7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس جمهور در بازدید سر زده از وزارت نفت: در مسیر وضع جایگاههای عرضه را بررسی کردم که خوشبختانه شرایط مساعد بوده و سوختگیری در جریان است. تلاش ما باید این باشد که مردم هیچگونه نگرانی نداشته باشند.
پیشبینی، پیشگیری و تجهیز در مقابل حملات سایبری ضروری است. عدهای قصد دارند با ایجاد بینظمی و اخلال در زندگی مردم آنان را عصبانی کنند. وزارت نفت نسبت به جبران آثار اخلال بوجود آمده اقدام نماید که حقی از مردم ضایع نگردد.
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 غافلگیری وزیر نفت از حضور سرزده رئیسی
🔻رئیسجمهور برای بررسی آخرین وضعیت و اخذ گزارش اقدامات انجام شده، به صورت سرزده در وزارت نفت حضور یافت.
🔻وزیر نفت هم که در دفتر کار خود مشغول گفتوگو با رسانهها بود، از حضور رئیسی غافلگیر شد!
🔴 استقبال فعالان رسانهای از تغییر رویکرد صدا و سیما در بخشهای خبری
🔻نکته مهم در تغییر رویکرد #صداوسیما که در اتفاق بنزینی و ماجرای شهرداری جلوه کرد، جلب نظر فعالان رسانهای از همه طیفهای سیاسی است!
این بازخورد مثبت باید رسانه «ملی» را در رویکردی که در پیش گرفته مصممتر کند! منعکسکننده صدای مردم و تنظیمکننده رفتار مسولین!👌
💬 محمد اکبرزاده
🔻پوشش خبرهای امروز نشان داد ریل صداوسیما در حال تغییر است. هم حمله سایبری به بنزینها، هم انتشار نام نمایندگان مفسد و هم پیگیری موضوع داماد #زاکانی.
لااقل اینبار از اخبار فضای مجازی عقب نبودید.
دمتون گرم!
💬 محمدصالح مفتاح
🔻میبینی آقای صداوسیما؟
ما چقدر سادهایم، ما چقدر کم توقعیم، ما چقدر حسن نیت داریم،چقدر زود رام میشیم همینجوری باش
😊😊
بخشهای خبری رسانه ملی حقیقتا امروز منو متحیر کرد
💬محمدامین سلیمی
🔻حالا پرداختن سریع و صریح به موضوعات یک طرف،اینکه مقام و مسئول مربوطه رو پیدا و مجاب کنی در تلویزیون توضیح بده یا از کارش دفاع کنه یک طرف.
تلاش امروز ما برای مصاحبه با آقای #زاکانی بی نتیجه موند و البته برخی مسئولان دیگر در موضوع #بنزین همکاری کردند هر چند کمی سخت
💬 زاهرا چخماقی
🔻همه از تغییرات ملموس امشب خبر سیما در مورد بنزین و شهرداری خوشحالند، ولی من ناراحت این ظرفیت عظیم بر باد رفته طی سالیان متمادی ام.
وقتی میشود اینقدر ساده مخاطب را راضی کرد، چه کار سختی انجام شده حقیقتا.
💬 محمدرضا باقری
🔻الان مخبر موقع دیدن بیست و سی و گزارش مربوط به زاکانی، هی میزنه روی شونه پسرش میگه، پسر شانس آوردیما، اگر یه ماه زودتر اومده بودن...!
:)
💬 محمدرضا شهبازی
🔻خبر 20:30 زاکانی را بابت انتصاب دامادش از زیر تیغ رسانه عدالتخواهی گذروند...
کیا دیدن؟ نظرتون؟
💬حجت فقیه
🔻حضور بهنگام و صادقانه صداوسیما در بحران بنزینی یک تجربه موفق بود. اصل اولیه در رسانه موفق سرعت، صداقت و امانت است. گامهای نخستین ستودنی است. منتظر میمانیم.
💬 سیدعباس صالحی
🔻چه بسته خبری جذاب و عجیبی! پخش دقیق گلهها از شهردار به همراه تاریخچه قانون تعارض منافع! امیدوارم پیمان جبلی و علیرضا خدابخشی این روند رو ادامه بدن و لابیهای احتمالی گروههای فشار در خارج سازمان متوقفشون نکنه.
💬 سیدمیلاد ناظمی
🔻اختلال در جایگاههای سوخت با سکوت رسانه میتوانست به بحران در کشور ختم شود، اما اطلاع رسانی سریع،صریح و برخط #صداوسیما، روایت غالب و اصلی را شکل داد و حتی برخی از نهادهای غالبا محافظه کار را وادار به اطلاع رسانی کرد.
استمرار این رویکرد اعتماد مردم به رسانهملی را ترمیم خواهد کرد.
