#فلسفه_حضور_زنان_در_قیام_عاشورا
یکی از شاخصهای مهم در قیام عاشورا وجود زنان و همراهی اهل بیت امام حسین (علیه ا لسلام )که در مرحله اول تعجب آور است اما با تحلیل و بررسی موضوع و با توجه به نقش حضرت زینب(سلام الله علیها) وام الکلثوم و دیگر بانوان در نهضت عاشورا اهمیت این مسئله واضح می شود .
از آنجا که امام حسین (علیه السلام ) با یک تدبیر هوشمندانه زنان و اهل بیت خود را در نهضت عاشورا دخیل می کند باید فهمید که این سیاست امام(علیه السلام ) بدون دلیل نبود ، ویک فلسفه خاصی در پی داشته است حال با یک بررسی می توان به آثار زیادی از وجود اهل بیت (علیه السلام) و بانوان درصحنه عاشورا پی برد . امام حسین( علیه السلام) می دانست که به شهادت خواهد رسید وخاندانش رنج اسارت را تحمل خواهد کرد و امویان آنهارا در راه کوفه و شام حرکت می دهند اما امام( علیه السلام) آگاه بود که کاروان اسیران پیام امام(علیه السلام ) را تبلیغ می کنند و مسلمانان را به تفکر و اندیشه درباره این قیام وا می دارند و وجدانهای خفته آنها را بیدار می سازند و این حقیقتاً همان چیزی بود که اتفاق افتاد وامام حسین (علیه السلام) پیش بینی کرده بود .
امام حسین (علیه السلام) که می دید جامعه اسلامی که پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) آن را تشکیل داده بود با گذشت زمان و منزوی کردن اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم )دچار انحطاط شدید شده و امویان با تبلیغات سوء بر ضد اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) به خواسته های نامشروع خود دست می یابند ، پا را از نثار خون خود فراتر نهاد و با قبول اسارت و رنج اهل بیت این قیام را جاودانه نمودند چرا که اهل بیت و بانوان در نهضت عاشورا و پس از قیام عاشورا نقش بسیار مؤثر وتعیین کننده داشتند و اهداف نهضت عاشورا را معرفی کردند ، جامعه اسلامی و خصوصیات نهضت امام حسین( علیه السلام) به گونه ای بود که اگر زنان در نهضت عاشورا نبودند زمینه ، پیروزی قطعی نهضت فراهم نبود .
✨✨✨
چون نقش اهل بیت( علیه ا لسلام) و به ویژه حضرت ام کلثوم( سلام الله علیها ) وحضرت زینب( سلام -الله علیها ) در رهبری و هدایت نهضت پس از واقعه عاشورا و سخنان آتشین آنها درکوفه وکلام قاطع حضرت زینب(سلام الله علیها) در مجلس یزید در تبیین آرمان ، رهبری نهضت عاشورا و افشای چهره شرک آلود یزید ، نقش تعیین کننده است . امام حسین (علیه السلام) در طراحی نهضت الهی خود همواره اصرار داشت اهل بیت( علیه السلام) و زنان نیز در این نهضت شرکت کنند و در برابر درخواستها به ویژه درخواست برادرش محمد بن حنفیه وام سلمه همسر پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) از صرفنظر از همراهی آنان فرمود :«تدبیر الهی است ، که اهل بیت و زنان همراه من باشند و بتوانند از آرمانهای این قیام و امام بعد از من محافظت نمایند .»
📚
فاطمه ، باقی پور ،"زنان فعال درقیام عاشورا"، شمیم یاس ، ص20 .
پایان نامه حوزوی
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #امام_حسین(ع)
♣♣♠♠
#علل_قیام_عاشورا
#ادامه_عللها
🌟 عدم اعتماد قلبی امام به وعده کوفیان وضرورت اتمام حجت با آنان
روایات فراوانی که حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم ) وحضرت علی برای امام حسین (علیه - السلام )نقل کرده اند به ایشان خبر داده بودند که در عراق کشته می شود . اکنون به طرف کوفه حرکت می کند و دعوت آنهارا اجابت می کند و در عین حال به دعوت آنها خوشبین نیست ، ولی احتمال مساوی برای شکست و پیروزی می دهد . بنابراین مسئله اتمام حجت مطرح است وایشان باید برود تا حجت برآنها تمام شده باشد، دراین هنگام امام (علیه السلام) از یک سو با یزید و از سوی دیگر با مردمی که اظهار علاقه وحمایت می کنند مواجه می شود امام (علیه السلام) احتمال می دهد که این سفر ، سفر پیروزی نباشد ، بلکه سفر شهادت باشد و با یک تهدید از میدان برود اماحتماً باید اقدام کند . چون اگر به خاطر این احتمالات از حرکت صرفنظر کند حجت را برآنها تمام نکرده است .
🌟 افشا کردن چهره امویان
یکی از علتهای قیام امام حسین (علیه السلام) رسوایی بنی امیه در انظار مسلمانان بود و به خاطر برخورد وحشیانه یزید و دستگاه حکومت اموی با خاندان رسالت است که به هیچ وجه قابل توجیه نیست .
آن قیام و جنبش اصیل که پرده هارا کنارزد و همه چیز را برملاساخت . به خوبی توانست چهره زشت آنان را برای امت ترسیم نماید و چهره واقعی آنان را برملا سازد و میزان قساوت و رذا لت و پایبند نبودن آنان به اصول انسانیت را برملا سازد ، حضرت سیدالشهدا( علیه السلام) برای خودشان لازم می دیدند که باقدرت جور مقابله نماید و شهید شود و این اوضاع و احوال را به هم بزند وبا جان گذشتگی هایی که خود و یاران فداکارش انجام دادند آنها را رسوا سازند . ایشان می دیدند حکومت جائری که برمملکت سلطه پیدا کرده است بر هیچ اصول انسانی پایبند نیست ، بنابراین برخود تکلیف دید که قیام نماید .
همچنین نا آگاهی بسیاری از مردم از اوضاع و احوال خاندان اموی و مرعوب شدن گروهی از خواص و بزرگان سبب شد تا امام حسین (علیه السلام )پرده از ماهیت دشمن بردارد و به افشای چهره نفرت انگیز آنها بپردازد . امام حسین(علیه السلام) دودمان اموی را دشمن خود می دانست و مشکل اصلی جهان اسلام رادر حکومت آنها برشمرد . شهادت امام حسین (علیه السلام)و اسارت اهل بیت (علیهم السلام) اسلام را از بنی امیه و بنی امیه را از اسلام جدا ساخت و اعمال ، رفتار وکردار آنها را در خارج و داخل کشور از اعتبار ساقط کرد . قیام امام حسین(علیه السلام) به مردم درس آزادگی خواهی و دینداری را تعلیم داد و تاریخ سیاه بنی امیه را تاروز قیامت در معرض انکار مردم قرارداد و سرآغاز زندگی جاوید اسلام و حیات ابدی قرآن و محور رسوا کردن بنی امیه در طول تاریخ بود .
🌟 حفظ حق در عرصه فردی واجتماعی
یکی از علل قیام عاشورا حفظ حق بود ، قیام عاشورا می آموزد که در راه قرآن باید از همه چیز گذشت درس می دهد که در میدان نبرد حق و باطل ، کوچک و بزرگ ، پیر و جوان ، زن و مرد همه در یک سطح قرار می گیرند . امام خمینی( رحمةالله علیه) می فرمایند : « عاشورا چیزی جز اصالت دادن به حق نبوده وبرای حفظ دین صورت گرفته است ومانیز اکنون مسئولیت حفظ آن را برعهده داریم»
امام حسین(علیه السلام)در پی این بودکه حق را زنده کند به همین خاطر شهادت را برگزید و می - فرمایند : «من آن نیستم که از مرگ بترسم هر مرگی ، در راه رسیدن به عزت واحیای حق چه آسان است ، مرگ درراه عزت اسلام جز زندگی جاوید نیست و زندگی با ذلت جز مرگی که از زندگی تهی است نخواهد بود».
📚
. ابو محمد ، ابن شعبه حرانی ، تحفه العقول ، صادق ، حسن زاده (ترجمه و تحقیق) ، چاپ اول ، قم ، نشر اسلامی ،1363، ص168.
. احمد ، اعثم کوفی ، الفتوح ، چاپ دوم ، بیروت ، دارالاضواء، بی تا ، ص828 .
روح الله ، موسوی خمینی ، صحیفه نور ، جلد9 ، چاپ دوم ، تهران ، وزارت فرهنگ و ارشاد ، بی تا ، ص201 .
. محمود ، شریفی ، موسوعه کلمات امام حسین(ع) ، علی ، مؤیدی ( محقق) ، چاپ دوم ، قم ، معروف ، بی تا ، ص360.
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #امام_حسین(ع)
🌴🌴♣♣ #لبیک_یا_حسین
#اثرات_قیام_عاشورا
قیام عاشورا در شرایطی که مصلحان اجتماعی از اصلاح جامعه اسلامی نا امید شده بودند ، تحقق یافت و به بشریت سرگردان درس آزادگی ، عزت و پیامی که مرگ سرخ به از زندگی ننگین و شعوری که همواره راه خونین شهادت را در پیش گیرند داد، بنابراین اثرات قیام عاشورا مواردزیر است :
🌟 زنده نگه داشتن سنت پیامبر (صلی الله علیه وآله و سلم )
بارفتار وکردارعملی آن حضرت در جامع ابهامات ریشه کن حق و باطل شناسایی ، روش صحیح تفسیر آیات و شبهات قرآن تبیین ، معانی واقعی قرآن ، فلسفه واحکام الهی روشن وآداب ورسوم جاهلی به نام اسلام نمی تواند تقویت شود ، زیرا سنت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) سرچشمه هدایت ، راه و روش زندگی و الگوی فکری ، نظری ، عملی برای تمام افراد جامعه می باشد .
🌟 زنده نگه داشتن سنت امربه معروف ونهی ازمنکر
امر به معروف سفارش به ارزشها و نهی از منکر نهی از بدیهاست که نامه ها و سخنرانیهای امام حسین (علیه السلام) درطول سفر به کربلا و ایام عاشورا سبب زنده نگه داشتن امربه معروف و نهی از منکر شد ، امر به معروف ونهی ازمنکر حیاتی و سرنوشت ساز است که سبب شهادت سرور آزادگان و شهادت عاشقان وحماسه سازان کربلا شد .
🌟 آزادگی
آزادگی برتر از آزادی و نوع رهایی انسان از قید و بندهای ذلت آور است ، با آزادگی انسان کرامت وشرافت خویش را می شناسد ، در جریان بیعت از امام حسین(علیه السلام) برای یزید سخنان ایشان مشهود است .«لا واللهِ أعطیهُم بِیَدی اِعطاءِ الذَلیلِ ولا أقرُاقرارَالعبید ؛ بخدا سوگند نه دست ذلت به آنها می دهم ونه چون بردگان تسلیم حکومت آنها می شوم . » فرهنگ آزادگی یاران امام وشهدای کربلا جلوه نمایی می کند وهر فرهنگ انتخاب شهادت را بر زندگی با ذلت ترجیح می دهد .
🌟 تکریم انسان
یکی دیگر از اثرات قیام عاشورا تکریم انسان است در مکتبهای غیر عاشورایی برای رسیدن به خواسته ها از انسانها استفاده ابزاری می شود ؛ لکن در مکتب عاشورا و اندیشه عاشورائیان مؤمن کرامت و ارزش دارد . انسانها به لحاظ ایمانشان مورد احترام هستند ، ملاک تقوا ایمان وتعهد است نه رنگ ، زبان ، قبیله وکشور ؛ از این رو امام حسین (علیه ا لسلام) در روز عاشورا خود را بر بالین یکایک یاران شهیدش حاضر کرد و سر آنان را در آغوش گرفت ، تفاوتی میان هیچ یک از آنان قائل نشد . چون می دانست ملاک برتری تقوا است بنابر این ، اینگونه رفتار خدا پسندانه نمونه ای از تکریم ، عزت و شخصیت دادن به یاران وفادار و پاسداران حریم دین است .
📚پایان نامه کارشناسی
محمد باقر، مجلسی ، بحارالانوار ، ص7 .
عبد الرزاق ، الموسوی ، مقتل الحسین ، محمد ، سماوی ( محقق) ، دار الانوار الهداء ( مصحح) ، چاپ چهارم ، بی جا ، دارالکتب الاسلامیه ،1428 ،ه.ق ، ص249 .
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #امام_حسین(ع) #لبیک_یا_حسین
#فرو_ریختن_آسمان
بدن های چاک چاک بند دلت را پاره می کند. طوفان سهمگین خباثت آتش دامن کودک، را شعله ور تر می نماید. کودک مویه کنان به بیابان پناهنده می شود و با هاله ای از مظلومیت فریاد بر می آورد عمه زینب(س) و تو می گویی رقیه جان! عزیزکم بایست!
این نه دامان کودک بلکه قلب توست که شعله ور است. تو در مخیله ات هم نمی گنجید که روزی گلهای گلخانه حسین(ع) شوریده حال گردند.
تو در پشت بام افق، فرو ریختن آسمان را می نگریستی و سوسوی بادی که در غروب غم انگیز آوازش را در گوش جهان می خواند .
#کوتاه_نوشت
#به_قلم_آلاله
#محرم
#شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نقاشی کودکانه
در مورد محرم و ابوالفضل (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شهادت امام حسین(ع)
اعوذُ باللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا با صالح المهدی ادرکنی(عج)
⬛⬛
#ذکر_روز_سه_شنبه
100 مرتبه یا ارحم الراحمین
ختم صلوات امروز هدیه می شود، برای هدیه به روح امام حسین(ع) اسراء و شهدای کربلا، هدیه به روح ائمه بقیع(ع) برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، شادی روح امام(ره)، امام شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا و اسرای کربلا، شهید سردار سلیمانی و همراهان،اموات، علماء، سلامتی کادر درمانی،شهدای فاجعه منا، شهید ابراهیم هادی، شهید تورجی زاده، شهد بیضائی، شهید محسن فخری زاده ، دکتر محمد حسین فرج نژاد و خانواده اش، شفای بیماران، پیروزی اسلام، نابودی کفر ، حاجت روایی و عاقبت به خیری همگی، ختم به خیر شدن حوایج دنیوی و اخروی همگی.
⬛⬛
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
#حدیث_روز
امام رضا علیه السلام :
يَا بنَ شَبيبٍ ، إن كُنتَ باكِيا لِشَيءٍ فَابكِ لِلحُسَينِ [بنِ عليِّ ]بنِ أبي طالِبٍ عليهما السلام ؛ فإنَّهُ ذُبِحَ كَما يُذبَحُ الكَبشُ، و قُتِلَ مَعَهُ مِن أهلِ بَيتِهِ ثَمانِيَةَ عَشَرَ رَجُلاً ما لَهُم في الأرضِ شَبيهونَ .
اى پسر شبيب! اگر مى خواهى براى چيزى بگريى، براى حسين [بن على ]بن ابى طالب عليهما السلام گريه كن؛ زيرا همان گونه كه قوچ را سر مى برند آن حضرت را سر بريدند و از افراد خانواده او هيجده مرد كشته شدند، كه در روى زمين نظير نداشتند.
📚 عيون أخبار الرِّضا: ۱/۲۹۹/۵۸
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
#اثرات_قیام_عاشورا
قیام عاشورا در شرایطی که مصلحان اجتماعی از اصلاح جامعه اسلامی نا امید شده بودند ، تحقق یافت و به بشریت سرگردان درس آزادگی ، عزت و پیامی که مرگ سرخ به از زندگی ننگین و شعوری که همواره راه خونین شهادت را در پیش گیرند داد، بنابراین اثرات قیام عاشورا مواردزیر است :
🌟 زنده نگه داشتن سنت پیامبر (صلی الله علیه وآله و سلم )
بارفتار وکردارعملی آن حضرت در جامع ابهامات ریشه کن حق و باطل شناسایی ، روش صحیح تفسیر آیات و شبهات قرآن تبیین ، معانی واقعی قرآن ، فلسفه واحکام الهی روشن وآداب ورسوم جاهلی به نام اسلام نمی تواند تقویت شود ، زیرا سنت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) سرچشمه هدایت ، راه و روش زندگی و الگوی فکری ، نظری ، عملی برای تمام افراد جامعه می باشد .
🌟 زنده نگه داشتن سنت امربه معروف ونهی ازمنکر
امر به معروف سفارش به ارزشها و نهی از منکر نهی از بدیهاست که نامه ها و سخنرانیهای امام حسین (علیه السلام) درطول سفر به کربلا و ایام عاشورا سبب زنده نگه داشتن امربه معروف و نهی از منکر شد ، امر به معروف ونهی ازمنکر حیاتی و سرنوشت ساز است که سبب شهادت سرور آزادگان و شهادت عاشقان وحماسه سازان کربلا شد .
🌟 آزادگی
آزادگی برتر از آزادی و نوع رهایی انسان از قید و بندهای ذلت آور است ، با آزادگی انسان کرامت وشرافت خویش را می شناسد ، در جریان بیعت از امام حسین(علیه السلام) برای یزید سخنان ایشان مشهود است .«لا واللهِ أعطیهُم بِیَدی اِعطاءِ الذَلیلِ ولا أقرُاقرارَالعبید ؛ بخدا سوگند نه دست ذلت به آنها می دهم ونه چون بردگان تسلیم حکومت آنها می شوم . » فرهنگ آزادگی یاران امام وشهدای کربلا جلوه نمایی می کند وهر فرهنگ انتخاب شهادت را بر زندگی با ذلت ترجیح می دهد .
🌟 تکریم انسان
یکی دیگر از اثرات قیام عاشورا تکریم انسان است در مکتبهای غیر عاشورایی برای رسیدن به خواسته ها از انسانها استفاده ابزاری می شود ؛ لکن در مکتب عاشورا و اندیشه عاشورائیان مؤمن کرامت و ارزش دارد . انسانها به لحاظ ایمانشان مورد احترام هستند ، ملاک تقوا ایمان وتعهد است نه رنگ ، زبان ، قبیله وکشور ؛ از این رو امام حسین (علیه ا لسلام) در روز عاشورا خود را بر بالین یکایک یاران شهیدش حاضر کرد و سر آنان را در آغوش گرفت ، تفاوتی میان هیچ یک از آنان قائل نشد . چون می دانست ملاک برتری تقوا است بنابر این ، اینگونه رفتار خدا پسندانه نمونه ای از تکریم ، عزت و شخصیت دادن به یاران وفادار و پاسداران حریم دین است .
📚پایان نامه کارشناسی
محمد باقر، مجلسی ، بحارالانوار ، ص7 .
عبد الرزاق ، الموسوی ، مقتل الحسین ، محمد ، سماوی ( محقق) ، دار الانوار الهداء ( مصحح) ، چاپ چهارم ، بی جا ، دارالکتب الاسلامیه ،1428 ،ه.ق ، ص249 .
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #امام_حسین(ع) #لبیک_یا_حسین
♠♠🌴🌴
دینوری در این باره، نوشته است: زهیر به حسین (علیهالسّلام) گفت: نزدیک ما، کنار رود فرات ، یک آبادی است که پر از خارهای (مغیلان) است، و موجب استتار و مانع نفوذ دشمن میشود و فرات آن را از سه سو احاطه کرده است. امام پرسید: نامش چیست؟ گفت: عقر فرمود: پناه میبریم به خدا از عقر، حسین (علیهالسّلام) به حر گفت: بیا تا کمی جلوتر برویم، آنگاه فرود آییم. حر و سپاهیانش با امام، به راه ادامه دادند تا آنکه به کربلا رسیدند. در آنجا حر و یارانش در برابر امام ایستادند و آنها را از رفتن بازداشتند. حر گفت: همین جا فرود آیید، فرات که به شما نزدیک است. حسین (علیهالسّلام) پرسید: اسم اینجا چیست؟ گفتند: کربلا.
فرمود: محلی که با رنج و بلا همراه است. پدرم هنگام رفتن به صفین ، از اینجا گذشت. من با او بودم، ایستاد و از نام این سرزمین پرسید. نامش را گفتند. فرمود: اینجا محل فرود آمدنشان، و مکان ریخته شدن خونشان است. پرسیدند: چه کسانی؟ فرمود: کاروانی از خاندان محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) اینجا فرود میآیند. آن گاه امام حسین (علیهالسّلام) دستور داد بارها را همان جا فرود آورند.[1]
🌟 معنای کربلا
در اینکه کربلا به چه معناست و از چه ترکیب شده، نظرهای گوناگونی هست. یاقوت حموی ذیل واژه (کربلا)، اشتقاق آن را از «کربل» دانسته که دارای معانی زیر است:
۱. سست بودن خاک زیر پا: بدان جهت این نام را بر آن سرزمین گذاشتهاند که دارای خاک نرمی است که پا در آنجا فرو میرود؛ و به هر سرزمینی که این خصوصیت را دارد، «کربلا» میگویند؛
۲. «کربله» به معنای تصفیه و غربال کردن است، چنان که دربارهٔ گندمی که از شن و سنگ و دیگر چیزها پاک شود، میگویند «کربلت الحنطة»، یعنی گندم را تمیز کردم. از این رو چون سرزمین از شن و سنگلاخ و...پاک است، به آن «کربلا» گفته میشود.
۳. کربل نام گیاهی است که در این منطقه میروید و به آن «نبت الحمّاض» میگویند؛ و
چون این گیاه در این دیار فراوان است، به آن «کربلا» میگویند
۴. برخی نیز معتقدند این نام از «کور بابل» به معنای قرای بابل گرفته شده است.[2][3][4][5]
📚
1. دینوری، ابوحنیفه، الاخبارالطوال، ص۲۵۳.
2.حموی، یاقوت، معجم البلدان طبع دار احیاء التراث بیروت، ج۴، ص۴۴۵، ذیل واژهٔ کربلاء.
3.حموی، یاقوت، معجم البلدان طبع دار صادر بیروت، ج۴، ص۴۴۵، ذیل واژهٔ کربلاء.
4. ابن منظور، محمد بن مکرم، لسان العرب، ج۱۱، ص۵۸۷، ذیل مادهٔ «کربلا»).
5. ابومخنف، وقعة الطّف، تحقیق یوسفی غروی، ص۱۷۹،
ویکی فقه
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ابا عبدالله(ع)
اعوذُ باللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذکر_روز_چهارشنبه
100 مرتبه یا حی یا قیوم
ختم صلوات امروز هدیه می شود، برای هدیه به روح امام حسین(ع) اسراء و شهدای کربلا، هدیه به روح امام موسی کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی(ع)،برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، شادی روح امام(ره)، امام شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا و اسرای کربلا، شهید سردار سلیمانی و همراهان،اموات، علماء، سلامتی کادر درمانی،شهدای فاجعه منا، شهید ابراهیم هادی، شهید تورجی زاده، شهد بیضائی، شهید محسن فخری زاده ، دکتر محمد حسین فرج نژاد و خانواده اش، شفای بیماران، پیروزی اسلام، نابودی کفر ، حاجت روایی و عاقبت به خیری همگی، ختم به خیر شدن حوایج دنیوی و اخروی همگی.
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
⬛⬛
#حدیث_روز
امام رضا علیه السلام :
مَن كانَ يَومُ عاشوراءَ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائهِ ، يَجعَلِ اللّهُ عزَّ و جلَّ يَومَ القِيامَةِ يَومَ فَرَحِهِ و سُرورِهِ .
هر كه روز عاشورا روز سوگوارى و اندوه و گريه اش باشد، خداوند عزّ و جلّ روز قيامت را روز شادى و سرور او قرار دهد.
📚 علل الشرائع : ۲۲۷/۲.
⬛ مناسبتهای امروز :
تاسوعای حسینی[ قمری ]
⬛⬛
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
اصلا تو آفریده شدی محض دلبری
ای همه عالم به فدایت یا حسین
#محرم
#شهادت
https://eitaa.com/shamem_hoozoor