eitaa logo
شام چی بپزم😋 آشپزی
58.6هزار دنبال‌کننده
930 عکس
7.5هزار ویدیو
2 فایل
وای خدارو شکر با این کانال دغدغه چی بپزم رو‌دیگه ندارم😍 هر روز از آقامون میپرسیدم چی بپزم ؟ میگفت هر چی دوست داری😐 همه اقایون خسته نباشن با نظراتشون😬😊 تبلیغات کانال آشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb کپی مطلب حرام
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨حتما" بخونید، بسیار جالبه... 🍉🍉🍉" هندوانه " هندوانه دونه هاش توى تمام میوه پخش هستن، اما خربزه و طالبی و بقیه ی میوه های خانواده ی melon دونه هاشون وسط شون یه جا جمع هستن. میدونی چرا؟! چون دانه یا همون تخم طالبی و خربزه و ... خاصیتی نداره و لازم نیست همراه میوه خورده بشه؛ اما تخم هندوانه ویتامین B16داره که در مابقی مواد غذایی یافت نمیشه و این ویتامین کمیاب، خاصیت اعجاب انگیز ضد سرطانی داره. خدا با قرار دادن تخم هندوانه بصورت نامنظم در داخل این میوه میخواسته ما این تخم ها رو با شیرینی و گوارایی هندوانه میل کنیم تا هم لذت میوه ای خوش طعم رو درک کنیم هم به سرطان مبتلا نشیم. اما از بچگی بهمون گفتن هرکسی تخم هندونه بخوره کچل میشه! این شایعه زمانی در کشورهای جهان سوم پخش شد که داروی ضد سرطان فوق العاده گرانقیمت اسرائیلی وارد بازار شد. جالبه بدونید یهودی های اسرائیل هندوانه رو با تخمش میخورن... دقیقا به همین خاطره که در اسرائیل کسی به سرطان مبتلا نمیشه و در کشورهای مسلمان نشین خاورمیانه، آمار مرگ و میر ناشی از سرطان روز بروز بالاتر میره. و در آخر واقعیتی تلخ... هیچ بیماری به نام سرطان وجود خارجی نداره... این چیزی نیست بجز: بیماری ناشی از کمبود ویتامین B16... 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 این پیام را به کسانی که سلامتی آن ها برای شما اهمیت دارد بفرستید 🙏🏻 شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
🤩😍 پفیلا مقدار نصف ملاقه روغن مایع داخل قابلمه بریزید و دو سه مشت ذرت باکیفیت بهش اضافه کنید و حرارت رو نسبتا زیاد کنید و هم بزنید تا کاملا داغ بشه اگر دوست داشتید نمک رو هم اضافه کنید اگر فکر میکنید مضر هست میتونید نمک رو بعداز پخت با نمک پاش روی پفیلاها بپاشید درب ظرف رو بذارید و منتظر باشید تا ذرت ها شروع به سروصدا کنن و پف کنن و به همین راحتی آماده‌ست 🤤 ❌ نکات مهم که باید بهش دقت کنید 👇🏻 ۱)ظرفی که داخلش ذرتها رو حرارت میدید باید کف ضخیمی داشته باشه وگرنه حتما از شعله‌پخش کن استفاده کنید. ۲)ذرتها خوب و بد دارن بعضی ذرتها اصلا پف نمیکنن و یا کم پف میکنن، ذرت‌های بسته بندی خوی هستند. شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم خرید برای شام 😍 ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 فیله مرغ ۱۲ عدد فلفل دلمه رنگی ۳ عدد ۱ عدد پیاز ماست ۱ و‌نیم پیمانه روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری قارچ ۱۰ عدد کره ۳۰ گرم زعفران ۱ قاشق غذا خوری اورگانو ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (از هر کدام ۱ قاشق چای خوری ) لیمو‌تازه نصف ‌ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوجه خشک خونگی 🍅 توی افتاب هم میتونید خشک کنید از صبح تا غروب بذارید و اگه کافی نبود فرداش هم اینکارو کنید. معمولا ۱۰ ساعت کافی هست توی این افتاب البته برای شهرهای مرطوب نمیشه اینکارو انجام داد متاسفانه. توی فر هم دقیقاً همین زمان و دما هست. و تا ۶ ماه توی روغن توی یخچال میشه نگه داشت. شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅 👈موارد استفاده: در خوراک و خورشت و درست کردن پودر گوجه🍅☺️🍃🙌🏻 🛑 گوجه ها را بعداز شستن ورقه ای برش بزنید (با چاقوی اره ای تیز) و بر روی سبد بچینید و بر روی آنها نمک بپاشید، بعداز ۲۴ ساعت پست و رو کنید ، بعداز ۳_۴ روز ورقه های گوجه کامل خشک میشود🌺 غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
هدایت شده از شام چی بپزم😋 آشپزی
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک خونگی وسالم😍😋 آلبالو یک کیلو آب ۳تا۴ لیوان شکر یک سوم لیوان نمک یک قاشق مرباخوری آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید اگردانه داردوست نداشتین میتونید دانهای آلبالوروبگیرین ولی ترشک بادانه هست ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