💬 سیدمحمود رضوی
🔻 مقایسه دو حمله سایبری ایران و اسرائیل
🔹مدتی پیش طی یک حمله سایبری موفق به هک سازمان سیا شدیم، کدهای رمزگذاری شده لیست اسامی جاسوسان سیا در سطح دنیا شکسته شد و به نام، آدرس و مشخصات هزاران نیروی مرتبط با سیا دستیابی پیدا کردیم
🔹 لیستها و کدهای شکسته شده در اختیار شرکای راهبردی ما مانند روسیه، چین و چند کشور دیگر هم قرار گرفت و بسیاری از این عوامل سیا دستگیر یا کشته شدند
🔹این موضوع باعث یک فضاحت بزرگ برای سازمان اطلاعاتی آمریکا شد و آنهارا متحمل هزینه های بسیار بالایی کرد، همچنین در کنار این موضوع جایگاه و قدرت سایبری ایران نیز در میان کشورهای دوست و دشمن بسیار ارتقاء پیدا کرد
✍با تمام ادعا های سازمان های سایبری وابسته به اسرائیل و آمریکا که توانستند سامانه سوخت کشور را هک کنند و چند ساعت در توزیع بنزین کشور اخلال ایجاد کنند و همچنین متن چند بیلبورد را نیز تغییر دهند
🔸 کاری به حقارت دشمن ندارم
🔸 کاری به ضعف دشمن ندارم
🔸 کاری به این اقدام غیر استراتژیک و غیر حساس ندارم
🔹اما باید منتظر یک اقدام از نوع گسترده سایبری علیهه رژیم صهیونسیتی باشید که دهها برابر حساستر، راهبردی تر و نیز فلج کننده تر باشد...
🔴 دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری.
👤 #محمد_ایمانی
🔹️ درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است;
🔸️ نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجبتر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکههای عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
✅ حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولتهای اروپایی و رژیمصهیونیستی که خود بزرگترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب میشوند، از حملات سنگین متقابل و خسارتهای حاصل از آن در امان نماندهاند.
🔹️ در عین حال جنگهای سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا میتوانند از میزان وابستگی به شبکههای ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔸️ نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کردهاند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
✅ در عین حال، هدف دیگری را هم میشود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا میشود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمتها بگذارد.
🔹 طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کارهای جایگزین است.
🔸️ اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر میرسد هدف برخی شایعهسازیهای انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
💢 "اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمتها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله میتواند نسخه مرگ تحریمها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثباتتر برساند.
انتشار اطلاعات صدها نظامی اسرائیلی توسط هکرها
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»:
▪️یک گروه هکری به نام «عصای موسی» فایلهای اطلاعاتی مربوط به اطلاعات ارتش اسرائیل را فاش کردهاند که شامل اطلاعات صدها سرباز بوده است.
▪️فایلی که منتشر شده شامل جزیئات کاملی از گردان «الفون» در ارتش اسرائیل است و اسامی نظامیان، ایمیل، شماره تلفن و آدرس منزل صدهانفر از آنها در این فایل قرار دارد.
▪️هکرها این اطلاعات را در محیط «دارک نت» و «تلگرام» منتشر کردهاند.
♦️اردوغان، ایران را به رفتار منطقی با باکو فراخواند!
🔹رئیسجمهور ترکیه در واکنش به مواضع ایران در ارتباط با جمهوری آذربایجان، گفت علیاف به «رویکرد قاطعانه» خود ادامه میدهد و امیدواریم ایران با عقل سلیم در اینباره رفتار کرده و مشکلی بین تهران و باکو ایجاد نشود.
🔹اردوغان گفت: ما هیچ امتیازی به اسرائیل ندادهایم. ما میتوانیم وارد مسیر تبادل هرگونه کالا با اسرائیل شویم. در این زمینه هیچ کشوری نباید به سازوکارهای تصمیمگیری کشورهای دیگر تاثیری بگذارد و نمیتواند هم بگذارد.
⭕️ دو خلاء بزرگ عملیات سایبری علیه جایگاههای سوخت
✔️چرا گام اول احیا پروژه جدید ناآرام سازی ایران شکست خورد؟
✍️ دیروز در حالی جایگاه های سوخت در بسیاری از نقاط ایران دچار مشکل شدند که در این عملیات سایبری چند نکته مهم امنیتی وجود دارد.
1️⃣ ایران سالهاست که در معرض جنگ پیشرفته سایبری قرار دارد و این جنگ تحمیلی، البته بدون فایده نیز نبوده و ایران در این عرصه اجبارا یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا شده و از چند سال قبل دیگر صرفا مدافع نیز نیست. همچنانکه صهونیست ها و آمریکایی ها در بالاترین سطح، توان سایبری ایران را تایید کرده اند و همواره از عملیات های بزرگ سایبری ایران علیه منافع خود سخن گفته اند.
2️⃣ در سالهای اخیر آمریکایی ها و صهیونیست ها که از گزینه جنگ رودرو و تبعات فوق سنگین آن، گریزان هستند، گزینه های دیگر را تقویت کرده و ترکیبی از تحریم، عملیات های اطلاعاتی و جنگ سایبری را در بالاترین سطح اجرایی کرده اند. در حوزه تحریم ها بارها مقامات آمریکایی گفته اند که بزرگترین تحریم طول تاریخ را علیه ایران اجرا کرده اند و عملیات اطلاعاتی نیز در ترور چهره های برجسته نظامی و دانشمندان هسته ای و خرابکاری در حوزه تاسیسات هسته و برخی تحرکات دیگر در نقاط حساس علمی و امنیتی کشور نیز مصادیقی از فعال بودن کم سابقه این گزینه علیه ایران است. در این میان جنگ سایبری نیز در این سالها به شدت فعال شده و ده ها عملیات کوچک و بزرگ نیز انجام شده که البته همانند دها طراحی های گفته شده دیگر بسیاری با شکست روبه رو شده و قاعدتا به لحاظ ملاحظات امنیتی، مردم نیز از آن چندان باخبر نشده اند. بنابراین جنگ سایبری علیه ایران یک واقعیت است و نمی توان آن را انکار کرد و بلکه باید نگاه واقع بینانه به آن داشت و آن را به عنوان یک واقعیت دیگر از عمق دشمنی غربی ها و صهیونیست ها پذیرفت. همچنانکه مردم بسیاری از کشورهای غربی، آمریکایی و صهیونیستی نیز جنگ سایبری علیه خود را در این سالها تجربه کرده و به عنوان یک واقعیت در دنیای جنگ های جدید امروز پذیرفته اند.
3️⃣ عملیات سایبری دیروز علیه ایران با محوریت جایگاه های سوخت یکی از واقعیت های بود که اتفاق افتاد و باید آن را واقعی تحلیل کرد. این عملیات در ظاهر یک عملیات موفقیت چند ساعته سایبری ارزیابی می شود ولی در رسیدن به اهداف اصلی خود کاملا شکست خورده محسوب می شود. این عملیات قرار بود که در آستانه سالگرد اعتراضات آبان کشور را وارد یک شوک بزرگ اعتراضی و ضد امنیتی کند ولی نشد آنطور که باید اتفاق میافتاد. به همین دلیل است که عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی طی توییتی نتایج حمله سایبری به پمپ بنزین ها را زیر سوال برده است و گفته است که آیا این ضربه رفتار منطقه ای ایران را تغییر داد یا منجر به آشوب شد؟!
4️⃣ سرویس های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی محاسبه شان این است که موضوع بنزین تبدیل به یک زیرساخت عملیات اطلاعاتی مناسب علیه ایران تبدیل شده است. اما چرا هدف گذاری شعله ور کردن و احیا اعتراضات و اغتشاشات دیروز اتفاق نیافتاد؟! ریشه اعتراضات آبان 98 ظاهری بنزینی داشت ولی در واقع ریشه در عمق نارضایتی افکار عمومی از دولت روحانی و ایجاد احساس بی صداقتی عمیق مردم در نوع اجرایی شدن طرح افزایش قیمت بزنین از طرف مسئولان در آن زمان بود. عدم وجود این دو مولفه در عملیات سایبری دیروز خلا بزرگی ایجاد کرد. جریان ضدانقلاب و سرویس های اطلاعاتی تلاش زیادی در چند هفته گذشته انجام دادند که مردم با یک یاس زودهنگام از دولت رئیسی مواجه شوند ولی موفق نشدند. برای فعال کردن مولفه دیگر نیز تلاش کردند که دیروز همزمان با از کار افتادن جایگاه های سوخت، شایعه گرانی مجدد بنزین را در کشور به صورت گسترده منتشر کنند که با اطلاع رسانی به موقع و تدابیر رسانه ای درست این عملیات روانی راه به جایی نبرد. در هر صورت گام اول احیا دوباره اعتراضات و اغتشاشات در ایران ناقص اجرا شد، ولی این طمع همچنان در سرویس های اطلاعاتی غربی، آمریکایی و صهیونیستی به صورت جدی وجود دارد که با کمک جریان غرب گرای داخلی و ضدانقلاب خارجی، در کمین غفلت و حاشیه ها و همچنین در انتظار عدم موفقیت برنامه های اقتصادی و معیتشی مسئولین دولت سیزدهم و به ثمر رسیدن پروژه رسانهای و امنیتی ناامید سازی مردم باشند تا بستر احیا ناآرامی سازی در کشور را دوباره آغاز کنند.
✍ #مهدی_جهان_تیغی