هدایت شده از امیرحسین ثابتی
انتخاب روسای ستاد نامزدهای انتخابات، معمولا یک وجهه نمادین نیز دارد. جالب اینجاست که در بین روسای ستاد 6 کاندیدای این انتخابات، رییس ستاد سعید جلیلی جوان ترین و رییس ستاد مسعود پزشکیان پیرترین افراد هستند.
این نشان میدهد که در صورت پیروزی هر نامزد نیز احتمالا میانگین سنی آن دولت به سمت جوانان می رود یا افراد مسن تر. و مهمتر اینجاست که اگر جوانان وارد مدیریت کشور شوند طبیعتا انگیزه، حوصله و انرژی بیشتری دارند تا کسانی که بعضا از سن بازنشستگی نیز گذشته اند.
رییس ستادهای نامزدها به ترتیب جوانی:
رییس ستاد سعید جلیلی (محسن منصوری) 40 ساله
رییس ستاد باقر قالیباف (علی نیکزاد) 59 ساله
رییس ستاد امیرحسین قاضی زاده (محمدرضا میرشمسی) 60 ساله
رییس ستاد مصطفی پورمحمدی (حجت ایوبی) 61 ساله
رییس ستاد علیرضا زاکانی (لطف الله فروزنده) 63 ساله
رییس ستاد مسعود پزشکیان (علی عبدالعلی زاده) 70 ساله
@Sabeti ✅
🔴 خواهشا زمان مناظره شب و روز عید غدیر رو تغییر بدید
سه شنبه ۵ تیر عید غدیره
هم دوشنبه، شب عید غدیر هم سه شنبه روز عید غدیر مناظره انتخاباتی گذاشتن. یعنی اون کسی که نشسته این برنامهریزی رو کرده یه تقویم نگذاشته جلوش مناسبتهارو ببینه.
شب و روز عیدغدیر همه جا برنامهس
شهرهای مختلف مهمونی کیلومتری غدیر دارن. همه مردم رو باید تشویق کنیم تو جشنها و مراسمها شرکت کنن. با مناظره انتخاباتی هم خود مناظرات تضعیف میشه، هم برنامههای عید غدیر
جناب آقای جبلی مدیر صداوسیما
آیا مهمتراز عید غدیر داریم؟
کل سال رو منتظریم عید غدیر برسه تا بتونیم یه کاری برای امیرالمؤمنین بکنیم. اوج جشن و شادی ماها شب و روز عید غدیره. از طرفی هم اون ایام اوج برنامههای انتخاباتیه. مردم رو در فشار قرار ندید که بین شادی و جشن عید غدیر و دو جلسه آخر مناظره انتخاباتی بخوان یکی رو انتخاب کنن
🔻 بنظرم یکی از مهمترین تجمعات سالانه مردم ایران و بخصوص تهران، مهمانی ده کیلومتریه که مقام معظم رهبری هم سالهای قبل خیلی از این مهمانی ده کیلومتری تعریف کردن و ابراز رضایت کردن. این تجمع ده کیلومتری روز سه شنبه عید غدیره دقیقا مصادف با زمان مناظرهس.
🔻 بنظرم جهت تکریم غدیر و امیرالمؤمنین و همچنین در جهت منویات مقام معظم رهبری زمان دو مناظره شب و روز عیدغدیر رو تغییر بدید، بخصوص روز غدیر که تداخل با مهمانی ده کیلومتری تهران و شهرهای دیگه داره
3⃣ نکته مهم بعدی اینهکه، مناظرات روی میزان مشارکت تاثیر مستقیم داره، اگه مناظرات تضعیف بشه و مردم از حال و هوای انتخابات بیان بیرون، قطعا روی مشارکت اثر منفی میگذاره بخصوص که دو قسمت آخر مناظرات مهمترین قسمتهاست
✅ وظیفه ما و شماهم تماس با روابط عمومی صداوسیماس که فشار مطالبه رو بیشتر کنه. با شماره 162 تماس بگیرید و بگید زمان مناظره انتخاباتی 4_5 تیرماه که شب و روز عیدغدیره رو تغییر بدید
بسم الله
اولین کار برای امیرالمؤمنین ❤️
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میزگردهای نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری از امروز از سه شبکه سیما پخش میشود
♦️دبیر ستاد انتخابات سازمان صداوسیما:در دورههای پیشین مجری به عنوان یک عنصر منفعل حضور داشت و مداخله به منزله سوگیری تعبیر میشد ولی در دوره جدید از نخبگان استفاده شد به این صورت که نامزد انتخاباتی و ۲ مشاور وی در میزگرد تخصصی پاسخگوی ۳ کارشناس خواهند بود و دیدگاههای خود را ارائه میکنند.
♦️این میزگردها در سه بخش اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از شبکههای سیما پخش خواهد شد.
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🔴دوگانههای تخیلی نسازید! (نکته)
۱- یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند! و رای آنها به سبد نامزد جبهه اصلاحات ریخته میشود! از این روی، هرچه حضور مردم در صحنه و مشارکتشان در انتخابات پیشروی بیشتر و گستردهتر باشد، نامزد مدعیان اصلاحات از رای فراوانتری برخوردار شده و شانس بیشتری برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری چهاردهم خواهد داشت! در این خصوص بخوانید!
۲- مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
۳- آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست! آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟! این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «رحماجارهای»! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
۴- در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بالاترین میزان مشارکت مردمی یعنی ۸۵ درصد رقم خورد ولی نامزد مدعیان اصلاحات با فاصله زیادی از رقیب خود عقب ماند. آنهم در حالی که علاوهبر صدها روزنامه و نشریه و رسانه مجازی، تمامی -تاکید میشود که تمامی- رسانههای فارسیزبان بیگانه نظیر بیبیسی، رادیو فردا، شبکه تلویزیونی VOA، رادیو زمانه، شبکه فارسیزبان دویچه وله، ایندیپندنت، تارنمای فارسیزبان وزارت خارجه اسرائيل و... مسئولان و مقامات رسمی آمریکا و اروپا نظیر اوباما، تونی بلر و... تمامقد به دفاع و حمایت از نامزد جبهه اصلاحات به صحنه آمده بودند. انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز همینگونه بود.
... و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
✍حسین شریعتمداری
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
سر دبیر روزنامه کیهان 👇👇👇
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ به راستی و درستی، به پاکی و پاکدستی، به شفافیت و پاسخگویی به مردم، به برنامهریزی و کارآمدی رأی بدهید.
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf