eitaa logo
شام چی بپزم😋 آشپزی
43هزار دنبال‌کننده
831 عکس
5.8هزار ویدیو
2 فایل
وای خدارو شکر با این کانال دغدغه چی بپزم رو‌دیگه ندارم😍 هر روز از آقامون میپرسیدم چی بپزم ؟ میگفت هر چی دوست داری😐 همه اقایون خسته نباشن با نظراتشون😬😊 تبلیغات کانال آشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb کپی مطلب حرام
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
داستان روز آخر سال... - @mer30tv.mp3
6.47M
صبح 29 اسفند ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾ فقط انرژی مثبت تورو ب هدفت میرسونه ❤️✌🏻👇🏻🌱 @mojemosbaat تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👇🌱🌱 @mojemosbaat ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترفند آشپزی 🍝 قابلمه ای که برای جوشاندن ماکارونی در آن استفاده میکنید باید بزرگ باشد تا نشاسته های ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.🍝🍝🍝🍝🍝 ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید تو نگاه اول نون سیر بنظرت خوشمزه نیاد ولی فقط کافیه یه بار امتحانش کنی تا عاشقش بشی😍 سیر کامل نمک روغن زیتون جعفری کره ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۱.یک عدد سیر کامل رو با پوست بپیچید داخل ورق آلمینیومی بعدش بزارید داخل فر. به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۵ درجه تا کاملا نرم بشه. ۲.سیر رو به با کره و جعفری خرد شده و نمک ترکیب کنید. ۳.حالا روی نون باگت یا نون تست بریزید و روش پنیر پیتزا بریزید و بزارید داخل فر درحد اینکه نون تست بشه و پنیر آب بشه ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم می تونه ناگت مرغ پنیری باشه ، هم مینی چیکن برگر😉👌🏽 . ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 ✾࿐༅🍃🌸🍳🧑‍🍳🍳🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ترشی و آش و سوپ 🥦🥘
سوپ قارچ و جو جو پرک 1 لیوان قارچ خرد شده 2 لیوان🍄 هویج 3 عدد🥕🥕 شیر 2 لیوان🥛 سیر 3 حبه🧄 سینه مرغ 1 عدد خامه 5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری🧈 شوید، نمک و فلفل به مقدار لازم🧂 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 طرزتهیه برای تهیه سوپ قارچ و جو، ابتدا درون قابلمه‌ای 5 لیوان آب بریزید و سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل 🧂را درون آب بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2 الی 3 ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ می‌توانید هویج🥕 نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد، سینه مرغ را خارج کرده و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره🧈، شیر داغ 🥛و قارچ🍄 خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 الی 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. پس از آماده شدن سوپ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید. پس از آن، درون کاسه‌های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. ✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ آش پز 😍❤️آش خوشمزه بپزید👇🥘🫕🍜 https://eitaa.com/joinchat/1238434181C76cff11b9e آموزش سوپ و آش و غذای کودک😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🥣🧑‍🍳🥣🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا