر بازگشتشان مسدود است، می خواهند از خوابگاه بیرونشان کنند!
دانشجوی سوری یا افغانستانی یا عراقی که با هزار امید و با اندک بودجه خانواده در خوابگاه روزگار می گذراند، کجا باید آواره شود؟ کجا را دارد؟ خانه اجاره کند؟ با کدام پول؟
چرا وزارت علوم و یا دانشگاه علامه درک درستی از وضعیت دانشجویان این کشورها ندارد؟
اگر عُرضه میزبانی درست از برادران ما را ندارند، قید کسب درآمد از جذب دانشجویان خارجی را هم بزنند. توهین و تحقیر برادران کشورهای هم جبهه ما در دانشگاه، بیش از این قابل تحمل نیست.
🔹#لایکی و شرایط اورژانسی ما
✍معصومه نصیری
🔻لایکی این قابلیت را دارد که یک تنه فرهنگ ما را از اساس زیر و رو کند. کافی است چند ساعتی را در این شبکه بگذرانید؛ بشدت شما را ترغیب میکند هم رنگ جماعت شوید، سرخوش باشید و به هیچ چیز جز لذت اکنون آنهم لذتی که چیزی جز سطحی سازی و تنزل سطح خواسته و نیاز را ندارد.
🔻پدران و مادران نقش مهمی در زمینه آموزش و نظارت بر فرزندانشان دارند. چند هزار نفر نوجوان در لایوهای نیمه شب ها در این شبکه اجتماعی در حال گذران وقت هستند، کافی است یک شب آزمایشی وارد چند لایو شوید کاملا متوجه خواهید شد اوضاع از چه قرار است.
🔻آموزش مهارت های تفکری، تفکر خلاق، سواد رسانهای و مهارت های زیست بهتر در فضای مجازی باید به صورت #اورژانسی مورد توجه قرار گیرد، چه برای خانواده ها و چه کودک، نوجوان و جوان.
🔻#سرگرم_سازی، پاشنه آشیل ما در فضای تصمیم گیری و برنامه ریزی است. اساس این شبکه بر این مدار میچرخد. اگر ما نتوانیم برای این بخش چاره اندیشی کنیم دیگران این کار خواهند کرد آنهم با متر و معیار خودشان.
🔻تا پیش از این نگران بودیم فرزندمان تا دیر وقت بیرون از خانه نباشد، امروز او در خانه و کنار ما نشسته اما در فضایی تنفس میکند که به مراتب میتواند خطرناک تر و مسموم تر باشد.
🔻با صمیمیت، همراهی و تدبیر در کنار فرزندانمان باشیم. برخورد قهری و آمرانه آنها را بیشتر به سمت حضور در جمع غریبههای فضای مجازی سوق میدهد. در عین اینکه صمیمیت به معنای رهاسازی و بی تفاوتی نیست.