💠 کاظمی: زنگ نماز اجباری ولی شرکت دانش آموزان در آن اختیاری است
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:
🔹 زنگ نماز برای مدیران مدارس اجباری است و هر مدیری مکلف است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در برنامه درسی برای زنگ نماز خالی کند.
🔹حضور دانشآموزان برای شرکت در نماز اختیاری است و الزام و اجباری برای شرکت حضورشان وجود ندارد.
تا قطع ریشه فساد اقتصادی آرام نمینشینیم
🔸رئیس مرکز حفاظت اطلاعات کل قوه قضائیه:
🔸قطار پاکسازی درون قوه قضاییه متوقف نمیشود و تا قطع ریشه فساد اقتصادی آرام نمینشینیم.
🔸اخیراً عدهای حرامخوار و نفوذکننده قصد داشتند تا خلل در رسیدگی به پروندههای مفسدان ایجاد کنند .
🔸دست مفسدان اقتصادی با شمشیر بُران عدالت دستگاه قضا قطع میشود.
🔸مردم باید طعم شیرین عدالت را در جای جای محل سکونت و کار خود بچشند.
🔸وجود فساد در لایههای جامعه نتیجه سوء مدیریت در بحث اقتصادی است.
🚩 نتانیاهو: در مواجهه با ایران نمیتوان روی آمریکا حساب کرد
تایمز اسرائیل :
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا به گروهی از وزرای خود گفته است آنها نباید انتظار داشته باشند آمریکا علیه ایران دستکم برای یکسال آینده اقدامی جدی انجام خواهد داد.
🔹وی در مراسم فارغ التحصیلی یک افسر ارتش اسرائیل گفته است: جسارت ایران در منطقه در حال افزایش است و حتی در سایه عدم واکنش به آن، قدرتمندتر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عراق عصر امروز : كلا كلا بعثية
مردم عراق به تفالههای بعثی "نه" گفتند
✨از بیانیه لوزان درس بگیریم و اعتماد نکنیم
✍سید یاسر جبرائیلی:
🔹این ایام که معاون اول و رئیس دفتر رئیس جمهور در نسبتهایی خلاف واقع، مدعی تایید لوایح FATF از سوی رهبر انقلاب و شورای نگهبان شدهاند، خاطره شب ۱۴ فروردین ۹۴ برایم تداعی میشود.
🔹آن شب، توافق لوزان انجام شده بود و تیم ایرانی در بیانیهای مدعی شده بود "هیچ یک از تأسیسات و فعالیتهای مرتبط هستهای متوقف، تعطیل و یا تعلیق نمیشود"، "همه تحریمهای اقتصادی و مالی چندجانبه اروپا و یکجانبه آمریکا از جمله تحریمهای مالی، بانکی، بیمه، سرمایه گذاری و تمامی خدمات مرتبط با آنها در حوزههای مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و خودرو سازی فوراً لغو خواهند شد" و دهها ادعای رویایی دیگر. همان بیانیهای که برخی را جوگیر کرد و پیام تبریک صادر کردند.
🔹اما بیانیه تیم ایران تنها بیانیهای نبود که چارچوب توافق آینده(برجام) را تشریح کرد. بیانیهای هم آمریکاییها منتشر کردند که یک بیانیه کاملا سیاه بود. آمریکاییها در بیانیه خود آورده بودند که "ایران موافقت کرد تقریبا دو سوم فعالیت های هسته ای خود را کاهش دهد"، "اگر ایران به تعهدات خود عمل کند، در تحریمها تخفیف (Relief) شامل حالش می شود، اما ساختار تحریم های آمریکا باقی میماند" و دهها خبر تلخ دیگر.
🔹همان شب یادداشتی با عنوان "بیانیه ایرانی خوب، بیانیه آمریکایی بد" منتشر کرده و از وزارت خارجه خواستم اگر ادعاهای آمریکا صحت ندارد، رسما آنها را تکذیب کند. اما چنین نشد و گذشت زمان نشان داد متاسفانه تک تک گزارههایی که آمریکاییها در بیانیه لوزان آورده بودند، واقعیت برجام بوده است. دو سوم فعالیتهای هستهای ایران کاهش یافت، ساختار تحریمها باقی ماند، تحریمها لغو نشدند، بلکه در تحریمها تخفیفهایی بیخاصیت داده شد آنهم نه به شکل فوری که تیم ایرانی ادعا کرده بود، بلکه دقیقا همانگونه که آمریکا گفته بود، پس از انجام تعهدات ایران.
🔹بعدها با اشاره به دو بیانیه متفاوت لوزان، به یکی از دوستان میگفتم ظاهرا در آمریکا حساب و کتابی هست. اینطور نیست که تیم مذاکرهکنندهاش شعاری بدهند و نتیجه چیزی دیگر باشد. اما اینجا حساب و کتابی در کار نیست. میبافند و سوت و است و کف و تبریک و بعد، واقعیات متفاوت و تلخ و خسارتبار.
🔹این ایام درباره FATF همان داستانها در حال تکرار است. آمریکاییها و FATF میگویند این استانداردها برای جلوگیری از دور زدن تحریمهاست، اما دولت آقای روحانی بدون اینکه تضمینی بدهد، مدعی است اگر FATF را بپذیریم، روابط بانکی ما عادی میشود و اگر نپذیریم، ارتباط مالی ما با دنیا قطع میشود. و صد البته در کمال تاسف آمریکاییها دقیقا مانند لوزان دقیق حرف میزنند و تیم دولت خلاف میگوید. یا جاهلاند، یا خدای ناکرده قصد دیگری دارند. الله اعلم. اما اینکه رئیس دفتر رئیس جمهور میگوید تحریمها موقت است و رفع خواهد شد، یعنی آقایان خیال مذاکره در سر دارند و من تردید ندارم خودتحریمی با FATF کلید اجبار کشور برای ورود به اتاق مذاکره است.
🔹رسانههایشان بسیج شده و چون گذشته مشغول بزک هستند. شاید بازهم روزی اعتراف کنند که FATF را هم بزک کردیم. باید ایستاد و از ورود کشور به یک باتلاق دیگر جلوگیری کرد.
🔸سید حسن نصرالله که به مناسبت مراسم هفت آیت الله سید جعفر مرتضى العاملی در مدرسه «مجتمع المجتبی» در جنوب بیروت سخنرانی میکرد در بیان شخصیت این عالم لبنانی، گفت: ایشان به طور مستقیم وارد عرصه سیاست نشد اما در تمامی حوادث و عرصهها حضور داشت و به خصوص برای انقلاب اسلامی ایران کمک و پشتیبان بود.
🔸به گفته دبیرکل حزبالله لبنان، علامه العاملی در تدوین قانون اساسی ایران و همچنین در جنگ تحمیلی نقش داشت و تجربیات خود را در اختیار انقلاب قرار دادند و همچنین تا پایان عمر خود حامی جبهه مقاومت بود.
🔸نصرالله در ادامه به تحریف سخنان خود از سوی رسانهها و محافل مختلف اشاره کرد و گفت «در حالی که سخنان من زنده و به صورت تصویری وجود دارد اما برخی رسانهها پس از سخنان من مدعی شدند که نصرالله به معترضان گفته است که آنها پول گرفتهاند در حالی که من صرفا به معترضان گفتم مراقب باشید منشأ این پولها از کجاست.»
🔸رهبر حزب الله درباره تحولات داخلی لبنان افزود: باید همواره به نکات مثبت توجه کرد. در دو هفته گذشته بحمدلله ما از نقشهها و توطئههای دشمنان برای جنجالها و جنگ داخلی دور شدیم و بر اساس اطلاعاتی که داریم میدانیم چه کسانی پول میدادند و کسانی که به سمت نا امنی سوق میدادند، چه کسانی هستند.
🔸سید نصرالله به دشنامهای بی سابقه در جریان اعتراضات پرداخت و آن را هدفمند و بی سابقه دانست و گفت برخی رسانهها پخش زنده و مستقیم را در اختیار این دشنامها و تحریکها قرار دادند و به راحتی میکروفون را در اختیار کسی که احساساتی شده بود قرار میدادند.
🔸او تأکید کرد که برخی برای دشنام دادنهای زشت پول دادند و از آنجایی که بسیاری از مردم لبنان اسلحه گرم یا سرد دارند، برخی تلاش کردند تا میان مردم درگیری راه بیاندازند.
🔸دبیرکل حزبالله لبنان همچنین به راهبندیها و بستن خیابانها و ایجاد آشوب و رفتار برخی معترضان به شدت انتقاد کرد و گفت که بسیاری از مردم که وارد اعتراضات نشده بودند، به مضیقه افتاده و زندگی آنها مختل شده بود.
🔸سید حسن نصرالله با تأکید بر آگاهی و بصیرت مردم، آنها را به صبر و تحمل در برابر دشنامهای زشت فراخواند و گفت که قانونمندی و التزام به قانون باید نصب العین مردم باشد و این در حالی بود که برخی مسئولان لبنانی برای تحریک مردم تلاش کردند.
🔸او هشدار داد که خواستههای مردمی نباید وارد گروکشیها و بهرهبرداریهای سیاسی شود.
🔸دبیرکل حزبالله لبنان از رهبران سیاسی خواست تا مانع از کشیده شدن اعتراضات به محل ناصواب خود از جمله مسائل نژادی و مذهبی شوند و سعی کنند تا ملیگرایی جوهره اصلی اعتراضات بماند.
🔸سید حسن نصرالله در ادامه گفت که هم و غم حزبالله مانع شدن از خلأ سیاسی بود و علیرغم اینکه برخی گروهها به دنبال خلأ سیاسی و ساقط کردن دولت بودند و به دنبال جنجالسازی یا برگزاری انتخابات دیگر بودند، اما حزبالله تلاش کرد تا همزمان با توجه به خواستههای صادقانه مردمی و با توجه به شرایط خطرناک، با مسئولیت برخورد کند و به دور از شعاردادن به روشنگری بپردازد.
🔸دبیرکل حزبالله تأکید کرد: «تا کنون هیچ دولتی به نام دولت حزبالله در لبنان تشکیل نشده و آنهایی که از چنین عباراتی استفاده میکنند میخواهند تمامی ناکامیها را به نام حزبالله بزنند و زمانی که ما میگفتیم دولت نباید استعفا دهد، نگران حزبالله یا مقاومت نبودیم.
🔸وی افزود: ما بیش از هر زمان دیگری و در هر بُعدی قدرتمند هستیم. ما هنوز برگ برندههای خود را رو نکردهایم و نباید در مواضعی که تا کنون گرفتهایم دچار اشتباه شوید. تمامی مواضع ما به علت نگرانی برای لبنان است.»
🔸او با اشاره به استعفای سعد الحریری، گفت که حزبالله از ابتدا گفته بود که این استعفا را تأیید نمیکند و باید به سخنان مردم گوش داده شود. پیشنهاد حزبالله این بود که دولت با نمایندگان مردم جلسه بگذارد و قوانینی برای مبارزه با فساد و آزادی بازداشت شدگان تصویب شود و مردم برآورده شدن مطالبات خود را حس کنند.
⛔️افشاگری حمید رسایی از صحبتهای عجیب روحانی در هیئت دولت:
"دولت بعدی یا داعشی است که همتون حذفید یا همسو با ماست که از شما خواهش میکنند در پستتون بمونید، پس نترسید و موضع بگیرید."
🔻دولت داعشی فقط اونی که کارخونهها رو به آتش کشید و جوانان رو بیکار کرد، اونی که سفرههای مردم رو کوچک کرد و کاری کرد که خونه دار شدن یه آرزوی واهی بشه😏
⭕️ دولت کمترین توجه را به آموزش و پرورش دارد؛
شتاب دولت برای #خصوصیسازی مدارس کاملاً مشهود است!
🔸 سهم بخش خصوصی از بودجه آموزش و پرورش به ۳۰ درصد رسیده است!
🔹عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: زمانی که دولت یازدهم در سال ۹۲ روی کار آمد، سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص داخلی، ۳ درصد بود، اما امروز پس از گذشت بیش از ۶ سال، این سهم به ۲ درصد تقلیل یافته است.
🔸 حجتالاسلام علیرضا سلیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به حرکت چراغ خاموش دولت به سمت خصوصیسازی مدارس، اظهار کرد: شتاب و تعجیل دولت برای خصوصیسازی مدارس امری کاملاً مشهود است؛ متأسفانه دیدگاه دولت آن است که خرج کردن برای آموزش و پرورش بیهوده است در حالی که برخلاف دیدگاه دولتمردان، هزینه کردن در امر خطیر آموزش و پرورش نوعی سرمایهگذاری پر سود است.
🔹 وی تصریح کرد: در لوایح بودجه ۹۷ و ۹۸، دولت ۷ الی ۸ بار با عبارات مختلف، مبحث و مقوله خصوصیسازی آموزش و پرورش را گنجانده بود که مجلس مواردی را که دریافت، با حساسیت مقابله کرد.
🔸 سلیمی بیان داشت: دولت فعلی کمترین توجه را به آموزش و پرورش دارد و به هر ریسمانی چنگ میزند که روند خصوصیسازی مدارس را تسریع کند.
🔹 این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: زمانی که دولت یازدهم در سال ۹۲ روی کار آمد، سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص داخلی، ۳ درصد بود، اما امروز پس از گذشت بیش از ۶ سال، این سهم به ۲ درصد تقلیل یافته است.
🔸 سلیمی تصریح کرد: در آمریکا که یکی از مظاهر اصلی سرمایهداری است، سهم بخش خصوصی از بودجه آموزش و پرورش فقط ۱۸ درصد است، اما دولت دوازدهم سهم بخش خصوصی از بودجه آموزش و پرورش را به ۳۰ درصد رسانده است؛ این مصداق دست کردن در جیب مردم برای ارائه خدماتی است که وفق قانون اساسی باید #رایگان باشد.
🔹 وی تأکید دارد: در همه جای دنیا، اولویت در همه زمینهها با آموزش و پرورش است؛ در کره جنوبی، نخبگان و رتبههای برتر آزمونهای علمی و دانشگاهی، در اولویت نخست، جذب سیستم آموزشی میشوند و طبیعتاً از مزایا و حقوقهای مطلوبی نیز بهرهمند میگردند اما در ایران، وضعیت حقوق و دریافتی معلمین نامطلوب است لذا رغبتی برای افراد جهت ورود به نظام آموزش و پرورش وجود ندارد؛ این امر ناشی از همان رویکردی است که سهم آموزش و پرورش از بودجه را به حداقل رسانده است. در مقابل شاهد هستیم برخی پزشکان که عضو هیئت علمی دانشگاه نیز هستند بعضا ماهانه درآمدی بالغ بر ۱۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان دارند.
🔸 این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، به ماده الحاقی «طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش»، اشاره کرد و گفت: این طرح و این ماده الحاقی که در مجلس تصویب شده و تأکید دارد که مدارس یا باید دولتی باشد یا خصوصی، امر خطرناکی است؛ در اینجا این بحث مطرح است که تکلیف مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان چه میشود؟ قرار است این مدارس در زمره مدارس دولتی باشند یا خصوصی؟
🔹 وی تصریح کرد: اگر قرار است این قبیل مدارس #خصوصی شوند، که این امر در راستای همان تفکر و تمایل دولت برای شانه خالی کردن از مدرسهداری و اجرای اصول سوم و سیام قانون اساسی است اما اگر قرار است این مدارس در قالب مدارس دولتی باشند و مشابه و هماندازه سایر مدارس دولتی مورد حمایت دولت قرار گیرند، باز هم این امر با «عدالت آموزشی» در تضاد است.