eitaa logo
شام چی بپزم😋 آشپزی
43هزار دنبال‌کننده
836 عکس
5.8هزار ویدیو
2 فایل
وای خدارو شکر با این کانال دغدغه چی بپزم رو‌دیگه ندارم😍 هر روز از آقامون میپرسیدم چی بپزم ؟ میگفت هر چی دوست داری😐 همه اقایون خسته نباشن با نظراتشون😬😊 تبلیغات کانال آشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb کپی مطلب حرام
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده یه غذای ی خوشمزست که خیلی خیلی شبیه ست 😋 حتما امتحانش کنید ، خیلی عالیه ❤️ میتونید به صورت تیکه های کوچیک تر درست کنید و به عنوان توی مهمونی ها استفاده کنید 💪 بفرستین برای دوستان عزیزتون و از ما حمایت کنید 💐 غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جدید ترین غذا با کدو🥙 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍲 😋👆 شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی و ترنج
بهترین صبحانس برای تمام سنین 😍👆👆
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین و راحت ترین و خوش بافت ترین رسپی نون بربری آوردم واستون👌🏼 چیا نیاز داریم؟! آرد فانتزی (اگر در دسترس ندارید از آرد قنادی هم میشه استفاده کرد)۵۰۰گرم ۱/۴لیوان شیر ولرم یک پیمانه آب ولرم یک قاشق کره (هم دمای محیط) پودر خمیر مایه یک ق غ نمک یک ق غ شکر یک ق چ 🔺این مقدار مواد دو عدد نون بربری بهتون میده 🔺اگر میبینید  حجم مواد داخل ویدئو زیاد هست من دستور رو دو برابر کردم‌ آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو‌ترکیب کنید  نصف آرد رو‌اضافه کنید ترکیب کنید و نصف دیگه آرد هم اضافه کنید  بعد شیر و‌نمک هم اضافه کنید و خمیر که جمع شد کره رو اضافه کنید  و ۱۰دقیقه ورز بدید که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که کمی هم چسبندگی داره. خمیر رو داخل ظرف چرب شده بذارید بپوشونید و یه جای گرم  استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه .(تقریبا یک ساعت) بعد استراحت خمیر رو نصف کنید دو تا چونه بگیرید به کمک دست  خمیر رو پهن کنید از وردنه استفاده نکنید . 🔺خمیر که پهن کردید رومال کنید  برای رومال از ترکیب آرد  استفاده کنید  دو ق آرد و کمی آب ترکیب کنید یه غلظت شبیه ماست بهتون میده. 🔺بعد رومال با کمک انگشت طبق ویدئو روی نون خط بندازید. 🔺حالا روی نون رو با  کیسه چرب شده بپوشونید ده دقیقه بهش استراحت دوم بدید و بعد  کیسه رو بردارید و مجددا  روی همون خط نون خط عمیق تر بندازید و کنجد بپاشید فر رو از قبل  گرم کنید با دمای ۲۱۰درجه به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه نون ها رو بپزید .تا طلایی بشن (میتونید از یه کاسه آب داغ هم برای داخل فر استفاده کنید تا نونا خوش رنگ بشن) کیک🍰😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
مواد لازم فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید، سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید. داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه، مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید، یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید) این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
از الان بیایید با هم فکر کنیم شام چی بپزیم شما هم با من همکاری کنید اگر شامی پختید خوب بوده یا فیلم و آموزش غذای خوشمزه ای دارید رو برام بفرستید😍👇 @Admolk اینم ایدی من😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ ۳ عدد نان تست ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب ی۱/۳ پیمانه نمک ۲ قاشق چای خوری آویشن و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و فلفل قرمز و فلفل سیاه ( از هر کدوم یک قاشق چای خوری ) تخم مرغ ۲ عدد سس تند ۲ قاشق غذا خوری ‌پانکو ۱ و‌نیم پیمانه مواد سس 👇 مایونز ۲ قاشق غذا خوری خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذا خوری کچاب ۱ قاشق غذا خوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری چند تا نکته برای ناگت ،اول این که حتما آب یخ اضافه کنید ،بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ یاعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه ) ،حرارت برای سرخ کردن کم باشه ،تو فر هم میتونید آماده ش کنید ،دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هم خیییلی خوشمزس هم سالمه هم بچه ها خیلی دوست دارن😋